- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
Gercekten eger bu konu fake degilse o bebis icin cok üzüldüm. Onu istemeyen baba ve onu dogmadan bile kirli islere alet eden bir annesi var. Üstelik annesi ne maddi ne manevi onun icin hazir degil. Cocuk iyi bir aileye evlatlik giderse bile, sirf bunlari bilmek travma sebebidir. Ki bu cocuk ya fakirlikten sürünecek konu sahibi ile, ya esirgeme yurdunda sevgi ve sevkata ac, berbat bir hayati olacak.
Yasal sürec gecmis ise, yine bir yerdende para bulup bir doktora rüsvet ile kürtaj yaptirabilir.
İste bunlar hep 'dogurun dövlet bakar'Ondan sonracıma
Bebeğe beşik, yatak, nevresim, zıbın mıbın kıyafet ihtiyacı
Hastane masrafları, ana kucağı gibi bi yığın şey lazım
Her ay da büyüyecek ve ilk aldıklaırn yetmeyecek bi daha çıtçıtlı badi bi daha lazım olacak
Bakalım o zamanda 'ben bebeğimle mutluyum' diyebilecek misin
Baba hanesinde ne isim yazar bu durumda onu da bilemedim
Ama ne diyodu konu sahibi ' Allah bi kapı açar '
Kızlar yumurtalama gününden 1-2 gün önce mi ilişkiye girilmeli ? Ben kaçırıyorum galiba ... 28-29 günde bir adet oluyorum. Yani 28. gün ya da 29. gün geliyo adetim. Sizler nasıl sayıyosunuz ? Hani normal döngü 28 günde bir ya 28. gün değil de 29. gün mü adet oluyosunuz. İlk hamileliğimde 13. günümü 14. günüme bağlayan sabah olmuştu ilişkim öyle hamile kalmıştım. İstemedim kürtaj oldum. Şimdi de olmuyo. Zaten ayda bir ilişkiye giriyorum. Onda da ayarlayamıyorum sanırım yardım edinBu ay olur diye bekliyodum olmadı yine. 14. günümün gecesi yani 15. günümün sabahı ilişkiye girdim. 28. gün adet oldum. Biraz karışık oldu kusura bakmayın , umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :)
Kaza değil birinci olmuş adam istememiş aldırmışlarhani nebilim kaza olur büyük konşmamak lazım anlarım ama bile bile yapman gerçekten sağlıklı bir durum değil. hadi ikinizde isteseniz ok. ama adam istemiyor evli değilsin ailen reddetmiş.. paran yok bu ne cesaret anlamadım..
Ben de çocuğa üzüldüm. Bu saatten sonra çocuğu düşünmeliyiz bence. En iyi çözüm aklı başında insanlarca evlat edinilip büyütülmesi gibi geldi bana.
İkinci seçeneğiniz de iyi bir fikir olabilir.
Bilemedim baba salak, anne rezil, çocuk bu rezillikleri ve öz ailesini bilmeden büyümeli bence evlat edinilirse.
çok kötü bi durum ruhen normal biri yapmaz bunu . hani çok paran olur böyle bok gibi... git doğur bak cocuğuna derim belki.. ama paran yok ailen arkanda değil ... bide adam baba olmak istemiyor. neden zorla baba yaparsın bence bu resmen kul hakkı...başka bişey değil...Kaza değil birinci olmuş adam istememiş aldırmışlar
İkinci de de tek başına kumpas kurmuş konu sahibi
Allah kapı açacakmışçok kötü bi durum ruhen normal biri yapmaz bunu . hani çok paran olur böyle bok gibi... git doğur bak cocuğuna derim belki.. ama adam baba olmak istemiyor. neden zorla baba yaparsın bence bu resmen kul hakkı...başka bişey değil...
Üçüncüyü de denemez umarımBir sekilde ögreniliyor ki cherry'im. Olay bir kan test'ine bakar, ailede kimseye benzememek... Düsün sen bu yasinda asil annen, annen olmadigini ögrensen, yikilmazmiydin? Sonradan bu hikayeyi duysan?
En iyi ihtimal kürtaj olmasidir. Eger olamiyorsa gercekten baska, iyi bir ailede kalmasi, konu sahibin yaninda kalmasindan iyidir. Yada daha dogrusu kötünün iyisidir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?