- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Canım insan nefsiyle sürekli bi yarış halinde... Savaş halinde... Bazıları da oyuncak olmuş şeytanın elinde... Güzel olur ama yapmıyorlar sahip çıkmıyorlar ... Eşşek arısı soksun onların dilini diyeceğim arıya birşey olur diye korkuyorumamin tatlim millet diline bi dur dese süper olucak elinize ne geciokii yani fesatlik yapinca dimi :)
Aynen canımBekliyorum en kısa zamanda sizden bir topik
ayy ne iyi olurr walla ben artik fazla askerlik mugabbetindende sıkıldim mumkunse topicde askerlik konusmuyalim
Tamam kızlar şimdi çıkmam gerek, akşam tekrar uğrarım buraya ve topik isimleri sunucam oylama yaparız hangisi olursa o olur
Çok büyük bir karar bu
Vee geldiiim
Kızlar topik ismi olarak;
Güzin Abla topiği :)
Lay Lay Lom Topiği :)
Grup Şurup Topiği :)
Aklıma gelenler bunlar. Seçin beğenin açayım topiğimizi
canım allah yar ve yardımcın olsun bende bunun bi benzerini yaşadım bu hala sevdiğim adam beni tüm ailemle kötü yaptı yetmedi yaşadığım şehirde küçük bi yer adımı çıkardı beni kötüledi adımı çıkarması bu yönde herkese kötüledi eski eşime b,ile anlattı kavga kıyamet gırla 24 nisan 2011 çarşamba günü tüm hayatımı mahvetti işimden kovuldum 1 yıldır geçmeyen baş ağrılarım var kötü olduğum bir ailem kötü bilindiğim yaşadığım yer ve daha sayamadığım bir sürü kötü olay en sonundada atılan bir iftira ben bu olaylardan dolayı ölümlerden ölüm yaşarken o çok mutlu mesut benim gözümün önünde el ele kol kolalardı ben ağlarken güldüler ben kendimi ahlarken onlar kutlama yaptılar ben hasta hasta doktor doktor komalara girerken oblar tatillere gittiler çok ah ettim ediyorum çok sevdiğim halde ama tutmuyor ya rabbim yanına bırakmaz tabi ama ben hala bitiğim o çok mutlu rabbim acımı al ahımı yerde koyma lütfen seninde inş ahın yerde kalmaz ve inş o karaktersizler kendi pisliklerinde boğulurlar rabbim bizim ve bu durumda iftiraya maruz kalanları gör ve haklarını o zalimlerde bırakma çok uzun yazdım ama içim hala çok acıyor benimde
Ben de böyle düşündüm ama imkanlar önemli..Var mı bakalım ?seni o şehre bağlayan bir şey kalmamış görünüyor, artı sana acı veriyor, her şeyi bırakıp başka bir yere taşınıp yeni bir hayata başlamayı düşünmez misin...
canim Allah yardimcin olsun okurken bile canim acidi sen neler cektin kim bilir ben simdi ne desem acini dindiremem herseye herkese inat dik dur bitanem uzaktan soylemesi kolay belki ama basar dik durmayi nolursun
Onaylıyorumgüzin abla topigiii :)
Yok canım işten eve geçince bakamadımKızlar burayı unuttu sanırım :44:
zamanında aynı şeyi bende yaşadım..lise birde ...yakın arakadaşım diğer yakın arkadaşlarımla aramı bozmak için peşimden benim için iftira atmış aynı seninkiler gibi...ve sonra o inananlarda atanda heba edildi rabbim tarafından....gözleriyle österi rabbim onlara atan kişinin uygunsuz ortamda olduğunu ve yaptıklarını....inanan kişilerde gözyaşlarıyla özür dilediler benden kaçkere sarılıp ağlamalar falan...şükür ki temize çıktım..iftira atan da yerin dibinde....allah bütün iftiracıların belasını versin...sen merak etme canım o arkadaşında yerin dibine giricek birgün rabbim tarafından o sevgilinde köpek gibi pişamn olucak inandığı için.....çok acı 5 yıllık akadaşın sana bunu nası yapar...böle biri oldunu az çok anlamadınmı
Canım insan nefsiyle sürekli bi yarış halinde... Savaş halinde... Bazıları da oyuncak olmuş şeytanın elinde... Güzel olur ama yapmıyorlar sahip çıkmıyorlar ... Eşşek arısı soksun onların dilini diyeceğim arıya birşey olur diye korkuyorum
En kısa zamanda inşalllahh cancağzım
Kuzucum askerlik muhabbeti başkadır eğlenceli tarafları vardır aslında ama bizim hikayemiz hazin olduğundan sıkıldık
Bekliyoruzz
Grup şurup da iyi , Güzin abla daikisi arasındayım
Canım beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek... Ama senden daha beteri de olanlar vardır... Buna da şükür de sen yine de
Şöyle düşün... Sürekli bi sınav halindeyiz, bu sınavda bize kötülük edenler sürekli hata üstüne hata yapıyor...Kendin için değil onların başına gelecekler için üzülmeliyiz...Kendilerine ne büyük kötülük ediyor onlar
Rabbim yardımcın olsun... Çevreni değiştirmenin iyi geleceği kanısındayım ben de ama imkanların dahilinde tabii..
