- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Ay amaaan eline yüreğine ağzına kurban olduğum ne güzel yazmışsın
Tercuman oldun yemin ederim...
Güçlü olmam gerekir tabi.. Herşeyden önce beni seven insanları üzme ve Rabbime isyan etmek gibi bir hakka sahip değilim..
Çok şükür kendimi biliyorum... Bu bana yetiyor.. Görmüş oldum ki , o hiç gitmeyeceğini düşündüğüm adam meğer koca bi yalanmış..Ömrüm heba olacakmış ..Olası bir ihtimal ki , ya evlendikten sonra böyle birşey yapsaydı... Anacım yatıp kalkıp şükrediyorum... Rabbim de gönlüme göre verecek biliyorum... Ben sefasını sürerken mutluluğun onlar da yatar kalkar da helallik alabilmek için dua ederler...
Hiç bi zaman Allah'tan başkasına kul olmadım ... Ayaktayım ..Sapasağlamım...Çok teşekkür ederim
hey maşallahcnm baska ne denırkı ztn..
senın yuregıne sağlık asıl...
ama bak o ablasını evıre cevıre bır guzel dovmek ısterdım..
suan 10 aylık evlıyım..
ama esımle evlenmeden once sevgılıyken bırı banada ıftıra attı..
benı sevıyordu cocuk esım benden ayrılsın dıye namusuma laf ettı..
esım naptı aradı cocugu...
akşam yanındayım bu attıgın ıfıtarı ya temızledın ya temızledın..
yoksa akşam gorusucez dedı kı ben esımle daha 2 aylık tanısıyordum bu olay oldugunda..
oğlan kactı gıttı okudugumuz yerden..
sonra gerı dondu tabı benımkı unuturmu..
oğlanın evını bastı almıs evden goturmus bı tarlaya..
sen namus nedır bılırmısın demıs..
gercı bılmezsın cunku bır kızın namusuna laf edıp kacıp gıdebılıyorsan namus kavramın yok demiş..
dogunal benım namusum hadı ac agzını bundan sonra demıs.. biguzelde dovmus gelmıs..
ıste esıme o gun asık oldum ..:)
karsına bnm esım gıbı bırı cıksın ıns.. cnm
erkek gıbı erkke yanı....
hey maşallah
valla ben de aynı şeyi beklerdim uğurdan amaa maalesef ki beklediğim gibi çıkmadı... hayır anlamıyorum seni tutup çeviren tanımadığın birinden söz ediyorsun... inanmadım ona diyorsun ama ablana olayı anlatıyorsun nasıl biridir senin arkadaşın bu kız diye soruyorsun ...gerizekalı,sana beni önermiş evlenilcek kız diye anlatmış aramızı yapmış ... o seni tutup laf söylediğini iddia ettiğin adamı çıkarsana karşıma ya... olay düzmece canım... iyi oynadılar ama finalde sıkıntı var...iyi kurgulayamamışlar... uğur da işin içindeydi belliki ...
çünkü dediğim gibi eski erkek arkadaşımın da adı geçiyordu kötü şekilde... ve çocuk anlattı uğura öyle birşey olmadığını... ve bana da çok kızdı ... ne işin var böyle salaklarla senin dedi
dedim her insan biraz salaktır ... haklısın ben de bilemedim kıymetini ama böyle çamur da atmadım attırmam da sana dedi...
eski sevgilim bile hakkımda kötü birşey söylemezken benimle olan adam söylenenlere inandı.. yok güzelim yok.. dedim ya iyi oynadılar... tam oscarlıklar
he yabencede oyle tanımadıgı bırı yok ortada..
ablası tanıstırdı azcık oyaladılar oglanı..
baktı cıddıye gıdıyor..
o kız sole bole dedı..
ee bunu tugbaya nasıl solerız..
ee bırılerı soledi deriz...
sonra ablada onayladı derız..
kendını savunmuyorsun nıye cunku yaptın...
savun kendını savun tugba..
nayırrrrrrrr nolamaz........
iffetimi bozmadımmmmmmmmm de tugba..
tam turk fılmı yazmıslar ya....
ama cıkxxxx...
olmamıs.. bidahakıne ıns..
ugurun kacsın ugur...
