İçinden çıkamadım ben mi yalnış düşünüyorum:(

Aynısını eşiniz yapsa ne kadar sinir bozucu olur değil mi? Koskocaman adam anakuzusudur çünkü.

oo paşa bey buyurmuş. haftada 2 3 yeter diye emretmiş.
ona desene emirlerini ferman olarakmı alayım maillemi yollarsın..

her gün 1 saat konuşaacak ne buluyorsunuz ki :26: zaten aynı evde değil misiniz :26: ben hiç alışık değilim böyle şeylere sanırım :44::44:

Belkide kafasına takılan o :) yoksa kızan biri değil saygı duyar
bence de.... yani ortada sorun da dertte yok.... yola çıkılınca elbette aranır, yol hali insan merak da eder gidenleri ama onun dışında da 5-6 kez yarımşar birer saatten napıyo bi düşünsene, günün geneli elinde telle geçer, ki bu da hakkatten sinir bozucudur.

anladım sizde bu konuşmaları abartmadığınız sürece o da bir şey demeyecektir

Hani mesela onunla günlük yaşantımızı etkilemicek şekilde günde bi defa konuşup kapatsam bişi demez yeri gelir bi saat te olur kendiside konuşur zaten ailemle. İşte sanırım abartmamı tadında bırakmam istiyo

doğru diyor ama hem özelrsiniz biraz konuşacak şeyler birikir

İşte çok ediyo biliyorum :) o da bunun farkında

Tepkisi evlenince beraber vakit geçirirken sürekli annenizi aramaya kalkarsınız diye olmuş sanırım.
Gayet haklı.

Günde 5-6 kez konuşmak cidden abartı, ama bu sizin düzeniniz, yanınızda değilken konuşmanıza neden karışsın ki?

O yanınızdayken muhabbete dalarsanız veya saatte bir aramaya kalkarsanız haklı olarak tepki verir.

Bende aileme çok düşkünümdür her gün annemi ararım ama günde 1 defa ararım senin ki biraz fazla değil mi günde 5-6 kez evlenince zaten annene oraya gittiğini geldiğini haber vereceğini sanmıyorum

Mesele o yokken konuşmamam değil zaten elbette ona bişi demiyo beraber vakit geçiriyoken ne biliyim bi yerdeyken arayıp saatlerce konuşmam

Bende aileme çok düşkünümdür her gün annemi ararım ama günde 1 defa ararım senin ki biraz fazla değil mi günde 5-6 kez evlenince zaten annene oraya gittiğini geldiğini haber vereceğini sanmıyorum

Belkide öyledir aslında evlenince illaki birşeyler değişecek farklı bi düzen olcak

günde 5-6 defa onun ailesiyle konuşuyorsun. yanlış anlamadım değil mi? evlendikten sonra kendi ailen olsun onun ailesiyle bir mesafen olmalı ha kop demiyorum yanlış anlama haftada 3-2 kere konuşmak normal ama günde 5-6 defa kendi ailende olsa onun aileside olsa aşırı gibi geldi bana.

Yok günde 5 6 kere kendi ailemle konuşuyorum :)

Bende günde bikaç defa arıyorum. .ama sabit sabah akşam konuşuruz valla kimsede karışamaz..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

3 yıl sevgiliyken o beklerdi yanındayken saatlerce konuşurdum şimdi nişanlıyız

benım annem vefat etti babmla görşmyrm böyle bir problemm yok anlican ama bnm eşim aynı şekilde gunde 5-6 kere konussa anasıyla istemezdm yani.

hanı demek istediğimi yanlış anlama evlenınce mecbur böyle olacak. haftada 2-3 kere arayacaksın hem kendi ailen için hemde eşin ve kendın için. yani en azından benim düşüncem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…