- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
tamam ben nasil gecirebilirim diye soruyorumbence bu selülit genlerle ilgili olabilir kiloyla alakası yok bence, ben şu an 164 cm 64 kiloyum selülitim yok, 3 hamilelik geçirdim 81 kiloya çıktım en fazla karnımda çok çatlak ama hiç selülitim olmadı
Kimse evlenmez ki seninle selülitin varsa. Evde kalmayı garantilersin. Bizler selülitimiz olmadığı için evlenebildik. Kalite kontrol aşamasını geçemezsen çok üzgünüm ama evlenmenin imkanı yok. Evlenmeye uygundur belgesi alamazsın o selülitlerle.
selülitler gider mi pekiKilonun nasıl duracağının boyla da ilgisi yok. 155 boyunda 60 kilo arkadaşım var ve aşırı fit duruyor. Çünkü kaslı. Karın bölgesinde baklavalar var kızın. Yine aynı şekilde 160 boyunda 50 kilo arkadaşım var aşırı sıska duruyor çünkü üst vücudu yapısal olarak kilo almaya müsait değil kemikleri de ince ve normal kiloda olmasına rağmen çok zayıf izlenimi veriyor. O yüzden görmeden yorum yapmak çok zor. Pilatese başlayıp protein ağırlıklı beslenirseniz toparlarsınız.
Allah sevdiği kulunun eşşeğini önce kaybettirip sonra buldururmuş. Bundan bir ders çıkar olur mu üzülme.kendim de hiç begenmiyorum ki ya.. yasli gibi hissediyorum kalçama bakinca.
Ayrica selulit en manken gibiyim diyen kadinda da oluyor. Bende de var. Ne olmus yani. Varsa var. Zamaninda ne kremler denedim hic care olmadilar. Daha 18 yasindasin, spor yapiyor musun? Belki oradaki hocalardan bu konu hakkinda bilgi alabilirsin.ya internette sadece yeni oluşabilecek selilütler engellenebilir ama eskiler kalır diyorlar. çok kötu duruyor kalçam ama. 50 yaşındaymışım gibi
niye oldu demiyorum nasıl geçer ya da geçer mi diye soruyorum hatalarımın farkındayım :)
Kilonun nasıl duracağının boyla da ilgisi yok. 155 boyunda 60 kilo arkadaşım var ve aşırı fit duruyor. Çünkü kaslı. Karın bölgesinde baklavalar var kızın. Yine aynı şekilde 160 boyunda 50 kilo arkadaşım var aşırı sıska duruyor çünkü üst vücudu yapısal olarak kilo almaya müsait değil kemikleri de ince ve normal kiloda olmasına rağmen çok zayıf izlenimi veriyor. O yüzden görmeden yorum yapmak çok zor. Pilatese başlayıp protein ağırlıklı beslenirseniz toparlarsınız.
Evet yani ben 45 kiloyum ama normal görünüyorum diyenlerin yağ değerleri yüksek olabilir 45 kilo eğer boy 148- 150 falan değilse herkes için zayıf görünürBence de. Ben 90 civarı kiloyken şöyle görünüyordum:
Eki Görüntüle 2742909
Şu an 78-79um:
Eki Görüntüle 2742910
Tabi ki hala obezite sınırları içindeyim ama genelde düşük karbonhidratlı beslenip işlenmiş gıdayı sıfırlayıp spora da ağırlık verdiğimden sonuçtan çok memnun kaldım. Bence yağdan gitti.
Kurabiyem boğazımda kaldı gülerken. Ay sağol, kendime gelemiyorum gülmekten.Kimse evlenmez ki seninle selülitin varsa. Evde kalmayı garantilersin. Bizler selülitimiz olmadığı için evlenebildik. Kalite kontrol aşamasını geçemezsen çok üzgünüm ama evlenmenin imkanı yok. Evlenmeye uygundur belgesi alamazsın o selülitlerle.
ben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.
Iyide zayif degilsin ki niye kilo aliyosun.ben 1.73 boyunda 52 kiloyum ona ragmen zayif degil fit gorunuyorum.ideal kilondasin benceama sıska görünüyorum. 164 boy 49 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?