İftira ve fitne...

Gelişme :

Bana olan borcunu ne zzaman ödeyeceği üzerinde arkadaşımla konuşurken mesaj attık uğura :
Ben :Borcunu ödemeyi düşünmüyor musun?

Bunun üzerine aradı beni
sesimi özlemiş olmalı

Telefonu EVET!!! diye umursamaz yanıtladım...
-Ne borcu hayırdır
Ben : Sana gönderdiklerim tabii ki
- Ne kadardı ki unuttum
Ben: Hesaplar söylerim
- zzmdjklhenwı ( konuşuyor birşeyler söylüyordu dinlemedim yüzüne kapadım)

Sonrasında mesaj geldi üst üste

bu kadar düşeceğini düşünmemiştim.Karaktersizliğin bana gönderdiklerinden belli( paramparça yolladım bütün eşyalarını ondan bahsediyor burada )
Sana ait ne varsa aldığım gibi yolladım senin gibi parçalayarak değil.Yüzsüzlüğün bu kadarını da görmedim inan..

İkinci mesajı da şu :
Allaha şükür gerçek yüzünü gösterdi hala içimde vardı iyi biri olduğun ama değilmiş.iyiki nikahıma almamışım ..26 haziranda düğünümüz olacaktı sürpriz yapacaktım sana .iyi ki olmamış diyorum şimdi.gönderdiklerini hesapla kaç paraysa veririz kefaleti

benim yanıtım :
Neyse borcum kuruşuna kadar ödeyeceğim diyen sendin.Borcuna ne kadar sadık olduğunu gördük.sen zaten benim hakkımı 3le 5 le ödeyemezsin.3 5 kuruş dediğinin lafını ediyorsun hayret!

cevabı 2 adet ard arda yazıyorum :
borç almadım senden .para da istemedim sevgi paylaşmaktı yolladın noldu?

hakkın kalmaz rahat ol.beni parayla sınayamazsın .zorla yolladın herşeyi şimdi de önüme borç yığıyorsun 300 500 beni fakirleştirmez ama seni zenginleştirecek heralde.. (göndermeye niyeti yok anlaşıldı :) )

benim yanıt:
nikah mı güldürme beni ..sen bu masalları başkasına anlat sevgi paylaşmaksa paylaşmanın da hakkını verdim.emeklerimi de ödeyemezsin sadakam olsun ..

yanıtı : ya bi s. git rahatsız etme!

yanıtım :
3 kuruş için bu akdar strese girdiğine göre ablanın dediği kapak atma işini ben değil sen yapacakmışsın Allah kurtarmış beni Gönderme hepsi haram zıkkım olsu n dedim

boşvermeye çalış kuzum, bu konuşmaları yapan bir insana sen fazlaymışsın zaten... Gerçekten Allah kurtarmış seni.. Umarım bundan sonra herşey senin için çok daha güzel olur

Nasıl yaptın bunu banada öğreeet

Yaşadıklarımız farklı olabilir ama güçlü duruşuna hayran kaldım tatlım

Oda saygısızlık yapmış ama senin sakinliğin karşısında öylece kalakalmış iyi olmuş

Umursamamayı, yokmuş gibi davranmayı, ani duygu yoğunluğuyla mesaj atmamayı nasıl başardııın

Bende aynen böyle davranıyorum ama kendimi zor tutuyorum bu sefer ulaşmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…