İğrenç bir konu

Hemdeeee ne zoooor halının rengiyle perdenin rengiyle ve avizenin rengiyle hatta hali deseni ve perde deseniyle ne uğraştım nee .
Heheheheh bende hep pembe goruyorum heryerde heryer pembe internetre gorduklerimi bir de magazada görüyorum a bunu internette gormustum diyorum n11 de vardir heralde

Eğer ki klozet kullanıyorsanız, klozete değil de alaturka tuvalete mi alışkın? Acaba peçeteye mi yapıyor diye düşündüm ama neden çöpe atsın!? Anlamadım, size sabır diliyorum.

Bebek bezi mi?? Klozete miii?
Cahillik mi bu nedir ya? Eriyen bişey olduğunu mu düşünüyorlar Allah allah ya ben de işterindeki tuvalette pedleri lütfen çöp kutusuna atın yazmışlar diye dalga geçmiştim. Ki bahsettiğim yer bir üniversitenin personel lavabosu! Eğitim seviyesinden bağımsız olarak atıyorlar demek !

Tahret musluğu olmayan ülkelerde çok bulunduysa demek ki evlat olsa sevilmez.
17 aylık oğlum bezi kirlenince iyyyyyy diyor ki ben hiç tiksinc birşey gibi yaklasmadim ona bez degisirken

Dışkısında boncuk mu arıyor nedir!
Tövbe estafurullah, ne böyle bir duydum ne gördümz.
Herhalde türünün tek örneğidir, vedalaşma seromonisi düzenliyor herhalde!
Çöpü kaldırın fikrine katılıyorum, mecbur atar klozete.

Bencede esinle konus kardesiyle konussun oglum ne bu boyle senden sonra wcye giremiyorum diye
Yazarkende aklima geldi acaba esinle kardesin ayni evde yasadiklari dinumdede kardesi bu sekilde mi yapiyorduki esin rahatsiz olup konusmadigina gore bilemedim simdi

Essek kadar adam biliyordur banyoyu sizin temizlediginizi kaç ulke gezse ne olcak tuvalet temizligini taharet muslugunu bilmedikten sonra.Onun gelecegi gun copu kaldirin.Zaten peceteden cok pisligi varmis tikanmaz tuvalet.En iyisi siz peçete koymayin

tum igrenclikten bağımsız olarak bi sorum var

acaba sizofren, psikolojik sorunlu falan mi

belki ajanlar kanalizasyonda onun diskisiyla dnasina ulascak onu ele gecirmeye calisiyolar falan olabilir mi

düşünüyorum aklıma hic mantikli bisey gelmiyo kac yasinda meslek sahibi yurtdışına vs de gitmis...

ya da kiskancliktan pislik yapacak yer bulamadi bilemedim

kardesi gidince esiniz girsin temizlesin ve kardesiyle konussun

Ahhaaa corap ne yahu
Keske her insanin zeka seviyesi bir olsaymis ne diyim , dusunemiyorlar herhalde , qnlamiyorlar

Bunu mu düşünüyor bilmiyorum ozaman peçeteleri sarsın saklasın ne bilim gizlesin ya açık açık atıyor birde

Tabii ki çok iğrenç bir durum ama ben peçete atmasını garip bulmadım. Yani açık açık yazacağım ama her insan mükemmel şekilde totosuna bulaştırmadan yapamıyor malesef. İnsanın elinde değil yani. O yüzden peçeteyi öyle kullanması normal. Normal olmayan ise;

-dediğin gibi açık koyması, gizlememesi
-kokacağını idrak edememesi (bence mümkün değil)
-senin temizleyeceğini umursamaması (bunun başka adı yok)

Bence çöpü kaldırın o geldiği sürece. Benim de tuvaletlerimde de çöp var ama asla çöpe atmam. Çok iğrenç ötesi bir şey çünkü. O çöpü peçete dışındaki şeylerle doldururuz hep.

Eşinin uyarması ya da o geldiğinde çöp kovasını kaldırman yapabileceklerin arasında.
Tuvalet kağıdını atınca tıkandığını sanmıyorum. Keşke atıp sifonu çekse.

Son olarak öğğğğ diyor ve gidiyorum.

Acaba peçeteyi serip üstüne mi yapıyor ? Eee o zaman klozette ne yapıyorrrr

Ben çok kalabalık bir sülalede büyüdüm annemin evinde bazen 20-25 kişi gelirdi çoluk cocuk, yaşlı...
ömrümde böyle birsey görmedim.
Atarken kesin bulaşmıstır çöp kovasını attım. Lens kullanıyorum ben, makyaj temizliyorum falan. Çöp kovası lazım oluyor. O geldiğinde kaldırıcam bundan sonra.

Alt kattaki arkadaşım
“Zvjezdan sütyenimi bulamıyorum,hurvatistandan gelirken aldım takımı,kilodu var ama sütyen yer yarıldı içine girdi sanki” dedi
Bir kaç gün sonra tüm apartmanın giderleri tıkandı
teknik servis tıkanıklık için geldi
Bulduk bulduk Sütyeni

Bir ara arkadaşlarım yanıma tatile geldi beş kız kalıyoruz
O gün bugün tövbe ettim tuvalette çöp bulundurmamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…