İftira ve fitne...

zamanında aynı şeyi bende yaşadım..lise birde ...yakın arakadaşım diğer yakın arkadaşlarımla aramı bozmak için peşimden benim için iftira atmış aynı seninkiler gibi...ve sonra o inananlarda atanda heba edildi rabbim tarafından....gözleriyle österi rabbim onlara atan kişinin uygunsuz ortamda olduğunu ve yaptıklarını....inanan kişilerde gözyaşlarıyla özür dilediler benden kaçkere sarılıp ağlamalar falan...şükür ki temize çıktım..iftira atan da yerin dibinde....allah bütün iftiracıların belasını versin...sen merak etme canım o arkadaşında yerin dibine giricek birgün rabbim tarafından o sevgilinde köpek gibi pişamn olucak inandığı için.....çok acı 5 yıllık akadaşın sana bunu nası yapar...böle biri oldunu az çok anlamadınmı

amin tatlim millet diline bi dur dese süper olucak elinize ne geciokii yani fesatlik yapinca dimi :)
Canım insan nefsiyle sürekli bi yarış halinde... Savaş halinde... Bazıları da oyuncak olmuş şeytanın elinde... Güzel olur ama yapmıyorlar sahip çıkmıyorlar ... Eşşek arısı soksun onların dilini diyeceğim arıya birşey olur diye korkuyorum
Aynen canım Bekliyorum en kısa zamanda sizden bir topik

En kısa zamanda inşalllahh cancağzım

ayy ne iyi olurr walla ben artik fazla askerlik mugabbetindende sıkıldim mumkunse topicde askerlik konusmuyalim

Kuzucum askerlik muhabbeti başkadır eğlenceli tarafları vardır aslında ama bizim hikayemiz hazin olduğundan sıkıldık

Tamam kızlar şimdi çıkmam gerek, akşam tekrar uğrarım buraya ve topik isimleri sunucam oylama yaparız hangisi olursa o olur

Çok büyük bir karar bu

Bekliyoruzz

Vee geldiiim

Kızlar topik ismi olarak;
Güzin Abla topiği :)

Lay Lay Lom Topiği :)

Grup Şurup Topiği :)

Aklıma gelenler bunlar. Seçin beğenin açayım topiğimizi

Grup şurup da iyi , Güzin abla da ikisi arasındayım

Canım beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek... Ama senden daha beteri de olanlar vardır... Buna da şükür de sen yine de
Şöyle düşün... Sürekli bi sınav halindeyiz, bu sınavda bize kötülük edenler sürekli hata üstüne hata yapıyor...Kendin için değil onların başına gelecekler için üzülmeliyiz...Kendilerine ne büyük kötülük ediyor onlar
Rabbim yardımcın olsun... Çevreni değiştirmenin iyi geleceği kanısındayım ben de ama imkanların dahilinde tabii..

seni o şehre bağlayan bir şey kalmamış görünüyor, artı sana acı veriyor, her şeyi bırakıp başka bir yere taşınıp yeni bir hayata başlamayı düşünmez misin...
Ben de böyle düşündüm ama imkanlar önemli..Var mı bakalım ?

canim Allah yardimcin olsun okurken bile canim acidi sen neler cektin kim bilir ben simdi ne desem acini dindiremem herseye herkese inat dik dur bitanem uzaktan soylemesi kolay belki ama basar dik durmayi nolursun

İşte önemli olan püf noktası da bu...Ben de kendime hayret ediyorum nasıl başardım diye ama sonra dedim ki bi sınavdı bu sınavda kendimi kurtardım ben...

güzin abla topigiii :)
Onaylıyorum

Kızlar burayı unuttu sanırım :44:
Yok canım işten eve geçince bakamadım Evde netim yok telefonum da donup durdu

Canım ilgin için öncelikle teşekkür ederim... Düşmanını uzağında arama diye boşuna söylememişler... İşte işin içine kıskançlık fesatlık girmeyegörsün... Bir de şeytanın kıskançlığı aşksızlığındandır...Rol de yapsa uğur dışarıya lanse edilen aşk çok büyüktü..Ben de öyle sanmıştım...Tabii oyun da olsa kardeşinin beni bu kadar sevmesini hazmedememiş olmalı
Abem napam ben... Erkeği kıskanır dişisi kıskanır
Dediğin gibi Allah yarına bırakır kimsenin yanına bırakmaz... Özür dilemelerini bırak,ölürken adımı sayıklatır Rabbim
Ben artık oralı değilim... Buralıyım..Ağır olaylar yaşamış ve yıkılmamış biri olarak...Yazsam roman olur benim hayatım

evet ben de düşünmez mi diye sordum zaten ama cevap gelmedi.

Layığını yapmışsın arkadaşım.İftiranın öbür dünyada yeri yok zaten.ALLAHA havale et zaten.

