İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

ben şuna inanıyorum bir kadın evliyken bile baba olmak istemeyen bir kişiyi baba yapmamalı. düşünsene anne olmak istemiyorsun ama eşin yada sevgilin tecavüz ediyor seni kandırıyor nebilim prezervatifi deliyor vs.. ve hamile kalıyosun ve sana aldırtmıyor.. ne feci demi... bence ikisinde aynı derecede feci...

Yillarca emek verip evlat buyut herseyden kıs onu okutmaya calis universite okumaya gonder okuyup basariyla meslegi elinde geleceğini hayal et!!!
O orda bi kurtajdan sonra simdi yine hamile olsun .....
Hey yavrum hey...

Sakın bu kafayla o çocuğu sen büyütme ne olur. Daha buradan çocuğun psikolojisinin nasıl olcagi, ne zorluklar yaşayacağı belli. Toplumda bu kadar sağlıksız insan varken bir tanesine de sen sebep olma!
Ya ailene yalvar yakar affettir kendini tedavini ol, ya da tedavini ol, is güç bul öyle bak bebege!

Son düzenleme:
Aynen öyle
Dün kız arkadaşlarımla toplandık uzun bir aradan sonra
2.çocuk düşündüğünden bahsediyordu bi arkadaşım -ortak karar sandım doğal olarak- , sonra önemsiz bir şey gibi eşinin istemediğini söyledi geçiştirerek
Dedim o zaman sende vazgeç
Buna 2 kişi karar vermeli ki 1 çocukları da var üstelik
Konu sahibinin planları akla zarar zaten kıyas edilemez

ya sen kendini bi geç adam baba olmak istemiyor adamın hayalleri var belki okucak master yapçak nebilim kul hakkı kul hakkı.. kaza olsa tamam dicem hadi oldu ama bile bile hem kendi bedenine zarar veriyosun hem günaha giriyosun.. sen o kürtajlardan sonra gerçekten evlendiğinde kolayca bebek sahibi olabileceğini mi sanıyosun... sanmaya devam et ne diyeyim.
bence sen gene kürtaj olacaksın..

sen nasil bencil bi insansin ya!! nasil bi bencillik bu,hem adami istemedigi halde baba yapmaya calisiyorsun hemde dogacak sabinin hayatini karartiyorsun!
ilk defa bir kadina agiz dolusu saydirmak istiyorum..
bu nasil insanlik?? nasil olur da bir kurtajin varken ikinciye hamile kalirsin BU ADAMIN SAHIP CIKMAYACAGINI BILE BILE!!!
sana zerre acimiyorum ama o karnindakine yazik gunah!Allah seni islah etsin!

Akla mantığa sığmaz işlerle katakulleyle istemeyen adamdan ısrarla hamile kalıyorsunuz, sonra da burada insanın asabını bozuyorsunuz be. İlkini aldırtmış, daha ne uğraşıyorsun bebek diye? Kafanda ne var senin Allah aşkına, beynin yok mu, 3 gün sonrasını hesap edemiyor musun? Aşkmış. E otur bak o zaman aşkının meyvesine tek başına. Hesaplarında adamı umursamamışsın, şimdi tek başına başının çaresine bakarsın. Adamı bile suçlamaya hakkın yok.

kesinlikle öyle adam istemeden çocuk yapıyolar sonra bakmadı etmedi .. ama adam istemiyor iste ne zorluyosun... ikinci bebeğime hamile kalırken eşim çok istedi 6ay bekledi neredeyse benim istememi öyle oldu. hani hiç istemese 2. çocuk ben istesem inan yapmazdım.

adam cok zengin heralde.
belki de 10 haftalik kurtaj siniri dolana kadar soylemedin.
basina gelen gelecek herseyi hak etmissin de o sabiye yazik.
her sey yolunda gitse bile senin gibi bir annesi olacak.

ilkınde bı hata yapıp bır cana kıyıyorsun , ve o adam kı adam denırse kendı canına sahıp cıkmıyor ve sen boyle bırısı ıle devam ederek ne dusunuyorsun. kendı bebegını bıle kabul etmeyn senı el ustunde tasır mı sandın da devam edıyorsun ve ıkıncı hatayı yıne yapıyorsun

Kustah yorumlariniza ihtiyacim yok destege ihtiyacim var diyorsunuz
Burdan insanlar sarj girisinden parami gonderecekler anlamadim ki ben
Telefonlar 4.5 g ye bile gecse o teknoloji henuz cikmadi

Hayatının akışını değiştirmişsin. Ne güzel son denenmiş okulunu bitirir evlenirdim çalışırdın. Esinle birlikte çocuk istediğimize karar verdiğinizde Allah ın izniyle bebeğinizde olurdu. Bu acele neden?
Şimdi ne yapacaksın. Talih yüzüne güler inşallah. Ailende çok üzgündür. Yanlış kararlar ve davranışlar kaç kişiyi etkiledi yazık. Keşke böyle şeylere kalkışmasaydın. Büyük yanlış..

