kk 'ya güvendi herhalParanız yok, işiniz yok neye güvenip çocuk yaptınız?
Asm'ler ucretsiz takıyor. Pasa biriktirmesin bence. Direk gitsin doğumdan sonra.
işte böyle insanlar çocuk yapıyor sonra yetiştiremiyorlaray bide kurulu düzeni varmış gibi.mutlu yuvası varmış gibi.istiyorduk ikimizde çok mutluyduk diyor yahu.ay gelde çıldırma
arkadaşım sen daha öğrencisin.ailenin bilse kabul etmeyeceği bir durum .ne cesaret hadi sevişiyorsun ok diyelim ne diye hamile kalıyorsun .hemd bilerek isteyerek. töbe yaaa
Yuh ya valla sen naparsan yap hersey mustehak ta bu yavrularin sucu ne burini oldurmussun bununda hayatini camura cevireceksiniz Allah islah etsinAldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
1 kurtajim var diyosun birde...utanmadinmi ayni hatayi ikinci kez yapmaya..haketmissiniz ne denir..hayatta baska ugrasiniz yokmuydu elin adamiyla cocuk yapmaktan baska.Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Demek istediğim tam da bu. Olan olmuş. Yapmış bir onursuzluk. Lakin ortada bir bebek var. Şu an konuda beni ilgilendiren tek şey bebek. Tamamen ona odaklıyım.Peki evladım doğduktan sonra nasıl bakacaksın? Maddi olarak nasıl yeteceksin? Bez, mama, doktor?
Çocuk özlemi çeken , olgun bir çift bulup çocuğu onların bakımına bırakmalısın belki de. Bu şekilde çocuk sürünecek. Çocuğa iyi bir hayat veremicek gibisiniz. Olan olmuş, bu saatten sonra çocuğu düşünün. Ben bakıcam derseniz de mutlaka nafaka davası açın. Adamın işi gücü parası var mı?
Ah kardeşim ya bir kere bir cana kıydırmış bu adam bu ne cesaret daha o adamla devam etmek.hiç mi acımadın kendine su bebeğe offAldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Demek istediğim tam da bu. Olan olmuş. Yapmış bir onursuzluk. Lakin ortada bir bebek var. Şu an konuda beni ilgilendiren tek şey bebek. Tamamen ona odaklıyım.
Dava açın. Babalık davası.
Walla ben olsam hiç olmadı hergün temizliğe giderdim. Ayda 3000 eder. Büyütürsün bebeğini. Çocuk Esirgeme kurumları ebeveynler şartlarını düzeltene kadar bakıyormuş, sende istediğin zaman görebilirsin. Yapacak bir şey yok, Allah sağlık versin çalışacaksın.
O herifede dava aç. Bu yaşadıklarını da kimseye anlatma ki kötü gözle bakmasınlar. Allah yardımcın olsun.
Bence de bu psikolojide biri kesinlikle anne olmamalı. Fakat şu an karnında masum bir bebek taşıyor ve üzerine giderek bir anlık kararlarla yanlış bir şey yapmasından da korkuyorum. Olan bebeğe olmasın. Bu kötülüklerle dolu hayatta her şeyden habersiz bebeklerin ceza çekmesi o kadar sinir bozucu ve kahredici ki.Tabi ki. Ama sadece maddiyat yeterli degil ki. Nafaka alinsa bile, cocuk bence akli basinda insanlar tarafindan buyutulse daha iyi. Bu hatunda cocuk yetistirecek kapasite gormedim. Kaldi ki cocuk babasiz buyuyecek ve 1 kg skandalla hayata gozlerini acacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?