ablanın koynunda uyu ..pış pış.pışşşşşşş
he yaalkışlıyorum ...ifaden harika
yahu ispat ispat diye bi taraflarını yırtıyorlar ...bundan ala ispat mı olur... abi yatıp kalktığımı söylediğin insanlardan biri sana diyor ki bizde böyle şeyler olmaz..tuğba öyle bi insan değil...zira ben de... sen hala ispatlamıyorsun diyorsun..Allah'a sığınıyormuşum ben
hee bi de namussuz olduğum nereden belliymiş biliyor musun ,bi ara tesettürlüydüm açıldım...namuslu olsam açılmazmışım
kafama örttüğüm o bez benim namusumdu ya çünküayyy hatırladıkça güleyim mi ağlıyım mı bilemiyorum...aylarca yaa aylarca ben onun yükünü hafiflettim yaa... yazıklar olsun ... Allah bi kere daha bildiği gibi yapsın ... Bana da hakkımda hayırlı olanı vermeye devam etsin ..Şükürler olsun ona ...
hı bak unutmadan bi de söylediği birşey daha vardıadama derler ki..
ona buna bakacagına once kendı namusuna bak........
onamı kalmıs basının ortusu..
dua et o namus kavramından gelsın basına ne gelıcekse..
gorsun namusu..
pehhh...... namus bekcısı ugur..
hı bak unutmadan bi de söylediği birşey daha vardıçok güldüm o lafa zaten ...
- bak benim geçmişim zaten kötü biliyorsun her insan hata yapar...de ki yaptım ama tövbe ettim ...beni kaybetmemek için yalan söyleme...
gerizekalı herif senin ne halt olduğunu biliyorum zaten evet... bunun rahatlığıyla sana anlatamaz mıydım ben böyle biriyim ama sen de temiz değilmişsin kabul et artık diye... yüzsüzlük olduktan sonra bu da olurdu...kim kimi kaybetti zaman gösterecek
en büyük duam zaten en namuslu diye aldıkları kız bir numaralı şey çıksın
o zaman göreceğim paçalarını...
oleeey nickim değiştiiiiteşekkürler kk yönetimi
Teşekkür ederimmmm bebişiiiim kurtullldummm ondaanHayırlı olsun bebişimmm ...:1 :
Teşekkür ederimmmm bebişiiiim kurtullldummm ondaan
inşallah canım,Rabbimin rızasından başka derdimiz yok çok şükür... kimseyi takmam valla... bu hayata beni Rabbim kula kulluk edeyim diye göndermedi... yakutun kızıl ateşi benim için özel bi nick...Sen varya bu özgüvenle uğurdan gerıye kendınde hiç birşey bırakmassın maşallah Allah nazarlardan korusun canımmm oyy canım benım Allah kuluna taşıyamayacagı yuku yuklemezmış sende kuvvetlı bırı oldugun için en agır olayla senı sınava soktu bakalım isyan edecekmı bakalım benım kulumamı kulluk edecek yoksa ona sırtını donup banamı sarılacak sen en dogrusunu yaptın güzelim Alemlerın rabbınden başkasına kulluk etmedın, isyan etmedın hep güçlü oldun aferın şekerimm
yakutunkizilatesi ne demek canım baya enterasan takılıyorsun
Aminnn....Çok çok teşekkür ederiiimmm canımmm...Rabbim seni ve tüm bekleyenleri de hayırlısıyla çabucak kavuştursun... Ben iyiyim çok şükür görüldüğü üzere... Sizler gibi dostlarım var daha nolsunHayırlı olsun yeni nickin canım... Hayatında tertemiz bembeyaz sayfaların olsun....Gördüğüm kadarıyla moralin yerinde, daha ötesi önemli değil zaten, senin huzurun yerinde olsun yeter....
Aminnn....Çok çok teşekkür ederiiimmm canımmm...Rabbim seni ve tüm bekleyenleri de hayırlısıyla çabucak kavuştursun... Ben iyiyim çok şükür görüldüğü üzere... Sizler gibi dostlarım var daha nolsun
Teşekkür ederim ,çok sağol canımm ...Evet çok da iyiyim ,çok şükür... Nickim benim de çok hoşuma gidiyor uzunca zamandırYeni nickin hayırlı olsun tugbacım çokta iyi gördüm seni maşallahseni kaybettiler sen neden yasını tutasınki hayatında yepyeni güzel başlangıçlar seninle olsun inşallah çok sevindim nickin buarada çok farklı hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?