ben şuna inanıyorum bir kadın evliyken bile baba olmak istemeyen bir kişiyi baba yapmamalı. düşünsene anne olmak istemiyorsun ama eşin yada sevgilin tecavüz ediyor seni kandırıyor nebilim prezervatifi deliyor vs.. ve hamile kalıyosun ve sana aldırtmıyor.. ne feci demi... bence ikisinde aynı derecede feci...Allah kapı açıcakmış
Kul hakkı vebal filan hak getire, adam kaçınca konu sahibi aldıracak olsa da yaptığı 2 çocuğa rağmen erdi birden Allah'tan bi kapı bekliyo
E açsın, bakalım o kapı nasıl bi kapı
Aynen öyleben şuna inanıyorum bir kadın evliyken bile baba olmak istemeyen bir kişiyi baba yapmamalı. düşünsene anne olmak istemiyorsun ama eşin yada sevgilin tecavüz ediyor seni kandırıyor nebilim prezervatifi deliyor vs.. ve hamile kalıyosun ve sana aldırtmıyor.. ne feci demi... bence ikisinde aynı derecede feci...
kesinlikle öyle adam istemeden çocuk yapıyolar sonra bakmadı etmedi .. ama adam istemiyor iste ne zorluyosun... ikinci bebeğime hamile kalırken eşim çok istedi 6ay bekledi neredeyse benim istememi öyle oldu. hani hiç istemese 2. çocuk ben istesem inan yapmazdım.Aynen öyle
Dün kız arkadaşlarımla toplandık uzun bir aradan sonra
2.çocuk düşündüğünden bahsediyordu bi arkadaşım -ortak karar sandım doğal olarak- , sonra önemsiz bir şey gibi eşinin istemediğini söyledi geçiştirerek
Dedim o zaman sende vazgeç
Buna 2 kişi karar vermeli ki 1 çocukları da var üstelik
Konu sahibinin planları akla zarar zaten kıyas edilemez
aşık adam ilk bebeğine kıymazdı, seven kadın ilk bebeğini aldırmazdı.Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.
Annesi mi babalık kocalık yapacak ta o karar veriyor..Adam yüreksizin tekiymiş yoksa neolursa olsun kendi kanı en azından size ev tutup bi süre bakım masraflarınızı karşılayabilirdi.Sizi sevmiyor demekki..Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.
Asm'ler ucretsiz takıyor. Pasa biriktirmesin bence. Direk gitsin doğumdan sonra.ikinci defa ne demeye aynı haltı ettin? ilk okuduğumda üzüldüm senin için çnkü kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz yargılamak bize düşmez. ancak çocuk sorumluluğunu almaktan korkan seni ayrılmakla tehdit eden bir adamda 2. çocuğu yapıp gelip ne yapacağım diye konu açıyorsun ya, valla verecek cevabım yok. bunu da aldır. 3.yü de aldırırsın.
az para biriktir de spiral filan taktır bari, kedi yavruluyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?