- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Hemdeeee ne zoooor halının rengiyle perdenin rengiyle ve avizenin rengiyle hatta hali deseni ve perde deseniyle ne uğraştım nee .Klasik seviyorsun biliyorum ben mesajlarından :)
Zevk meselesi ya, dalga geçecek bir şey yok da klasik takımların kombini zordur. Dengeyi tutturmak önemli. Denge ve uyum olmayınca ortam boğulur.
Altın sarısı pedallı vardır kesin. Metallerin her rengini görüyorum. Allah gönlüne göre versin
Ya o bebek bezi atanlari anlamam mumkun degil , hayatimda bir kere annemlerin evine arkadasimi davet ettim , bir daha da tovbe dedik , bebeginin bezini klozete atmis klozet bir tasti evi bok goturdu
Allahtan yazlikti da fosur fosur yikadi annem evi ama aradan 20 sene gecti hala soyler bana , bende utancimdan yerin dibine girerim
Bu arada bunu yapan arkadasimda doktordu , yani cahil diil guya ama klozete bebek bezi atiyor
Yine sinirlendim gece gece
Tahret musluğu olmayan ülkelerde çok bulunduysa demek kiMerhaba arkadaşlar konu rahatsız edici olabilir ama birilerine anlatmam lazım çatlıcam.
Kaynım birkaç ayda bir 2 günlüğüne kalmaya geliyor. Gittikten sonra banyoyu temizlemeye girdim iğrenç bir koku. Çöpü boşaltırken farkettim ki (burda ayrıntıya giricem kusura bakmayın) peçeteye sürülmüş dışkı. Böyle silme gibi değil bildiğiniz baya baya yoğun dışkılı birsürü peçete
Neyse yine kalmaya geldi ve yine aynısı...
Banyo leş gibi kokuyor
Ne amaçla yapıyor, yapıyor neden tuvalete atmıyor bilmiyorum...
Yahu sen 28 yaşında, meslek sahibi, kaç ülke görmüş adamsın. Hiç düşünmez misin benim burayı temizlediğimi ve görebilme ihtimalimi. Allah kahretsin
Ya o bebek bezi atanlari anlamam mumkun degil , hayatimda bir kere annemlerin evine arkadasimi davet ettim , bir daha da tovbe dedik , bebeginin bezini klozete atmis klozet bir tasti evi bok goturdu
Allahtan yazlikti da fosur fosur yikadi annem evi ama aradan 20 sene gecti hala soyler bana , bende utancimdan yerin dibine girerim
Bu arada bunu yapan arkadasimda doktordu , yani cahil diil guya ama klozete bebek bezi atiyor
Yine sinirlendim gece gece
Valla cherrycim 20 yildir anlamiyorum ben o kafayi , nasil bir dusunce yapisidir neden yapar anlamak mumkun degilGoz vra izan var yahu koskoca bebk bezi nasil girsin o klozete....ped bir yere kadar anlarim ama cocuk bezi???
Ahhaaa corap ne yahuBiz ofise taşınalı 1 ay olmuştu. Her yer yeni yapılmış. Duvarlar, parkeler, tuvalet vs.
Bir sabah bir geliyorum her yer bklu su. Dışarısı cehennem sıcağı, gideri açacak makineyi bekliyoruz, adamlar "sıraya koyduk size sıra ne zaman gelir bilmiyoruz" diyor, ofise kokudan girilmiyor, ben güneşin altında ağlıyorum ve üst komşu "yavv biz çocuğun bezlerini atıyoruz. Diğer komşular beni suçluyor ama bezden tıkanmaz bence. Siz tuvalet kağıdı atmayın sakın" diyor.
Ben o gün hayatı sorgulamıştım resmen. "Bir insan tuvalete bebek bezi atınca tıkanacağını nasıl düşünmez, sifonu çekince aşağıda devasa bir çöplüğe mi dökülüyor sanıyor, boru denen şeyden haberi yok mu" diye diye kafayı yedim.
O gün o adamı parçalamadıysam daha da kimseyi parçalamam herhalde.
Hadi bu adam cahildi de doktor olmuş insan bunu nasıl yapabiliyor ya? Bu insanlar bu zekayla nasıl hayatta kalıyor aklım almıyor.
Eski çalıştığım yerde apartman kapısına "tuvalete kadın çorabı, havalandırma boşluğuna ped atmaktan vazgeçin artık, biz gideri açtırırken utanıyoruz siz utanmıyorsunuz" yazısı asılmıştı. İşte o kadın çorabı benim için hâlâ bir sır. Garip insanlar her yerde.
Bunu mu düşünüyor bilmiyorum ozaman peçeteleri sarsın saklasın ne bilim gizlesin ya açık açık atıyor birde
Avrupa gördüğü için yapıyordur belkiDüşüncesiz insan Avrupa görse ne yazıyor işte :)
Ben çok kalabalık bir sülalede büyüdüm annemin evinde bazen 20-25 kişi gelirdi çoluk cocuk, yaşlı...Ya bide ben bu tuvalete çöp koymak kadar mide bulandırıcı şey görmedim yani.. Arkadaş ne gerek var? O peçeteler ne hallerde atılıyor Allah bilir. Ya benim ciddi takıntılarım var yada insanlarda sorun var.. Ben olsam o çöpü boşalttıktan sonra direk kendimi dezenfekte ederim mesela.. Neden koyuyorsunuz arkadaş koymayın ya.. Mecburmusunuz milletin b.klu peçetesiyle muhattap olmaya..
Bunu bende düşündüm ama yok öyle birşey. Son derece saygılı bana karşıVay anasını sayın seyirciler
Konu sahibi, inadınıza yapıyor olabilir mi? Nasılsa temizleyecek gibisinden. Bir husumet falan var mı aranızda?
İlk geldiğinde takmamıstım. Poşet ağzını çöp kovasına sarıp ters çevirince gördümBende bunu soracaktım konu sahibineAltagracia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?