Hanımcım bu düşülen hata değil ki, arkadaşın konuları var, bayağa hamile kalmaya çalışmış, her adet olduğunda üzülmüş ağlamış falan, nasıl hamile kalınır diye soruyor. Hani adamla evlenmeden, adam dediğimizde bir önceki bebeğini zorla aldıran kişi.Ciddi üzülüyorum bunlara,5 dakikalık zevk uğruna kızlarımızın düştüğü hallere bakın.
Sonrada çırpınmaya başlıyorlar..
Yapmayın Allah aşkına ya. ne yaşamış olursanız olun suanki durumdan daha kötü olamazsınız. 10 haftalık bir bebekle ortada kaldınız, ee ne yapalım biz? nasıl bir taktik verelim? Adamı nasıl ikna edelim? ne istiyorsunuz bizdenHanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
Hanımcım bu düşülen hata değil ki, arkadaşın konuları var, bayağa hamile kalmaya çalışmış, her adet olduğunda üzülmüş ağlamış falan, nasıl hamile kalınır diye soruyor. Hani adamla evlenmeden, adam dediğimizde bir önceki bebeğini zorla aldıran kişi.
Konu sahibi sizin acil destek almanız lazım. Bir şekilde o bebeğin karnı doysa bile, siz anne olacak psikolojik sağlıkta değilsiniz.
Hiç bir sebepHanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
Hanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
Hanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
Rare kardeş, bizim anlamadığımız niye bu çocuk için bu kadar acele ettin? İşin yok, paran yok, ailen arkanda durmaz, üstelik bu adamla evli bile değilsin. Tamam çocuk aşkıyla yanıyor olabilirsinde, niye beklemedin? Şu içinde bulunduğun durum çok zor değil mi? O zavallıya ne olacak peki?Hanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?