İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Sadece o çocuk için üzülüyorum.Kendi çıkarlarınıza o masumlara alet etmeyin.Bu çocuk zaten hayata bir sıfır yenik başlayacak.Tamam aldırmak da doğru birşey değil ama ileride yaşayacaklarını düşününce en doğrusu aldırmak.Bak benim bir arkadaşım da aynı hataya düştü,bir de ikiz çocukları oldu.Kendisi de çocuklar da perişan oldu.Onun ailesi sahip çıkmasına rağmen çok zorluklar çekti.Senin ailen de sahip çıkmıyor.Çocukların babasının peşinde de çok dolaştı ama bir sonuç alamadı.Doğumunda kimse yoktu ben vardım.Hemşireler koridorda gayrimeşru doğum vardı bugün diye bağırarak konuşuyorlardı.Ayrıca gelen hemşirelerde arkadaşımı çok eleştirdi.Sonrasında yaşadığı sıkıntılar cabası.Yaşamak istediklerin bunlar mı.Sana hiç üzülmüyorum senin yaptığın tamamen bencillik,tek isteğim çocuğun kurtulması..

Nasıl böyle bir hataya dusersin dogursan bile nufusun baba hanesine ne yazılacak. Deli gibi yardim edilse bile sana
Muhtemelen bu cocuga olan sevgin 1-2 yil sürecek. Birini bulup evleneceksin o cocuk ne olacak hic düşündünmu?
Dayimin kızı pazarda tanıştığı cicek saticisiyla kaçtı. Izmir'in bilmem neresine düğün yaptılar bebegi oldu 3 ay sonra birakip geldi izmirden sonuç mu 9 yil oldu erkek bebeği 9 yaşina girdi. Kendi evlendi bu adamdan 3 cocuk daha yapti Arada bir soruyorum hic gordusuyiomusun diye facede gördüm okula baslamis diyor. Ilerde bigün arar bulur beni diyor. Icimden diyorum ki tukurmek icin bulur seni ilerde anneyi napsin çocuk. Senin hikayede ona benzemis. Aldir o bebegi kimseye muhtac etme yada bir aileye ver unut.

Ayni serefsizden iki kere hamilemi kaldin ? Ne dememizi bekliyorsunki sinir oldum su an sanada onada canina kiydiginiz bebegede .. bu nasil bir iliski resmen sizi kullanmis sizde musade etmissiniz.. Tovbe Yarabbim

kendi düşen ağlamaz diye bir atasözü var bilir misin, ben de aynı durumda olabilirdim seni asla kınamıyorum ama senin yaptıgına bile bile lades denir uzuldum haline
:) burda mı karşılaşacaktık kuzum ne yapıyosun

Offf saçmalama ya... Sevdiği adama guvenmis. Neyine güvendin neyine? Daha once de istememis yine istemiyor. Bu kadar basit işte... Zorlama, fazlası yok
. Konu sahibini eski esimle bosanma asamasinda oldugumuz donemlerde ondan cocuk peydahlayan ne oldugu belirsiz birine benzettim.. gerci o geri zekali cocugu nufusuna kaydetmis o kisiylede resmi nikah yok.. bende temyizin sonuclanmasini bekliyorum.. guya cocuk kazaren olmus eski kp inkar etti.. bunlarin topunu alip birbirine vurucaksin.. bu cocuklarin gelecegini bile dusunmek istemiyorum.. lanet olsun..

. Kustahmi ? Bu nasil bir konusma uslubu eee belliki karsinizdakini ben korunuyorum diyerekten kandirmis ve size baglanmasi icin hamile kalmissiniz.. kusura bakmayinda nefsinize sahip ciksaydiniz.. yorum yapiyoruz yaranamiyoruz..

Yine biraz akıl varmış Sizinkiler de... kazaren oldu demişler. Leylekler getirdi dememişler

Karşındakini kandırarak çocuk yapılmış sonrada babası sahip çıkmıyor böhüü !adamın ne suçu var? Herkes çocuk istemek zorunda mı? Ayrıca bu kadından istememekte haklı değilmi baksanıza sahtekar insan..sana az bile

Ne yasadiginiz, ne yaptiginiz sadece sizi ilgilendirir.
Ancak varolan durumda yapabileceginiz tek sey, cocugunuzu tek basiniza dunyaya getirip, calisip, cabalayip onu buyutmeniz.

Yine biraz akıl varmış Sizinkiler de... kazaren oldu demişler. Leylekler getirdi dememişler
. Kazaren oldugunu soylemediler ben ve arkadasim tahmini cunku eski esim cinsi sapik oldugu bir gecelik iliskisinden peydahlamistir bu cocuguda.. eee karsindaki ne oldugu belirsiz mahlukta konu sahibi gibi onu elde etmek icin hamile kaldiysa cocuk kacinilmaz oluyo.. bu tur iliskilerin ne oldugu ap acik ortada.. es ki kp inkar etti senin bildigin gibi birsey degil diyerekten ogluma iftira atma dedi, benim torunum filan yok dedi..oglucuda sutten cikmis ak kasik sanki.. eski esimde belasini buldu.. cokta iyi oldu.. migdem kaldirmiyo artik..

