İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Gidip aldıracaksın başka çaren yok.kime güvenerekten hamile kaldın daha evlenmeden.

Sana bi gram uzulmedim.
Kendij ettin kendin buldun. He he ask.
O yavrucagin gunahi neydi be? Aldirmissin.
Geri bi yavrucak daha. Sonu mechul. Al.
Mutlumusun?

Kurtaj senin hakkın. Bedende senin bedenin nasil olsa. Bana ne ama çocuk var işte. Allah çocuğunu senden korusun.

Evet öğrenciyim. Son senem. 23 yaşındayım.

Adamda suc bulamadim,adamin fikri belli zaten dusup kalkip gununu gun etmek,yuva kurmsk gibi bi niyeti yok.
Bak boyleleri okulda kizlarla dusup kalkar ve gidip bi aile kiziyla evlenir.
Dogrumu yaptigi degil ,senin yaptihin dogrumu hiiiiicc degil.
Ben karnindakine acidim,ama onu bu duruma dusuren sensin,adam seninle evlensin diye yapmissin ama ters tepmis,adam zaten istese oburunu aldirmazdi.
Niye bukadar acele okulunu bile bitirmemissin,iki hamilik atlatmissin hemde bile isteye,evlenmek isteyem adam hamile olmasanda evlenir zaten.
Bu durumda yapicak tek sey dava acmak,keske bukadar aceleci davranmasaydin.

Evet ama yardimi bu kadin için degil gunahsiz masum hicbir seyden haberi olmayan bebek için yapmak istiyorlar

Ya sen ilacla onla sunla bunla hamile kalmak icin cirpinirken dusunseydin keske bunlari yaa
Yok artık diyorum..Konu sahibinin ruh sağlığının yerinde olduğuna inanmıyorum..Biz 4 yıl flört ettik eşimle doktora gidip muayene olma gereği bile duymadım evlendikten sonra olur bu işler ..Ay kız resmen plan yapmış adamı nikah masasına oturtayım diye eee şimdi neolacak?Adam gitti bebeğe yazık onun ne günahı vardı evlilik dışı bir çocuk (Anne hariç kimse tarafından istenmeyen)Anne öğrenci,İş yok güç yok!!
Benmi çok aptalım acaba kanser tedavisi gördüğüm halde bekledim işe girelim düzenimzii kuralım sonra evlenip çocuk düşünelim..

İlindeki Kadın Konukeviyle görüş doğuma kadar orada gizliliğin güvence altında olur.
Doğduktan sonra bebeği istemiyorum evlat edindirilmesini talep ediyorum diye dilekçe yaz.
Bebek zaten ilinde hemen evlat edindirilir İNŞALLAH. 1 yıl sonra senin nüfusundan da düşer. Kurtulursun.
Kendin için değil bebek için yap bunu.
"Üzüntüden" hasta olmana gerek yok.

Yorumları okudum ne olursa olsun kendimi senin yerine koydum bende 23 yaşındayım ve üniv son sınıfım. Yaptığın hataların farkındasın sen de ama bi hata 2.defa tekrarlanmaz. Dedim ya kendimi senin yerine koydum diye ya para yok,iş yok , ev yok , ailen reddetmiş ve bunlara rağmen hala hamileyim Allahın lutfu diyorsun bile isteye hamile kalmışsın mantığım senin mantığının nasıl çalıştığını anlayamadı. Nasıl bakıcaksın o çocuğa tek başına ? Nerden para bulucaksın nerde kalıcaksın? Doğduğu zaman mamasını bezini nasıl neyle almayı düşünüyorsun? Bir kere kürtaj olmuşsun zaten adam istememiş 2.ye neden hamile kalıyorsun hem de özel bir çabayla? Kusura bakma ama böyle durumlar için atalarımızın bi atasözü var . Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider......
Senin ki de aynen bu hesap bak ilişkiye girdin madem neden korunmuyosun yazık değil mi karnındaki sabiye onun hiç sucu gunahı yokken sayende belkide berbat bi hayat onu bekliyor nasıl vericeksin bunun hesabını ???
Allah yardımcın olsun bu adam seninle evlenmez bunu kafana sok artık seni sevdiği falan da yok bari artık bu adamla görüşme,beraber olma.

Hadi babası gitti, ailen de attı seni sokağa. Nolucaksın şimdi?
Nerden para bulacaksın, nerede yatıp kalkacaksın?

Aile ve Sosyal Politikalar bunun için var. Maşallah milletimizin paçalarından akıyor aile kurma bilinci ya... Nasılsa devlet bakar...

Şuan 10 haftalık bebekle mutlu olmak kolay is. Birde son haftalara gelip sancilar baslasin. Para yok es dost yok iste o zaman mutluluk ne anlarsinda. Hele de doğunca tek basina olmayan tecrübeyle yapayalnız kaldigindada anlarsin mutluluğu. Aileden başka sansin yok ne yap ne et affettir kendini sana kizdim ama daha çok üzüldüm lütfen aklini basina al artik.ALdirmak içinde geç kalmissin. Tek cikis ailen gibi görünüyor.

Evet öğrenciyim. Son senem. 23 yaşındayım.
Ah yavrum yaa. Allah yardimcin olsun. Yapmissin bir hata. Ne denirki. Sakin vazgecme yavrundan. Siginma evine basvur muhakkak. Ve o adama babalik davasi ac. Ailende reddetmis. Kaybedecek neyin var. Ilerde hersey duzelecek merak etme. Allah bir kapiyi kapatir digerini açar. Umutsuzluga kapilma..

hamile hamile işte bulamazsın mecbur annene yamanacaksın... 23 yaşında millette ki özgüvene bak bee........ madem bebe istiyodun ilkine niye kıydınız... ilkinin başına gelen malum o zaman ikinciye niye önlem almadınız... hayat çok zor... sen kendine bakamazsın tek başına o çocuğu da sefil edeceksin....

Aile ve Sosyal Politikalar bunun için var. Maşallah milletimizin paçalarından akıyor aile kurma bilinci ya... Nasılsa devlet bakar...

Aa bak aklima getirdin. Keske bebek yapmanin yerine börek yapsaydi, konu sahibi cooktandir evlenmis olurdu

Şerefsiz diye bi tabirde bulunmadım. Bundan önceki dönemde çok sıkıntı yaşadım sağlık açısından. İkimizde aldırdığımıza pişman olduk. Sadece destek istiyorum.
sen normal değilsin.. yazık hem öğrencisin de.. o bebeğe yazık.. sen bitmişsin kızım ailende istemicek seni böyle ömrün çürücek.. aldır o bebeği zaten bitmişsin bari onun günahına girme

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Ya size denicek çok laf var ama susmak en iyisi. Kör kara cahil bile sizin kadar sacmalamayaz adam sizi umursamiyo hamile bırakıyo sonra kürtaja giriyorsunuz. Onun yükünden daha kurtulmadan (yani ben olsam hala etkisinde olurdum) hop bidaha yatağa yine korunmadan yine hamileyim şaka gibi

cesaretiniz tüylerimi ürpertti
23 yaşında öğrencisin sevgilinden hamile kalmaya çalışıyorsun
üstelik bebek istemeyen sevgilinden pess neler geçiyordu aklınızdan merak ettim
ilk bebeği istemeyen adam bunu isteyip nikahmı kıyacaktı size ne yapıcaksınız şimdi küçücük çocukla tek başınıza
bu nasıl bir vurdumduymazlıktır karnınızdaki çocuğa nasıl yaparsınız bunu ne kadar bencilsiniz ben çok mutluyumla bitmiyor bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…