- 3 Ağustos 2015
- 191
- 114
- 18
bana da o kadar etik gelmiyor aslına bakarsan.. birde olaya farklı açılardan yaklaşmak gerekli tabi. biz burada sadece senin anlattığın kadarını biliyoruz ama belki eşinin çocuk istemesinde daha farklı nedenler vardır, kimbilir? herşeyden önce karışılıklı konuşmak, iletişim iletişim iletişim herşeyin başı bu. tek taraflı hiçbir şey olmuyor malesef .s
Sınır 10 hafta değil miydi bebeği aldırmak için? Daha mı az?yol yakın değil bebek 10 haftalık
Hanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
Sınır 10 hafta değil miydi bebeği aldırmak için? Daha mı az?
Artık geçmiş olsun o zaman, o çocuğu evlatlık vermesi en hayırlısı.
Hem hasta hem nadir ilişkiye giriyor, nasıl 2 kere hamile kalıyor anlamıyorum.yasal sınır 10 hafta
cebinde parası yok, destekçisi yok nasıl kürtaj olacak.
hem seviyorum bebişimi deyip duruyor o kafayı toplayıp aklı başına gelene kadar zaman geçmiş olacak. ek olarak 2. kürtaj bu ortada bir şey yokken giden iki bebek.
Hem hasta hem nadir ilişkiye giriyor, nasıl 2 kere hamile kalıyor anlamıyorum.
Haksızlık bu.
evet bende çok sinir oldum . kötü kadın şansı işteHem hasta hem nadir ilişkiye giriyor, nasıl 2 kere hamile kalıyor anlamıyorum.
Haksızlık bu.
dolandiricilik yapio korundugunu soyleyerek hamile kalio dolayisiyla karsilikli suc islemis oluolar adam cocugu kabul etmeyerek kadin da adamin rizasi olmadan hamile kalarak. evli kari koca olsalar bile adam rizasi olmadan esi hamile kalirsa dava etme hakkina sahipSuç derken?
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Iste bende bunları anlatmaya çalışıyorum ve bu yüzden kızıyorum o yüzden sonunda beni anladınız ya insan nasıl kıyarki zaten o masum sabiye inşallah allah sana da en kisa zaman da nasip eder . Ama bu kendini bilmez birinciyi aldirmis 2. Ye kalmak içinde 8 ay uğraşmış ben bunlara kızıyorum işteMadem bir daha hamile kalacaktı ilkini neden aldırdı?
Ben çocuk sevmeyen bir insandım, arkadaşlarımın çocuklarını bile kucağıma almaktan kaçınırdım öyle soğuktum.
Ama sonra hamile kalınca saniye aldırmayı düşündüysem yürümek nasip olmasın.
Düşürdüğümde canımın acısını tarif edemem, evladım gitti.
Ki aldırmış o masum bebeği, nasıl yaptıysa. Bir de üstüne yine hamile kalmış ona daha çok sinirlendim.
Biliyorum canım ben ileride evlendirdi diye eşi olarak bahsettim yazıda. İllaki o adamlada evlenmek zorunda değildin. İleride karşına başka biri çıkardı. Neden huzurlu ve mutlu olmak yerine böyle bir yol seçtin kendine anlamakta güçlük çekiyorum konu sahibini. Şimdi o aşk dediğin duygu seni kurtaracak mı? Bundan sonra bari adımlarını düşünerek at mantığını kullan. Daha fazla yazık etme lütfen konu sahibi. Olan olmuş artık olmuşa ölmüşe çare yok. Geleceğini düşün bundan sonra.Eşi değil eski sevgilisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?