İftira ve fitne...

sadece rüyalarım da değil face profilimi sahte profiller ekliyor, en yakın arkadaşımı ekliyor ya da bana yorum yapan erkek arkadaşlarımı ekliyor o profiller... Sürekli bi sorgu sual tuğbanın nesi oluyorsun falan :/ Çok şey üst üste geliyor ... bi an önce aydınlansa o veya değil ama çok sıkıyor beni ::26:

Öncelikle herkese açık yer bildirimi hiç mantıklı değil Tugbacım, profilini takip etme ihtimali her zaman var ve başkalarının da var yani her açıdan sakıncalı yapma derim ben ama tabi ki senin hayatın.. tesadüf olacağını sanmam gittiği yerlerin ama cidden de pişman olsa bile yaptıkları her türlü çok saçma hala olgun bir erkek gibi adam gibi davranmıyor... belki de amacı sadece rahatsızlık vermektir hiç kafanı yorma bence, tüm o yaşananlardan sonra senin kalbin zten affedemez öyle bi...neyse..

Ama tabi ki de belki içten içe deli gib pişman olsun yalvarsın ama ben affetmeyim istiyorsun ki en doğal hakkın ama o kadar adam olsa zaten bunların hiçbirini yapmazdı..çok takmamaya çalış kafana tatlımm

Belirsizlik kötüdür bilirim canım. :26:
Ama senin yapabileceğin bişi yok ki. Onun af dilemesi gerek, ve emin ol onunda vicdanı rahatsızdır.
Belki o zaman ailesine uyup öyle hatalar yaptı ama biliyorsun ki erkeklerin düşünce sistemi geç ilerliyor.
Bu yüzden dua et ve sabret. İyi bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum ben.

haklısın kuzum ... Yer bildirimlerimi herkese açık yapmamalıyım ama bu olayın akışını algılayabilmek adına herkese açık yaptım ve gitmediğim halde gitmediğim yerlere de bildirim yaptım ... işte bunu kabullenemiyorum... seven adam yanımda olurdu,pişman olan adam da bu şekilde davranmaz... Allah akıl fikir versin inşallah

Çok sağol canım , duaya oldukça ihtiyacım var.... Çünkü artık farkındalığım arttıkça sanırım içim daha çok acıyor... olaylar olurken sanki bi kabustu uyanacaktım bitecekti ve herşey güzel olacaktı... Şimdi görüyorum ki kabus değildi kabus gibi günlerdi...o günleri bana hatırlatmaktan başka birşey yapmıyor bu olanlar... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Anladım tatlım benm..ama son cümlelerin çok doğru, seven adam yanında olurdu ve pişman olan adam gibi adam da bunları yapmaz, her şey her türlü saçma, hala onu seven bir kısım var mı yüreğinde bilmiyorum, çünkü bazen çok sadık severiz biz kız milleti, yani tabi ki de aman sil at boşver geç diyemeyiz kolay değil asla..ama yüreğin de kabul edemiycek gerçekten af dilese bile..
Dua edip bekleyelim yavrum bu sırada da hayatına kaldığın yerden devam et, çok acıydı yaşadıkların Allah tekrarını,benzerini hiç hiç yaşatmasın inşallahh, mutluluklar seni bekliyor eminm tatlımm

canım zamanında sana sahip çıkmayan adamdan böyle bir davranış beklemek... zaten yeterince cesur olsaydı ailesinin karşısına dikilir seni savunurdu; ama tabii ki insanlar değişebiliyor hem de çok... pişman olduğu, seni özlediği için bunları yapıyor olabilir. belki de hala senin o saçmalıkları yaptığını düşünüp seni rahatsız etmek, mutsuz etmek, kafanı karıştırmak istiyordur. emin ol onun vicdanı hiç rahat değildir, seni de rahatsız etmek istiyordur. belki de o beni üzdü şimdi kendisi mutlu mesut geziyor diye çekemiyor da olabilir. o kadar çok ihtimal var ki... amacı ne bilmiyoruz; ama senin aklını karıştırmayı başardığı kesin...

canım bunların hiçbiri tesadüf olamaz, belli ki biri planlı ve kasıtlı bir şekilde yapıyor. bu durumda aklına gelen tek kişi de o oluyor; çünkü sen de onu unutamamışsın, iyi ya da kötü...

