konuyu açan aradaş hakkında ilk intibahım fevri ve içine sindiremeyişi,,BENİM KAYINVALİDEM herşeyime burnunu soksa,herşeyime karışsa,ailler soğuk olsa ''gösteriş olsun diye,yapmacıktan''birlikte olmalrını istemezdim ama evliliğim tam rayına girdiği için sesimi çıkarmaz ,dahada Boka sarmasın diye o akşamı atlatmaya bakarım ,evlilk sanırım birazda bu
benki ;eskiden hiç bi şeyi alttan alan bir yapım yoktu ;benki çat diye lafımı esirgemeyen biriydim ;ama evlenince ne kayınvalideme nede ailesine gık diyedimm;
kayınımvalidem ilk ve son kez beni karşısına alıp beni payladığında gıkımı çıkarmadım,ama ilk ve son kez oldu ,kaç gece uyuyamadım ağladım ağladım haketmedim ,ne oldu birden bire oldu dedim (hamileliğimin ilk haftası 5.haftasıydı ):))))))))))))))))))))
ama KONU SAHİBİNE ŞUNU SÖYLİYEyİM Böyle davranışlar sadece sana kaybettirir ,eşin en son arama rahat bırak beni demiş,hatta msj atmamaniçin hattını bile kapattırmış ,ne için SIRF SEN O AKŞAM ŞÖYLE OLUCAK BÖYLE OLUCAK DİYE kurmandan dolayı...
ben o günden itibaren eşimin evine gitmiyorum ,ama gitmek zorunda kalsam senin gibi kurar kurar ,yapmak istemediğim bi şey yapılmak istenildiği iiçn taş koymak isterdim belkide......bilmiyorum ama yinede böyle yapmazdım gibime geliyor cnm
ama öyle yapmadım ,hiç gitmedim ama evimi açtım ,geld,ler,mesafeli oldumum,eskiden ne yemekler yapardım ,hazır çorba makarna ile geçirşirdim .
BİRDE USLUPLAR;
akadaş konuyu açmış,hak vermiyorum ne yaşadığını bilmiyorum ;ama yapmacıklıktan hoşlanmıyor ama sonuçlarına katlanmakta istemyor,kendi lehine sonuçlanmıcak bu duurm canım ;
ama YORUM YAPAN KELEBEK VSVS ARKADAŞLARA ŞAŞTIM KALDIM DOĞRUSU,MAHALLE BASIYORSUNUZ ; NASIL BİR TAVIR SERGİLİYORSUNUZ... BURADA İSE aLATTAN ALMASINI NE VAR CANIM ,ALTTAN ALSIN DİYORSUNUZ?
ANLAYAMADIMMMM!