- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.721
- 898
Konu 30 sayfa olmuş okuyamadım soran olmuştur mutlaka.
Neden ısrarla hamile kalmaya çalıştın?
Neyine güvendin?
bildiğin suç işlemiş bi nevi dolandırıcılık gibi bşey.. bebeğin babası seni sen de onu mahkemeye ver.. ikinizde aynısınız.. yazık o melek yavruyaSiz kk'da birbirinden ibret alanı gördünüz mü, ben görmedim maşallah tam gaz herkes kulağını tıkayıp devam ediyor istediklerini yapmaya.
Bir de habersiz hamile kalmış, ben erkek olsam ben de istemem çocuğu da kadını da.
Ama çocuğuma her şekilde sahip çıkardım, hatta bu kanıtları toplar velayetini alırdım, annesinin yüzüne göz ucuyla bile bakmazdım.
Tuzak kurmuş resmen bence de.
Hamile olan ben değilim ama acımasız bir dürüstlükle sorularını cevaplayayım vikiciğimbu konuya yazılan her yorumu sonuna kadar beğeneceğim sanırım herkes sonsuz haklı
evliliğe ikna etmek yada kendine bağlamak için adamdan habersiz hamile kalmak nasıl bir şeydir
insan hiç mi düşünmez bebeğini ?
nasıl bakacağım
babası kabul etmezse ne olacak
ben işe gidersem evde çocuğa kim bakacak
yarın öbür gün çocuk toplum önünde nasıl karşılanacak
evli kadınlar bebek yaparken kırk kere düşünüyorlar bu nasıl bir rahatlık
konu sahibinin bu kadar tepki almasının nedeni
ilk başta bu hatayı yaptı bu adamdan çocuk aldırdı sonra adamdan ayrılmayıp aynen devam etti bu defa başka bir bebek yaptı ve yine aldırmanın eşiğinde
aldırsa ayrı günah bebek yaşasa kendi bakamayacak ya sosyal hizmetlere orda burada sürünecek
bebek bir kaza sonucu olmuş istemeyerek hamile kalınmış da değil
Okudum ve midem bulandı.Konuya vakıf olmayanlar önceki konulara ait şu yorumları okurlarsa açıklayıcı olur
Gerçekten adamı tanısaydım bunların hepsinin görüntüsünü alır adama verirdim ki dolandırıcılıktan dava açsın.bildiğin suç işlemiş bi nevi dolandırıcılık gibi bşey.. bebeğin babası seni sen de onu mahkemeye ver.. ikinizde aynısınız.. yazık o melek yavruya
Okuyorum da ağzım açık kaldıPartiyi kaçırdın panpaaaa
Eşi değil eski sevgilisi.Hayatının akışını değiştirmişsin. Ne güzel son denenmiş okulunu bitirir evlenirdim çalışırdın. Esinle birlikte çocuk istediğimize karar verdiğinizde Allah ın izniyle bebeğinizde olurdu. Bu acele neden?
Şimdi ne yapacaksın. Talih yüzüne güler inşallah. Ailende çok üzgündür. Yanlış kararlar ve davranışlar kaç kişiyi etkiledi yazık. Keşke böyle şeylere kalkışmasaydın. Büyük yanlış..
bildiğin suç işlemiş bi nevi dolandırıcılık gibi bşey.. bebeğin babası seni sen de onu mahkemeye ver.. ikinizde aynısınız.. yazık o melek yavruya
Hamile olan ben değilim ama acımasız bir dürüstlükle sorularını cevaplayayım vikiciğim
1-Adama tuzak kurmuş bildiğin, habersiz kalmış. Ki ilkinde istememiş, ikinci bile bile lades konumuna düşüyor. Adama sövemem, tamam sütten çıkma ak kaşık değil ama erkeklerin yaşadığı her ilişki duygusal olmayabiliyor. Adam baştan demiş çocuk istemiyorum diye, kız da bundan haberdar, alan razı satan razı durumu. E konu sahibi sonra bundan razı olamıyor, fazlasını istiyor ve sonuç ortada. Şimdi suç kimde?
2-Bebek umrunda değil, hedef adam.
3-Nasıl bakacağı konusunda hiçbir fikri yok, sadece edebi bir duygusallık var üzerinde.
4-Babası kabul etmemiş zaten. Nolacağı ise şu an meçhul.
5-Çocuğa bakacak kimse yok, aile reddetmiş. Çalışsa bebek ortada, çalışmasa ikisi birden ortada kalacak.
6-Üzgünüm ama durumu saklayamazsa bizim millet susmaz, p.ç der alenen. Demeseler bile çocuk büyüyünce babam nerede der.
7- O rahatlığı biz de çözemedik. Yaşıtız sanırım kızla, ama benim başıma gelse korkudan ne hale gelirdim tahmin bile edemiyorum. Ailesinin haberi varmış, benimkiler beni infaz ederdi herhalde direkt. Çok garibime gitti bu kızın rahatlığı zaten.
8- Ve sonuncu madde, hamileliği zorlaştıran bir hastalığı varken hamile kalmayı başarmış ek olarak.
adama tuzak kurup kandırmak da suctur.. bile bile hamile kalmıs adam istemediği halde sırf yamanmak için baska acıklaması ne olabilir.. bi insanı dolandırmak gibi bişey buSuç derken?
ahhh canim ne kadar dogru soyledin maddi manevi cocuga bakmak ne kadar zor ama konu sahibi bunuda dusunmustur umarim planlari dogru yolda ilerlemis umarim bebegi icinde bir b plani vardir yoksa yavrucuga yazik olacak uzuldum10 haftalık bebekle mutlu olduğunu sanıyorsun öyle mi?
İçinde gün gün büyüyen bir canlı olduğunu idrak ettin mi sen?
İhtiyaçları olacağını düşündün mü?
Nasıl bakacağını nasıl büyüteceğini hesapladın mı?
Yazık!
Düz karınla şu an mutlu olmak kolay.10 haftalık bebekle mutlu olduğunu sanıyorsun öyle mi?
İçinde gün gün büyüyen bir canlı olduğunu idrak ettin mi sen?
İhtiyaçları olacağını düşündün mü?
Nasıl bakacağını nasıl büyüteceğini hesapladın mı?
Yazık!
Ayda bir ilişkiye girdiklerini bilmiyordum, siz yazınca öğrendim. İlaç meselesi, yumurtlama dönemine denk getirmek falan kusura bakmayın ama bu işin adı çakallık. Vallahi de billahi de çakallık. Şimdi de mağdur ayaklarında ağlıyorHem hastalığı var ve ayda 1 ilişkiye girebiliyorlarmış, düzgün görüşemiyolar bile,onu da yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyor. Kafasına göre pcosu tedavi etmek için ilaç falan alıyor. Bu durumda bu kadar hamile kalmaya çaba sarfetmesi hiç masum şeyler düşündürtmüyor. Tamamen anlatsa olayları daha ne acayiplikler çıkar kimbilir.
Aklın varsa o çocuğu ya doğurduktan sonra doğuramayan, istekli bir çifte evlatlık ver ya da yol yakınken aldır.
Senin büyük ihtimalle yerlerde sürünecek anneliğini haketmiyor o çocuk.
Cocuk dogduktan sonra nafaka alir cocuk icinSize diyecek birşey bulamadım. Sizi kürtaja zorlayan adamla yine aynı hataya düşmüşsünüz
Nikah olmadan mahkemeye başvurulup hak talep edilebiliyor mu acaba ? Bir ara böyle bir kanun çıkarılacaktı sanki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?