iftar krizi

dirim ve uzumbuğusu Allah razı olsun sizden.kimse kendi hatalarını görmeden bana pervasızca saçmaca deyimler kullanarak alaycı terimlerle yorum yapıyor kelebek.olayımla dalga geçiyor.beni haksız gören lütfen kelebeğin eski konularının yalnızca başlıklarına baksın.içeriğe bakmasına bile gerek yok

yahs bu dünyada tek değil..tabiyki onun gibi düşünen yada onun durumunda olup aynı şekilde davranan insanlar olacaktır..mesela sen ..öyle değil mi ?

ben yahs gibi düşünmüyorum tabi senin gibide .....

katile de aynı şeyi söyleyelim ozaman..insan öldüren birinde de haklılık arayalım..onuda bu duruma getiren bişey vardır değil mi ? sonuçta kimse katil olmak istemez...böyle iğrenç bir örnek verdim ki daha iyi algılayabilesiniz diye..demek istediğim şu..o raddeye gelmeyebilir..geliyorsa kendi zayıflığındandır..başka çözümler elbette bulunabilir..ama insan herzaman kendine yakışanı yapar..yapıyorsada kimseyi suçlamayacak...ben hakettim demesini bilecek..

örneğin öfke nöbeti tutuyor ve dünyanın mesajını çekiyor eşine..eşi bana mesaj yazıp durma demesine rağmen..evet konu sahibini mutlaka yaşanan bazı şeyler o noktaya getirdi..ama tepki yanlış.o yüzden kimseyi suçlamayacaksın...

ben de ne durumlara geldim..öfkeden..geçen sene kaynanamın mahallesini bastım..mahalleyi ayağa kaldırdım.ağır bir lohusalık yaşadım..ama beni o raddeye getirdiler..çünkü öyle biri asla değilim..
ama şu varki karşılığında kaynanam sövse beni...onun beni sövmeye hakkı yok demem..neden çünkü kabahatimi biliyorum..bilmem anlatabildimi ?yani karşı tarafı yargılamadan önce kabahatini kusurunu bileceksin...

konu sahibi için diyorsun ya, kimbilir altında ne sebepler vardır..bir insan kolay kolay bu noktaya gelmez..
karşı tarafı dinlesen belki onlarında kendilerine göre geçerli sebepleri vardır..bişeyi yapıyorsan karşılığını aldığında da şaşırmıcaksın.hakediyorum demeyide bileceksin..hiç kusura bakma arkadaşım..bunlar hayatın gerçekleri....

ve kelebek o kadar akıllısınki.(artık akıllılıkmı politik olmakmı ne denebilirse)senin eski konularını okuduğumu,senin sayfanda olduğumu gördün ve ben yazana kadar benim yazacaklarıma karşı yerini hazırlamışsın.hemen böyle kendini savunmalar gardını almalar altındaki sebeplere inmek gerekler falan.tebrik ederim.gerçekten

Son düzenleme:
ve kelebek o kadar akıllısınki.(artık akıllılıkmı politik olmakmı ne denebilirse)senin eski konularını okuduğumu,senin sayfanda olduğumu gördün ve ben yazana kadar benim yazacaklarıma karşı yerini hazırlamışsın.hemen böyle kendini savunmalar gardını almalar altındaki sebeplere inmek gerekler falan.tebrik ederim.gerçekten

senin konularımı okuduğunu gördüm mü ? ne alaka anlamadım..ben senimi takip edicem..hakkatten cahilin önde gideniymişsin...insanlar hakkında kolay yanılmam..bak senin hakkında da yanılmadım..

ayrıca eski konularımı okusan ne olur..zaten beni tanıyanlar biliyorlar..hani gizlide olan birşey değilki bu....gülsemmi durumuna ağlasammı..yazıkk..biraz geliştir kendini...nasıl davranman gerektiğini öğren insanlara..

salrıcaksanda eleştiriceksende hani elle tutulur birşey bulda öyle saldır..bende zevk alayım tartışmaktan...

