İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ne yasarsan yasa hicbisey bi insani kullanma hakkini vermiyor.
Kucucuk bi bebegi hic
Umarim buyunce ogrenmez annesinin onu belli bi amac icin kullanip perisan ettigini.
Zaten kurtac oldugun icin obur dunyada yerin yok bunu bil,o bebek hesap soracak sana yasama hakkini elinden aldigin icin,bi anlik zevk icin katil oluyorsunuz.
Kedi enigi degil bunlar insan ,bebeginle mutlu oldugunu asla dusunmuyorum,bi cocuk bakmak cok zor,hele senin gibi pisikolojideki insan icin.
Karninda tasimak gibi kolay degil dogdugu zaman,biz evli oldugumuz halde neler yasiyoruz,hem anne hem baba olucaksin.
Ogrencisin daha ve kendine ,su kucucuk canlara yasattigina bak,once bi okulunu bititip senle yuva kurmsk isteyen biriyle evlenip sonra cocuk dusunseydin.
Ne bu acele anlamiyorum,niye evleefen iliski kuruyorsunuz,erkeklerin bi cogu boyle kizlarla evlenmez,hayatin bi gercegi bu,kolay lokma olmussun cnki almis hevesini,gelecek dusunmemis seninle.
İlkini aldir yoksa giderim dedi yaxmissin sonra saglik durumumdan aldirdik ikimizde cok uzulduk demissin,ikinciyi de istiyoduk ikimizde demissin madam istiyodu adam nerde.
Umarim o bebege iyi bi anne olursun,caresiz kalip terketmrzsin onu.
Senin icin demiyirum ama giruyoruz haberlerde falan evlilik disi yapip sokaklara birakiyolar,yada daha kotu orneklerde var.
Bide yapip yapip kurtaj olanlar var tabi sizin gibi,benim icin ha dogurup oldurmus ha dogmadan karninda parcalatarak aldirmis hicbir farki yok.
Hic kurtaj videosu izledinmi sen izle bi tavsiye ederim kendi canina naptigini gorursun.

Yanlislikla falan hamile kalmamissin ki sen kac konu acmissin, ugrasmissin baya hamile kalmak icin, bebegi cok istemissin, bunlari yaparken bekar anne adayi oldugunun farkinda degil miydin?
Hakkat öylemiymiş. Ben de acıdıydım..

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir! Zaten bir kere aldırmışsınız biraz bilinçli olsaydınız yatağa girmeden evvel bir yöntem düşünseydiniz keşke! Babasız parasız bir yavrucak getireceksiniz şimdi dünyaya tebrikler!!!!! Siz korunmasız sexe devam edin!!

kötü bir laf sölemek istemiorum başıma iş almak istemem
sen herşeyi hakediosunn madem çocuk istiodu sevdiğin önce
evlenip sonra yapsaydınız ya seni de seviomuş ölemi annesi istemedi
die vazgeçen adam seni seviomuş ölemi ya güzelim bırakın gidin allah aşkına
ya sizin gibilere herşey müstehakkk.madem ilk kürtajını oldun 2.de istedi ben bikere bu hatayı
yaptım evlenmeden olmaz deseydin ya aaa olurmu seni terk ederdi dimi.şimdi otur derdine
yann sana acımam da o masum bebeğe üzüldümm..

kusura bakmayın sizi kınamak veya üzmek değil niyetim. özel hayatınız yaptığınız hiç umrumda değil. ama söylemeden edemeyeceğim.
bir kez gebe kalıp masum bir yavruyu aldırıyorsunuz. sonra ne cüretle tekrar gebe kalıyorsunuz ? zamanında o yavruya sadece babası değil sizde sahip çıkmadınız. 2. defa nasıl sahip çıkar diye düşündünüz ? o kürtajla aldırılan bebeklerin bir canı var farkındasınız değil mi ? sizin suçunuzu masum daha doğmamış bebeklere ödetemezsiniz. ben 2 bebeğini kaybetmiş biri olarak okadar üzülüyorumki bunlara. şuanda bebeğime bişi olacak diye ödüm kopuyor.
dilerim o yavruya hem siz hem babası sahip çıkarda geleceği kararmaz yavrunun. yoksa ilerde yaşayacağı travmadan ikinizde sorumlusunuz. bu tür ilişkilerin çocukları malesefki bizim ülkemizde kötyü niyetli insanların eline düşüyor ve sonu malum. bununda sorumlusu sadece ve sadece anne ve babadır. siz kendi anne babanızın yerine koyun kendinizi ve suçlamyın sakın onları. yaş daha 23 ama yaşanılan şeyler boyunu aşmış,

Evet ama yardimi bu kadin için degil gunahsiz masum hicbir seyden haberi olmayan bebek için yapmak istiyorlar
Doğuracağından emin misiniz
Adam kaçınca yine aldıracak. 10 haftalık diye hastaneler olmaz merdiven altı bi yerde aldırır muhtemelen
Üçüncüyü düşünmez umarım
Adam aynı adam defalarca aynı şeyi deneyince farklı sonuç alınmaz

