Hanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
Hakkat öylemiymiş. Ben de acıdıydım..Yanlislikla falan hamile kalmamissin ki sen kac konu acmissin, ugrasmissin baya hamile kalmak icin, bebegi cok istemissin, bunlari yaparken bekar anne adayi oldugunun farkinda degil miydin?
Doğuracağından emin misinizEvet ama yardimi bu kadin için degil gunahsiz masum hicbir seyden haberi olmayan bebek için yapmak istiyorlar
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Zaten güllük gülistanlık bi evlilikte bile çocuk olunca tüm düzen değişiyorkesinlikle öyle adam istemeden çocuk yapıyolar sonra bakmadı etmedi .. ama adam istemiyor iste ne zorluyosun... ikinci bebeğime hamile kalırken eşim çok istedi 6ay bekledi neredeyse benim istememi öyle oldu. hani hiç istemese 2. çocuk ben istesem inan yapmazdım.
Aklına estikçe hamile kalıp nabız yoklayacak gibiSenin cocugunu aldiriyor ama sen yine bu herifle birliktemi oluyorsun. Müstehak sana !
Aklına estikçe hamile kalıp nabız yoklayacak gibi
Ovvvv Çek bu kadın bu adamdan zaten daha evvel çocuk aldırmış yaDoğuracağından emin misiniz
Adam kaçınca yine aldıracak. 10 haftalık diye hastaneler olmaz merdiven altı bi yerde aldırır muhtemelen
Üçüncüyü düşünmez umarım
Adam aynı adam defalarca aynı şeyi deneyince farklı sonuç alınmaz
tv dizileri gibi değil hayat....
Mutluymuş bebeğiylebana versin o bebeyi bu bakamaz valla :)
Aallahh esirgesin boyle annelerden çocukları.kadının amacı zaten hamile kalmakmış korunma derdinde değilmiş ki...yazık günah...bebeğini kendi çıkarlarına alet eden bir kadın bu ne yazık ki. bebeğin dünyaya gelmesi bence doğru değil bu koşullarda.
sen ne sorumsuz biriymişsin daha önce bir kürtajın varmış zatenAldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Ovvvv Çek bu kadın bu adamdan zaten daha evvel çocuk aldırmış ya
Ya ne midesiz kadınmış, tehditle kürtaj ettirmiş bu hanım da kürtajın üzerine bu adamla olmaya devam etmiş.
Nasıl cenazenin üzerinde sevişmek zevkli miydi konu sahibi? Hani bir önceki çocuğunu öldürmüşsünüz ya, onu diyorum, o bebeğin ölüsünün üzerine aranıza hiç soğukluk girmemiş tutkulu bir şekilde sekse devam etmişsiniz ya! Ne hissettin sahi?
Öyle kadınlar var ki mecburi ( sağlık açısından ) kürtajlardan sonra bırakın başkalarına küsmeyi kendilerine küsüyorlar iken sende hasar sıfır maşallah. Bir de üzerine şimdi ikinci cinayetle aranda ince bir çizgi var. Ne sağlam psikolojin varmış.
İmrendim demek isterdim ama iğrendim maalesef.
Bu bebeklerin ne günahı var da ana baba olarak sizin gibiler atanıyor onlara ya hu? Ciddi bir mantık hatası var burada, günahsız birine daha doğmadan nasıl böyle bir ceza verilebilir aklım almıyor. O çocuk doğsa da ana baba yönünden yenik başlayacak zaten hayata.
cok merak ettim zaten neler gelmis basina die??? uzuuun uzun bi anlatsin burda yazdiklarimiza ah keske yazmayaydik demeye raziyim ben. bi de glukofen mi ne kullanmis o zaman bende baya bi yazmistim bisi olmaz icini ferah tut bilmemne die. yazik cidden cok yazikMutluymuş bebeğiyle
En son öyle dedi
Bi de neden bunları yaptığını biz bilemezmişiz başına neler gelmiş neler
Mutluymuş bebeğiyle
En son öyle dedi
Bi de neden bunları yaptığını biz bilemezmişiz başına neler gelmiş neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?