:) burda mı karşılaşacaktık kuzum ne yapıyosunkendi düşen ağlamaz diye bir atasözü var bilir misin, ben de aynı durumda olabilirdim seni asla kınamıyorum ama senin yaptıgına bile bile lades denir uzuldum haline
. Konu sahibini eski esimle bosanma asamasinda oldugumuz donemlerde ondan cocuk peydahlayan ne oldugu belirsiz birine benzettim.. gerci o geri zekali cocugu nufusuna kaydetmis o kisiylede resmi nikah yok.. bende temyizin sonuclanmasini bekliyorum.. guya cocuk kazaren olmus eski kp inkar etti.. bunlarin topunu alip birbirine vurucaksin.. bu cocuklarin gelecegini bile dusunmek istemiyorum.. lanet olsun..Offf saçmalama ya... Sevdiği adama guvenmis. Neyine güvendin neyine? Daha once de istememis yine istemiyor. Bu kadar basit işte... Zorlama, fazlası yok
. Kustahmi ? Bu nasil bir konusma uslubu eee belliki karsinizdakini ben korunuyorum diyerekten kandirmis ve size baglanmasi icin hamile kalmissiniz.. kusura bakmayinda nefsinize sahip ciksaydiniz.. yorum yapiyoruz yaranamiyoruz..Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.
. Konu sahibini eski esimle bosanma asamasinda oldugumuz donemlerde ondan cocuk peydahlayan ne oldugu belirsiz birine benzettim.. gerci o geri zekali cocugu nufusuna kaydetmis o kisiylede resmi nikah yok.. bende temyizin sonuclanmasini bekliyorum.. guya cocuk kazaren olmus eski kp inkar etti.. bunlarin topunu alip birbirine vurucaksin.. bu cocuklarin gelecegini bile dusunmek istemiyorum.. lanet olsun..
. Kazaren oldugunu soylemediler ben ve arkadasim tahmini cunku eski esim cinsi sapik oldugu bir gecelik iliskisinden peydahlamistir bu cocuguda.. eee karsindaki ne oldugu belirsiz mahlukta konu sahibi gibi onu elde etmek icin hamile kaldiysa cocuk kacinilmaz oluyo.. bu tur iliskilerin ne oldugu ap acik ortada.. es ki kp inkar etti senin bildigin gibi birsey degil diyerekten ogluma iftira atma dedi, benim torunum filan yok dedi..oglucuda sutten cikmis ak kasik sanki.. eski esimde belasini buldu.. cokta iyi oldu.. migdem kaldirmiyo artik..Yine biraz akıl varmış Sizinkiler de... kazaren oldu demişler. Leylekler getirdi dememişler
Hadi susayım diyorum da dayanamıyorum.Sen kim oluyorsun da burada ki insanlara küstah diyorsun? Seninle evlenmeyen,ilk çocuğunu zorla aldırtan adamla birlikte olup ondan tekrar hamile kalıyorsun.Adam çocuk istemediğini söylemiş hala inatla ısrarla hamile kalmışsın.Kendi 5 dakikalık zevkin için,adam seninle evlensin diye çocuk yapıp doğmamış sabinin ölümüne sebep olmuşsunuz hala bir de kalkıp burada ki insanlara hakaret mi ediyorsun sen? Burada çocuk sahibi olabilmek için varını yoğunu ortaya koyan,gece gündüz dua eden,doktor doktor gezen kaç tane kadın var senin haberin var mı? Hala bir de iyi dilek bekliyorsun.Yahu bir git Allah aşkına.Zor durumdaysan git bunu da aldır ne diyelim biz yapmadığınız şey değil nasıl olsa.Yazık o annene babana,ölen yavruna,karnında ki yavruna acıyorum.Haline 1 gram üzülmedim ama sırf o yavru için dua ediyorum inşallah iyi bir hayatın olur.Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.
Walla ne biliyim. Çareler tükenmez isteyene. Hakkında hayırlısı diyelim.
siz avukat misiniz? bisi konusuosam asla uydurma ya da kafadan atma sekilde konusmam arzu ederseniz azicik arastirarak anlattiim orneklerin var olan davalardan edinilen bilgilerle aktarildiini sizde bulabilirsiniz bu kadar israrci iseniz kaldi ki size bisi inandirmak zorunda diilim reelde varolan gercekleri paylasiorm ilgilenenler bilgilenir karsi koyup bilgilenmek istemeyenler de itiraz edebilir ama bu benim ogrendiim ve hatta tanik olduum bazi durumlarin gercekliini degistirmez saygilar.Hanimefendi hukukcu musunuz?
Boşanma başka bir konu, babalik davası başka bir konu, dolandırıcılık ise bambaşka bir konu. Ve de dolandırıcılık suçunda maddi bir çıkar sağlanmış olması şarttır. Kürtaj için esin rizasinin gerekmesi ile erkeğin rızası dışında hamile kalma farklı şeyler.
siz avukat misiniz? bisi konusuosam asla uydurma ya da kafadan atma sekilde konusmam arzu ederseniz azicik arastirarak anlattiim orneklerin var olan davalardan edinilen bilgilerle aktarildiini sizde bulabilirsiniz bu kadar israrci iseniz kaldi ki size bisi inandirmak zorunda diilim reelde varolan gercekleri paylasiorm ilgilenenler bilgilenir karsi koyup bilgilenmek istemeyenler de itiraz edebilir ama bu benim ogrendiim ve hatta tanik olduum bazi durumlarin gercekliini degistirmez saygilar.
Neyine bebeğinden vazgeçemiyorsun ark o çocuğu babasız sefalet içinde büyütmeye hakkın yok senın kendı ıkı dakikalık zevkin için o çocuğun hayatinı mahfedemezsin o çocuga ne gelecek vereceksin sen yarın öbür gun sana babam nerde dedıgınde ne diceksin Çocuğum ben babanla seviştim ama baban senı istemedimi diyiceksin bu ne ateş sex arzusu onu anlamadım ben evlen ne halt edersen et yazık o çocuga bende babasız büyüdüm 28 yaşındayım hala onun ezikliği var yapma Allah Aşkın'a yaAmin sağolun Allah razı olsun. Bi arkadaşımda kalıyorum. Bikaç güne gidicem burdan da. Öğrendiğimden beri düşünüyorum ama bebeğimden vazgeçemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?