- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Canım öncelikle ilgin ve yorumun için teşekkür ederim... Haklısın,kurtulduğuma seviniyorum ben de ... Ne zaman bi keşke çıkacak olsa dilimden, içimden kocaa bi iyi ki geçiyor... İyi ki bitti...Hani derler ya taam böyle kıl payı kurtulmuşsun diye o aileden kıl payı kurtulmuşsun öyle arkadaş olmaz olsun o uğurda daha şimdiden böyle yalanlara inanıyorsa evlenseydiniz ya ozaman iftira atsalardı ortada kalırdın şükret kıl payı kurtulmuşsun Allah yardımcın olsun canım
Ben mutlu olabildikten sonra onlar delirsin ya da delirmesin çok da ilgilenmiyorum açıkçası, beni delirtemediklerine bakıyorum daha çokAynen hep böyle mutlu ol Allah o çirkef arkadaşının da ne mal olduğunu göstermiş sana :) kıskanıyormuş demekki.. neyse canım böyle mutlu olman güzel onları daha delirtir
Kuzum doğrusunu söylemek gerekirse ilkten biraz heycanlanır gibi oldum sonra beni gerçekler durdurdu... Dedim ki amacına ulaştırma,yenilme.. ne yapmış olursam olayım beni kabul eder diye düşünmesin... çünkü tekrar yüzüne bakmak istemeyeceksin,zaten bi daha güvenmeyeceksin...bi kez daha incitmesine izin verme... ama dedim ya , o kadar ilginç gelen olaylar var ki, ben mi böyle algılıyorum demeden geçemedim...Tatlım şaşırdım gerçekten de demek ki hala seni unutmamış ve takip ediyor seni..
Sen ne hissediyorsun peki o öyle yaptıkca unutmuşmusun? yoksa hala içinde bişeyler varmı?
Kuzum doğrusunu söylemek gerekirse ilkten biraz heycanlanır gibi oldum sonra beni gerçekler durdurdu... Dedim ki amacına ulaştırma,yenilme.. ne yapmış olursam olayım beni kabul eder diye düşünmesin... çünkü tekrar yüzüne bakmak istemeyeceksin,zaten bi daha güvenmeyeceksin...bi kez daha incitmesine izin verme... ama dedim ya , o kadar ilginç gelen olaylar var ki, ben mi böyle algılıyorum demeden geçemedim...
Yok canım zaten takip etmeme kararı aldım bakmayacağım daha bi anlık baktım baksana neler düşündümAnladım canım ama bence öyle değilmiş gibi ddüşün bakma profiline falan düşünmemeye çalış canını daha fazla acıtmaa.
Yani aklımı bulandırdı evet gururumu da okşamadı değil ... çünkü kendimce haklı olduğumu kanıtladığını düşünüyorum... açık konuşmak gerekirse cam gibiyim şuan kırık ve bi o kadar keskin... dualarınıza ihtiyacım vaaarDün tam yorum yazıyordum ki bilgisayar nanay olunca kaldı canım
Faceden az çok takip ediyorum ya seni bir kafa karışıklığı yaşadığını anlamıştım zaten ama kafanın karışmaması mümkün değil... Olanlar bence tesadüf olamaz sonuçta evi de aramış falan :44:
Bence çok pişman ki zaten pişman olacağı belliydi, erkeklere sonradan dank ediyor biliyorsun
Karşına cesurca çıkamaması pişman olmadığı anlamına gelmez bence, karşına çıkamaması cesaret edemediğinden ve senin kabul etmeyeceğini, tepki vereceğini bildiğindendirYüzü mü var ki? Ama elbette hem pişmandır, hem de hala seviyordur, kolay değil öyle unutmak,o yüzden de takip ediyor bence çok da bir beklentisi olduğundan değil bence
Yok canım zaten takip etmeme kararı aldım bakmayacağım daha bi anlık baktım baksana neler düşündümne yaparsa yapsın ,umrumda değil...karşıma çıkmaz heralde... eğer çıkarsa da ,geçer giderim
Büyük konuşmak istemiyorum ama bir dahası yok... çok güzeldi yaşadığımız herşey... belki ömrümce hasret kalacağım o günlere... ama onun da söylediği birşey vardı...Aynen tatlım kararlarından kesin ol. Gelirsede gelsin boşver onsuz yeni bir hayata başladın ve çok şükür mutlusun hayatını tekrardan mafetme bence
Yani aklımı bulandırdı evet gururumu da okşamadı değil ... çünkü kendimce haklı olduğumu kanıtladığını düşünüyorum... açık konuşmak gerekirse cam gibiyim şuan kırık ve bi o kadar keskin... dualarınıza ihtiyacım vaaarama çok şükür ki iyiyim
Büyük konuşmak istemiyorum ama bir dahası yok... çok güzeldi yaşadığımız herşey... belki ömrümce hasret kalacağım o günlere... ama onun da söylediği birşey vardı...
