İftira ve fitne...

canım onun yaptığı saygısızlık karşısında direnişimden vazgeçemezdim... Benim en güçlü silahımdır dua
daha bu başlangıç inan... Ve emin ol şuanda ona karşı içimde hiç bişey yok... Rabbime havale ettim ,ben razı değilim o da razı gelmeyecek ve elbet ödetecek...bunun rahatlığı var bende sanırım .. Güvendiğim sağlamm

Çok doğrusun canım..
Hep böyle kararlı ol inşallah..
Banada bi hüzün çöktü anlatamam :26:
Bi anlık kararla ona mesaj atıcaktım sonra senin konuya denk geldim okudum ve vazgeçtim :)
Tek farkımız onun çokta hatasının olmaması. Saçma bi nedenden bitmesi. Bu yüzden tuhaf hissediyorum.
Tek üzüldüğüm şey artık onun vazgeçmesi. Sanırım benimde öyle yapmam gerekiyor.
Sebep olsa 1 dk durmazdım zaten nefret etmek için

Neyse konunu dağıttım tatlım kusura bakma :)
Ama gerçekten hep böyle güçlü ol, başkalarıda senden güç alsın

Canım benim... Neden ne olursa olsun benden vazgeçebilen bi adamla olmaz zaten ...Bi düşünsene daha çok kasıyor kendini...Zaten bi yerleri kalkık geziyorlar bir de totolarını kaldırmak gereksiz... İnan bana emeklerimi kendini satsa ödeyemez...
İçim çok rahat.İnşallah sen de seni gerçekten hakeden biriyle karşılaşır çok mutlu olursun

Haha tam isabet oldu o söylediğin canım

Haklısın seven adam ( ki adam demek bile gereksiz onlara ) ne olursa olsun vazgeçmezdi haklısın..

Amin canım inşallah.. o günü bekliyorum :109:
Aynı dileklerim senin içinde geçerli :114:

Mutlaka ki zamanı vardır hayatımıza girecek güzelliklerin
Sağol canım...
Şimdi silkeleniyoruz vee kalitesiz insanlarla vakit harcayıp kalitemizi düşürmüyoruz...

Mutlaka ki zamanı vardır hayatımıza girecek güzelliklerin
Sağol canım...
Şimdi silkeleniyoruz vee kalitesiz insanlarla vakit harcayıp kalitemizi düşürmüyoruz...

Kesinlikle canım..
Hiç ummadığımız anda olur bütün güzellikler..
Ben onu öyle sanmıştım mucizem sanmıştım ama yanılmışım.. şimdi ise imtihan olarak adlandırıyorum..
İnanırsak olur. kötüye yorarsak kötü, iyiye yorarsak iyi olur..
İyiye yoralım, hayat bizi yormasın

İşte böylee ...Görmek istediğim hemcins modelim

Örneklerini gördüm ki bi çok asker bekleyen arkadaşım benim gibi kötü bi duruma maruz kalmasalar da çeşitli nedenlerle emeklerinin karşılığını alamadı... dün çok yakın bi arkadaşımın eski erkek arkadaşından haber geldi...
çocuk gelmeden değişmeye başlamış ve ayrılıklarından sonra nişanlanmıştı...
kimsenin ahı kimsede kalmıyor işte... dün öğrendik ki, hala bizim kızçeyi seviyor ve köpek gibi pişman yaptıklarına...
Allah yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz bunu biliyorum

Çektin beni bu sayfayaa okuttun bu güzel yazınıı
Ama haklısın, gözümüzün önünde ilşkiler tükenip gidiyorr
Çok üzücü ya böyle sevip bekleyen kızların değerinin (zamanında) bilinmemesi..sonradan dank edebilir de o da hiççç işe yaramaz

Öyle bitanem ... Önemli olan insanın kendisine saygısını yitirmemesi... Olanlar karşısındaki duruşu...
Sayfaları okudun mu gelişmeler vardı ,gözden kaçtı sanırım

Öyle bitanem ... Önemli olan insanın kendisine saygısını yitirmemesi... Olanlar karşısındaki duruşu...
Sayfaları okudun mu gelişmeler vardı ,gözden kaçtı sanırım

Bu gelişmeyi buldummm arada baktım ama bu gözden kaçmışşşşş...yuh dedim yahuu bu ne kadr çirkince bi davranış..gerçekten çok şaşırdım ve bi kez da şükrettim bu adamdan kurtulduğun için canikom,inanamadım ama oluyormuş işte..

İçinde muhakkak ki düğümler vardır ama çözülecek zamanla eminim, sevdin sonuçta insan sevince silmesi öyle kolay olmuyor, ne kadar güçlü dursan da ki harika bi şey yaptın bence, içinde yaşadığını bi sen bilirsin, ama asla yalnız değilsin, hep gülüp geçtin belki başardın belki rol yaptın ama en güzelini yaptın.. ancak ağlamak istediğinde de sakın çekinme bence kendine de çok yüklenme yaşadıkların hiç kolay değildi ve herkes böyle kolay atlatamazdı ama göre göre sindirdin tabi onun çirkin davranışlarını..

Hayat sana emin ol çok güzellikler suncak tubiş ve anıları özlesen de daha güzellerini yaşayınca unutacaksın, hep yanındayız yavrum

Herşeyde bi hayır var derler ve ben hiç vazgeçmedim inanmaktan... Rabbime şükürler olsun ,öyle bir kapı açtı ki... O kadar büyük birşeyle beni karşı karşıya getirdi ki... Bunu zamanla anlıyorum daha iyi anlayacağım ... Desteğiniz her zaman bana güç verdi... Ayakta kalmamı sağladı... Evet yeri geldi iyiyim dedim ama içimde kopan fırtınaları susturdum... Şimdi gerçekten iyiyim... Sağol bebişim

Canım benim asla inanmaktan vazgeçmedin evet ve süpersin gerçekten Allah daha sana ne kapılar açacak inşallah

ne hikaye ama be! yuh artık dediğim, uğur'un kendisine ve ablasına; hele ki ablasına. duaların kabul olmuş, hayırlısıyla istemişsindir sen, hayırsızmış ki, vermemiş Allah. sana bunu göstermiş. bence artık çok mutlu olmalısın, paçayı kurtardığın için. seni de çok takdir ettim, onlar bu kadar ağır konuşurken, ispat etme girişiminde bulunmamışsın, ağır laflar kullanmamışsın, onların o ağır laflarına rağmen (yani ben öyle anladım); Allah büyüktür, deyip geçmişsin. bu bir olgunluktur, kimse kolay kolay kızgınlık anından böyle davranamaz, yapamaz. helal olsun sana da.

O acılı anımda söyleyebildiğim Allah'a havale ediyorum sizi oldu ...Bir de inşallah en namuslu diye aldığın kız ablan gibi olur dedim..Tabii o bunu sorgulamadı ...Çok iyi biliyor çünkü ne olduğunu... Dediğin gibi kurtulduğum için seviniyorum ...Çok şükür ki ömrüm heba olmadan kurtuldum... Bende herşey yolunda... İnandığım ,sığındığımdan daha büyük bi varlık yok nasılsa ... Teşekkür ederim ilgin ve yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…