Zaten güllük gülistanlık bi evlilikte bile çocuk olunca tüm düzen değişiyor
Yeni bi canlı giriyor hayatınıza öyle savunmasız ki her derdini sadece ağlayarak ifade edebiliyor
Anne için daha zor ama baba da istemezse yapılmamalı
Konu sahibi için demiyorum tabi arkadaşım ve sizin durumunuzda örnekler için diyorum
Konu sahibi olayı aşmış amaç bebek değil evliliğe zorlamak, seni seven senle evlensin sevmeyene yol orda. Bebek için mecburi evlilik ne kadar yürür ki evlense bile
Ama yap aldır yap aldır da oyuncak değil işte ilahi adalet böyle tecelli eder kendi kazdığın kuyuya kendin düşersin

Ovvvv Çek bu kadın bu adamdan zaten daha evvel çocuk aldırmış ya
Ya ne midesiz kadınmış, tehditle kürtaj ettirmiş bu hanım da kürtajın üzerine bu adamla olmaya devam etmiş.
Nasıl cenazenin üzerinde sevişmek zevkli miydi konu sahibi? Hani bir önceki çocuğunu öldürmüşsünüz ya, onu diyorum, o bebeğin ölüsünün üzerine aranıza hiç soğukluk girmemiş tutkulu bir şekilde sekse devam etmişsiniz ya! Ne hissettin sahi?
Öyle kadınlar var ki mecburi ( sağlık açısından ) kürtajlardan sonra bırakın başkalarına küsmeyi kendilerine küsüyorlar iken sende hasar sıfır maşallah. Bir de üzerine şimdi ikinci cinayetle aranda ince bir çizgi var. Ne sağlam psikolojin varmış.
İmrendim demek isterdim ama iğrendim maalesef.
Bu bebeklerin ne günahı var da ana baba olarak sizin gibiler atanıyor onlara ya hu? Ciddi bir mantık hatası var burada, günahsız birine daha doğmadan nasıl böyle bir ceza verilebilir aklım almıyor. O çocuk doğsa da ana baba yönünden yenik başlayacak zaten hayata.

Aallahh esirgesin boyle annelerden çocukları.
Melek gibi kadinlar burda cocuk olmuyor ďiye uzuluyorlar . Yazikk...

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
sen ne sorumsuz biriymişsin daha önce bir kürtajın varmış zaten

zevkiniz uğruna bir can gitmiş buda doğsa bile hayatı mahvolacak

bu nasıl bir cesarettir evli değilsin

adam güvenilmez sorumsuzun teki tekrardan nasıl bu adamdan hamile kalırsın?

Benim ilk bebeğim 2 aylıkken düştü. O düşük kürtaj falan hakikaten çok zor ve psikolojik olarak çok yıpratan şeyler. O ana kadar çocuğum olmasını çok istiyodum ama doktor bi süre çocuk onermiyorim dediğinde, zaten ben de şu an hiç istemiyorum demiştim. İnsan üzüntüden kaldıramıyo bi yeni hamileliği. Kaldı ki bile isteye bi kurtajdan sonra aklı selim bi insanın karar vereceği bi karar değil.

Benim anlamadığım madem terkedilecektin. Zaten bebek istemiyodu bu adam, ilkini neden aldirdin. Ha o zaman terk etmiş ha bu zaman. Hiç değilse zina günahının yanında bi de cinayet günahı işlememis olurdun... Sen çocuğu kendin büyütme sakın. Çocuğu olmamış olgun düşünen ve aklı başında bi çocuk yetiştirebilecek birilerini aramaya basla şimdiden. Emin ol çok daha iyi bakılır. İyi bi geleceği olur.

Mutluymuş bebeğiyle
En son öyle dedi
Bi de neden bunları yaptığını biz bilemezmişiz başına neler gelmiş neler
cok merak ettim zaten neler gelmis basina die??? uzuuun uzun bi anlatsin burda yazdiklarimiza ah keske yazmayaydik demeye raziyim ben. bi de glukofen mi ne kullanmis o zaman bende baya bi yazmistim bisi olmaz icini ferah tut bilmemne die. yazik cidden cok yazik

Mutluymuş bebeğiyle
En son öyle dedi
Bi de neden bunları yaptığını biz bilemezmişiz başına neler gelmiş neler

gelir evladım insanın başına her şey gelir... bu kadar cüretkar olursan bu kadar hırslı olursan her şey gelir... mutluluk parayla doğru orantılı bu devirde... yarın hastaneye gitmen gereekecek doğurman gerekecek hadi buraya kadar sigorta migorta idare ettin devletten.... sonra beybeyle nereye gidicek acaba... mutlu mutlu parkta mı yatacaksınız...

ufak bi bütçe hesabı;
- ev tutsan nerden baksan 1000 tl olmalı cebinde kafadan ilk giriş için.... en dökük ev için...
- her ay kira
- elektrik su ısınma... önümüz kış...
- ev dört duvar olmuyor eşya gerek buzdolabı gerek ocak gerek sağdan soldan toplasan bile en dibi 3000 - 4000 gerek ki bu hanfendü tenezzül etmez zannımca
- nee yicen ne iççen en az 200 de aylık aç gezersin valla...

anasının ayaklarını öpsün bence yoksa bitik.... ben bi gelecek görmüyorum heee olmadı bebeni alır aşkitonun anasına götürürsün bakın ayynı siz dersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…