Aynen öyleKolayını bulmuşlar valla. Millet evliyken parası varken 100 kere düşünsün. Onlara açmıyor mu Allah kapı. Bunlar bi sevgili kulu. Hep elinde olmadan yapmıştır, haklı sebepleri vardır. Herkes yaptığının cezasını çeksin.1 gram üzüldüysem de ah işte o çocuk.
Çocuk doğuncaÇocuk doğsun o zaman gör sen
Resmen filmlerdeki adama yapışıp çocuk doğurmaya calısan kötü kadın karakteri.
Bi de aynı şeyi ikinci kez deneyip farklı sonuç beklemişyalnız sonu o filmlerdeki gibi olmamış
bari hamileleyim deseydin be bacım bi test etseydin, hamile kalana kadar canın çıkmış yani
valla hakaret amaçlı demiyorum ama ciddi IQ problemi bu bence mantık kıyas tamamen devre dışı sizde
Daha önce bir kürtajın olan insandan nasıl yeniden hamile kalabiliyorsun.Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Korunmamış kiDaha önce bir kürtajın olan insandan nasıl yeniden hamile kalabiliyorsun.
Bu işi yapan insanlar nasıl korunmayı beceremiyorsunuz hayret ediyorum.
Şimdi mağdur musun?
Bence değilsin.
O zaman adam haklı bırakıp gitmekte. İstememiş resmen tuzağa düşürmüş acaba nikah yapar mı diye.Korunmamış ki
Nasıl hamile kalmayı hızlandırırım diye ilaç kullanmış hatta
Elinde patlamak diye ben buna derim
Peki evladım doğduktan sonra nasıl bakacaksın? Maddi olarak nasıl yeteceksin? Bez, mama, doktor?
Çocuk özlemi çeken , olgun bir çift bulup çocuğu onların bakımına bırakmalısın belki de. Bu şekilde çocuk sürünecek.
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Eskiden sadece kötü erkekler vardıO zaman adam haklı bırakıp gitmekte. İstememiş resmen tuzağa düşürmüş acaba nikah yapar mı diye.
Ava giderken bir güzel avlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?