- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
- 18
- Konu Sahibi mellifluous
-
Herkesin vücudundaki yağ ve kas oranı farklı Ben 52 kiloya düsünce kaburgalarım görünüyor oysa boyum sadece 1.63Iyide zayif degilsin ki niye kilo aliyosun.ben 1.73 boyunda 52 kiloyum ona ragmen zayif degil fit gorunuyorum.ideal kilondasin bence
Ay biz şişman kadınlar size kalsa koca da bulamazdık zaten ama ne hikmetse bulduk.ben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.
1.72 kilo 51 kiloyum. evliyim. çokta takmayın bence öyle sıska filan da değilim senin ideal kilonda bundan fazlası değil.ama sıska görünüyorum. 164 boy 49 kiloyum
Spor yaparsan, surekli masaj yaparsan, fırçalarsan gecebilir. Selulitsiz kadin yok nerdeyse irk bakimindan popoya ve gobege depolayan yagli kadin grubundayiz zaten. Cok takiyorsun.niye oldu demiyorum nasıl geçer ya da geçer mi diye soruyorum hatalarımın farkındayım :)
olayım şişmanlık değil vücudum ince olmasına ragmen selülitlerimin olmasi yani orantısız durması. kilo problemi olsa tamam dicem de böyle olunca nasıl geçicek onu da bilmiyorum kötü duruyor kalçamda.Ay biz şişman kadınlar size kalsa koca da bulamazdık zaten ama ne hikmetse bulduk.
Yahu daha yediğini yakacak yaştasın kilo almak nedir? Bende 18 yaşımda xs bedendim şuan xl bedenim. Siz bence o aldıklarınızı verin. 20 den sonra zaten kilo alımı başlıyor bu sefer durduramazsınız.
evet çok kötü birşey cidden. ben gece çok fazla yedim kalorili şeyleri ( yulaf fıstık ezmesi kuruyemiş cici bebe gibi)Asla kizmadim size zayifligin ne kadar kotu oldugunu bilirim simdi cikarr yeeeaaaaa gell benn sana fozloolooromoo voroyommm ama o isler oyle olmuyo kot ustune oturmuyo gomkek erkek gibi duruyo etek ciliz duruyo. O yuzden evet selulit kotu olabilir ama bana gore sagliklssiz zayiflik daha kotu. Merak ettigim nasil ne yaptinda o kilolari alabildin cunku burda kilo alamayan cok arkadaslar var.en azindan uyarsa bizde deneyeblirz
ne bileyim en azindan bir 50 olayım dedim kollarım çok çelimsizIyide zayif degilsin ki niye kilo aliyosun.ben 1.73 boyunda 52 kiloyum ona ragmen zayif degil fit gorunuyorum.ideal kilondasin bence
ya internette sadece yeni oluşabilecek selilütler engellenebilir ama eskiler kalır diyorlar. çok kötu duruyor kalçam ama. 50 yaşındaymışım gibi
spoe yapilinca düzelir degil miSelülitin yemekle içmekle alakası var70 kiloyum selülitim yok bol su sağlıklı beslenme spor selülite elvada tani birazda genetik kilon çok çok zayıf değil sen spor yap gerisi hikaye
Adami degistirerek?ben küçüklüğümden beri çok zayıf bir kızdım ve bu cılız görüntü hiç hoşuma gitmiyodu son 4 ayda ideal kiloma ulaşmak için 7-8 kilo falan aldım. hala daha ideal kiloma ulaşamadım ve almak istiyorum 4-5 kilo daha. sanırım bu kiloları biraz hızlı alınca üst bacağımda ve kalçamda selülit oluştu. derim ezilmiş gibi bir görüntü. portakal kabuğu gibi sanki. ya daha 18 yaşında bu kadar selülitim varsa kendimi ilerde düşünemiyorum bile. bi de şimdi bana kızcaksınız ama ilerde evlendiğim kişi benden bu yüzden uzaklaşabilir diye düşünüyorum. yani kötü bir görüntü ve çoğu erkek şekilci olduğu için sanki böyle bir vücudu beğenmez gibi geliyo bana. ya sizce nasıl toparlarım bunları..spor işe yaramaz gibi geliyor. aldığım tüm kilolar selülit olmuş gibi, geri kalan vücudum hala çelimsizmiş gibi hissediyorum.
ya tamam bir insan beni selülitim var diye bırakırsa zaten karaktersizlik olur ben öyle bir insanı sevemem de ama demek istediğim fark edince eskisi gibi çekici bulmazsa buna üzülürüm. sonuçta güzel bir görüntü değil kollarım bacaklarım inceyken sadece üst kısımda selülit olmasi orantısız gösteriyor baya. ben kendim sevmiyorum ileride hayatımdaki insan da beğenmeyecek muhtemelen.Adami degistirerek?
ablam benden 15 kilo falan fazla ama onda yokSelulit yapisal birsey diye biliyorum kiloya bakmiyor. Muhtemelen cok zayif oldugunuz için selülitleriniz gorunmuyordu. At kılı fircasiyla banyoda taramayi oneriyorlar. İleride esim begenmezse kısmına asla asla katilmiyorum. Bir sure sonra karsindakini sadece sevdigin kişi olarak görüyorsun fizik 2.planda kaliyor
Bi arkadaşım ne yaparsa yapsın geçmedi o selülit problemi. Yapısal bence.olayım şişmanlık değil vücudum ince olmasına ragmen selülitlerimin olmasi yani orantısız durması. kilo problemi olsa tamam dicem de böyle olunca nasıl geçicek onu da bilmiyorum kötü duruyor kalçamda.
Bizler selülitimiz olmadığı icin evlenebildik asdhdgsgsgs Allah'ta sizi güldürsün cidden aşırı güldümKimse evlenmez ki seninle selülitin varsa. Evde kalmayı garantilersin. Bizler selülitimiz olmadığı için evlenebildik. Kalite kontrol aşamasını geçemezsen çok üzgünüm ama evlenmenin imkanı yok. Evlenmeye uygundur belgesi alamazsın o selülitlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?