İftira ve fitne...

Canım sen topik açsana ya :) Ben seviyorum fikirlerini falan güzel olur dertleşiriz

Ahh tubiş insanlar neden bu kadar kötü anlamiyorum. Ben birini baska bi erkekle el ele gorsem bile gidip senin sewgilin boyle demem yazik gunah kime ne size ne yahu ben kardesimin kiz arkadasini kotu yolda gorsem soylemem soyluyemem kimsenin gunahina giremem

İşte bitanem böyle insanlar için var Cehennem
Rabbim iyilerden etsin... Yolundan ayırmasın

Konu başlığı : Topiklerin güzin ablası anladığım kadarıyla çok fazla aşk acısı çeken var... Artık silkelensin hemcinslerim

Kesinlikle öyle Yani malesef
Ama belirli bir konu üzerine açılmayınca topik karmakarışık oluyor sonradan gelenler takip edemiyor o biraz sorun gibi :44:

Tamam kızlar şimdi çıkmam gerek, akşam tekrar uğrarım buraya ve topik isimleri sunucam oylama yaparız hangisi olursa o olur

Çok büyük bir karar bu

Vee geldiiim

Kızlar topik ismi olarak;
Güzin Abla topiği :)

Lay Lay Lom Topiği :)

Grup Şurup Topiği :)

Aklıma gelenler bunlar. Seçin beğenin açayım topiğimizi

canım allah yar ve yardımcın olsun bende bunun bi benzerini yaşadım bu hala sevdiğim adam beni tüm ailemle kötü yaptı yetmedi yaşadığım şehirde küçük bi yer adımı çıkardı beni kötüledi adımı çıkarması bu yönde herkese kötüledi eski eşime b,ile anlattı kavga kıyamet gırla 24 nisan 2011 çarşamba günü tüm hayatımı mahvetti işimden kovuldum 1 yıldır geçmeyen baş ağrılarım var kötü olduğum bir ailem kötü bilindiğim yaşadığım yer ve daha sayamadığım bir sürü kötü olay en sonundada atılan bir iftira ben bu olaylardan dolayı ölümlerden ölüm yaşarken o çok mutlu mesut benim gözümün önünde el ele kol kolalardı ben ağlarken güldüler ben kendimi ahlarken onlar kutlama yaptılar ben hasta hasta doktor doktor komalara girerken oblar tatillere gittiler çok ah ettim ediyorum çok sevdiğim halde ama tutmuyor ya rabbim yanına bırakmaz tabi ama ben hala bitiğim o çok mutlu rabbim acımı al ahımı yerde koyma lütfen seninde inş ahın yerde kalmaz ve inş o karaktersizler kendi pisliklerinde boğulurlar rabbim bizim ve bu durumda iftiraya maruz kalanları gör ve haklarını o zalimlerde bırakma çok uzun yazdım ama içim hala çok acıyor benimde

seni o şehre bağlayan bir şey kalmamış görünüyor, artı sana acı veriyor, her şeyi bırakıp başka bir yere taşınıp yeni bir hayata başlamayı düşünmez misin...

canim Allah yardimcin olsun okurken bile canim acidi sen neler cektin kim bilir ben simdi ne desem acini dindiremem herseye herkese inat dik dur bitanem uzaktan soylemesi kolay belki ama basar dik durmayi nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…