"ay canım yaa çok üzüldüm sana" dememizi mi istiyorsun, hayır yani... okuyunca konunu kanım dondu resmen... sana ne denir de hatanı anlarsın, hangi dil ile konuşulur bilemedim....

aklıma ilk gelen "rabbim bizlere hayırlı evlatlar ver" duam oldu. sen de bir evlatsın ve annen bu duruma ne kadar üzülüyordur. ne kadar da uykuları kaçıyordur... ağlıyordur... kalbi sızlıyordur... tabii sana dini boyutunu anlatmışsa....

bu ahlak dışı yaşamı nasıl ve hangi akla seçer insan... hiç düşünmez mi.. hiç akletmez mi?

her şeyi geçtim sen bir katilsin.. bunu idrak et 23 yaşındaki kadın! ve hala hangi hakla kendini savunuyorsun edepsizce... ben istemedim o istedi aldırmamı vs... bu nasıl bir savunma şekli... neresinden tutarsan tut.. sonuna kadar suçlu olan sensin...

ha doğan bebeği öldürüp bi kenara atmışsın... ha Allahın "bunca evli ve senelerdir bebek isteyen kadınlara" değilde sana verdiği o minik adımları parçalatıp aldırmışsın... hayata gelmesine izin vermemişsin... rabbimmm bu nasıl bi vicdandır bu nasıl bi rahatlıktır... bu nasıl kendine hak görmektir... inan kalbim çok kötü atıyor.. ellerim titriyor... tüylerim diken diken...

pişman olup da Allahtan af ve bağışlanma istiyeceğin yere gelmiş birde burda "bana destek olanlara ihtiyacım var küstah yorumlarınızı kendinize saklayın" diyebiliyorsun.... bir silkenen bir kendine gel... napıyorum ben de... nasıl yaptım de...

birincide aklın başına gelmemiş, katil olmuşsun... ikinci bebeğe haram yoldan hamile kalmışsın... sakın bu miniğin canına kıyma. buna zerre kadar hakkın yok... çok zor durumlar yaşayacaksın.. cezanı çekeceksin... bunu seçen sen idin...

okulunu bitir, mesleğini eline al ve iffetlice bu miniği büyüt kadın!!!... sen yapmışsın ona böyle bir yaşam yaşamasın diye olması gereken dini doğru nasihatler ver... öncelikle sen öğren tabii... olur ya, torunun ne babasız kalsın oğlun terketsin, ne de kızın böyle bir edepsizlik yaşamasın....

bu aşk maşk değil kendini kandırma... sevgi mevgi böyle bişey değil... otur bir iç muhasebeni yap... sana değil de o mini minnacıcık kalbe çok üzüldüm dayanamadım... beni hoş gör... ve artık hatanı anla.. sana yazanlara da saldırma.....

Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.
aşık adam ilk bebeğine kıymazdı, seven kadın ilk bebeğini aldırmazdı.
seven adam ne olursa olsun sevdiği kadına, bebeğine sahip çıkardı, annesi istemiyor diye vazgeçmezdi.
ve bu saçmalıkların adını aşk koydunuz öyle mi?
kesin kendinizce bir sürü haklı gerekçeniz vardır.
üzgünüm ama hangi haklı gerekçe bir bebeğe kıyma hakkı verir size?
hangi haklı sebep babasız bir bebek dünyaya getirme hakkı veriyor size, 2 yıldır sevgilisiniz ve annesinin istemediğini bile bile, bu adamın sizi yarı yolda bırakacağını bile bile ikinci bir gebelik?
aşk bu değil, bu iradesizlik, bu bağımlılık, bu bencillik.
yazık size de, o adam olmayan adama da, canına kıydığınız bebeğe de, doğacak olana da.
hani hep diyor ya KK kadınları, herkes evlenmesin diye işte aynı cümleler burada lazım.
herkes sevişmesin, herkes aşk adı altında hatalarını aklayıp aynı hataya devam etmesin, herkes anne olmasın, sevgili olmasın.

Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.
Annesi mi babalık kocalık yapacak ta o karar veriyor..Adam yüreksizin tekiymiş yoksa neolursa olsun kendi kanı en azından size ev tutup bi süre bakım masraflarınızı karşılayabilirdi.Sizi sevmiyor demekki..

Asm'ler ucretsiz takıyor. Pasa biriktirmesin bence. Direk gitsin doğumdan sonra.

Anlayamıyorum , ilkinde kürtaj yaptıran adam mı istiyordu bebek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…