Cocuk adami eve baglasaydi bir suru cocuklu kadin bosanmazdi, aldatilmazdi, terk edilmezdi...
Amacim elestirmek degil de siz universiteye giden birisiniz, daha akli basinda olmaniz gerekirdi. Yani tamam cocugu kendiniz istemissiniz. O zaman bunlarin neticesini de dusundunuz mu? Bir cocugun sorumlulugunu alabilir miyim alamaz miyim diye hesaba katmadiniz mi? Cocuk yapmak kolay. Onemli olan o cocugu iyi yetistirmek. Bunlari yapabilir miyim diye dusunmeliydiniz. Hem yasiniz da cok genc. Hadi desem ki 40 li yaslara geliyorsunuz dogurganlik doneminiz geciyor o yuzden mi ama bu yasta, elinize ekmeginizi almadan, okulu bitirmeden, evlenmeden.... butun bunlara baktiginizda sizinki riske girmek.
Ise girin desem hamile kimseyi kimse ise almaz. Sanirim ya ailenize doneceksiniz ama lutfen su okulunuzu da bitirin ya da kadin siginma evleri. Baska da bir care gelmiyor aklima. Ben olsam ailem kabul etmese de yine hic birsey anne babanin yerini tutmaz hata yaptim affedin der ailemin yanina giderdim.

Cocuk adami eve baglasaydi bir suru cocuklu kadin bosanmazdi, aldatilmazdi, terk edilmezdi...
Amacim elestirmek degil de siz universiteye giden birisiniz, daha akli basinda olmaniz gerekirdi. Yani tamam cocugu kendiniz istemissiniz. O zaman bunlarin neticesini de dusundunuz mu? Bir cocugun sorumlulugunu akabilir miyim alamaz miyim diye hesaba katmadiniz mi? Cocuk yapmak kolay. Onemli olan o cocugu iyi yetistirmek. Bunlari yapabilir miyim diye dusunmeliydiniz. Hem yasiniz da cok genc. Hadi desem ki 40 li yaslara geliyirsunuz dogurganlik doneminiz geciyor o yuzden mi ama bu yasta, elinize ekmeginizi almadan, okulu bitirmeden, evlenmeden.... butun bunlara baktiginizda sizinki riske girmek.
Ise girin desem hamile kimseyi kimse ise almaz. Sanirim ya ailenize doneceksiniz ama lutfen su okukunuzu da bitirin ya da kadin siginma evleri. Baska da bir care gelmiyor aklima. Ben olsam ailem kabul etmese de yine hic birsey anne babanin yerini tutmaz hata yaptim affedin der ailemin yanina giderdim.

Hadi susayım diyorum da dayanamıyorum.Sen kim oluyorsun da burada ki insanlara küstah diyorsun? Seninle evlenmeyen,ilk çocuğunu zorla aldırtan adamla birlikte olup ondan tekrar hamile kalıyorsun.Adam çocuk istemediğini söylemiş hala inatla ısrarla hamile kalmışsın.Kendi 5 dakikalık zevkin için,adam seninle evlensin diye çocuk yapıp doğmamış sabinin ölümüne sebep olmuşsunuz hala bir de kalkıp burada ki insanlara hakaret mi ediyorsun sen? Burada çocuk sahibi olabilmek için varını yoğunu ortaya koyan,gece gündüz dua eden,doktor doktor gezen kaç tane kadın var senin haberin var mı? Hala bir de iyi dilek bekliyorsun.Yahu bir git Allah aşkına.Zor durumdaysan git bunu da aldır ne diyelim biz yapmadığınız şey değil nasıl olsa.Yazık o annene babana,ölen yavruna,karnında ki yavruna acıyorum.Haline 1 gram üzülmedim ama sırf o yavru için dua ediyorum inşallah iyi bir hayatın olur.

bebek rızkıyla gelir. sen otur ve o rızkın gelmesini bekle.

Zor bir süreç seni bekliyor metanetli olman gerek.sen bu çocuğu istemişsin o nedenle artık güçlü durman gerek.kimsenin ne dediği önemli olmamalı.şöyle olsaydı böyle olsaydı diye yorum yapmak boş.olan olmuş.bulunduğun ildeki baronun kadın hakları yada adli yardım servisinden yardım alarak babalık davası ve nafaka talep edebilirsin.tek başına zorlanacaksın haliyle.ne diyeyim inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğin dünyaya gelir ve inşallah bol rızıklı olur.
Dip not:kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.dışardan yargılamak kolay.

siz avukat misiniz? bisi konusuosam asla uydurma ya da kafadan atma sekilde konusmam arzu ederseniz azicik arastirarak anlattiim orneklerin var olan davalardan edinilen bilgilerle aktarildiini sizde bulabilirsiniz bu kadar israrci iseniz kaldi ki size bisi inandirmak zorunda diilim reelde varolan gercekleri paylasiorm ilgilenenler bilgilenir karsi koyup bilgilenmek istemeyenler de itiraz edebilir ama bu benim ogrendiim ve hatta tanik olduum bazi durumlarin gercekliini degistirmez saygilar.

Hukukcuyum. Ve burda yanlış bilgi verilmesine gönlüm razı olmadı. Size uyduruyorsunuz asla demedim. Sadece hukuk ve sağlık gibi spesifik alanlarda yorum yaparken dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Niyetim kırmak değil.

Iyi günler dilerim.

Rare gelişme var mi durumunda birde bebeginin kontrollerini sakin ihmal etme

Amin sağolun Allah razı olsun. Bi arkadaşımda kalıyorum. Bikaç güne gidicem burdan da. Öğrendiğimden beri düşünüyorum ama bebeğimden vazgeçemedim.
Neyine bebeğinden vazgeçemiyorsun ark o çocuğu babasız sefalet içinde büyütmeye hakkın yok senın kendı ıkı dakikalık zevkin için o çocuğun hayatinı mahfedemezsin o çocuga ne gelecek vereceksin sen yarın öbür gun sana babam nerde dedıgınde ne diceksin Çocuğum ben babanla seviştim ama baban senı istemedimi diyiceksin bu ne ateş sex arzusu onu anlamadım ben evlen ne halt edersen et yazık o çocuga bende babasız büyüdüm 28 yaşındayım hala onun ezikliği var yapma Allah Aşkın'a ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…