İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Aynen öyle
Evli barklı insanlar aman şu borcum bitsin öyle
Aman evlat yetiştirmek büyük sorumluluk diye bekliyor
Bunlar nikaha gerek yok ama bi çocuk yapsam garanti olurum diye bakıyor, bi kerede değil üstelik bu ikinci
Allah'ın o kadar sevgili kulu ki 2 cana da kıysa güle isteye yaptığı halde, yine de bir kapı bekliyor.
Gece ak sakallı dede alıp seni pürü pak bi eve götürecek bekle.

ne kadar basit sanıyorsunuz anne baba olmayı, sen daha 23 yaşındasın, şu panik haline bakılacak olursa sandım ki 40 lı yaşlarında bir kadınsın , eve dönmemek bu adam ile kalmak için bu hamileliği planlamışsın çok yazık, ne olursa olsun aldırma bence bu kadar hesap plan yaptığına göre bu bebeğinde sorumluluğunu al, beyin özürlü sevgilin de sperlerin bir kadını hamile bırakacağını bilmeliydi geçmiş ola artık....

Peki evladım doğduktan sonra nasıl bakacaksın? Maddi olarak nasıl yeteceksin? Bez, mama, doktor?

Çocuk özlemi çeken , olgun bir çift bulup çocuğu onların bakımına bırakmalısın belki de. Bu şekilde çocuk sürünecek. Çocuğa iyi bir hayat veremicek gibisiniz. Olan olmuş, bu saatten sonra çocuğu düşünün. Ben bakıcam derseniz de mutlaka nafaka davası açın. Adamın işi gücü parası var mı?

Çocuk doğsun o zaman gör sen
Çocuk doğunca
Gerek hastanede gerek evde bi süre anne vb bir büyük yardımı gerekiyor ( ailesi ile küs )
İyileştikten sonra bile bir yardım bekliyor insan gece uykusuzluğu bebeğin gazı vs.
10 dk eşin tutsa da bi lavaboya gitsem diyorsun rahatca ( bebeğin babası firar )
Sen daha doğmamış bebekle mutluyum der bizi kandırırsın hadi
Asıl iş doğunca, mutlulukların daim olsun

Resmen filmlerdeki adama yapışıp çocuk doğurmaya calısan kötü kadın karakteri.

yalnız sonu o filmlerdeki gibi olmamış

bari hamileleyim deseydin be bacım bi test etseydin, hamile kalana kadar canın çıkmış yani

valla hakaret amaçlı demiyorum ama ciddi IQ problemi bu bence mantık kıyas tamamen devre dışı sizde

Allah ıslah etsin, seni ve senin gibileri..
Birde hala utanmadan diyorsun ki -- halimi bilseniz üzülürsünüz.
Çok şey dökülüyor dilimden de yazamıyorum. çok yazık

bi kere hamile kaliyosun aldiriyosun...yetmiyo bile bile israrla hamile kalmaya calisiyosun planlayarak ikinciye hamile kaliyosun..bu bebekler senn oyucaginmi..adamla evlenmek icin hamileligi kullaniyosun..ya sen neyin kafasini yasiyosun...yazik ya gercekten...yapmissn bi plan ama yine elinde patlamiss ...allah akil fikir versn ...karnndaki bebege yazik gunah napmaya calistgi belli olmayan bi anne sorumsz bi baba....

Bi de aynı şeyi ikinci kez deneyip farklı sonuç beklemiş

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Daha önce bir kürtajın olan insandan nasıl yeniden hamile kalabiliyorsun.
Bu işi yapan insanlar nasıl korunmayı beceremiyorsunuz hayret ediyorum.
Şimdi mağdur musun?
Bence değilsin.

Daha önce bir kürtajın olan insandan nasıl yeniden hamile kalabiliyorsun.
Bu işi yapan insanlar nasıl korunmayı beceremiyorsunuz hayret ediyorum.
Şimdi mağdur musun?
Bence değilsin.
Korunmamış ki
Nasıl hamile kalmayı hızlandırırım diye ilaç kullanmış hatta
Elinde patlamak diye ben buna derim

Kinamiyim diyorum da yani 1 yillik evliyim Allaha sukur maddi durumumda bir melegi dunyaya getirmeye musait ama ben bile surekli kendimi sorguluyorum acaba cocuk icin hazir miyiz diye. Sizdeki bu cesaret vurdumduymazlik takdire sayan ne diyim

bu konu fake olmalı kesin dedim ama konu sahibinin eski konularına baktım da, kadın resmen yumurtlama gününden ne kadar sonra ilişkiye girmeliyim tarzında bir konu açmış. yani resmen planlı, bilerek ve isteyerek hamile kalmış ikinciye?? şimdi de ne yapacağım diyor. hiçbir şey yapamazsın. kendin istemişsin madem paşa paşa bak çocuğa. kvalidene güvenerek mi hamile kaldın? evlenmek, kendine bağlamak için hamile kalan bir kadına kim neden saygı duysun ki? bir üni öğrencisi olara ales, yds puanı, yüksek lisans hedefleri peşinde koşman gerekirken senin peşinde olduğun şeylere bak...çok yazık...dünyan çok ama çok küçükmüş ne acı...

seni zor durumda ortada birakan bir adamdan cocuk tasiyorsun
bu adam cocugunu dogurdugunda yüzüne bakmiyacak

Gercekten eger bu konu fake degilse o bebis icin cok üzüldüm. Onu istemeyen baba ve onu dogmadan bile kirli islere alet eden bir annesi var. Üstelik annesi ne maddi ne manevi onun icin hazir degil. Cocuk iyi bir aileye evlatlik giderse bile, sirf bunlari bilmek travma sebebidir. Ki bu cocuk ya fakirlikten sürünecek konu sahibi ile, ya esirgeme yurdunda sevgi ve sevkata ac, berbat bir hayati olacak.

Yasal sürec gecmis ise, yine bir yerdende para bulup bir doktora rüsvet ile kürtaj yaptirabilir.

O zaman adam haklı bırakıp gitmekte. İstememiş resmen tuzağa düşürmüş acaba nikah yapar mı diye.
Ava giderken bir güzel avlanmış.
Eskiden sadece kötü erkekler vardı
Biz kadınlar gazoz içmezdik ilaçlı olabilir diye
Şimdi kadınlara da bi haller oldu
İkinci kadınlara şaşarken şimdi bi de ilaçla adamdan zorla hamile kalmaya çalışan kadınlara rastlar olduk
Kadınlığında hamileliğinde bi şerefi olmalı, daha fazla kirletmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…