İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

konuya inanmak istemiyorum,
bu kadar akılsızca davranıp "bin distik bikliyirim imii " diyen "okumuş" hanım kızlar varmış ya.
bebeğe acırım, sana olanlar müstehak ablacım, çok dizi izlememeni de ayrıca tavsiye ederim.

cok bencilsiniz çok.. Kendi çıkarlarınız ugruna kucucuk bebegı kullanmakan cekınmıyosunuz.. İşler yolunda gitmedi mi, aldırırım olur biter di mi? Adam nikah masasına oturana kadar denemeye devam.. Kafanıza estıgı gibi oldurun. Aşkmışmış.. Boyle aşkın ben...!!!

evlilik dışı galiba. Keşke evlenmeyi bekleseydin. Allah yardımcın olsun.

Valla bir hatadir olmus denilecek bir sey de degil ben de okudum eski konularini hamile kalmak icin kirk takla atmissin zaten. Sanirim sevgilini evlilige ikna etmek icin boyle bi yola basvurdun ama zaten 1 kez hamile kalmissin adam istememis, yine istemeyecegini bilmeliydin. Aileni ikna et bari de ortada kalma

Ben de çocuğa üzüldüm. Bu saatten sonra çocuğu düşünmeliyiz bence. En iyi çözüm aklı başında insanlarca evlat edinilip büyütülmesi gibi geldi bana.
İkinci seçeneğiniz de iyi bir fikir olabilir.
Bilemedim baba salak, anne rezil, çocuk bu rezillikleri ve öz ailesini bilmeden büyümeli bence evlat edinilirse.

Ondan sonracıma
Bebeğe beşik, yatak, nevresim, zıbın mıbın kıyafet ihtiyacı
Hastane masrafları, ana kucağı gibi bi yığın şey lazım
Her ay da büyüyecek ve ilk aldıklaırn yetmeyecek bi daha çıtçıtlı badi bi daha lazım olacak
Bakalım o zamanda 'ben bebeğimle mutluyum' diyebilecek misin
Baba hanesinde ne isim yazar bu durumda onu da bilemedim

Ama ne diyodu konu sahibi ' Allah bi kapı açar '

konulari zaten hep hamile kalma cabalariyla ilgili...bnm anlamadgm bu kdr ugrasirken doktorlarda gezerkn hamile kalmk icin bu adamin hic haberi olmadimi..hala korunmadan nasi iliski yasadi..bi kerede kurtaj var ortada.bu nasi bi kafa nasi bi dusunce tarzi anlamadm..sevgiliside ya cok safmis koru korune inanmis yda cok sorumsz..konu sahibi zaten ayri bi dunya..evlemk icin habire hamile kaliyo koz olarak kullaniyo..plan bikere tutmams ikinci kez nedenn.karnindaki bebek ya resmen kendi emelleri icin oyuncak gbi kullanmis ..dogunca onu nasi bi hayat bkliyo bilmiyrm..

İste bunlar hep 'dogurun dövlet bakar'

bu senin mesajin
interse banlasinlar çok adisin, adam evlensin diye plan yaptin ama tutmadi ha?
git i$ine zaten canim SIKKIN butun hirisimi senden alicam
Allah herkese akil fikri veririken sen nerdeydin?
ben kadin siginma girevlisi olsam sana yardim etmem ..

hani nebilim kaza olur büyük konşmamak lazım anlarım ama bile bile yapman gerçekten sağlıklı bir durum değil. hadi ikinizde isteseniz ok. ama adam istemiyor evli değilsin ailen reddetmiş.. paran yok bu ne cesaret anlamadım..

Kaza değil birinci olmuş adam istememiş aldırmışlar
İkinci de de tek başına kumpas kurmuş konu sahibi

ay bide kurulu düzeni varmış gibi.mutlu yuvası varmış gibi.istiyorduk ikimizde çok mutluyduk diyor yahu.ay gelde çıldırma
arkadaşım sen daha öğrencisin.ailenin bilse kabul etmeyeceği bir durum .ne cesaret hadi sevişiyorsun ok diyelim ne diye hamile kalıyorsun .hemd bilerek isteyerek. töbe yaaa

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım bebeğine iyi bir anne olabilirsin.

Bir sekilde ögreniliyor ki cherry'im. Olay bir kan test'ine bakar, ailede kimseye benzememek... Düsün sen bu yasinda asil annen, annen olmadigini ögrensen, yikilmazmiydin? Sonradan bu hikayeyi duysan?

En iyi ihtimal kürtaj olmasidir. Eger olamiyorsa gercekten baska, iyi bir ailede kalmasi, konu sahibin yaninda kalmasindan iyidir. Yada daha dogrusu kötünün iyisidir ..

Hamileyken glukofen kullanmissin doktor sana cocugu aldir demis allah korusun cocuk saglikli dogmazsa napicaksin para yok bisey yok bebegimle mutluyum mu diyceksin 'of sevgilim terkettti hicbi sekilde ulasamiyorum butun planlarim suya dustu evlenemedim bebege de bakamiyorum cami avlusuna birakiyim' mi diyceksin

Kaza değil birinci olmuş adam istememiş aldırmışlar
İkinci de de tek başına kumpas kurmuş konu sahibi
çok kötü bi durum ruhen normal biri yapmaz bunu . hani çok paran olur böyle bok gibi... git doğur bak cocuğuna derim belki.. ama paran yok ailen arkanda değil ... bide adam baba olmak istemiyor. neden zorla baba yaparsın bence bu resmen kul hakkı...başka bişey değil...

Allah kapı açacakmış
Kul hakkı vebal filan hak getire, adam kaçınca konu sahibi aldıracak olsa da yaptığı 2 çocuğa rağmen erdi birden Allah'tan bi kapı bekliyo
E açsın, bakalım o kapı nasıl bi kapı

Üçüncüyü de denemez umarım
Adam aynı adam ama konu sahibi aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekliyo
Akla gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…