şimdi şu şekilde girdiğim polemik çok gülünç benim için...

dediklerimi unutma olumu ablasıı

eğit kendini...ve eleştiri yaparken yada yargılarken hani mantıklı şeyler bul...

hadi canım hadiiii :1: :1: :1:

bu arada akıllıyım çok şükür..

en azından senden akıllı olduğum kesin...

ben sevmem kendi kusurlarını görmeyipde karşısında kusur arayan insanları...sana da bundan dolayı gıcık gittim galiba :52: :52:

hayır kesinlikle kabul etmiyorum cahil olan sensin.akıllığım karşısında tökezleyen.hemen benden önce girip kendini savunurcasına yorumlar yaptın.beni kandıramassın.sana bu son yorumum.konumu saptırma gök yarılsa sana cevap yazmıcam.seni tanıyanlar tanır doğru mahalleyi ayağa kaldıran gelin başlığı altında.benle uğraşma konuma yorum yazma artık cevap hakkı dopmasın birbirimize.sana bişey yazmıcam çünkü.konumu saptırma çirkinleştirme

asıl sen kendi konunu görmeden benimkine yorum yapıyorsun.mahalleyi ayağa kaldırdım apartmanı bastım kayınvalidemiin canını okudum diyosun kalmışsın üstüne ben kayınvalidemin ynaında oğlunu eleştirdim diye beni eleştiriyosun.senin bana söylediklerini benim sana söylemem gerek.asıl sen kendini görmeden başkalarına yorum yazıyorsun.sana artık yorum yazmıycam.lütfen konumu saptırma gerekirse engelle beni.çünkü az daha zorlarsan seni engellicem

Son düzenleme:
Kızlar ne oluyor ya sorunmu çözmeye çalışıyoruz yoksa aynı fikri paylaşmıyoruz diye birbirimizle laf mı yarıştırıyoruz...Kocaman insanlarız ayıp vallahi ne gereksiz bir yere geldi diyaloglarınız...

sayın kelebek bende sana diyorum ki İĞNEYİ KENDİNE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIR.bana ahkam keseceğine kendi konularını bir gözden geçir.ben k.validemi vede k.pederimin şahsına yönelik hakarette bulunmadım.sizin bu oğlunuzla geçim olmaz nasıl bir insan bu herşeymi ters gider herseyimi bozar diye söylerekten çıktım.iptalden sonra oturmamın anlamı yoktu orda.aileme gidip iptal olduğunu sçylemeliydim.beni kapıya kadar yolculadı araca binene kadar baktı arkamdan.hadi sen gir anne bekleme falan dedim.öyle kırarak geçirerek çıkmadım.bana yapılan olumsuz tüm yorumları tekrarlamışsınız.yorum yaptığınızı zannederekten.bilhassa yaşayarak kendini benim yerime koyarak veya kendinizinde hatalarını olduğunu görerek bir yorum değil.tekrarlanmışsızı sadece.KAYINVALİDEMİN CANINI OKUMADIM..bilmiyorum anlatabildimmi tanıdık geldimi.bu kadar eleştirirken kırıcı ve acımasız olmayın karşınızdakini anlar yönde eleştirin.alay eder gibi değil.alkışlar muhteşemler falan çok sinir bozucu.ve lütfen birine yorum yazarken kendi konularınız aklınıza gelsin.kendinizi kayınvalidemin canını okudum apartmanı ayapa kaldırdım die konu açarken beni eşime kayınvalidemin yanında söylendim diye eleştirmeyin.ve bidaha konumla ilgilenmeyin.sizin alaycı gerçekçi olmayan yorumlarınıza ihtiyacım yok

kendi yorumlara neden bakayım..yorumlara bakıp ne gördün...kayınvalidemle görüşmediğimi onunla kavga ettiğimi ? ah canım kıyamam sana tutunacak bir yer bulmana sevindim ama bana burdanda saramıcaksın ..nedenmi

çünkü söylemek istediğim şeyi anlamamakta direniyorsun..

ben dikkatli okursan sana şöyle bir şey yazdım..

bende kayınvalidemin mahallesini bastım onunla tartıştım..ama arada bir fark var..haklıyım demiyorum..ve kayınvalidem beni o olaydan sonra sövse beni neden sövüyorsun ne hakla bunu yapıyorsun diye yargılamam suçlamam..çünkü yaptığım şeyi biliyorum..ozaman bana yapıldığındada susmayı bilicem dimi ??

ama sen kendi kabahatini görmeden hatta dahada çirkini kendini yaptığın hatalara rağmen haklı buluyor ve karşı tarafa sarıyorsun..sence onlarında kendince bir nedeni olamazmı ?

belki etkiye tepkidir onlarınkide...

