İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

peki ne tur bi cozum bekkiyorsunuz bizden ???
daha uni okuyan gencecik yasinizda 1 kurtaj ,1 hamilelik ve terkenden bi adam....
ve hala sevdigini soyleyen genc bayan !!!!
evvelinden belli zaten iliskinin boyutu, buna ragmen neden hamile kaldiniz ?
aklimda deli sorularr... soylenecek tek soz...
Zarara kendi rizasiyla girene MERHAMET EDİLMEZ !

Ya inanmıyorum :'( allah yardım etsin bebeğinden vazgeçme ama nolacakki bilmiyorum ki calisamiyosun sahip çıkan hiç kimsen yok :'( kadın sığınma evlerine gitsen

Kurtaji devlet yaşamadığına gore buuna yönelik kadına çocuğa bakma görevlerini de yerine getiriyorlardr :/

çocugun babasi fabrikator falanmi
pskolojini bilememde sen çok turk dizisi seyretmin,ki kaldiki dizilerde bile tutmuyorki bu planlar
senaristler senden daha gerçekci

Hayır. Evli olsaydık böyle olmazdı zaten.
Kendin de söylüyorsun evli olsaydın böyle olmazdı. Üstelik aynı hatayı neden ikinci kere yaptın ki..

Onla bunla beraber olmaktan kacinmayan ailesini bu hale sokan insanlari ..... neyse cocuga acidim. Ama iki dklik zevklerinize neler gidiyor. Hemde onceden kurtaj olmussun. Sizin gibi insanlara müstahak erkeklere suc bulmuyorm. Bile isteye yapıyorsun. Dunya adaletli degil. Kimisi cocugu olsun diye hastaneye tonla para verir.kimiside böyle tek gecelik yatak olayi olur hamile kalir. Kusura bakmada sana acimiyorum

ne yaşadığınızı bilmiyoruz ama bebeğin olsun diye doktora gitmişsin ilaç kullanmışsın. O karnında ki bebek o kadar masum,o kadar güzel ki böyle kirli oyunlara alet ettiğine sen kucağına aldığında pişman olacaksın biz ne desek boş...

nerde yasıyosun kimin yanından yazıyosun buraya

Bütün yazılanları okuyamadim fakat hepsi birbirine benziyo aşağı yukarı. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Ben 1 evlilik yaptım 5 yıl sürdü çocuğum olmadı. Gittiğim doktorlar tedavi olmam gerektiğini olsam bile olmasının zor olduğunu söylediler. Geçmiş mesajlarimi araştıran arkadaşlar bakarlarsa bununla ilgili bi mesajım vardı doktorlar olmaz dedi ama oldu Allah istedin yeter diye. Asagilandim hergün şiddet gördüm. Bayilana kadar dovuldum. Çocuğum olmuyo diye hor görüldüm asagilandim. Aldatildim defalarca. Çocuktum korktum belki ondan ses çıkaramadım cahildim hiç bişey bilmiyodum. Korkaklar korkak boşanmaya karar verdim cok zorlu bi süreç yaşadım 2. Kat balkondan düştüm tehdit edildim koruma verildi dışarı çıkamadım ama şükür atlattim bitti. SOnra bu insanla tanıştım o kadar ezilmisim sevgi gormemisim ki baglandim aşık oldum yaşama sebebim oldu belki de sigindim bilemiyorum. Hiç tedavi olmadım çocuğum olmuyo diye korunmadim ve oldu mucizeydi ama aldılar ellerimden. Aglaya Aglaya aldirdim. Çok istiyodum ama isteyemezdim çünkü sigindigim adam istemiyodu benimde istemeye hakkım yoktu olamazdı da yoksa onu kaybederdim ... dediğini yaptım aldirdim. O rahatladı ben gün geçtikçe daha da mahvoldum . Dogurmaya korktum cesaretim yoktu. Çok istememe rağmen tamam dedim bende istemiyorum senin dediğin olsun dedim. Gittiğimiz yerde ağladım aldırmak istemiyorum diye ama fayda etmedi . Sonra pişman oldu ağladı geceleri uyuyamadi vicdan azabından. Benim psikolojim zaten bozuldu. Ne olursa olsaydı da aldirmasaydim dedim. Bi şekilde aştık ikinci bebeğimiz olursa nasıl olacağını konuştuk düşündük hep. Çok dua ettim bikere daha Allah in beni annelikle sereflendirmesini söz verdim bidaha gonderdigi emanete çok iyi bakicam diye. Rabbim nasip etti bidaha hamile kalamiycam saniyodum hem pismanlik hem vicdan azabı hem en çok istediğim şey annelik arzusu. Geç öğrendik . Çok sevindik evlenme kararı aldık hemen. Ne nasıl olacak diye herseyi planlamaya başladık ama bigün adam uyandı ve beni de uyandırdı sanki hersey tersine döndü. Ben kimseyi kandirmadim hayattaki en çok istediğim şey anne olmakti çok istedim çok cabaladim oldu şükürler olsun. Tecavüze uğradım demedim kimseye cok istedim ve oldu. Herşey yolundayken birden ortada kaldım. Plan kurdum da elimde patlamadi. Herkese evlenicez çok yakında dedik. Sevindik. Ama olmadı. Çok çok uzun anlatacaklarim bikaç cilt kitap çıkar sanırım yüzeysel olarak anlattım. Tabiki de bende suçluyum belki suçun büyüğü bende belki de tek ben sucluyum ilk yaşadığım olayda bu insanla devam etmek büyük hataydi. Aşkın Gözü kör derler kör olmuş gorememisim demek ki. Bu kez izin vermiycem bebegime dökümanlarına akıl sagligim yerinde merak etmeyin. Allah kimseye yasatmasin hersey insanlar için kimse kinamasin başınıza gelmeden ölmüyosunuz Allah korusun saklasin herkesi. Bugün kontrolum vardı ikimizde iyiyiz şükür bi sıkıntımız yok. Bikaç gün giremedim anca girip baktım. Bebegime en iyi şekilde annelik yapmaya çalışıcam onu çok seviyorum artık yaşama sebebim o ve hala çok mutluyum herşeyi yoluna koyucam ve size de yazıcam biz iyiyiz diye.

