İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Evli olduklarini dusunursen kadin hamile kalip erkege bilgi vermeden cocugu aldirirsa bu durum erkek dava actigi takdirde tek celsede bosanmaya sebebiyet verir aynisini tersi icinde dusunursen karsilikli cocuk yaomicas diio kadin erkegin rizasi olmadan hamile kaldiginda baba kabul etmek istemedii bi sorumluluk altina girdigi icn yine tek celsede bosanmaya sebebiyet verir. Burada evli olmayan bi ciftten bahsediors ki adam zaten ilk cocukta aldirmasini saglayarak ki hic savunduum bi hareket diil cocuk istemedini acikca belirtmis. Dolandirmak illaki para ya da malla olmaz kadinin korundugunu dusunen erkek ekstra korunma uygulamayarak suclu durumuna dusurulemez gerci cocuk dogdugunda kanini tasidigi icn babalik hakkindan vazgecemez ancak kadini yine dava edebilir bunun emsalleride vardır fakat dediim gb kadinin ceza alabilecek olmasi cocugun uzerindeki haklarindan cayabilecegi manasina gelmez isteyerek yada zorlayarakda olsa cocugun babasidir bakimini ustlenmek zorunfadir

İkinizde katılınız
2 masum canın katili...
Birinin canınin,diğerine doğurursan tüm hayatinin

Rabbim yardım etsin sana..unut o herifi..yaptığı şeylerin bile arkasında durmuyor.kadın sığınma evine gidin.oradan yardım alın..

Valla ASP işi yaş. Baktı gördü annede iş yok, veriyor koruyucu aileye. Derdi bebeğe bakmaksa SED yardımı da alabilir bakanlık onu da sağlıyor. KAdın pek sağlıklı gelmedi bana :/
Walla ne biliyim. Çareler tükenmez isteyene. Hakkında hayırlısı diyelim.

Bazı yorumlarda cinsellik yaşaması normal karşılanmış.ben bu konuda biraz geri kafalı davranacağım müsadenizle. Rare bi defa ben senin böyle bi konu açmana anlam veremedim tatlım.sen zaten bu çocuğa sahip olmak için tabiri caizse kendini parçalamışsın.şimdii de adam bana sahip çıkmıyor diye akıl danışıyorsun.iyi de bu adam ilk meleğinde seni kürtaja sürüklemiş yani burada adama söylenecek birşey yok.daha ilk meleğini senden kopardığı anda sende bu adamla bağlarını koparmalıydın.ailem kabul etmiyor diyorsun ne yapmalarını beklerdn?torun sevincimi yaşasalardı.onlar sen oku diye kendini parçalarken seninle ilgili güzel hayaller kurarken sen gidip bir adamın yatak zevki oluyor ve bundan zevk alıyorsun,yetmezmiş gbi onu kendine bağlamak gibi saçma bir inançla gebe kalıyorsun.ilkinde yaşadığın hayal kırıklığı yetmiyor bunu birde tekrarlıyorsun.yazık bu gençlere niçin kendinizi erkeklerin zevklerine malzeme edersiniz anlamıyorum.yahu okuyun ayaklarınızın üzerine bi basın,illa ki koca bulursunuz.merak etmeyin kimse evde kalmıyor.neden ilerde evleneceğiniz adama tertemiz gitmeyesiniz?nedir bu sevişme merakı.bunu elbet birgün tadacaksınız ama sabırlı olun da hakeden biriyle yaşayın.eşinizle yaşayın.ilerde şayet evlenirsen eşinin yüzüne bir ömür bu utançla nasıl bakacaksın?en ufak bir pürüz de bunu yüzüne vuracaktır.bu kozu sen vermişsindir eline çünkü.hadi onu bırak bu adam mecburen senle evlendi aşk evliliği mi yaşayacaksın?adam zıpırın teki belli ki.onu böyle bişeye mecbur bıraktığın için bütün hayatı sana zehir edecek.sakın o da beni seviyor deme üzgünüm ama sev-mi-yor.sevse idi seni telinle duvağınla çıkarırdı evinden hakettiğin gibi.hadi telden duvaktan da geçtim seni sevse ilk yavrunun günahına grmezdi.braz uzun oldu belki ama kısa cümlelerle kendimi ifade etmem mümkün değildi.şmdi bol bol dua et,evladın ve kendin için.tekrar o yavruya kıymaya kalkma bunun günahının altından kalkamazsın.bu tarafın birde öteki tarafı var.ailenle aranı düzeltmeye çalış ne olursa olsun.hiç biri olmazsa arkadaşların dediği gibi bir kadın sığınma evine başvur.Allah yardımcın olsun...

Bebeğide gerçekten istemişsin. Çok kızdım söyleyecek çok sözüm var ama çözüm değil. Bilsem aklını başına alıp yoluna bakacaksan aldırma sakın diyeceğim.

