İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

tamamen ruh hastası bu kadın.allahım bu kadına ve bunun gibilere evlat yüzü göstermesin inşaallah .kadın ayda bir ilişkiye denk getirip hamile kalıyor karnındakini oyuncak ediyor biz yıllardır evlat hasreti ile yanıyoruz ....

adam eşi değil.

iyi de nasıl mutlu olabiliyorsun bunu anlamıyoruz çocuguna verebileceğin hiçbirşeyin yok, arkanda ailen yok babası yok, evin maddi imkanın yok. hamile kaldın ve ortada kaldın diye seni sahiplenmek zorundalar mı? bile isteye bu yanlışı yapmışsın bence git ailene yalvar yakar onlardan başkası seni koruyup kollamaz.

ailenin seni reddetmesini de çok iyi anlıyorum biricik kızlarını başka şehre ünv okumaya göndermişler o kız da birinin peşinde takılmış çocuk yapmış. ders çalışıp arkadaşları ile eğlenip üniversite öğenciliğinin tadını çıkarması gereken yaşlarda. bari mesleğinieline alsaydın , neyine güvendin ki nişanlın değil bir şey değil, ailesi de seni kabul etmek zorunda değil. şuanda onların gözünde paragöz ve kendini oğullarına zorla yamamaya çalışan birisin

Sınır 10 hafta değil miydi bebeği aldırmak için? Daha mı az?
Artık geçmiş olsun o zaman, o çocuğu evlatlık vermesi en hayırlısı.

yasal sınır 10 hafta
cebinde parası yok, destekçisi yok nasıl kürtaj olacak.
hem seviyorum bebişimi deyip duruyor o kafayı toplayıp aklı başına gelene kadar zaman geçmiş olacak. ek olarak 2. kürtaj bu ortada bir şey yokken giden iki bebek.

Daha önce bie cocuk aldiriyosun ayni adamdan simdide ayni hatayi yapip böyle bie adamdan tekrar hamile kaliyosun...

Sana ne demeli bilmiyorum...

Bence sen tedavi ol, bu ask degil bildigin takinti. Aklima su ikinci baharda zengin cocuk onla evlensin diye hamile kalan gulsum geldi. Demek boyle seyler gercek hayatta da.oluyormus. cocuk dogunca sen onu da kullanirsin. Gunahsiz yavrum. Adam ailesi yuzunden vazgectiyse ikna et bari. Ama rica ederim sagliki ikna yontemleri bul. Baska bir gunahsizin cani yanmasin. Tavsiye falan veremiycem, cok sinirlendim gercekten.

Adam zaten baba olmak istemediğini söylemiş.Çocuğu isteyen sizsiniz.Bu durumda çocuğunuzu tek başınıza büyütmekten başka çareniz yok.Ailenizi ikna etmeye çalışın.En azından okul bitip bir işe girene kadar yanlarında kalın.O da olmadı,kadın sığınma evlerinde kalabilirsiniz.İşiniz zor gerçekten,Allah yardımcınız olsun.

keşke evli olmadığın bir adamdan çocuk yapmaya çalışmasaydın.
psikolojin normal değil bence aşağı yukarı aynı yaştayız hatta sen benden büyüksün.
başıma Allah korusun böyle bişey gelse senin gibi davranamazdım sanırım.
seni ve çocuğunu çok zor günler bekliyor sanırım.
allah yardımcın olsun . ne olursa olsun tedavi ol çocuk yetiştirecek psikolojin yok senin.

Hem hasta hem nadir ilişkiye giriyor, nasıl 2 kere hamile kalıyor anlamıyorum.
Haksızlık bu.

dolandiricilik yapio korundugunu soyleyerek hamile kalio dolayisiyla karsilikli suc islemis oluolar adam cocugu kabul etmeyerek kadin da adamin rizasi olmadan hamile kalarak. evli kari koca olsalar bile adam rizasi olmadan esi hamile kalirsa dava etme hakkina sahip

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.

ah be kardeşim bu talihsizliğe birazda sen zemin hazırlamışsın kusura bakma adam istese ilkini isterdi onun derdi işini görüp hiç böyle şeylere bulaşmadan rahat rahat takılmak bence,
Allah yardımcın olsun işin çok zor..

iyi de hamile kalmak için ne yapmalıyım diye açtığın başlıklar var, planlı yapmışsın bebeği, e adamzaten çocuk istemiyomuşki diğerini aldırmışsın...e güvendin ki kendine yaptın çocuğu

Iste bende bunları anlatmaya çalışıyorum ve bu yüzden kızıyorum o yüzden sonunda beni anladınız ya insan nasıl kıyarki zaten o masum sabiye inşallah allah sana da en kisa zaman da nasip eder . Ama bu kendini bilmez birinciyi aldirmis 2. Ye kalmak içinde 8 ay uğraşmış ben bunlara kızıyorum işte

Kendini de yavrunun da hayatını mahvettin. Bravo Tebrikler. Burdan sana destek çıkmaz hiç sizlanma

Eşi değil eski sevgilisi.
Biliyorum canım ben ileride evlendirdi diye eşi olarak bahsettim yazıda. İllaki o adamlada evlenmek zorunda değildin. İleride karşına başka biri çıkardı. Neden huzurlu ve mutlu olmak yerine böyle bir yol seçtin kendine anlamakta güçlük çekiyorum konu sahibini. Şimdi o aşk dediğin duygu seni kurtaracak mı? Bundan sonra bari adımlarını düşünerek at mantığını kullan. Daha fazla yazık etme lütfen konu sahibi. Olan olmuş artık olmuşa ölmüşe çare yok. Geleceğini düşün bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…