40 sene sırtında taşı bi gün indirdiysen kötü olursun...
evet... onun stratejisini uygularım ben de ... kötü deriim ,o günlerin belki de daha iyisi bekliyordur belki daha kötüsü bilemem ama bildiğim şey iyi ya da kötü onunla tekrar birleşmemek...
Çok haklısın ablacımTabii ki haklı olduğunu düşündüğünü hissettirdi sana elbette ki bu duruma mutlu olacaksın ama her şey olacağına varır, su akar yolunu bulur, sonuçta sen kendi hayatını kurdun kararlısın da boşver o orada debelensin dursun ama her şey kısmet tabii kısmetten öte şey olmaz
Amin kuzummm hepimiz inşallahİnşallah herşey gönlünce olur tatlım.. İnşallah hep mutlu olursunn
Aylar sonra gelen 'nasılsın' mesajı ...
Ne kadar içler acısı...
Küçük bi oyuna girdim.. Whatsapp da beni takip edip etmediğini anlamak için şarkımızdan alıntı söz yazdım durumuma... Cevap gecikmedi...
Cumartesi gece sabaha kadar durum güncelledi...
_eğirdir de kalsaydık keşke
_ Ne çok sevdik biz birbirimizi
_Söyle suçumuz neydi bizim
_Gel desem gelmez misin ki?
_Cebrail indirmiş seni yüreğime
_Sokağın tavanı kadar özledim
_Aldığım her nefes gibi içime dolacaksın
En son yat uyu artık yazdı arada yazdığı çok şey var tümünü hatırlamıyorum... Hele bi ara bana yazıyor uyarısı geldi ,yaşadığım o atraksiyon hiç biyerde yok...
Dün de durumda ne var ne yok diye bakayım dedim... Ama o an çevrimiçiydi ve tuşları iptal etmediğim için ona da yazıyor uyarısı göründü...
Durumu da yazıyooor yazıyoor diye güncelledi... Tabi ben kaçtım bi süre... Sonra kendi durumumu güncelledim...
gece gezmeleriyaptım...
sonra onunkine baktım
_Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu
Yumuk yumuk güzel eller başka bir el tanıyormu
ben de bu kez kara kara gözler ona buna bakıyor mu ? diye yazdım ...
sonra o :
-ister yar ol ister yara lütfun da başım üstüne kahrın da yazdı...
bu kez ben :
yar olamadın yara olman niye yazdım
en sonunda gülücük yolladı ama bu kez durumdan değil
direk mesaj olarak
? soru işareti gönderdim
nasılsın dedi
çok mu umrunda dedim
Ben merak ettim sadece rahatsız ettiğim için özür dilerim hayırlı geceler dedi
Sana da dedim...
Sonrası şuan yok...
ama hissediyorum devamı gelecek... Yine yazacak...
ve geldiğinde ona güzel bi sürpriz yapmak istiyorum...
ne yapabilirim ?
bingosanki durumlarda yesil isikmi yakmissin ne aciyla karisik ne heyecan olmustur ama
supriz nisanliyim sewgilim var ewlenmek uzereyim felan olur heralde
bingoyapmayı düşünüyorum
gerçekten fena bi atraksiyonduneden yaptım bilmyiorum ama evet ışık yaktım... Ancak bizim sonumuz yok.. .Bi dahamız yok... bunu da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?