Ben de böyle düşündüm ama imkanlar önemli..Var mı bakalım ?
İşte önemli olan püf noktası da bu...Ben de kendime hayret ediyorum nasıl başardım diye ama sonra dedim ki bi sınavdı bu sınavda kendimi kurtardım ben...
Onaylıyorum
Yok canım işten eve geçince bakamadımEvde netim yok telefonum da donup durdu
Canım ilgin için öncelikle teşekkür ederim... Düşmanını uzağında arama diye boşuna söylememişler... İşte işin içine kıskançlık fesatlık girmeyegörsün... Bir de şeytanın kıskançlığı aşksızlığındandır...Rol de yapsa uğur dışarıya lanse edilen aşk çok büyüktü..Ben de öyle sanmıştım...Tabii oyun da olsa kardeşinin beni bu kadar sevmesini hazmedememiş olmalı
Abem napam ben... Erkeği kıskanır dişisi kıskanır
Dediğin gibi Allah yarına bırakır kimsenin yanına bırakmaz... Özür dilemelerini bırak,ölürken adımı sayıklatır Rabbim
Ben artık oralı değilim... Buralıyım..Ağır olaylar yaşamış ve yıkılmamış biri olarak...Yazsam roman olur benim hayatım
Layığını yapmışsın arkadaşım.İftiranın öbür dünyada yeri yok zaten.ALLAHA havale et zaten.Merhabalar,
Anlatmak paylaşmak istedim ...Çünkü buna ihtiyacım var...
26 Haziran'da başlayan ilişkimle ilgili yazacaklarım...
5 yıllık arkadaşım kardeşiyle aramızı yaptı annesiyle birlikte..Askerdi hava değişimi almıştı kardeşi uğur...Bu dönemde de başladık...7.5 ay vardı önünde bitirmesine...1 yıllık bi ilişkisini bitirmişti,yeni bitmişti.Benim de taze bitmiş bi ilişkim vardı...Ben yara bandı yapmıyorsam o da yapmaz dedim ve bi ihtimal vermedim...
Şafak panosunda şafak saydım 7.5 ay .Bilirler benimle sayanlarınız da zaten..Ve bu süre zarfında güzeldi herşey...
Ailesi evlilikten bahsediyor bi an önce gelsin düğününüzü yapalım artık diyorlardı...
Pazar günü geldi uğur askerden...
Sabah kahvaltıya gittik,
ailesine...Hiç yalnız bırakmadım onu ben...Ailesinin olmadığı zamanlarda tüm sıkıntısında yanında oldum...
Çarşamba akşamı iş çıkışında buluştuk uğurla yine herşey çok güzeldi... İşe gireceğini bi an önce düzenini oturtup benimle evlenmek istediğini söyledi yine...
Beni eve bıraktı ve teyzesine gitti...orada kalıp sabah da arkadşlarını görüp eve dönecekti...
perşembe günü akşam 18:30 civarında uğur beni aradı ve bana aynen şöyle söyledi.. :
sizin oradan geçtim bugün ...babamın dükkanın önünden ...benzincinin orada biri kolumdan tutup abi bi çay içelim mi dedi...gittim oturduk bana senin tüm geçmişini anlattı düşüp kalkmadığın adam kalmamış senin ... eve gittim ablamı aradım geldi ona anlattım olanları ve sıkıştırdım gerçeği söylemesi için ablam da onayladı ...bana bunları açıkla dedi...
Sen ne dediğinin farkında mısın ağzından çıkanları kulağın duysun ! herkesle düşüp kalkmak ne demekmiş...ablan ya da o her kimse benim yüzüme karşı da söylesin al gel bakalım...madem sana bunları söyledi tanımadığın birisi ağzının ortasına geçiremedinmi bi yumruk ne diyorsun diye? neden aramadın beni?gel yüzleş diye neden söylmedin de ablana anlatıp da bi de onaylattım diyorsun dedim...bana güvenmiyormuşsun ki tanımadığın birine inanmayı tercih ettin dedim... Yazıklar olsun diyerek teli kapattım...