Ne yaptın ablam be? Ne olacak senin hayatın şimdi?

Kusura bkmyn ama evlilik dışı bu olay yaşayanlara mustahak diyorum

Sizinle ayni seyleri düşünüyorum

Günahınızı diğer bir günahla kapamayın demek ki anne olmak var kaderınde bu sekilde kendine iyi bak üzme kendini güçlü dur her zamankinden çok Allah yardımcın olsun

Hanimefendi hukukcu musunuz?

Boşanma başka bir konu, babalik davası başka bir konu, dolandırıcılık ise bambaşka bir konu. Ve de dolandırıcılık suçunda maddi bir çıkar sağlanmış olması şarttır. Kürtaj için esin rizasinin gerekmesi ile erkeğin rızası dışında hamile kalma farklı şeyler.

Aldırma o bebeği çok günah çok hesap vereceksin ilerde

ısrarla 2. aynı hata niyee

kendinizle zorunuzmu var ilkini anlarımda 2.ni anlayamam

1. 4 Haziran 2015
    Konu Sahibi : Rare

2. RareÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    22
    Ödül Puanları:
    13
    Kızlar yumurtalama gününden 1-2 gün önce mi ilişkiye girilmeli ? Ben kaçırıyorum galiba ... 28-29 günde bir adet oluyorum. Yani 28. gün ya da 29. gün geliyo adetim. Sizler nasıl sayıyosunuz ? Hani normal döngü 28 günde bir ya 28. gün değil de 29. gün mü adet oluyosunuz. İlk hamileliğimde 13. günümü 14. günüme bağlayan sabah olmuştu ilişkim öyle hamile kalmıştım. İstemedim kürtaj oldum. Şimdi de olmuyo. Zaten ayda bir ilişkiye giriyorum. Onda da ayarlayamıyorum sanırım yardım edin Bu ay olur diye bekliyodum olmadı yine. 14. günümün gecesi yani 15. günümün sabahı ilişkiye girdim. 28. gün adet oldum. Biraz karışık oldu kusura bakmayın , umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :)

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Rare, 4 Haziran 2015K.İ.B.Favorilere Ekle
    #1Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
    kopyala yapıştır yaptım.bak bu senin açtığın konu.şimdi bizden ne yapmamızı yada ne dememizi bekliyorsun?ayda 1 defa ilişki yaşıyorum o günü nasıl tuttururum bilmiyorum demişsin.ya bak şöyle bişey yapalım ne içiyorsan bize de ver bide öyle ele alalım konuyu belki senin kadar rahat davranır istediğin yorumları yapabiliriz o zaman.neyse bana müsade aklımın almadığı şeylerle kendimi yormasam daha iyi.çünkü neslimizin bu kadar basit olması beni çok fazla üzüyor.Allah evlatlarımıza akıl fikir versin inşallah.senin anne babana yaşattığını yaşatmasın rabbim bzlere.en çok ailene üzüldüm.bide o aldırdığın yavruyla karnındakine.sana zerre kadar üzülmedim

Kızmayacağım ya da yargılamayacağım. Sadece bir şeyi merak ettim.

Bu adam daha evvel bebek istememiş ve kürtaj yaptırmışsınız. Adam bencilce sizden kürtaj istemiş. Ya ben ya bebek demiş.

Bu adamla tekrar sevişirken gerçekten zevk alabildiniz mi? Mideniz kaldırdı mı?

dünyanın adaleti işte biz helalimize evlat veremezken cırpınırken rabbim cocuguna sahip cıkmayan istemeyn sevgililere veriyor
ben bir kız evlat annesiyim.amacım bayanı yargılamakta değil ama insan kızıyor.dediğiniz gbi ben 1 sene4 aydr kızıma bi kardeş istiyorum ama olmadı.bunlar nasıl oluyorda böylesine özel bir mükafatın günahına girebiliyorlar.zina yapmış olsan dahi rabbim sana o evladı vermiş.bu senin sınavındır.bu sınavdan onu öldürerek kaçamazsın ahirette de bunun altından kalkamazsın.

Ben de öyle istiyorum inşallah balayından 5-6 ay sonra korunmayı bırakıcaz, yaşımız geldi artık istiyoruz 1 tane çocuk. Umarım nasip olur o da düşmez ilki gibi.
Inşallah canım sen gönlünü rahat tut allah nasip ederse olur ve inşallah bişey olmaz biran önce saglikla alırsın kucağına

kendi düşen ağlamaz diye bir atasözü var bilir misin, ben de aynı durumda olabilirdim seni asla kınamıyorum ama senin yaptıgına bile bile lades denir uzuldum haline

bilerek isteyerek hamile kalıyorsunuz şimdi ne yapıcam diyorsunuz bir yavrunun canına kıymış bir anne olarak size değil böyle aşk meşk diyerek sadece kendi zevki için hareket eden birinin anne olmasına üzüldüm anne babanıza çok yazık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…