Kk yı da keklemiş zaten eski konusundacok merak ettim zaten neler gelmis basina die??? uzuuun uzun bi anlatsin burda yazdiklarimiza ah keske yazmayaydik demeye raziyim ben. bi de glukofen mi ne kullanmis o zaman bende baya bi yazmistim bisi olmaz icini ferah tut bilmemne die. yazik cidden cok yazik
Them biz bilmezmişiz, neler olmuş hayatında da bu hallere gelmiş olaylar sen ne anlarsın ki?sen ne sorumsuz biriymişsin daha önce bir kürtajın varmış zaten
zevkiniz uğruna bir can gitmiş buda doğsa bile hayatı mahvolacak
bu nasıl bir cesarettir evli değilsin
adam güvenilmez sorumsuzun teki tekrardan nasıl bu adamdan hamile kalırsın?
aynen ya yazdiklarinda ilk hamileliimde ilk haftadan belirtiler yasamistim falan die solemis sanirsin ilkini dogrmus bu ikincisi yani ben en azindan ole dusunmustum ne biliim altinda bole bi hikaye yattiini yemin ediorm butun moralim yerlerde su an icim parcalandi o bebege su anki karnindaki sabiyeKk yı da keklemiş zaten eski konusunda
Sanırsın ki eşiyle yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşmuşlar
Bende ömrümde ilk kez böyle bi kadın duydumaynen ya yazdiklarinda ilk hamileliimde ilk haftadan belirtiler yasamistim falan die solemis sanirsin ilkini dogrmus bu ikincisi yani ben en azindan ole dusunmustum ne biliim altinda bole bi hikaye yattiini yemin ediorm butun moralim yerlerde su an icim parcalandi o bebege su anki karnindaki sabiye
Böyle sorumsuzlara öyle ifrit oluyorum kiThem biz bilmezmişiz, neler olmuş hayatında da bu hallere gelmiş olaylar sen ne anlarsın ki?
La çek git manyak mısın? Ne gelecek başına, adam ilk hamileliğinde zaten istemiyorum demiş, giderim demiş. Demek ki adam tehdit etmiyor, zorba değil. Gayet de bırakmaya hazır adam. Ailen desek, hiçbir sorun gidip de bir adamla korumasız ilişki yaşayıp kürtaj koleksiyonu yapmana sebep olamaz. Bu olsa olsa senin karakterindeki bozukluğa delalettir. Ulan kimse de evet ben yaptım, halt yedim demez mi? Ancak ona buna, olmadı hayata atın suçu? Hayat mı seks yaptı adamla?
3 liralık kondom almak zor mu bu kadar, hadi onu geç ertesi gün hapları falan var ya, bekar halimle biliyorum şunları. Bu ihmlkarlığında ötesinde, hiçliğin ortasında yaşamıyorsan ki yaşamıyorsun nete girilebilen her yerde eczanevari bir yer vardır, şu durumda kıçını kaldırıp da olaya müdahale etmediysen hamileliği istedin demektir. Elinle ettin çek bunu son demine kadar, fitil fitil hem de demek isterim ama karnındakinin hiç suçu yok. Cezanın en büyüğünü almış bebekcik, sende yeşererek zaten.
sadece dizilerde olur dediimiz adamin arkasindan planlar yapan onu hamilelikle kandirmaya calisan kadin tiplemesi gordum ve cidden korktum ya kadinlardan korktum resmen bu artik cesaret ya da cahillik diil bu bambaska bisi benceBende ömrümde ilk kez böyle bi kadın duydum
bi de dizilerde bile hamile kalmadan önce nabız yoklarlarsadece dizilerde olur dediimiz adamin arkasindan planlar yapan onu hamilelikle kandirmaya calisan kadin tiplemesi gordum ve cidden korktum ya kadinlardan korktum resmen bu artik cesaret ya da cahillik diil bu bambaska bisi bence
al benden de o kadarönce evlenip sonra çocuğu yapmayı planlasanız iyiymiş.
üstelik bir kere kürtaj olan birinin bunu düşünmesi lazım di mi?
adam ilk bebeği de istememiş.
ben genelde kürtaja karşı yorumlar yapmam AMA sizin durumunuz beni bile çileden çıkarttı. yanlışlıkla hamile kalmış değilsiniz!
isteyerek planlayarak yapıyosunuz. 1. kürtajınızdan sonra bile korunmadığınızı yazmışsınız..
bu kadar da olmaz!
hala şansınız varsa bu bebeği de aldırın, o adamdan ayrılın.
yoksa orada burada yaşamaya çalışacaksınız, doğacak çocuğu da perperişan edeceksiniz.
Yav bacım, bu haltı yiyen her lafı hak eder kusura bakma da zaten ilkini aldırmış, şimdi sıra ikincide. Aldırsa da aldırmasa da gidişat berbat, tünelin sonu kapkaranlık. Baba zaten istemiyor, e bunda bakacak güç yok. Kendi bakmaya çabalasa sefaletten o bebek mahvolacak, yetimhaneye falan giderse zaten olacakları ben söyleyeyim. Ya şu anda bir canlının her halikarda mahvedecek bir kadın (!) var karşında, aferin mi desin millet? Olan olmuş ama kafa değişmemiş hala, hatalar silsilesine çok hazır, potansiyel var işte. Derdi gücü o herif kadının ya, bebek umrunda olsa işte ilkinde istememiş adam ikincinin olmaması gerektiğini bilir ona göre hareket ederdi. Şansımı deneyeyim demiş resmen, ama bir bebeğin hayatı kazı kazan kartı ya da kumar oynanabilecek bir şey değildir. Cana saygısı olmayana benim saygım hiç olamaz.Ya tamam kiz haksiz, buyuk hatalar yapmis asla dogru buldugum bir sey degil bu durum isteyerek hamile kalmis ve simdi de sevgilisi istemiyor, tamam bu durumun olabilcegini tahmin etmeliydi ama bu kadar yikici yorumlara gerek yok bence, ustune gidilmesi dogru gelmiyo bana sonucta olan olmus artik.
Valla ağzımı açıp bir şey de diyemiyorum ben de eski nişanlımdan böyle hamile kalmıştım...bu gençlerin sevişme aşkı beni benden alıyor.
Canım genelde hep böyle yorumlar yapıyorsun, öfkeni anlıyorum ama yanlış yaptığını düşündüğün insanlar öfkene değer mi?Sen yorum yapılmaya bile layık değilsin nasıl bi varliksin sen ya kafanda bi kaç tahta eksik galiba yorumlara bakılırsa kafayı yemişsin işte böyle yaratıklar doğuruyor sonra çöpe atıyor senin gibisine neler denirde işte annen babanda seni aldırsaydı en azından boşuna havayı kirletmezdin
ne kendine ne olen bebeine ne de su an ki bebeine saygisi olmayan bi kadindan bahsediors. o kadar aci o kadar ic parcalayici bisi ki bu gercekten okurken hem sinirlerime hem de goz yaslarima zor hakim oldum inan bu kadar kor olamaz bi insan bir erkegin pesine bu kadar koru korune gidemez kendi canini bebeginin canini dusunmeden bu sekilde hareket edemez dieYa tamam kiz haksiz, buyuk hatalar yapmis asla dogru buldugum bir sey degil bu durum isteyerek hamile kalmis ve simdi de sevgilisi istemiyor, tamam bu durumun olabilcegini tahmin etmeliydi ama bu kadar yikici yorumlara gerek yok bence, ustune gidilmesi dogru gelmiyo bana sonucta olan olmus artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?