Gidip aldıracaksın başka çaren yok.kime güvenerekten hamile kaldın daha evlenmeden.Merhaba kızlar , 2 yıllık ilişkimden olan bebeğime babası sahip çıkmıyor. Ailem de reddetti. Nereye giderim naparım bilmiyorum. İş arıyorum bikaç ay da olsa çalışabilmek için. Ama sonrası ... Çok zor günler yaşıyorum , üzüntüden hasta oldum bi de. Ne yapacağım ...
Evet öğrenciyim. Son senem. 23 yaşındayım.
Evet ama yardimi bu kadin için degil gunahsiz masum hicbir seyden haberi olmayan bebek için yapmak istiyorlarBari konuda biri çıkıp ta konu sahibinin üstüne yüklenmeyin demesin
Tercih şu bu diye dem vurmasın, çocuk 2 kişinin tercihiyle olur
Ne tercihi cadılar gibi hileye başvurmuş, adam birinciyi aldıralım dmeiş bu ikinciyi planlamış
Kimse yardım da etmesin asıl yardım edilmesi gereken yüreği temiz bir sürü insan var gidin onlara yardım edin
Konu sahibinin B planı vardır muhtemelen, kolay gelsin
Yok artık diyorum..Konu sahibinin ruh sağlığının yerinde olduğuna inanmıyorum..Biz 4 yıl flört ettik eşimle doktora gidip muayene olma gereği bile duymadım evlendikten sonra olur bu işler ..Ay kız resmen plan yapmış adamı nikah masasına oturtayım diye eee şimdi neolacak?Adam gitti bebeğe yazık onun ne günahı vardı evlilik dışı bir çocuk (Anne hariç kimse tarafından istenmeyen)Anne öğrenci,İş yok güç yok!!Ya sen ilacla onla sunla bunla hamile kalmak icin cirpinirken dusunseydin keske bunlari yaa
Merhaba kızlar , 2 yıllık ilişkimden olan bebeğime babası sahip çıkmıyor. Ailem de reddetti. Nereye giderim naparım bilmiyorum. İş arıyorum bikaç ay da olsa çalışabilmek için. Ama sonrası ... Çok zor günler yaşıyorum , üzüntüden hasta oldum bi de. Ne yapacağım ...
Hadi babası gitti, ailen de attı seni sokağa. Nolucaksın şimdi?
Nerden para bulacaksın, nerede yatıp kalkacaksın?
Ah yavrum yaa. Allah yardimcin olsun. Yapmissin bir hata. Ne denirki. Sakin vazgecme yavrundan. Siginma evine basvur muhakkak. Ve o adama babalik davasi ac. Ailende reddetmis. Kaybedecek neyin var. Ilerde hersey duzelecek merak etme. Allah bir kapiyi kapatir digerini açar. Umutsuzluga kapilma..Evet öğrenciyim. Son senem. 23 yaşındayım.
Aile ve Sosyal Politikalar bunun için var. Maşallah milletimizin paçalarından akıyor aile kurma bilinci ya... Nasılsa devlet bakar...
sen normal değilsin.. yazık hem öğrencisin de.. o bebeğe yazık.. sen bitmişsin kızım ailende istemicek seni böyle ömrün çürücek.. aldır o bebeği zaten bitmişsin bari onun günahına girmeŞerefsiz diye bi tabirde bulunmadım. Bundan önceki dönemde çok sıkıntı yaşadım sağlık açısından. İkimizde aldırdığımıza pişman olduk. Sadece destek istiyorum.
Ya size denicek çok laf var ama susmak en iyisi. Kör kara cahil bile sizin kadar sacmalamayaz adam sizi umursamiyo hamile bırakıyo sonra kürtaja giriyorsunuz. Onun yükünden daha kurtulmadan (yani ben olsam hala etkisinde olurdum) hop bidaha yatağa yine korunmadan yine hamileyim şaka gibiAldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?