İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Bari okulunu bitirseydi, öğrenciymiş bir de.
Hiç değilse iyi kötü bir iş bulup çalışırdı, o yavru telef olacak şimdi.

28 yaşındayım yeni Evliyim, bebek istiyorum ama inanın kaç kere de düşünüyorum. Hayata bir insan getirip sorumluluğunu almak ve yalnız başınıza bunu yapmak çok zor. Diyecek söz yok.

Aklın varsa o çocuğu ya doğurduktan sonra doğuramayan, istekli bir çifte evlatlık ver ya da yol yakınken aldır.
Senin büyük ihtimalle yerlerde sürünecek anneliğini haketmiyor o çocuk.

Şimdi okudum da gerçekten tüm konularınızı hamilelik üzerine. Aileniz hiç mi bir şey demiyor. Baktın adam evlenmiyor niye inatla tekrar tekrar yapıyorsun. Insanlar Evladım olsun diye yıllarca uğraşıp doktor kapısında yatarken siz bu güzel duyguyu heba etmişsiniz.

Daha fazlasını yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum çünkü . Evet canım değmiyorlar çünkü zaten değecek olsalar bu konular hiç olmazdı ama işte elimde değil okudukça o kadar çok öfkeleniyorum ki böyle konulara kelimeler kifayesiz kalıyor böyle insanlara şaka gibi ya resmen dalga geçer gibi cevaplar veriyor ya birde gelde çıldırma.

Konu sahibinin yazıları var doktorlara gitmiş hamile kalmak için her yolu denemiş(Adamın haberi yok)bu resmen tuzak..Yaptığı etik değil ve büyük yanlış.Biz bu yanlışı onaylarsak bizde bu hataya dahil olmuş oluruz..Kk ibret alınması gereken biryer herkes birbirinin sorunlarından ders çıkarsa hayat bizim için daha kolay olur bence!

Madem bir daha hamile kalacaktı ilkini neden aldırdı?
Ben çocuk sevmeyen bir insandım, arkadaşlarımın çocuklarını bile kucağıma almaktan kaçınırdım öyle soğuktum.
Ama sonra hamile kalınca saniye aldırmayı düşündüysem yürümek nasip olmasın.
Düşürdüğümde canımın acısını tarif edemem, evladım gitti.
Ki aldırmış o masum bebeği, nasıl yaptıysa. Bir de üstüne yine hamile kalmış ona daha çok sinirlendim.

Siz kk'da birbirinden ibret alanı gördünüz mü, ben görmedim maşallah tam gaz herkes kulağını tıkayıp devam ediyor istediklerini yapmaya.
Bir de habersiz hamile kalmış, ben erkek olsam ben de istemem çocuğu da kadını da.
Ama çocuğuma her şekilde sahip çıkardım, hatta bu kanıtları toplar velayetini alırdım, annesinin yüzüne göz ucuyla bile bakmazdım.
Tuzak kurmuş resmen bence de.

bana da o kadar etik gelmiyor aslına bakarsan.. birde olaya farklı açılardan yaklaşmak gerekli tabi. biz burada sadece senin anlattığın kadarını biliyoruz ama belki eşinin çocuk istemesinde daha farklı nedenler vardır, kimbilir? herşeyden önce karışılıklı konuşmak, iletişim iletişim iletişim herşeyin başı bu. tek taraflı hiçbir şey olmuyor malesef .s

Şimdi karnın düzken, o çocuk orada saklıyken mutlu olmak kolay tabii. 9 aylık hamile göbeğiyle yalnız başınayken göreceğiz biz seni. Emzirirken, uyanırken uyurken yapayalnızken göreceğiz mutlu musun değil misin bakalım.
O çocuğun tükenmeyen masrafları sırtına binince göreceğiz. Parasızlıktan üniversite okuyamayacak duruma gelince çocuğun göreceğiz ne kadar mutlusun.
Edebiyat parçalama bize burada. Mutluymuş..

Pkoluyken hamile kalmaya çabalamış, ilaçlar, doktorlar falan
Hayır ben de pkoluyum, çocuk sahibi olmak için doktor gözetimi lazım biliyorum, 1 kere yatıp şıp diye hamile kalma olasılığı düşük, çünkü adetler düzensiz yani yumurtlayamıyorsun
Konu sahibi resmen çalışmış bu iş için kızlar, cidden bazı pkolular var ki çırpınıyor bebek için, mucize tutturuyor bir de üzerine ilkini aldırıyor, sonra da ikinciye kalıyor.
Yorum sizin

bu konuya yazılan her yorumu sonuna kadar beğeneceğim sanırım herkes sonsuz haklı
evliliğe ikna etmek yada kendine bağlamak için adamdan habersiz hamile kalmak nasıl bir şeydir
insan hiç mi düşünmez bebeğini ?
nasıl bakacağım
babası kabul etmezse ne olacak
ben işe gidersem evde çocuğa kim bakacak
yarın öbür gün çocuk toplum önünde nasıl karşılanacak
evli kadınlar bebek yaparken kırk kere düşünüyorlar bu nasıl bir rahatlık

konu sahibinin bu kadar tepki almasının nedeni
ilk başta bu hatayı yaptı bu adamdan çocuk aldırdı sonra adamdan ayrılmayıp aynen devam etti bu defa başka bir bebek yaptı ve yine aldırmanın eşiğinde
aldırsa ayrı günah bebek yaşasa kendi bakamayacak ya sosyal hizmetlere orda burada sürünecek
bebek bir kaza sonucu olmuş istemeyerek hamile kalınmış da değil

Konu 30 sayfa olmuş okuyamadım soran olmuştur mutlaka.
Neden ısrarla hamile kalmaya çalıştın?
Neyine güvendin?

bile bile lades bu iste malesef. o bebege yazik, konu sahibinin annesine babasina yazik cidden. 23 yasinda okuyan bi kadindan bhsediorz nasi bu kadar acimasiz olabilior anlam veremiorm

Akılsız kafanın acısını , malesef o minik çekecek
Size hiç üzülmüyorum, bebeğe yazık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…