- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
hatırlamam canımbende iyiyim canım teşekkür ediyorum senide merak ediyorum ama bişeyleri hatırlatmamak adına pekte sprmak istemiyorum ama madem iyileşiyorsun bu çok iyi bi haber :)
Gelişme :
Bana olan borcunu ne zzaman ödeyeceği üzerinde arkadaşımla konuşurken mesaj attık uğura :
Ben :Borcunu ödemeyi düşünmüyor musun?
Bunun üzerine aradı beni
sesimi özlemiş olmalı
Telefonu EVET!!! diye umursamaz yanıtladım...
-Ne borcu hayırdır
Ben : Sana gönderdiklerim tabii ki
- Ne kadardı ki unuttum
Ben: Hesaplar söylerim
- zzmdjklhenwı ( konuşuyor birşeyler söylüyordu dinlemedim yüzüne kapadım)
Sonrasında mesaj geldi üst üste
bu kadar düşeceğini düşünmemiştim.Karaktersizliğin bana gönderdiklerinden belli( paramparça yolladım bütün eşyalarını ondan bahsediyor burada )
Sana ait ne varsa aldığım gibi yolladım senin gibi parçalayarak değil.Yüzsüzlüğün bu kadarını da görmedim inan..
İkinci mesajı da şu :
Allaha şükür gerçek yüzünü gösterdi hala içimde vardı iyi biri olduğun ama değilmiş.iyiki nikahıma almamışım ..26 haziranda düğünümüz olacaktı sürpriz yapacaktım sana .iyi ki olmamış diyorum şimdi.gönderdiklerini hesapla kaç paraysa veririz kefaleti
benim yanıtım :
Neyse borcum kuruşuna kadar ödeyeceğim diyen sendin.Borcuna ne kadar sadık olduğunu gördük.sen zaten benim hakkımı 3le 5 le ödeyemezsin.3 5 kuruş dediğinin lafını ediyorsun hayret!
cevabı 2 adet ard arda yazıyorum :
borç almadım senden .para da istemedim sevgi paylaşmaktı yolladın noldu?
hakkın kalmaz rahat ol.beni parayla sınayamazsın .zorla yolladın herşeyi şimdi de önüme borç yığıyorsun 300 500 beni fakirleştirmez ama seni zenginleştirecek heralde.. (göndermeye niyeti yok anlaşıldı :) )
benim yanıt:
nikah mı güldürme beni ..sen bu masalları başkasına anlat sevgi paylaşmaksa paylaşmanın da hakkını verdim.emeklerimi de ödeyemezsin sadakam olsun ..
yanıtı : ya bi s. git rahatsız etme!
yanıtım :
3 kuruş için bu akdar strese girdiğine göre ablanın dediği kapak atma işini ben değil sen yapacakmışsın Allah kurtarmış beniGönderme hepsi haram zıkkım olsu n dedim
canım görmelisin mesaj üstüne mesaj atıyor şimdiboşvermeye çalış kuzum, bu konuşmaları yapan bir insana sen fazlaymışsın zaten... Gerçekten Allah kurtarmış seni.. Umarım bundan sonra herşey senin için çok daha güzel olur
canım görmelisin mesaj üstüne mesaj atıyor şimdimala bağladı salak
bilmemüst üste msj atmaya başladıysa halaa konuşmak istediğinden bence... Kızgınlıkla bazı şeyleri yazıyıor ama bunun altında belliki konuşma isteği var?
bilmemcevap vermiyorum
Daha bu başlangıçcevap vermemek onu daha da delirtiodur, ee haketti ama
Daha bu başlangıç
dua etsin dalgınlığıma geldi de teline cevap verdim sesime bile hasret bırakıcamno da değiştiriyorum bi kaç güne
zaten bunu yapmaya çalışıyorum bebişimen güzelini yapıosun bırak herkes hakettiğini bulur elbet, sen önüne bak, bundan sonra yaşayacağın güzel günlere bak
zaten bunu yapmaya çalışıyorum bebişim
amin kuzum inşallah :)senin o tatlı yüreğin, içinde fırtınalar kopsa da güçlü durmaya çalışan yüreğin bunların hepsini aşacak inş kuzum... İnş bundan sonra herşey senin için daha güzel olur
Nihayet telim sustu
yazdıklarını yazdım zaten canım...diğer yolladıklarını da siliyorum canım sıkılmasın boş yere diyene yazio mesajdaaa merak ettimm tatlim
yazdıklarını yazdım zaten canım...diğer yolladıklarını da siliyorum canım sıkılmasın boş yere diye
ben etmiyorum çirkef insanlardan hersey bekliyorum artıkamannn sıkılmasin canin tatlim oda cok ayip etmis bu olaylarin altinda yatan bisey var ama nee ben bile cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?