ne zormuş anlamak istemeyene birşey anlatmaya çalışmak...

ben ne söylersem söyliyim senin anladığın kadar söylediklerim..

yahs bu dünyada tek değil..tabiyki onun gibi düşünen yada onun durumunda olup aynı şekilde davranan insanlar olacaktır..mesela sen ..öyle değil mi ?

ben yahs gibi düşünmüyorum tabi senin gibide .....

katile de aynı şeyi söyleyelim ozaman..insan öldüren birinde de haklılık arayalım..onuda bu duruma getiren bişey vardır değil mi ? sonuçta kimse katil olmak istemez...böyle iğrenç bir örnek verdim ki daha iyi algılayabilesiniz diye..demek istediğim şu..o raddeye gelmeyebilir..geliyorsa kendi zayıflığındandır..başka çözümler elbette bulunabilir..ama insan herzaman kendine yakışanı yapar..yapıyorsada kimseyi suçlamayacak...ben hakettim demesini bilecek..

örneğin öfke nöbeti tutuyor ve dünyanın mesajını çekiyor eşine..eşi bana mesaj yazıp durma demesine rağmen..evet konu sahibini mutlaka yaşanan bazı şeyler o noktaya getirdi..ama tepki yanlış.o yüzden kimseyi suçlamayacaksın...

ben de ne durumlara geldim..öfkeden..geçen sene kaynanamın mahallesini bastım..mahalleyi ayağa kaldırdım.ağır bir lohusalık yaşadım..ama beni o raddeye getirdiler..çünkü öyle biri asla değilim..

ama şu varki karşılığında kaynanam sövse beni...onun beni sövmeye hakkı yok demem..neden çünkü kabahatimi biliyorum..bilmem anlatabildimi ?

yani karşı tarafı yargılamadan önce kabahatini kusurunu bileceksin...

konu sahibi için diyorsun ya, kimbilir altında ne sebepler vardır..bir insan kolay kolay bu noktaya gelmez..

karşı tarafı dinlesen belki onlarında kendilerine göre geçerli sebepleri vardır..bişeyi yapıyorsan karşılığını aldığında da şaşırmıcaksın.hakediyorum demeyide bileceksin..hiç kusura bakma arkadaşım..bunlar hayatın gerçekleri....

Sız gercekten cok art nıyetlı bır ınsansınız...
Bu ne demektır boyle, benı kırk yıldır tanıyormus gıbı mesela sen deme hakkını nerden bılıyorsunuz? Benı yargılama hakkını kım verdı sıze?
Hıc sevmem boyle yapmayı ama gercekten yasadıklarını ve yaptıklarını unutan ınsanlardanmıssınız sız...
O kadar art nıyetlısınız kı basından berı bu konuda sadece kendı egonuzu tatmın edıyorsunuz...
Sızı o raddeye getırmısler oyle mı?
Ya herneyse sızın ozel durumunuz benı hıc mı hıc ılgılendırmıyor. Ne anlıyorsunuz ınsanları kırmaktan uzmekten onu da anlamıs degılım...
Sız burda o konuları actıgınızda ınsanlar sıze tepkı gosterdıgınde herkes kendıne baksın, yasadıgını bılır dıye kesıp attınız hemen. Burda konu sahıbının ustune gıtmekte masallah ustunuze yok.

Sız sutten cıkmıs ak kasık olun, bız olmalayalım zıyanı yok...
Katıl ornegını verdınız ya daha da bısey dıyemem sıze...
Karsımda zıt fıkırlı fakat dusuncelerını anlayıs cercevesınde ele alan bırı olsaydı devam ederdık daha da bu kadarı bıle fazla bu durumda...
Yasadıklarını unutup mıllete ahkam kesmek bu kadar kolaymıs sayenızde bunu da ogrenmıs olduk...
(durduk yere damarıma bastınız, kımseyle boyle konusmadım bu gune kadar, benı bıle boyle konusturduysanız helal olsun)

şu an çıkmak zorundayım.lütfen konumu saptırmaya çalışanları konumdan uzak tutun arkadaşlar.sıkıldıysanızda konudan yorum yazmayın.çünkü gerçekten çok yoruldum birde burda böyle kendini bilmez insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum.insan önce kendini görmeli sonra karşındakini eleştirmeli.kendi düştüğü hatalara başkasıda düşüyorsa bak yanlış yapıyosun arkadaşım yapma demeli.sen şöylesin böylesin alay edercesine yorumlar yazmamalı.düşene bir tekmede ben vurayım dememeli.çünkü oda bir gün düşeblir veya düştüğü kuyudan hala çıkmaya çalışıyodur.lütfen yapıcı olalım yardımcı olalım.yoksa kimseye saygısızlık ettiğim yok.herkesten özür dilerim.iyi akşamlar diliyorum

