İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Asm'ler ucretsiz takıyor. Pasa biriktirmesin bence. Direk gitsin doğumdan sonra.

kadının amacı zaten hamile kalmakmış korunma derdinde değilmiş ki...yazık günah...bebeğini kendi çıkarlarına alet eden bir kadın bu ne yazık ki. bebeğin dünyaya gelmesi bence doğru değil bu koşullarda.

sen en iyisi adını soyadını yasadıgın ili söyle de bi şikayet edelim o bebeği alsınlar elinden yada ayrılmam diosan bebekten babaya dna testi yaptır sahip cıkmıo die dava ac nede olsa ailende silmiş seni kaybedecek baska bişeyin yok bukadarın pisliğinin üstüne bide böyle bi pislik yap.. belki adam korkusuna sahip cıkar da cocuguna bakar en azından.. senin hakettiğin hayat bu güzelim kendi hayatını kendin bitirmişsin

Walla ben olsam hiç olmadı hergün temizliğe giderdim. Ayda 3000 eder. Büyütürsün bebeğini. Çocuk Esirgeme kurumları ebeveynler şartlarını düzeltene kadar bakıyormuş, sende istediğin zaman görebilirsin. Yapacak bir şey yok, Allah sağlık versin çalışacaksın.

O herifede dava aç. Bu yaşadıklarını da kimseye anlatma ki kötü gözle bakmasınlar. Allah yardımcın olsun.

işte böyle insanlar çocuk yapıyor sonra yetiştiremiyorlar
o çocuk da gidip başka insanlarn hayatını karartıyor

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Yuh ya valla sen naparsan yap hersey mustehak ta bu yavrularin sucu ne burini oldurmussun bununda hayatini camura cevireceksiniz Allah islah etsin

Yanlislikla falan hamile kalmamissin ki sen kac konu acmissin, ugrasmissin baya hamile kalmak icin, bebegi cok istemissin, bunlari yaparken bekar anne adayi oldugunun farkinda degil miydin?

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
1 kurtajim var diyosun birde...utanmadinmi ayni hatayi ikinci kez yapmaya..haketmissiniz ne denir..hayatta baska ugrasiniz yokmuydu elin adamiyla cocuk yapmaktan baska.

Yazik ya diger konularina baktim..baya baya hamile kalmaya ugrasmisdin.cok merakliymissin.
Ustelik sana zorla ilk bebegi aldirtan adamdan yine bebek yapmissin.
Ne saniyordun.aklin mantigin nerdeydi..simdi bizemi soruyosun ne yapacagim diye...bile bile bu hayati secen sen olmussun..istedigin hayata kavusmussun iste ne bu isyan simdi

Öncelikle olmuşla ölmüşe çare yok. Bunu daha fazla sorgulamaya gerek yok diye düşünürken kendimi gene sorgularken buluyorum. Çok seviyor olabilirsiniz ancak aklınız var değil mi ? Akıl edemiyor musunuz ? Hadi ilkinde hata yaptınız, ikincide neden bunları göz ardı ettiniz ? Neden ileriyi düşünmediniz ? Ayağını yorganına göre uzat diye bir laf vardır. Bunun günah boyutunu tartışmicam kişisel tercihtir ancak akılsız başın doğurduğu sonuçlar için ağlayıp, sızlanmaya hakkınız yok diye düşünüyorum. Bu adam, ilkinde istememiş ikinci de neden istesin ? Sen nikahın olmayan bir erkekten neden çocuk yapmaya çalışıyorsun ? Gençlik aklı desem, bende gencim neyin ne olduğunu, olabileceğini düşünebiliyorum. Ha insanız elbet bazı şeylerde ne olacağını bilemeyebiliriz ama bu konuda da değil be arkadaşım. Eğer imkanın varsa aldır o çocuğu ve bir daha kimseyle böyle bir hayat yaşama. Neyin güvencesiyle, neyin garantisiyle yaşamaya devam ettin bunları gerçekten anlayamıyorum. Destek olun demişsiniz, çok üzerinize gitmekte istemiyorum, psikolojinizi az çok tahmin edebiliyorum ama bazı şeyleri yüzünüze çarpmam gerek, insan en çok hatalarından ders alır, umarım bu sefer dersinizi almışsınızdır.

