İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Kk yı da keklemiş zaten eski konusunda
Sanırsın ki eşiyle yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşmuşlar

şunu söyleyebilirim mutluysan bebeğinle ne güzel allah daim etsin sağlıklı sıhatli al kucağına.. ama bence aldıracaksın sende tek başına anne olacak cesaret yok.. oldu da doğurdun.. sakın babasız büyütüyorum bu ne biçim baba gibi düşüncelere kapılma. çünkü adam başta istememiş. kimseyi zorla baba yapmaya hakkın yok.
bide bu keyfe keder yaptığın kürtajlar gerçekten bir gün yol su elektirk olarak dönücek sana. kendi sağlığını ne kadar tehlikeye attığının haberin yok. bigün evlenip çocuk sahibi olmaya kalktığında hamile kalamazsan aklına gelsin bu sözlerim..

Them biz bilmezmişiz, neler olmuş hayatında da bu hallere gelmiş olaylar sen ne anlarsın ki?
La çek git manyak mısın? Ne gelecek başına, adam ilk hamileliğinde zaten istemiyorum demiş, giderim demiş. Demek ki adam tehdit etmiyor, zorba değil. Gayet de bırakmaya hazır adam. Ailen desek, hiçbir sorun gidip de bir adamla korumasız ilişki yaşayıp kürtaj koleksiyonu yapmana sebep olamaz. Bu olsa olsa senin karakterindeki bozukluğa delalettir. Ulan kimse de evet ben yaptım, halt yedim demez mi? Ancak ona buna, olmadı hayata atın suçu? Hayat mı seks yaptı adamla?
3 liralık kondom almak zor mu bu kadar, hadi onu geç ertesi gün hapları falan var ya, bekar halimle biliyorum şunları. Bu ihmlkarlığında ötesinde, hiçliğin ortasında yaşamıyorsan ki yaşamıyorsun nete girilebilen her yerde eczanevari bir yer vardır, şu durumda kıçını kaldırıp da olaya müdahale etmediysen hamileliği istedin demektir. Elinle ettin çek bunu son demine kadar, fitil fitil hem de demek isterim ama karnındakinin hiç suçu yok. Cezanın en büyüğünü almış bebekcik, sende yeşererek zaten.

off off neyine güvendin, ne bu yaşta bu kadar bebek bebek bebek diye tutturdun anlamadım ki, değmeyecek bir adam için bu kadar çabalamana değdimi, çok üzüldüm gerçekten.

Aldır derdim ama senin öyle bir niyetin yok sanırım; ailene git, yalvar yakar geri kabul etsinler seni, tek başına büyütemezsin çok zor. Akrabanı falan bul yanına yerleş birileri yardım etsin sana.

o bebeğide, senide çok zorlu bir hayat bekliyor eğer böyle devam edersen.

Kk yı da keklemiş zaten eski konusunda
Sanırsın ki eşiyle yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşmuşlar
aynen ya yazdiklarinda ilk hamileliimde ilk haftadan belirtiler yasamistim falan die solemis sanirsin ilkini dogrmus bu ikincisi yani ben en azindan ole dusunmustum ne biliim altinda bole bi hikaye yattiini yemin ediorm butun moralim yerlerde su an icim parcalandi o bebege su anki karnindaki sabiye

Sizi yargilayamam haddimede degil.
Allah yardimciniz olsun okulunuzada devam edin

Bende ömrümde ilk kez böyle bi kadın duydum

Böyle sorumsuzlara öyle ifrit oluyorum ki

onlara bir gram üzülmüyorum ölen masum bebeklere oluyor bu sorumsuzların elinde tek üzüntüm bebekler

yoksa bunlar başına gelen herşeyi sonuna kadar hak ediyor

Bende ömrümde ilk kez böyle bi kadın duydum
sadece dizilerde olur dediimiz adamin arkasindan planlar yapan onu hamilelikle kandirmaya calisan kadin tiplemesi gordum ve cidden korktum ya kadinlardan korktum resmen bu artik cesaret ya da cahillik diil bu bambaska bisi bence

