İftira ve fitne...

sen daha iyi bilirsin canım ama bence yapma öle bişi onun gibi düşme derim ben. hayatında kımsenın olmayısı onuda gerı almaman onun ıcın yıne acı verıcek bısı
yapamıyorum ne onun kadar kötü ne de kendim kadar iyi olamıyorum...
aynen kuzum

ilk buluştuğumuz yere gittim adı şelale miydi dedi ...ben de bilmem hatırlamıyorum dedim
halbukiii sürekli oradayım
en yakınımdaki yer orası napiimm
Şaka bi yana da bi yanım al intikamını diyor bi yanım yapma dön arkanı git diyor... araftayım gerçekten...

canim bence baska birini katma ben bile keske yeniden olabilseniz diyorumm :-( yeni bi gelisme varmi tabi bu araada kopekler gibi pisman

tabii ki de gideceksin yavrum, gitmen ondan kalan izleri umursamadığını da gösteriyor bence o gidemiyordur oralara seni hatırlattığı için daha önce arkanı dönüp gidebildiğini, onsuz yapabildiğini hepimiz biliyoruz canım. ne karar verirsen ver uygulayacağını da... ama işte o karar vermek

canim bence baska birini katma ben bile keske yeniden olabilseniz diyorumm :-( yeni bi gelisme varmi tabi bu araada kopekler gibi pisman

çok sevmişim ben kızlar... onuruma tosluyorum ona koşarken
aklımla kalbim savaşıyor ama aklım önde şuan...
Bend e isterim emekler heba olmasın ama bu mümkün değil şuan... şimdi eskilerden yazıyor... ne günler atlattığımızdan , nöbet günlerinden...
bunun amacı belli beni de üzmek ... ben başka bişey düşünemiyorum yani

offf kske insanlarin yuzune bakincq icini gorebilsek senin icinden ne gecio amaci ne sence

biliyoruz canım, bu yüzden şunu yap bunu yap deyip kestirip atamıyoruz biz de en azından ben öyle şeyler söyleyemiyorum; çünkü yapamadığım bir şeyi başkasına tavsiye edemem sen etkilemeye çalışıyor ve başarıyor da... seni tekrar üzmesinden korkuyorum açıkçası. belki aynı şey olmaz; ama başka başka üzecek diye...

Son düzenleme:
Haklısın canım...Canım yanıyor şuan ... Dönemiyor olmak da ayrı acıtıyor... Ama dün akşam yaptığım şey geliyor aklıma... yalınayak yürüdüm dışarda gecenin bi yarısı... taşlar canımı acıttı... baktım o an daha çok nerem acıyor diye... o an ayaklarımda acıyı hissettim... yüreğimdeki hafiflerken.. .ama inadına yürüdüm ve dedim ki tuğba için acıyarak da olsa vazgeçeceksin... nasıl ayakların acısa da yürüdün...bu aşktan da böyle gideceksin

nilü haklıı bende sunu yap bunu yap dıyemıorum ama kalbımdeekıde su tekrar bı araya gelmenızı ve cok mutlu olmanızı ıstıyorum heralde bunun ıcınde aılesını silmesi lazım
ailesini silse bile ailesi... yani aatamaz satamaz... sildim derse de yalan söyler...

yazışmalar canımı yaktığı için devam etmek istemedim daha fazla ve onun da hakkını helal et hakkını ödeyemem demesi üzerine dedim ki ;
bana bol bol dua et ,et ki unutayım tüm olanları... eğer unutamaz ve bu buruklukla evlenirsem,evlendiğim adam koynuma her girdiğinde gözlerimden süzülecek yaşlar bedduam olacak sana...

offf tüylerim diken diken olduu ne dedı

koşup gelip ayaklarına kapanıp ağlaya zırlıya yalvar yakar af dlılyecek kımseyle dusunemem senı dıyecek bı erkek olmalı bole durumda varmıdır kı ole bı erkek
boşversene bana maval okuyor ayrılığımızın ilk günlerinde evimin kapısında yatıyomuş da uzaktan izliyomuş da ... yok canım yok boşuna canımı yakıyorum gereksiz yre...

boşversene bana maval okuyor ayrılığımızın ilk günlerinde evimin kapısında yatıyomuş da uzaktan izliyomuş da ... yok canım yok boşuna canımı yakıyorum gereksiz yre...

malmısın o zaman ne die acıklamasız yargıladın ınfaz ettın her bıseyı aılecek yaptınız deseydınız senın yerıne acıkladılar yargıladılar ayrıldılar sen sadece sabrettın duzgun bı ayrılıgı bıle yasatmadıkı sana o daha koyuo ınsana bır vardı bırden yok oldu o kadar ay o kadar emek gerı donmek ıstosa cok fazla bedel odemesı lazım hemde gercek bedeller

Ben de iftirayı atanlar kanıtlasın da yaptığımı iddia ettikleri şeyleri dedim...

işte bu cümle bile ona yeterdi.
erkek milleti ne saf yaaa.
Allah seni öyle görümcenin şerrinden korumuş,
ama helal olsun sana da iyi mantık yürütüp çözmüşsün olayı.

gelen mesaj şu : sen unutmadın mı ki hala beni ?
bir sen varsın beddua etmeyen... sen de mi ?

canım eğer burada paylaşmasam içimi dökmesem işim çok zordu ...az direnmedim yenilmemek için...dışardan hep güçlü sandılar kimse görmedi gözyaşlarımı fırtınalarımı...

sen bi süre cevap vermeee merak etsin kursun kafasında bu sırada kesın yıne durum felan yazar
bi tek beni üzmemişsin demek ki ... tek saf ben değilmişim sevindim dedim... sonra da diğerlerini bilmem ama sevenin ahı iki cihanda bırakmaz yakanı dedim... biliyorum dedi ... yemin ederim komaya sokmak istiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…