Sevgili Dostlar...
Son zamanlarda olanları sizlere yazmak fikrinizi almak istiyorum...
Çünkü tesadüf de olabilir,tesadüf süsü veriliyor da olabilir...
İlk olarak adını anmak istemediğim o şahsa benzer birini iş çıkışında görmekle başladı herşey...
Ve rüyalarım...
sürekli rüyamda görmeye başladım... Bana yeşil bir yaprak veriyor üzerinde adımızın yanyana yazdığı ve ben o yaprağı elime alıp isimleri gördükten sonra biz ayrıldık tekrar biraraya gelemeyiz diyerek ona geri veriyorum yaprağı...
Uyanınca da merakıma yenik düştüm ve faceden profiline baktım...
İnanmayacaksınız belki ama gittiğim her yere gitmiş... Oralarda resim çekmiş ...
Gidebilir gayet normal diyeceksiniz... Ben de bi an böyle düşündüm... Ama ben mümkün olduğunca onun gidebileceği yerlerden uzak takılıyorum... Örneğin gidip de b. çekmece taraflarında takılmıyorum... O ise tam aksine ben nerede yer bildirimi yaptıysam, bi kaç gün sonra oraya gidiyor... Geçen hafta ilk buluştuğumuz yere evimin arka tarafındaki nargile salonuna gitmiş...
Ve ilginç bişey daha...
Annemin telefonunu biri arıyor,annem efendim diyor ve yanlış oldu diyerek kjapatıyor teli...
Annem bana bugün biri aradı sesinden tanıdım yanlış dedi ama uğurdu dedi...
Ben de no gizleyerek aradım ve alo demesiyle donup kaldım.. kesinlikle oydu...
sonrasında da gizli nodan arandı annem... ben cevap verdim ...2 kez alo dedim baktım sesimi dinliyor,madem konuşmayacaksın ne arıyorsun diye saydırdım...

Gittiğim ve gittiği yerler ...
Molla aşkı terası -fatih
Rumelihisarı
Şelale cafe-sultangazi
marmara ereğlisi
her yıl tatile gittiğim kumbağ...

ben mi paranoyaklaştım yoksa gerçekten yakınlarımda mı geziyor anlayamadım...

fikirlere ve eleştirilere açık olarak da sizlerle paylaştım...

canım oyle seyler yasadınkı okurken tüylerim diken diken oldu biz bile yaşadığınız şeylerin rüya gibi oldugunu sonunun kotu bı kabusa donustugunu dusunup kahrolduk senın sımdı bunları dusunmen bir anlam araman çok normal çok güçlü durdun ben duramazdım hepimize örnek oldun.. ama insanın içinde kalıyo çünkü biranda bitti açıklama yok teşekkür yok sevdim ama olmadı yok kötü bittii...

oysa belliki pişman gözü açıldı , oysa tepkin ne olur nasıl olmalı bi fikrim yok ama inşallah odur ve canı yanana kadar burnu sürter

tepki göstermem için gözümle görmem karşı karşıya gelmem gerek oysa hiç böyle olmadı...ya da farkına varmadım bilmiyorum inan...
eğer oysa ... ben de senin gibi düşünüyorum,aldığı her nefeste adım yüreğini sıkıştırsın...

Canım senin sevgilin var şu an dimi. Öyle biliyorum çünkü ben.
Ve tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama sen bu kişiyi büyük hatasına rağmen unutamamışsın.
Lütfen bana kızma ama ben bunu farkettim.
Karşılaştığın birini ona benzetmen, banane deyip geçebilirdin ama demek ki aklında yer edinmiş ki rüyanda görmüşsün.
Bilemedim şimdi :44:

o olup olmadıgı nasıl ogrenılır acabaaa oysa aşırı pişman bence vede karşına çıkıcak cesareti hiçç yok

Yok canım erkek arkadaşımla yollarımızı ayırdık... Ona benzetmiş de olabilirim ama o da olabilir dediğim gibi ... Unutmadığım o değil... Yapılan haksızlık ne yazık ki... Belki ömrümce de unutamayacağım...Bilmiyorum... Kızar mıyım hiç...Dedim ya eleştiriye de açığım tüm fikirlere de ...Çünkü şuan bu kadar şeyin üstüste gelmesi beni düşündürüyor...

o olup olmadıgı nasıl ogrenılır acabaaa oysa aşırı pişman bence vede karşına çıkıcak cesareti hiçç yok
Kuzenimle konuştuk biraz ...O da bana belki ailesi ve senin aranda kaldı gelmeye de yüzü yok böyle davranıyordur dedi.. Bi erkek gözüyle böyle düşünüyor... Askerdeki sevgilisini hiç kimse unutamaz,pişmandır diyor... Bİlmiyorum ki kuzum yaa

canım neler olmuş böyle... face'de yer bildirimi yaptığım yerlere gitmiş demişsin ya o bildirimleri uğur görebiliyor mu, gizliliği herkese açık mı? eğer öyleyse seni takip ediyor demek ki face'den de olsa... sonra da seni görme umuduyla o yerlere gidiyor, belki tekrar gelir diye düşünüyordur.

sesini duyduğunda ne hissettin peki? karşına çıkmaya cesareti yok belli ki; ama özlemiş ve pişman olmuş olmalı

Canım eskiden olsa bu rüyalar falan senin kuruntun derdim ama bende öyle şeyler yaşadım ki artık rüyaların önemine çok inanıyorum. Ve aklıma şu geldi; o pişman ve o kadar pişman ki af dilemeye cesareti yok. Sende onu rüyanda görüyorsun. Üstünden baya zaman geçmesine rağmen hala o hayatına bir şekilde dahil oluyor, başkalarına benzeyerek. Seninde aklında hala yeri var çünkü için tam rahat değil bu olanlar yüzünden. Anlayabiliyorum seni.

Evet canım yer bildirimlerimi herkese açık yapıyorum...
bilmiyorum amacını kuzucum.. aklım bulanmıyor böyle yaptığında , aksine yapılan haksızlığı hatırladıkça üzülüyorum..bi de şu var, pişman olan adam dolaplar çevirmez dikilir karşıma özür diler pişmanım der birşey yapar...böyle bir durum da yok ... ben mi kuruyorum ya hu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…