Ya tamam kiz haksiz, buyuk hatalar yapmis asla dogru buldugum bir sey degil bu durum isteyerek hamile kalmis ve simdi de sevgilisi istemiyor, tamam bu durumun olabilcegini tahmin etmeliydi ama bu kadar yikici yorumlara gerek yok bence, ustune gidilmesi dogru gelmiyo bana sonucta olan olmus artik.

sadece dizilerde olur dediimiz adamin arkasindan planlar yapan onu hamilelikle kandirmaya calisan kadin tiplemesi gordum ve cidden korktum ya kadinlardan korktum resmen bu artik cesaret ya da cahillik diil bu bambaska bisi bence
bi de dizilerde bile hamile kalmadan önce nabız yoklarlar
Hamileyim der sahte bi gebelik pozitif raporu gösterirler
Bu onlardan beter yani
Bi kere cidden hamile kalmış aldırmış ama hala durmamış ikinciyi yapmış
Arayan bulurmuş mevlasını da belasını da..

istemeden olmuştur düşüncesiyle üzülmüştüm size ama siz bile isteye evlemediğiniz birinden hamile kalmaya çalışmışsınız NEDEN? neden evlenmeyi beklemediniz, ne bu acele yahu 23 yaşındasın aklım almıyor.
arkadaşların dediği doğru git ailene yalvar yakar kabul etsinler.

al benden de o kadar

yanında olsa bile ilgilenmeyecek maalesef
183 arayıp durumunuzu izah edip
size yol gösterebilirler
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Yav bacım, bu haltı yiyen her lafı hak eder kusura bakma da zaten ilkini aldırmış, şimdi sıra ikincide. Aldırsa da aldırmasa da gidişat berbat, tünelin sonu kapkaranlık. Baba zaten istemiyor, e bunda bakacak güç yok. Kendi bakmaya çabalasa sefaletten o bebek mahvolacak, yetimhaneye falan giderse zaten olacakları ben söyleyeyim. Ya şu anda bir canlının her halikarda mahvedecek bir kadın (!) var karşında, aferin mi desin millet? Olan olmuş ama kafa değişmemiş hala, hatalar silsilesine çok hazır, potansiyel var işte. Derdi gücü o herif kadının ya, bebek umrunda olsa işte ilkinde istememiş adam ikincinin olmaması gerektiğini bilir ona göre hareket ederdi. Şansımı deneyeyim demiş resmen, ama bir bebeğin hayatı kazı kazan kartı ya da kumar oynanabilecek bir şey değildir. Cana saygısı olmayana benim saygım hiç olamaz.

bu gençlerin sevişme aşkı beni benden alıyor.
Valla ağzımı açıp bir şey de diyemiyorum ben de eski nişanlımdan böyle hamile kalmıştım...
Ama ben planlamadım tabii ki, bir de babanın sahip çıkmayacağını bile bile korunuyormuş gibi davranmadım.
Savaşmayın sevişin tabiri biraz yanlış anlaşılmış...

Canım genelde hep böyle yorumlar yapıyorsun, öfkeni anlıyorum ama yanlış yaptığını düşündüğün insanlar öfkene değer mi?
Bence biraz daha sakin olmalısın. Bizim tepkilerimiz o bebeği maalesef kurtaramıyor.

ne kendine ne olen bebeine ne de su an ki bebeine saygisi olmayan bi kadindan bahsediors. o kadar aci o kadar ic parcalayici bisi ki bu gercekten okurken hem sinirlerime hem de goz yaslarima zor hakim oldum inan bu kadar kor olamaz bi insan bir erkegin pesine bu kadar koru korune gidemez kendi canini bebeginin canini dusunmeden bu sekilde hareket edemez die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…