Son düzenleme:
Kızlar ne oluyor ya sorunmu çözmeye çalışıyoruz yoksa aynı fikri paylaşmıyoruz diye birbirimizle laf mı yarıştırıyoruz...Kocaman insanlarız ayıp vallahi ne gereksiz bir yere geldi diyaloglarınız...

biz sorun çözmüyoruz canım burda..sorun üstüne sorun çıkartan birine hatalarını göstermeye çalışıyoruz gözüne soka soka..hani konu açmış yardım istiyor ya..

e haliyle insanlar görüdüğü doğruyu yada yanlışı söylicek öyle değilmi ?
ama konu sahibi yorum yapanların daha doğrusu kendisini eleştirenlerin geçmiş konularına bakıp sen nasıl bu yoruma yaparsın önce kendine bak şeklinde saldırışa geçiyor..

e yani bizide savunma hakkı doğuyor..

ben biliyorum kendimi..kolay kolay insanlar hakkında yanılmam..ilk sayfalarda uslubunu bozmadan böyle sakin sakin yazmana rağmen seni yine eleştirmiştim..anlatımından bakış açını çözdüm..şimdiki saldırışındanda anlıyorumki sevgili konu sahibi,

hakkında yanılmamışım...

bir kez daha tebrik ediyorum kendimi..

sen bana yazmaya bana sarmaya devam ettikçe sana saldırışım devam edecek haberin olsun..kendini kaf dağındamı sanıyorsunda yapılan eleştiriler hoşuna gitmiyince saldırıyorsun..kusura bakma arkadaşım değerin neyse biçilende o olur..

şu an çıkmak zorundayım.lütfen konumu saptırmaya çalışanları konumdan uzak tutun arkadaşlar.sıkıldıysanızda konudan yorum yazmayın.çünkü gerçekten çok yoruldum birde burda böyle kendini bilmez insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum.insan önce kendini görmeli sonra karşındakini eleştirmeli.kendi düştüğü hatalara başkasıda düşüyorsa bak yanlış yapıyosun arkadaşım yapma demeli.sen şöylesin böylesin alay edercesine yorumlar yazmamalı.düşene bir tekmede ben vurayım dememeli.çünkü oda bir gün düşeblir veya düştüğü kuyudan hala çıkmaya çalışıyodur.lütfen yapıcı olalım yardımcı olalım.yoksa kimseye saygısızlık ettiğim yok.herkesten özür dilerim.iyi akşamlar diliyorum

dikkat et..aşağılanmıyorsun..kınanmıyorsun..

sadece eleştiriliyorsun...

bilmem anlatabildim mi ?

hayır kesinlikle kabul etmiyorum cahil olan sensin.akıllığım karşısında tökezleyen.hemen benden önce girip kendini savunurcasına yorumlar yaptın.beni kandıramassın.sana bu son yorumum.konumu saptırma gök yarılsa sana cevap yazmıcam.seni tanıyanlar tanır doğru mahalleyi ayağa kaldıran gelin başlığı altında.benle uğraşma konuma yorum yazma artık cevap hakkı dopmasın birbirimize.sana bişey yazmıcam çünkü.konumu saptırma çirkinleştirme

asıl sen kendi konunu görmeden benimkine yorum yapıyorsun.mahalleyi ayağa kaldırdım apartmanı bastım kayınvalidemiin canını okudum diyosun kalmışsın üstüne ben kayınvalidemin ynaında oğlunu eleştirdim diye beni eleştiriyosun.senin bana söylediklerini benim sana söylemem gerek.asıl sen kendini görmeden başkalarına yorum yazıyorsun.sana artık yorum yazmıycam.lütfen konumu saptırma gerekirse engelle beni.çünkü az daha zorlarsan seni engellicem

evet kayınvalidemin canını okudum..böyle sanki bir koz bulmuş gibi dolayıp duruyorsun diline...

ama aramızdaki fark sen kabul etmiyip karşı tarafı yargılıyorsun..

bense yaptığımı kabul ediyorum..

insanoğlu şaşarda beşerde..ama ne yaptığının farkında olacak karşı tarafı ona göre yargılayacak..

kayınvalidenin eşinin haklı tarafı çok..yine söylüyorum haksız olan sensin..suçlu olanda ...