Nasil da kendini aciklamak zorunda birakmislar dimi ama boyle guclu konusma gercekten cok sevindim hersey insanlar icin olabilir boyle seyler bebegine cok cook iyi bak bebek nasibiyle gelir sadece maddi acidan nasil yapicaksin diye dusunuyorum ne yapmayi planliyosun simdi? Ailen kesinlikle karsi mi?

Evet herşey insanlar için çocuk yaştan itibaren çok ağır şeyler yaşadım hala da yaşıyorum belki kendi aptallığımdan ama hepimiz nefis sahibiyiz onun için insanız zaten. Evlilik dışı olduğu ve doğurmak istediğim için yanımda değiller. Onlar da benimle birlikte çok şey yaşadı çok yoruldular böylesi daha iyi aslında benim yaptıklarımın bedelini ömür boyu onlara çektiremem.

Evet anliyorum seni hem de cok iyi.. evlenmedendogurabilirsin diye bir site var oraya bi bak bebesin haklari icin oraya da kayit olabilirsin beni en cok endiselendiren maddi sikintin eger cocugunun babasi birazcik vicdanliysa ailesini yok sayar sana ve bebise sahip cikar nikah kiyip bakar size

Ondan bi beklentimiz yok artık o yolunu çizdi. Eşimin ailesinin evinde kaldım okudum lise bitince nikahimiz oldu. İlki oldu kürtajdan sonra adetlerim 28-29 günde olmaya başladı. Önceden 26-45 gunde oluyodu. Pco vardı. Belki de adaminki de yetersizdi ondan da kaynaklandı hiç bilemiyorum baktirmadi o hiç .

Bende bunları soracaktım

Annesi de hastaydi is yapamiyodu hiç yatiyodu hep kızları yoktu hizmetçi diye aldılar heralde... okulda sıkıntı çıkardılar önce iş vakit kalırsa okul ... herşeye rağmen okulu sonuna getirebildim onun için hiç sıkıntı etmiyorum çok karnı burnunda gelen giden var okula biter bi şekilde.

Nikahiniz var mi yok mu?
Esim dedigin kisi eski esin mi? Yoksa bu bebegin babasi mi?
Nikahiniz varsa kafasina gore yolunu cizip gidemez.
Eski esinden bahsediyorsan 18 yasinda lise biter. 5 sene hamile kalamadigini yazmissin. 5 Sene o adamla evli kaldiysan 23 yasinda ayrilmis olman gerekir. Su an 23 yasindasin. Ne ara sevgilini buldun da 1 kurtaj yasadin aylar sonra hamile kaldin tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…