Sonra aradı tekrar inkar etmiyorsun ama yalanlamıyorsun kabulleniyorsun Allah'a sığınıyorsun kanıtlamıyorsun dedi...o sırada ablası aldı eline teli...kardeşimi bi daha arama o.. vs diyerek teli kapattı yüzüme...
Çirkinleştiler iyice yani...
Sonra ben de mesaj attım ve ona aldığım ne varsa geri göndermesini söyledim...
Aradı tekrar ve sen beni hiç sevmemişsin kaybetmeyi göze alıyorsun kendini savunmuyorsun namus meselesi bu ve sen Allaha sığınıyorsun ablamın ağzına etmen gerekirdi dedi...
Ben de ona sevdiğimi ama benim için bi ölü olduğunu ...bütün bu yaptıklarından sonra da yüzüne asla bakmayacağımı söyledim...hala bana kanıtla diyordu...;Ben de iftirayı atanlar kanıtlasın da yaptığımı iddia ettikleri şeyleri dedim...Sen kimsin ki ben sana kanıt peşinde olayım... He gerekirse test de yaptırır yediririm sorun değil...
Gerildikçe gerildim vee...
Annesi eline aldı teli...
Uğuru birinin çevirdiğini parkta oturduklarını konuştuklarını söyledi birini suçlayacaksan oğlumun karşısına çıkanı suçla kızım sizi neden ayırmak istesin dedi...
Uğur madem babamın dükkanından geçti ,neden uğramadı?
Çünkü uğur oradan hiç geçmedi
aslında uğuru tutup çevirip tuğba şunla şunu bunla bunu yaptı diyen birisi yoktu...o kişi ablasıydı..hem de bu söylediği şeyleri ona benim anlattığımı söylüyor
Hepsi birer plandı...
Sonra ablasından bi itiraf geldi;
kardeşim eski sevgilisini unutsun diye seni kullandık gönlünü eğlendirsin diye...seni gelin alacak değiliz... baktım evleneceksiniz ben de bunları söyledim dedi...
ben de yatıp kalktığımı iddia ettikleri eski erkek arkadaşlarıma ulaştım ve durumdan bahsettim... kötü ayrılmadık sonuçta ve senin gibi birine böyle bi leke atamazlar dediler...
uğura anlatacaklar olanı biteni ve uğur mu? barışmak mı?
hayır ...o benim için gerçekten öldü...
bunları anlatmak istedim çünkü böyle iftiraya maruz kalanlar eminim var ve şirret insanlar oldukça da son da olmayacağız...
Sadece bana dua etmenizi istiyorum...bi an önce aydınlansın...ve bu lafları çıkaranlar kendi çamurunda boğulsunlar...
şuan ruh halime gelince...çok hafiflemiş hissediyorum kendimi...
Layığını yapmışsın arkadaşım.İftiranın öbür dünyada yeri yok zaten.ALLAHA havale et zaten.
Sevgili Dostlar...
Son zamanlarda olanları sizlere yazmak fikrinizi almak istiyorum...
Çünkü tesadüf de olabilir,tesadüf süsü veriliyor da olabilir...
İlk olarak adını anmak istemediğim o şahsa benzer birini iş çıkışında görmekle başladı herşey...
Ve rüyalarım...
sürekli rüyamda görmeye başladım... Bana yeşil bir yaprak veriyor üzerinde adımızın yanyana yazdığı ve ben o yaprağı elime alıp isimleri gördükten sonra biz ayrıldık tekrar biraraya gelemeyiz diyerek ona geri veriyorum yaprağı...
Uyanınca da merakıma yenik düştüm ve faceden profiline baktım...
İnanmayacaksınız belki ama gittiğim her yere gitmiş... Oralarda resim çekmiş ...
Gidebilir gayet normal diyeceksiniz... Ben de bi an böyle düşündüm... Ama ben mümkün olduğunca onun gidebileceği yerlerden uzak takılıyorum... Örneğin gidip de b. çekmece taraflarında takılmıyorum... O ise tam aksine ben nerede yer bildirimi yaptıysam, bi kaç gün sonra oraya gidiyor... Geçen hafta ilk buluştuğumuz yere evimin arka tarafındaki nargile salonuna gitmiş...
Ve ilginç bişey daha...
Annemin telefonunu biri arıyor,annem efendim diyor ve yanlış oldu diyerek kjapatıyor teli...
Annem bana bugün biri aradı sesinden tanıdım yanlış dedi ama uğurdu dedi...