Kadıncagız burda konu acmıs, sıkıntısını dıle getırmıs, onun da kendıne gore haklı haksız yonlerı vardır, ınsanız hepımız.
Fakat nedır bu adalet savcısı gibi höt höt, sen soylesın sen boylesın demek...
Kendı derdı yetmıyormus gıbı bır de burda yargılanıyor onun ıcın uzuluyor...
Ne kadar acımasız bır toplum olduk bız...
Haklı bulmak zorunda degıl kı kımse, yazarsın şu konularsa senı hatalı buldum kardes dıye...
Yok ama elımıze kuvvet, vurdukca vuruyoruz, rahatlıyoruz belkı de...
Kadın alttan aldıkca, uslubumuzu daha da artırıyoruz...
Faydam olamayacaksa bır konuya en fazla Allah yardımcın olsun der cıkarım...
Bızler toplum olarak yargılamayı bu kadar cok severken bırgun yargılananlardan olmamamız kacınılmaz...

Kadıncagız burda konu acmıs, sıkıntısını dıle getırmıs, onun da kendıne gore haklı haksız yonlerı vardır, ınsanız hepımız.
Fakat nedır bu adalet savcısı gibi höt höt, sen soylesın sen boylesın demek...
Kendı derdı yetmıyormus gıbı bır de burda yargılanıyor onun ıcın uzuluyor...
Ne kadar acımasız bır toplum olduk bız...
Haklı bulmak zorunda degıl kı kımse, yazarsın şu konularsa senı hatalı buldum kardes dıye...
Yok ama elımıze kuvvet, vurdukca vuruyoruz, rahatlıyoruz belkı de...
Kadın alttan aldıkca, uslubumuzu daha da artırıyoruz...
Faydam olamayacaksa bır konuya en fazla Allah yardımcın olsun der cıkarım...
Bızler toplum olarak yargılamayı bu kadar cok severken bırgun yargılananlardan olmamamız kacınılmaz...

Çünkü herkes kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyor..
Sadece eşine mesaj attığı için kadın haksız duruma düştü.
Eşi o ..
Sıkıntısını onunla paylaşmayacakta kiminle paylaşacak?
Eşi ortalıgı birbirine katmış olan konu sahibine olmuş..
Herkes biraz tartarak cvp yazsa? artık olayın geri dönüşü yok
Şu mübarek günde yapabileceğimiz zaten bşey yok ,en azından kadıncagızın gönlünü ferahlatsak olmuyo dimi???

Çünkü herkes kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyor..
Sadece eşine mesaj attığı için kadın haksız duruma düştü.
Eşi o ..
Sıkıntısını onunla paylaşmayacakta kiminle paylaşacak?
Eşi ortalıgı birbirine katmış olan konu sahibine olmuş..
Herkes biraz tartarak cvp yazsa? artık olayın geri dönüşü yok
Şu mübarek günde yapabileceğimiz zaten bşey yok ,en azından kadıncagızın gönlünü ferahlatsak olmuyo dimi???

Yok olmaz onu yapamıyoruz ıste...
Suclusun, soylesın boylesın demek daha kolay...

Yahs canım...
Suan yapacagın en uygun sey suskunlugunu koru bence... Yerınde olsam esım bana ulasana kadar onunla hıc bırsekılde ıletesıme gecmezdım. Esın gelınce sakın kafayla konusursunuz ınsallah... Hem bu surec ıcersınde sen de kendını bıraz toprulemıs degıstırmıs olursun. Esın senı normalde sımdı arasa yıne sesler yukselecek kavga edeceksınız degıl mı? İlk adımı sen at canım, ararsa cok sakın bır dılle konus kı esın de sasırsın...
Kayınvaldenenle zaten kotu ayrılmamıssınız, o konuda yapılcak cozumlenecek bır durum yok zaten ortada...
Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah canım, dedıgın gıbı esler anlasamıyor olabılır, yolları ayırmak da bırlestırmek kadar doğal, fakat ıns bu kararı almadan once bı sakın kafayla evınızde basbasa kalırsınız da bırbırınızle vakıt gecırme ımkanı bulursunuz...

