İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

bildiğin suç işlemiş bi nevi dolandırıcılık gibi bşey.. bebeğin babası seni sen de onu mahkemeye ver.. ikinizde aynısınız.. yazık o melek yavruya

Hamile olan ben değilim ama acımasız bir dürüstlükle sorularını cevaplayayım vikiciğim
1-Adama tuzak kurmuş bildiğin, habersiz kalmış. Ki ilkinde istememiş, ikinci bile bile lades konumuna düşüyor. Adama sövemem, tamam sütten çıkma ak kaşık değil ama erkeklerin yaşadığı her ilişki duygusal olmayabiliyor. Adam baştan demiş çocuk istemiyorum diye, kız da bundan haberdar, alan razı satan razı durumu. E konu sahibi sonra bundan razı olamıyor, fazlasını istiyor ve sonuç ortada. Şimdi suç kimde?
2-Bebek umrunda değil, hedef adam.
3-Nasıl bakacağı konusunda hiçbir fikri yok, sadece edebi bir duygusallık var üzerinde.
4-Babası kabul etmemiş zaten. Nolacağı ise şu an meçhul.
5-Çocuğa bakacak kimse yok, aile reddetmiş. Çalışsa bebek ortada, çalışmasa ikisi birden ortada kalacak.
6-Üzgünüm ama durumu saklayamazsa bizim millet susmaz, p.ç der alenen. Demeseler bile çocuk büyüyünce babam nerede der.
7- O rahatlığı biz de çözemedik. Yaşıtız sanırım kızla, ama benim başıma gelse korkudan ne hale gelirdim tahmin bile edemiyorum. Ailesinin haberi varmış, benimkiler beni infaz ederdi herhalde direkt. Çok garibime gitti bu kızın rahatlığı zaten.
8- Ve sonuncu madde, hamileliği zorlaştıran bir hastalığı varken hamile kalmayı başarmış ek olarak.

bildiğin suç işlemiş bi nevi dolandırıcılık gibi bşey.. bebeğin babası seni sen de onu mahkemeye ver.. ikinizde aynısınız.. yazık o melek yavruya
Gerçekten adamı tanısaydım bunların hepsinin görüntüsünü alır adama verirdim ki dolandırıcılıktan dava açsın.
Onu savunmuyorum ama hiç değilse istemediğini söylemiş.
Adamda da hata, doğum kontrolünü ne diye bunun eline bırakıyorsun?
Ben erkek olsam, partnerim en baba doğum kontrolü de kullansa prezervatifsiz sevişmem.
Şuna bak bir de bebeğimle mutluyum diyor.

10 haftalık bebekle mutlu olduğunu sanıyorsun öyle mi?
İçinde gün gün büyüyen bir canlı olduğunu idrak ettin mi sen?
İhtiyaçları olacağını düşündün mü?
Nasıl bakacağını nasıl büyüteceğini hesapladın mı?
Yazık!

Eşi değil eski sevgilisi.

Kendi düşen ağlamaz hiç kusura bakma.Daha önce zaten aldırmışsın çocuk,istemeyen adama bir daha hamile kalıyorsun üstelik evli değilken.Madem o işi yapmayı biliyorsun korunmayı da bileceksin.Cinsellik kendi tercihin o konu da kimseyi yargılamam.Ama kendi kıçınızın keyfi için bir cana kıyıyorsanız orda bir dur derim bu kadar basit değil.Yazık günah.Bu kadar da bencil olunmaz ya.1 gram üzülmedim durumuna inan ki,sadece karnında ki yavru için üzülüyorum.Onun hatırına dilerim ki güzel bir hayatın olur,dua ediyorum burdan sırf o yavru için.

Hem hastalığı var ve ayda 1 ilişkiye girebiliyorlarmış, düzgün görüşemiyolar bile,onu da yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyor. Kafasına göre pcosu tedavi etmek için ilaç falan alıyor. Bu durumda bu kadar hamile kalmaya çaba sarfetmesi hiç masum şeyler düşündürtmüyor. Tamamen anlatsa olayları daha ne acayiplikler çıkar kimbilir.

ahhh canim ne kadar dogru soyledin maddi manevi cocuga bakmak ne kadar zor ama konu sahibi bunuda dusunmustur umarim planlari dogru yolda ilerlemis umarim bebegi icinde bir b plani vardir yoksa yavrucuga yazik olacak uzuldum

Düz karınla şu an mutlu olmak kolay.
Doğumhanede yapayalnız kıvranırken göreceğiz onu ne kadar mutlu.
Çocuğun tükenmeyen masrafları sırtına bindi mi bebeğimle mutluyuz diyecek mi bakalım.
Belki de parasızlıktan üniversite okuyamayacak, iyi bir mesleği olmayacak o zaman sürünürlerken mutlu mu görürüz.
Bir de bebeği olamayan melek gibi insanlar var. Artık gerçekten yorumu haketmiyor bu kız.
Çocuğa yazık, günahsız bebek bu şeytan anneyi haketmiyor.

dıger konularını merak ettım baktım genelde pek bakmam usenırım ama sen bıldıgın kkendı evlı moduna sokup tedavıler olmussun bunşarı bılınclı yapıyorsun sana Allah ıslah etsın bıle demem bu ıylıgı yapmak ıstemıyorum.. annen babanda cok cok haklı ne halın varsa gor ama bence baskalarına yamanmaya calısacaksın.. artık onu neyle kandırırsın bılemedım kafam pek calısmaz boyle seylere

Ayda bir ilişkiye girdiklerini bilmiyordum, siz yazınca öğrendim. İlaç meselesi, yumurtlama dönemine denk getirmek falan kusura bakmayın ama bu işin adı çakallık. Vallahi de billahi de çakallık. Şimdi de mağdur ayaklarında ağlıyor Ayy çıldırıciğim, kızım masum musun da mağdur olacaksın sen?
Kırk takla atmışsın resmen bekar halinle hamile kalabilmek için, şimdi de ırzına geçilip rızası dışında hamile bırakılan masum kız gibi davranıyorsun. Cıxx anam o iş hiç öyle değil, yediğin haltı kendin temizleyeceksin artık. Hiç kimseden medet umma, şeytani planı kurarken yalnızdın şimdi de aynen öyle çöz bu işi.

Zaten sık sık doktor kontrolleri 2li 3lü 4lü testleri var. Vitamin vs.alması lazım bebek için. Hep masraf. Bir de büyük konuşmak istemem ama ben de babanın annesi yerinde olsam oğluma yamanmak isteyen böyle bir kızla evlenmesine izin vermezdim.

Konu sahibi neredesin?

Aklın varsa o çocuğu ya doğurduktan sonra doğuramayan, istekli bir çifte evlatlık ver ya da yol yakınken aldır.
Senin büyük ihtimalle yerlerde sürünecek anneliğini haketmiyor o çocuk.

yol yakın değil bebek 10 haftalık

Cocuk dogduktan sonra nafaka alir cocuk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…