Ben de no gizleyerek aradım ve alo demesiyle donup kaldım.. kesinlikle oydu...
sonrasında da gizli nodan arandı annem... ben cevap verdim ...2 kez alo dedim baktım sesimi dinliyor,madem konuşmayacaksın ne arıyorsun diye saydırdım...
Gittiğim ve gittiği yerler ...
Molla aşkı terası -fatih
Rumelihisarı
Şelale cafe-sultangazi
marmara ereğlisi
her yıl tatile gittiğim kumbağ...
ben mi paranoyaklaştım yoksa gerçekten yakınlarımda mı geziyor anlayamadım...
fikirlere ve eleştirilere açık olarak da sizlerle paylaştım...
tepki göstermem için gözümle görmem karşı karşıya gelmem gerek oysa hiç böyle olmadı...ya da farkına varmadım bilmiyorum inan...canım oyle seyler yasadınkı okurken tüylerim diken diken oldu biz bile yaşadığınız şeylerin rüya gibi oldugunu sonunun kotu bı kabusa donustugunu dusunup kahrolduk senın sımdı bunları dusunmen bir anlam araman çok normal çok güçlü durdun ben duramazdım hepimize örnek oldun.. ama insanın içinde kalıyo çünkü biranda bitti açıklama yok teşekkür yok sevdim ama olmadı yok kötü bittii...
oysa belliki pişman gözü açıldı , oysa tepkin ne olur nasıl olmalı bi fikrim yok ama inşallah odur ve canı yanana kadar burnu sürter
amin canım, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah... Zor günlerdi ama geçti çok şükür... Son zamanlarda olan bitene anlam veremiyorum...malesef ki darbeler hep en yakınımızdaki insanlardan geliyor,geçmiş olsun inşallah bir daha böyle insanlarla karşılaşmazsın.
tepki göstermem için gözümle görmem karşı karşıya gelmem gerek oysa hiç böyle olmadı...ya da farkına varmadım bilmiyorum inan...
eğer oysa ... ben de senin gibi düşünüyorum,aldığı her nefeste adım yüreğini sıkıştırsın...
Yok canım erkek arkadaşımla yollarımızı ayırdık... Ona benzetmiş de olabilirim ama o da olabilir dediğim gibi ... Unutmadığım o değil... Yapılan haksızlık ne yazık ki... Belki ömrümce de unutamayacağım...Bilmiyorum... Kızar mıyım hiç...Dedim ya eleştiriye de açığım tüm fikirlere de ...Çünkü şuan bu kadar şeyin üstüste gelmesi beni düşündürüyor...Canım senin sevgilin var şu an dimi. Öyle biliyorum çünkü ben.
Ve tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama sen bu kişiyi büyük hatasına rağmen unutamamışsın.
Lütfen bana kızma ama ben bunu farkettim.
Karşılaştığın birini ona benzetmen, banane deyip geçebilirdin ama demek ki aklında yer edinmiş ki rüyanda görmüşsün.
Bilemedim şimdi :44:
Kuzenimle konuştuk biraz ...O da bana belki ailesi ve senin aranda kaldı gelmeye de yüzü yok böyle davranıyordur dedi.. Bi erkek gözüyle böyle düşünüyor... Askerdeki sevgilisini hiç kimse unutamaz,pişmandır diyor... Bİlmiyorum ki kuzum yaao olup olmadıgı nasıl ogrenılır acabaaa oysa aşırı pişman bence vede karşına çıkıcak cesareti hiçç yok
Yok canım erkek arkadaşımla yollarımızı ayırdık... Ona benzetmiş de olabilirim ama o da olabilir dediğim gibi ... Unutmadığım o değil... Yapılan haksızlık ne yazık ki... Belki ömrümce de unutamayacağım...Bilmiyorum... Kızar mıyım hiç...Dedim ya eleştiriye de açığım tüm fikirlere de ...Çünkü şuan bu kadar şeyin üstüste gelmesi beni düşündürüyor...
Evet canım yer bildirimlerimi herkese açık yapıyorum...canım neler olmuş böyle... face'de yer bildirimi yaptığım yerlere gitmiş demişsin ya o bildirimleri uğur görebiliyor mu, gizliliği herkese açık mı? eğer öyleyse seni takip ediyor demek ki face'den de olsa... sonra da seni görme umuduyla o yerlere gidiyor, belki tekrar gelir diye düşünüyordur.
sesini duyduğunda ne hissettin peki? karşına çıkmaya cesareti yok belli ki; ama özlemiş ve pişman olmuş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?