Canımsın... O kadar iyi geliyor ki sizlerle paylaşmak... Hani desen ki Tuğba sen kuruyorsun bence ,uğraşmaz ne işi var desen o bile iyi gelir bana ...
Af dileyeceği insan ben değilim zaten ,beni aramıyor annemi arıyor ... Annem ne alaka bi kere...
arayan no yu sorgulattım ama kayıtlı değilmiş bilgi vermiyorlar ... bilgi alabilsem biraz netleşirdi ben de gerekeni yapardım...şimdi ne diye arıyorsun da diyemem oltaya gelen bi sazan da olmak istemyiorum ne planladığını bilmiyorum senin de dediğin gibi sadece rahatszlık vermek istiyor olabilir... Hayat herşeye rağmen devam ediyor,edecek...

garip olan da bu ya ... zaten kuzumm... bunun üzerine oturup düşündürecek kadar iyi bir yöntem uyguluyor... Ama ben bu numaraları yemeyeceğim... ı ıh yapmayacağım... Çünkü ben haketmedim olanları tekrar üzmesine izin vermeyeceğim ... bunu da umursamayarak yapacağım...

Canım benm ne demekkk..her zaman her şeyi paylaştık bizler şükür...
Ama hepsi tesadüf mü?? sanmam..dediğim gibi belki de sıkıldı oyalancak bir şey arıyor kendine ya da eşşek gibi pişman farkeder mi??

Bırak napıyorsa yapsın onu kaale almak bile fazla değer vermek olur inan ki.. Allah sana güzel ve huzurlu hayat nasip etsin, san ahuzur verecek adamla inşallahh

Oooooh böyle güzel dualar aldıkça onun gibiler yıkamaz ki beni...
Kendime geldim beee Çoook teşekkür ederim kuzum valla Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah...

canım sen numaranı degıstın mı ondan mı annenı arıo acaba
numaramı değiştirmedim de yabancı no lara cevap vermeyeceğimi biliyor ara ara oluyordu arayanlar falan ama dediğim gibi yabancı no ya cevap vermiyorum ben dönüş de yapmıyorum... Annem söylemese yine haberim de olmayacak ,çekine çekine söyledi zaten kadıncağız...

zaten senin bu olanlara atlayacağını sanıyorsa seni hala tanıyamamış demektir... senin ne kadar güçlü oldüğünü, haksızlık karşısında nasıl dirayetli durabildiğini görmedi sanki... kesinlikle haketmedin canım olanları, hakedecek son insan bile değilsin sen. umursamayarak en büyük iyiliği kendine yaparsın canım, her şey netleşince de bi hal çaresine bakarız hep birlikte şu an yapabileceğin başka da bir şey yok zaten

canim zaten sana ulasmak istiosa bitek sana degil tum ailene kendini affetirmesi gereektigini biliodur ve sonucta annende olsa buda sana ulasmak ve varligini hissettirmek icin bi yol

Öyla valla canım...Düşünecek ,üzülecek bi saniyem daha yok ... Zaten hayat kısa,nerede nasıl noktalanacağını bilmiyorum...Bir de bu lüzumsuza kafa yormayayım değil mi ooyyy valla kendime geldim ... içim bi kötü olmuştu yahu

işte bizim tuğba'mız Allah bu erkeklere akıl fikir, bizlere de sabır versin, hep böyle güçlü kalkalım zorluklar karşısında...

Hani derler ya taam böyle kıl payı kurtulmuşsun diye o aileden çok iyi kurtulmuşsun öyle arkadaş olmaz olsun o uğurda daha şimdiden böyle yalanlara inanıyorsa evlenseydiniz ya ozaman iftira atsalardı ortada kalırdın şükret kıl payı kurtulmuşsun Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…