İçten Bir Yardım Diliyorum

Burada konu aciliyorsa herturlu elestiriye acik olabilmek gerekir bu da benim fikrim..

Eleştiri yapıcı yönde olur.
Siz fizyolojik olarak rahatsız bir insana buna şükret diyorsunuz.
Sanki keyfe keder yaşadığım bir durum.
Öyle muhtaç hissettip insanlardan fikir alma seviyesine kadar gelmişim acaba neden ?

Ben de suan hamileyim zaten ..Sizin de bu sekilde yaklasiminiz hos degil kiskanclik vs olarak??

Canim sana hiper klise bisi soyliycem: "Gececek" :) inan gececek.
Bana bunu dediklerinde ben de inanmiordum. Sanirim ben 9 ay hasta gibi, mutsuz, depresif ve devami bulantili gezicem diyordum. Surekli bi aglama hali, evin, sokagin, dunyanin heer yeri kokuyordu. Hicbir sey yiyemedim. Kilo verdim.
2nci Trimester'de gercekten de bana bi aydinlanma ve iyilesme hali geldi :) Allahiiim insan istahim var yiyorum ve kilo aliyorum diye sevinir mi, sevinirr hem de nasil :)
Senin de gecicek. Icinde minik bi mucize var, bu zamanlarin bi gecsin hele nasil keyifli olucak minik tekmeleri, gobusun yavas yavas buyumesi :)

Olumsuz yorumlari hic ama hic takma. Sen cok iyi bir anne olucaksin.

Yikildginizi sanmiyorum verdgim cevapla herkes sizinle ayni fikirde olmayabilir..

Yanlış anlamayin ama birazcık abartiyorsunuz.tamam çok bulanir mideniz ama ölecek kadar ne oldu.doğumdan sonra uykusuzluk açlık bakimsizlik sezeryan yada doğum yeri ağrısı .lohusa sendromu sut yetmeme meme çatlağı kocanın seks isteği etraftan lohusa ziyareti vb.yani siz daha yolun basindasibiz ve sadece kendinizden sorumlusunuz.bebeginiz doğduğunda bunun kat ve katını yaşayacak bebeginize bakmak zorunda kalacaksınız .toparlanin mide bulantısı ölmek için sebeb değil .Allaha sukur edin ve sağlık dinleyin.

Ben de suan hamileyim zaten ..Sizin de bu sekilde yaklasiminiz hos degil kiskanclik vs olarak??
bayan hamile olamayan hic kimsenin sorumlusu değil sorunlarindan bahsederken bunun empatisinide yapmak zorunda degil sonucta burasi herkesin problemini paylasabilecegi bir platform ve herkesin derdi kendisine buyuk sizin icin hamilesiniz veya hamile kalamiyorsunuz demedim zaten allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Katiliyorum

Ben ortada bir sorun goremedim.kusura bakmayin.her hamilenin yasadgi hassasiyet ve hormonlardan kaynakli gecici problemler.cok sukur demeye sebebiniz varken siz yine hormonlarin etkisi ile herhalde alinganlik yapiyorsunuz kaldi ki ben de bir hamileyim ve benzer sureclerden geciyorum ama hayati da kendime zindan etmedim siz se psikoljik bunalima grmissiniz sirf bu yuzden.cok yakindan baktiginiz icin butunu goremiyorsunuz bence.saglikli hayirli dogumlar

Ok

Tesekkurler

Bu yorumumla ilgili hanımefendiyle yorumlattım tamamen yanlış anladınız ölmeyi düşünüyorum diyordu ben sadece ondan güç alabileceğini düşündüm o an tabii ki annesi benden daha iyi düşünüyor bu kadar

Oh oh,benim bile içim açıldı Konu sahibi aydınlandı,sıkıntıları geçmiştir çoktan,pozitiflkten boğulacaksınız:))

Sizinde kaynananızın misafirliğini sıkıntı ettiğinizi hatırlayınca,nice dertli insanla empati kuramadığınızı düşündüm nedense,öyle ya,konu sahibi gibi sağlık sorunu bile değil:))
Eleştiri yapacağım diye kazma kürekle gezenler de bir alem

Son düzenleme:
Oh oh,benim bile içim açıldı Konu sahibi aydınlandı,sıkıntıları geçmiştir çoktan,pozitiflkten boğulacaksınız:))
Hayatın gerçeği bir mide bulantisina ölümü düşünmesin diye yazdim.cocuk büyütmek emek ister anne olmak kolay değil .yok öyle ilk zorluk ta pes etmek.haklısın öldür kendini mi deyim.sizin içinizi acamayacağım.Ne hastalıklarla ve ekonomik şartlar da hamilelik ve bebek büyüten var.mide bulantısı ölmek için sebep değil.

38 hafta boyunca kustum . 3ay yoğurta ekmek doğradım yedim kustum.cok nadirgorulen birşey tükürük salgım iki katı arttı yutmak imkansız ağzım açık önümde leğen şelale gibi akti ,öyleki sabaha kadar 10 atlet sıksan suyu çıkar halde ıslanıyordu, neden atlet ince olduğu için agzima sokup bir ucundan yanak boşluğuna dayiyordum. Yine nadir görünen geniz akıntısı başladı ve ilaç kullanamadığım için doğurana kadar kroniklesti ağzımda pis bir koku hissi veriyordu bu yüzden 38 hafta boyunca ağzımda zeytinle yaşadım maksat tuzlu bir tat versin şeker gibi emiyordum ,damak ve dişler pert yani . Diş fırçalama banyo yapma ve eşimin nefesinden tiksiniyordum, kabızlık kabus gibiydi annem yaptırıyordu tuvaletmi , hergun göbekten ve kalçadan iğne vurundm doğuma 24 saat kalasıya kadar. Avuç dolusu ilaçlar, tüp bebekti ve kullanmam gerekiyordu belkide bu yüzden hormonlar çıldırmıştı, ben yana yakıla çocuk derken allahım buda düşecekse şimdi düşsün dayanamıyorum diye ağladım, hiç tanimadigim alt ve üst komşular gördüklerinde acıyarak allah yardım etsin diyordu . Safran kurmaktan, sabahlara kadar öğürdü şeklinde değil böğürtü şeklinde kusmaktan helak oldum . Çok kez hazır değilmişim dedim , bunu düşündüğüm için ağladım .

Ne zaman hepsi katlanılır bir hal aldı biliyormusunuz ; ilk kımıldamaya başladığı an , söylediğim herşey için özür dilerim diye ağlamamı susturamamıştı eşim. Balık vardı sanki karnımda kımıl kımıl ne güzel bir histi onu hissetmek . Ondan sonrası yine zor geçti ama katlanabilirim dedim . Doğuma girerken kustum bir gün bile düzelmedi daha aklıma gelmeyen neler var almanyadan bulantı hapları getirttim yok geçmedi, doğum.sonrasi odama gelince ağzımda zeytin olmadığını fark ettim herşey düzelmişti şaka gibi ..

Uzun oldu ama özet çıkara bildim anca , suanki durumunuz inşallah geçer düşünceleriniz çok normal ,bu sizi kötü anne adayı yapmaz ,sadece fazla vicdan yapıyoruz , kimildadigini hissettiğinizde hepsi geçecek.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim, nerede varsa isteyen hayırlı sağlıklı evlâtları olsun ikiz ikiz ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…