Konu sahibi arkadasım yasin kaç bilmiyorum ama anlamamakta,hatalarını gormemekte hala isarcisin.

Öncelikle şahsım adıma sunu söylemek isterim,yaptıgım yorumlar gecmis konularına istinaden değil.simdiki konuda tamamen seni haksız buldum ben.olayi büyütüp ortalığı karistirmissin.

İnsanların bu kadar üstüne gelmeleri, ben yapıcının,idare eden tarafım ve ortamın ayarını tutturmak için hep kendimden ödün veririm diyerek bu anlattığın konudada bu sekilde davrandığını söyleyip durman olmuş.
ya sen en basta yazdıklarını yok sayıyorsun yada bizleri okuduğunu anlamayan yerine koyuyorsun.

Arkadasım zaten bu yemeği istemediğini kayınvalidelere söyleseydin okey ama sen önce tmm deyip
aileni davet ediyorsun sonra esine veryansin edip kendinide,eşinide zor durumda bırakıyorsun.simdide ben iptal etme dedim die ben değil kocam yüzünden oldu demeye çalışıyorsun .ne sis yansın ne kebap durumu.

taktiğin şey onlar kimki benim ailemi yemeye çağırıyor,benim ailem kuklamı gel deyince gelsin git deyince gitsin diyorsun.
Tamm madem bu dusuncedeydin eşini devreye sokana kadar mazeret uydursaydın,evde değiller aksama başka yere sözleri var deseydin.ama sn istedinki bende ailemde üste çıksın,esın arayıp babasına cemkirsin ,ailesini sanki suc islemis gibi cezalandırsın.tum bunları esın yapsinki herkesin gözünde sen hem masum ol hemde güçlü.

Sana kendini ezdir,haksızlığa uğrasanda sus otur diyen yok.
Tabiki güçlü ol ama karakterinle,duruşun ve sayginliginla ol.

desenki bana çok çektirdiler ailemi muhattap etmek istemedim esimede bu yüzden msj yazdım olaylar bu boyuta geldi okey.saygi duyalım ama sen bı sinsilik yapayım demissin eline yüzüne bulaştırmissin simdi günah keçisi ariyosun.

Kalkmış sana yorum yapanları kendine bak diye suçluyorsun.o arkadas k.walidesini evini basıp sonrada ben herkesi idare ediyorum dengeyi sağlamaktı amacım ayyy amacım evi basmak degildi neden böle oldu mü dedi.yaptim ama sebeplerim vardı deyip arkasında mı durdu yoksa.ayrana tuzu atıp bu ayran da ne kadar tuzlu demek gibi bişey seninki

ayrıca kimseye saygısızlık yapmadım diyorsunda daha ne yapacaktin merak ediyorum.sirf yemek daveti verdiler diye yapmadığını birakmamissin.asil saygısızlık arkadan is çevirmeye çalışmak

Sn oğlundan ayrilcam dersen o da sepeti koluna takip kapı orda der.ustelik o bir deyim yani hakaret içermiyor haa bunu. Bile dememeliydi diyosan sende bu fırsatı vermemeliydin.

Ben ondan öle dedim böle yaptım diye tekrarlayana kadar empati yap kim sana neyi neden dedi.....