Aldirsaydin keske. Su andan itibaren zor bi hayatin olacak.

Demek istediğim tam da bu. Olan olmuş. Yapmış bir onursuzluk. Lakin ortada bir bebek var. Şu an konuda beni ilgilendiren tek şey bebek. Tamamen ona odaklıyım.

Dava açın. Babalık davası.

Ah kardeşim ya bir kere bir cana kıydırmış bu adam bu ne cesaret daha o adamla devam etmek.hiç mi acımadın kendine su bebeğe off

Demek istediğim tam da bu. Olan olmuş. Yapmış bir onursuzluk. Lakin ortada bir bebek var. Şu an konuda beni ilgilendiren tek şey bebek. Tamamen ona odaklıyım.

Dava açın. Babalık davası.

Tabi ki. Ama sadece maddiyat yeterli degil ki. Nafaka alinsa bile, cocuk bence akli basinda insanlar tarafindan buyutulse daha iyi. Bu hatunda cocuk yetistirecek kapasite gormedim. Kaldi ki cocuk babasiz buyuyecek ve 1 kg skandalla hayata gozlerini acacak.

Aaaa lütfen kızlar. Sizi kınıyorum.
Kızcağız aşkla, tutkuyla sevişmiş. Çocuk yapmış, kürtaj yaptırmış. Sonra gene aşkla tutkuyla sevişip çocuk yapmış. Hem de öğrenci, yasal değilken, sevgilisinin izni de yokken... Niye bu kadar üstüne geliyorsunuz yani...
Hadi hepimiz dua edelim, enerji gönderelim bu genç masum kıza... En kısa sürede vicdanının sesini duyabilmesi ve beyin denilen organını kullanabilmesi ümidiyle.....!

Tuvalette dogurup ustune sifon cekenler de boyle diyordur
"sevgilimi çooooooook seviyordum bir bebegimiz olsun istedim"
"Aldiramadim, kiyamadim dogurmak istedim"
"Ama bakamazdimm kiiiii "

üzülüyorum çok istiyorum birbirimizi çok seviyoruz diye çocuk yapılmaz
o çocuklar ne olucak ilerde nasıl bir okula gidicek ne yiyecek
babasız yarı aç yarı tok belki büyürde sevgisiz ne yapıcak
bu bencillikte bir anneyle hayatı nasıl doğru öğrenicek
ah ah Allah akıl vermiş kullan diye zorla kendini bu duruma düşür
sonra kapı açmasını bekle yazık sanada ailenede en çok karnındaki bebeğe yazık

Valla ASP işi yaş. Baktı gördü annede iş yok, veriyor koruyucu aileye. Derdi bebeğe bakmaksa SED yardımı da alabilir bakanlık onu da sağlıyor. KAdın pek sağlıklı gelmedi bana :/

Bence de bu psikolojide biri kesinlikle anne olmamalı. Fakat şu an karnında masum bir bebek taşıyor ve üzerine giderek bir anlık kararlarla yanlış bir şey yapmasından da korkuyorum. Olan bebeğe olmasın. Bu kötülüklerle dolu hayatta her şeyden habersiz bebeklerin ceza çekmesi o kadar sinir bozucu ve kahredici ki.

Inşallah bebek sağ salim doğar ve güzel bir hayata gözlerini açar. Senin dediğin de mantıklı. Güzel kaliteli bir ailede yetişebilir.

Allah akıl fikir versin sizlere zerre acimiyorum çocuklara yazık günah nasıl bir sorumsuzluk abideligidir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…