İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Aklıma nedense iffet filmi geldi

Mujde ar la faruk pekerin oynadığı film
Birbirlerini delice seviyorlardi taaki hamile olduğunu öğrenene kadar

adama tuzak kurup kandırmak da suctur.. bile bile hamile kalmıs adam istemediği halde sırf yamanmak için baska acıklaması ne olabilir.. bi insanı dolandırmak gibi bişey bu

Yanlış bilgi. Ne adamın çocuğu kabul etmemesi ne de kadının bu şekilde hamile kalması suç oluşturmaz. Ikisinin de doğru kabul edilmeyecek ve etik dışı tutumlar olduğu doğrudur. Ancak ceza kanunlarında açıkça suç olduğu belirtilmeyen eylemlere suç diyemeyiz.
Olsa olsa - bu eylemlerin evlilik birliği içerisinde gerçekleştigini dusunursek- birer boşanma nedeni sayilabilirler.

Millet resmi nikahlı kocasından bebek yapmak için günlerce,aylarca düşünüyor.
Üstüne bir de o kadar uğraşıyor hamile kalmak için,sen nasıl oldu da iki seferde tutturdun hayret.
Valla ne kadar doğru söylemişsiniz eşimle anlasmazliklarimizdan beş senedir tüp bebek denemiyorum.insanlar çok cesur maşallah

Adam bebegi aldirirsan dönerim gibi ümit verdi mi? Varsa öyle bir ihtimal bunu da aldirin sonra yine hamile kalin. Ücüncü olmasa da dördüncü besincide kabul eder belki bebegi de sizi de. Elbet pes eder bir gün. Zengin varlikli bir aile mi bunlar da aman kacirmiyim dedin. Ben bu foruma uzun zamandir üyeyim. Burada 3 konu var asla destek verilmeyen.

1. Esini sevgilisini aldatanlar.
2. Evli adamla iliski yasayan ve karisindan bosatirim diye cocuk yapanlar
3. O da sizin gibiler. Yani kendi arsiz gurursuzluguna günahsiz masum cocuklari alet edenler.

Dogurduktan sonra adam her ay iki kurus para da verdi diyelim ya sonra? Birak elin adamini kendi ana babaniz size sahip ciksa sanslisiniz. Bebegi 9 gün evde yalniz birakip ailesinin yanina giden kadini günlerce düsünmüstüm nasil yapabildi, hangi kafayla hareket etti diye. Demek böyle düsünüyorlarmis.

Millet resmi nikahlı kocasından bebek yapmak için günlerce,aylarca düşünüyor.
Üstüne bir de o kadar uğraşıyor hamile kalmak için,sen nasıl oldu da iki seferde tutturdun hayret.
Çok doğru vallahi 2. Yılimız geride kaldı evliligimiz in 3. Yılına girdik hala 1 sene daha bekleyelim diyorum ya

Resmen hamile kalmak için uğraşmışsın çocuk istemeyen adamdan sonra da babası istemiyor oldu canım..

Gerçekten seni sevdiğine emin misin ? Seven biri üstüne titrer her ne olursa olsun sahip çıkar. Bunun sevgi olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar masum ve iyi niyetli olmayınız gerçekten faydalanmaları kolay oluyor.
Çok üzüldüm adınıza.

6 senedir uğraşıyoruz bir bebeğe sahip olalım diye maşallah sen 2 kez tutturmuşsun.. bence bulunduğun yerdeki kadın sığınma evlerine başvur onlar sana da o günahsız meleğine de sahip çıkarlar..

Bunun adı aşkkk bihterrr Allahım sen bu aklını kullanamayanlara bebek verme adam evlensin diye yapmadığı kalmamış utanman yok hiç gururundamı yok şimdi dımdızlak bak bakalım başının çaresine yazık o ailene o bebeğe

Bebeğimi benden alırlar diye çok korkuyorum.
Şu kizlarimizi anlamıyorum evlenince zaten çocuk yapacaksınız her şeyi yaşayacaksınız ne bu aceleniz bebeğini alırlar diye korkma sen kendin vermedigin sürece almıyor kadın sığınma evleri orası sığınma evi esirgeme kurumu değil eğer kendiniz vermek isterseniz dilekçe yazıyorsunuz onlar öyle müdahale ediyorlar korkmana gerek yok

Aşk için hamile kalmak da neyse artık. Sanki aşkın bebekle ilgisi var.

Ben de öyle istiyorum inşallah balayından 5-6 ay sonra korunmayı bırakıcaz, yaşımız geldi artık istiyoruz 1 tane çocuk. Umarım nasip olur o da düşmez ilki gibi.

Kk'da var mı evli sevgilisini boşatmak için hamile kalan

ay kusura bakmayın da biz de aşığız biz de seviyoruz, şimdi hamile kalsam adam dnyanın en iyi babası olur, deli gibi sahip çıkar işimiz var gücümüz var. biz niye yapmıyoruz acaba böyle bi saçmalık böyle bi mantıksızlık var mı, çocuk istiyoruz hadi yapalım yehu.
ananız babanız sabırlıymış sadece evden kovmuşlar, ayrıca ilk bebeğinizi aldırmışsınız adam istememiş ne cesaret maşallah.

yani uzmek istemem ama seni sevmedigi belli degil mi canim ya. seven hicbir adam asla cocuk istemese bile sahip cikar. boyle bir zamanda senin yaninda degilse o insanin askina sevgisine lanet et.
ayrica hepsini gectim insan okurken bir an kiziyor sana, ama kimse su halde olmayi istemezdi. ailenin karari kesin mi? yani yumusama ihtimalleri yok mu?
olmadi bulundugun yere kadin siginma evleri vardir, arastir internetten. destek oluyorlar diye biliyorum. Allah yardimcin olsun

Hadi bir kere aldirdin, hic mi ders almadin bacim tekrar hamile kaliyorsun.
Ayip gunah yazik o gunahsizlara ama olmaz ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…