Son düzenleme:
konuyu açan aradaş hakkında ilk intibahım fevri ve içine sindiremeyişi,,BENİM KAYINVALİDEM herşeyime burnunu soksa,herşeyime karışsa,ailler soğuk olsa ''gösteriş olsun diye,yapmacıktan''birlikte olmalrını istemezdim ama evliliğim tam rayına girdiği için sesimi çıkarmaz ,dahada Boka sarmasın diye o akşamı atlatmaya bakarım ,evlilk sanırım birazda bu
benki ;eskiden hiç bi şeyi alttan alan bir yapım yoktu ;benki çat diye lafımı esirgemeyen biriydim ;ama evlenince ne kayınvalideme nede ailesine gık diyedimm;
kayınımvalidem ilk ve son kez beni karşısına alıp beni payladığında gıkımı çıkarmadım,ama ilk ve son kez oldu ,kaç gece uyuyamadım ağladım ağladım haketmedim ,ne oldu birden bire oldu dedim (hamileliğimin ilk haftası 5.haftasıydı ):))))))))))))))))))))
ama KONU SAHİBİNE ŞUNU SÖYLİYEyİM Böyle davranışlar sadece sana kaybettirir ,eşin en son arama rahat bırak beni demiş,hatta msj atmamaniçin hattını bile kapattırmış ,ne için SIRF SEN O AKŞAM ŞÖYLE OLUCAK BÖYLE OLUCAK DİYE kurmandan dolayı...
ben o günden itibaren eşimin evine gitmiyorum ,ama gitmek zorunda kalsam senin gibi kurar kurar ,yapmak istemediğim bi şey yapılmak istenildiği iiçn taş koymak isterdim belkide......bilmiyorum ama yinede böyle yapmazdım gibime geliyor cnm
ama öyle yapmadım ,hiç gitmedim ama evimi açtım ,geld,ler,mesafeli oldumum,eskiden ne yemekler yapardım ,hazır çorba makarna ile geçirşirdim .
BİRDE USLUPLAR;
akadaş konuyu açmış,hak vermiyorum ne yaşadığını bilmiyorum ;ama yapmacıklıktan hoşlanmıyor ama sonuçlarına katlanmakta istemyor,kendi lehine sonuçlanmıcak bu duurm canım ;
ama YORUM YAPAN KELEBEK VSVS ARKADAŞLARA ŞAŞTIM KALDIM DOĞRUSU,MAHALLE BASIYORSUNUZ ; NASIL BİR TAVIR SERGİLİYORSUNUZ... BURADA İSE aLATTAN ALMASINI NE VAR CANIM ,ALTTAN ALSIN DİYORSUNUZ?
ANLAYAMADIMMMM!

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar konu benim konum ev basma falan o arkadaşla ilgili yorum yapmak yada duymak istemiyorum artık.sadece beni eleştirirken aynayı önce kendisini tutmasını istedim.ayrıca ben hatasızım demiyorumki.evet eşime msj gönderdim diyorum ama bu kadar normal iyimser sıradan bir iftar yemeğinde bile beni bu akdar derin düşüncelere endişeye iten durumlar yaşadımki eşime msj attım diyorum.
yoksa iftar yemeği altı üstü nolcak dimi.ama öyle değil işte neler yaşandı ki bu kız bu duruma geldi ailelerin arasında kalmaktan endişe duydu veya eşinden destek bulmak istedi demiyosunuz.hatalısın hatalısın diyosnuz.tamam hatalı olduğum konular var.
iftarı nazik bir dille erteleyebilirdim.k.valideme yorgunuz anne ben gidiyim haftaya yaparız demeliydim.ama ben geri çeviremedim inanın o an geri çevirmek kıvırmak aklıma gelmedi.orda zekice bir hareket yapmalıydım.ben yapamadım.kendimi gitmeye şartandırmışken aniden yemek var dediler
.sonrasında annenleri ara die başımda beklediler.bi yandan k.baba alıncak ne var diye ayakta bekliyor ekmek varmı kaç ekmek alcaz o varmı üstüste sorular soruyor.telaş oldu bende panik havası.sonrasında olay beni tedirgin etti ve eşime msj attım.msjda kullandığım dilde hatalıydı.yani yanımda olmanı istiyorum napcaz aşkım atlatalım şunu hayırlısyla demedim.dedimki zamanı değildi keşke sen varken olsaydı arada kaldım annenlerede hayır diyemedim artık idare etcez hazırlıklara başladık bile annemlerede haber verdim dedim.yoksa benim aklımda iftarı iptal etmek yoktu.inanın artık samimiyetimle söylüyorum iptal etmek aklımda yoktu.yada eşimi ailesine saldırtıyım diyede niyetim yoktu.çünkü dönüp dolaşı bana dönerdi olay yine ben doldurmuş olurdum.

olay oldu olayın olduğu sabahından beri eşimle iletişim kurmuyorum.hattımı kapatmış.ama başka hattım olduğunuda biliyor.msj atmak istesem ondanda atarım engel olamaz yani hattımı kapatmakla.ama ben atmıyorum.atsakta sağlıklı konuşamıcaz kavga gürültü patırtı.yani beklemek en mantıklısı olaya çözüm bulmak için iyi veya kötü en azından son bir kez olayı sonuca bağlamak için.birbirimizi suçlamadan sen şöylesin ben böyleyim demeden konuşmamız gerek ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum

Back
X