İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Sevdiği kadına,bebesine sahip çıkmamış adama yeniden bebe vererek amacınız neydi?
Adamın çekip gideceği belliymiş başından beri.
Sanırım kendisi ülkenin en zenginlerinden. Hiç bir kadın kendini bu rezil duruma düşürmez çünkü.
Açın bir DNA davası.
Amacınıza ulaşırsınız.

Ciddi üzülüyorum bunlara,5 dakikalık zevk uğruna kızlarımızın düştüğü hallere bakın.
Sonrada çırpınmaya başlıyorlar..
Hanımcım bu düşülen hata değil ki, arkadaşın konuları var, bayağa hamile kalmaya çalışmış, her adet olduğunda üzülmüş ağlamış falan, nasıl hamile kalınır diye soruyor. Hani adamla evlenmeden, adam dediğimizde bir önceki bebeğini zorla aldıran kişi.

Konu sahibi sizin acil destek almanız lazım. Bir şekilde o bebeğin karnı doysa bile, siz anne olacak psikolojik sağlıkta değilsiniz.

daha öncede bir kürtajınız var ne diyim ki ?

Yaa bir gidin Allah aşkına kafamı buluyorsunuz anlamadım bu adamdan bir kere hamile kalmışsınız adam size ve bebeğe sahip çıkmak yerinde aldırmanızı istemiş tekrar nasıl beraber olabilirsiniz ki hadi oldunuz nasıl önlem almazsınız. Bir de burada hala kalkmış sahip çıkmıyor diyorsunuz ilkine sahip çıkmış mı ki buna çıksın sürpriz olmamalı yani yazık gerçekten bu kadar bir erkeğe bağımlı olmayı aklım almıyor o bebeğe ne olacak? konunun gerçekliğinden de şüpheliyim ya neyse.

Hanımlar ben bebeğimle çok mutluyum. Yaptığınız yorumlarda çok haklısınız tabiki de suçluyum , yaşadıklarımı detaylarıyla bilen yok. Neden bu sona geldim. Bu duruma ne itti beni... Bende böyle bir konuya sizinkiler gibi yorumlar yapardım. Yüzeysel olarak böyle. Ama tüm yaşadıklarımı baştan anlatsam üzülürsünüz bana da hak verirsiniz. Şu an bildiğiniz kadarıyla yorum yapıyosunuz ama bilmediğiniz çok şey var. İnanın çok üzücü çok ağır şeyler yaşadım bende bu psikolojiye gelene kadar.

Yapmayın Allah aşkına ya. ne yaşamış olursanız olun suanki durumdan daha kötü olamazsınız. 10 haftalık bir bebekle ortada kaldınız, ee ne yapalım biz? nasıl bir taktik verelim? Adamı nasıl ikna edelim? ne istiyorsunuz bizden

Şu aklını şeytani işlere değilde bu adamdan nasıl kurtulurum diye çalıştırsaydı eminim daha sağlıklı olurdu..

Hiç bir sebep
Birinci küratajdan sonra istenmeyen ikinci bir bebeği planlamayı haklı çıkarmaz
Sen kötüsün hemde çok kötü
İlk kez böyle bir yorum yapıyorum ama ilk kez sizin gibi bir kadına denk geldim
Siz değil anneliği hemcinsimiz olmayı bile hak etmiyorsunuz

Vaktiniz varsa anlatin dinleyelim. Ama yine de sizi hakli cikartacak bir sey bulacagimi sanmiyoru hikayenizde..

Ne oldu adam zorlamı sahip oldu sana yoksa...

Rare kardeş, bizim anlamadığımız niye bu çocuk için bu kadar acele ettin? İşin yok, paran yok, ailen arkanda durmaz, üstelik bu adamla evli bile değilsin. Tamam çocuk aşkıyla yanıyor olabilirsinde, niye beklemedin? Şu içinde bulunduğun durum çok zor değil mi? O zavallıya ne olacak peki?

Bak evlat bebek bakmak evcilik oynamaya benzemez..
Bunun sorumluluğu çok fazladır,sanırım bunları bilmiyorsun sen..

Bebeğinle mutlusun ama bebeği doğurmakla iş bitmiyor ki. Kim nasıl bakacak? Zaten burada önemli olan siz ve mutluluğunuz değil. Ayrıca hangi kötü durum kürtaj olduğunuz birinden yeniden hamile kalmayı gerektirir ki? Kendinize bahaneler uydurmayın, zira sizden başka kimse inanmaz bu saçma duruma.

Ne tür bir insan çocuk istemeyen birinden hamile kalmaya çalışır? Cidden ne düşünüyordunuz çok merak ettim.

Bir de rabbim kapı açar demiyor mu!? Senin önünde hayırlı kapı mı var? İşin yok, paran yok, evli değilsin. ne kapısı? Kendi ayaklarının üzerinde dur çocuğu büyütebilecek birikimin, psikolojin olsun. Tamam evlenmeden,babasız çocuk büyüt. Ama bu ne hadsizlik?

ayrıca ne hakla baba olmak istemeyen birini zorla baba yaparsın? Bir de ayda bir ilişkiye giriyoruz falan demiş. Bu durumda başarmışsın. Aferin. Takarlar madalyanı.

adam ilk bebeği istememiş, hadi hata vs. hala o adamla birlikte olup, zorla hamile kalmaya çalışmak nedir? Senin bu kafayla çocuk büyütecek kapasiten mi var? Bu nasıl bi akıl tutulması. Burda en çok sinirlendiğim konu bu oldu. Ne hakla çocuğa bunu yaparsın ya. Sen kötü bir insansın.

Yaaa siz bile isteye hamile kalmışsınız. Kounlarınıza baktım aynen sanki evliymişsiniz gibi ne zaman yumurtlama günleriniz olduğunu, kaçırmak istemediğinizi, ilkinde kürtaj olduğunuzu sonrasında da hamile kalamadıığınızı ve hangi günlerde kalabileceğinizi sormuşsunuz. Sonra da hamile olabilir miyim demişsiniz ama istemiyorum dememişsiniz yani. Siz bu adamdan evlilik dışı hamile kalmak istiyorsunuz günleri de bilerek denk getiriyorsunuz hatta başka hiçbir sorun yokmuş gibi ilaç kullandım bebeğe birşey olmuş mudur demişsiniz isteyerek hamile kalıp edne bu adamdan şikayet ediyorsunuz resmen adamı elinde tutup evlenmeye mecbur bırakmak için hamile kalmışsınız hiç burada şikayet etmeyin bir bebeği çocuğu ne işlere alet ediyorsunuz paranız yok internetlerde dolaşıyorsunuz yazık yaaa

her ne yaşamış olursanız olun bu nikahlı olmadığınız ve çocuk istemeyen bir adamdan 1 bebek aldırıp 2. ye yalvara yakara hamile kalmanıza kılıf olamaz.
siz çok güzel şeyler yaşadınız diye mi hamile kaldınız. bu yavruya da aynı güzellikleri yaşatmak amacıyla mı?
ne umup ne bekliyorsunuz bilmem ama "psikolojik sıkıntım vardı, sevgilimden hamile kaldım" tarzı bir açıklama mı yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…