Bari okulunu bitirseydi, öğrenciymiş bir de.Çakallık yapmış güya
adama korunuyorum bile demiş olabilir
bebek olursa evlenir sandı herhalde
böyle de ortada kaldın işte şimdi
bir insanın kendine yaptığı kötülüğü başkası yapamaz.
sana üzülmekten çok kızıyorum
babanlar da kabul etmiyorsa kadın sığınma evine gitmekten başka çaren yok.
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Daha fazlasını yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum çünkü . Evet canım değmiyorlar çünkü zaten değecek olsalar bu konular hiç olmazdı ama işte elimde değil okudukça o kadar çok öfkeleniyorum ki böyle konulara kelimeler kifayesiz kalıyor böyle insanlara şaka gibi ya resmen dalga geçer gibi cevaplar veriyor ya birde gelde çıldırma.Canım genelde hep böyle yorumlar yapıyorsun, öfkeni anlıyorum ama yanlış yaptığını düşündüğün insanlar öfkene değer mi?
Bence biraz daha sakin olmalısın. Bizim tepkilerimiz o bebeği maalesef kurtaramıyor.
Konu sahibinin yazıları var doktorlara gitmiş hamile kalmak için her yolu denemiş(Adamın haberi yok)bu resmen tuzak..Yaptığı etik değil ve büyük yanlış.Biz bu yanlışı onaylarsak bizde bu hataya dahil olmuş oluruz..Kk ibret alınması gereken biryer herkes birbirinin sorunlarından ders çıkarsa hayat bizim için daha kolay olur bence!Ya tamam kiz haksiz, buyuk hatalar yapmis asla dogru buldugum bir sey degil bu durum isteyerek hamile kalmis ve simdi de sevgilisi istemiyor, tamam bu durumun olabilcegini tahmin etmeliydi ama bu kadar yikici yorumlara gerek yok bence, ustune gidilmesi dogru gelmiyo bana sonucta olan olmus artik.
Madem bir daha hamile kalacaktı ilkini neden aldırdı?Daha fazlasını yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum çünkü . Evet canım değmiyorlar çünkü zaten değecek olsalar bu konular hiç olmazdı ama işte elimde değil okudukça o kadar çok öfkeleniyorum ki böyle konulara kelimeler kifayesiz kalıyor böyle insanlara şaka gibi ya resmen dalga geçer gibi cevaplar veriyor ya birde gelde çıldırma.
Siz kk'da birbirinden ibret alanı gördünüz mü, ben görmedim maşallah tam gaz herkes kulağını tıkayıp devam ediyor istediklerini yapmaya.Konu sahibinin yazıları var doktorlara gitmiş hamile kalmak için her yolu denemiş(Adamın haberi yok)bu resmen tuzak..Yaptığı etik değil ve büyük yanlış.Biz bu yanlışı onaylarsak bizde bu hataya dahil olmuş oluruz..Kk ibret alınması gereken biryer herkes birbirinin sorunlarından ders çıkarsa hayat bizim için daha kolay olur bence!
Şimdi karnın düzken, o çocuk orada saklıyken mutlu olmak kolay tabii. 9 aylık hamile göbeğiyle yalnız başınayken göreceğiz biz seni. Emzirirken, uyanırken uyurken yapayalnızken göreceğiz mutlu musun değil misin bakalım.Hanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
bu konuya yazılan her yorumu sonuna kadar beğeneceğim sanırım herkes sonsuz haklıYav bacım, bu haltı yiyen her lafı hak eder kusura bakma da zaten ilkini aldırmış, şimdi sıra ikincide. Aldırsa da aldırmasa da gidişat berbat, tünelin sonu kapkaranlık. Baba zaten istemiyor, e bunda bakacak güç yok. Kendi bakmaya çabalasa sefaletten o bebek mahvolacak, yetimhaneye falan giderse zaten olacakları ben söyleyeyim. Ya şu anda bir canlının her halikarda mahvedecek bir kadın (!) var karşında, aferin mi desin millet? Olan olmuş ama kafa değişmemiş hala, hatalar silsilesine çok hazır, potansiyel var işte. Derdi gücü o herif kadının ya, bebek umrunda olsa işte ilkinde istememiş adam ikincinin olmaması gerektiğini bilir ona göre hareket ederdi. Şansımı deneyeyim demiş resmen, ama bir bebeğin hayatı kazı kazan kartı ya da kumar oynanabilecek bir şey değildir. Cana saygısı olmayana benim saygım hiç olamaz.
Yere batsın böyle aşk
bile bile lades bu iste malesef. o bebege yazik, konu sahibinin annesine babasina yazik cidden. 23 yasinda okuyan bi kadindan bhsediorz nasi bu kadar acimasiz olabilior anlam veremiormbi de dizilerde bile hamile kalmadan önce nabız yoklarlar
Hamileyim der sahte bi gebelik pozitif raporu gösterirler
Bu onlardan beter yani
Bi kere cidden hamile kalmış aldırmış ama hala durmamış ikinciyi yapmış
Arayan bulurmuş mevlasını da belasını da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?