İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Çocuğu doğursa bile akibeti belli hanımlar ne desek boş ya hastane tuvaleti ya çöplük, sağ bulunursa çocuk esirgeme kurumu..

Böyle bir bencilliğin çocuğa sahip çıkacağını mı düşünüyorsunuz ? Hala tek derdi şuan adamdır..

Offf, offf yanii..

Valla ne cocuk dogurmak kolay ne bakmak 6. Ay asisinda tam 3 gun ateşlendi bebeğim 2 gece uyumadim bazen dusunuyorum tek başına nasil bakilir diye asisi var kontrolu var e evde yemek lazım para lazım markete pazara gitmek lazim cocuga ilac lazim sen ameliyatlisin 10 15 gun azda olsa aci oluyor oyle dizilerdeki gibi degil hic birsey kizlar

Sanırsın ki o derece itaatkar o derece sabır timsali yani.. Allah'tan bekliyor bir kapı..
Hiç bişey düşünmeden yaşayıp Allah büyük diyenlerden öğ geldi
Kendileriyle çelişiyolar

Şerefsiz diye bi tabirde bulunmadım. Bundan önceki dönemde çok sıkıntı yaşadım sağlık açısından. İkimizde aldırdığımıza pişman olduk. Sadece destek istiyorum.
Bence ikinizde hastasiniz. Aldirdiniz pisman oldunuz bi daha yaptiniz bi daha pisman oldunuz cocuk oyuncagina cevirmissiniz insanlar evlat sahibi olmak icin nelerden vazgecip neleri feda ediyolar siz iki dakikalik zevkiniz icin 2 cani da feda ediyosunuz. Sizi allaha havale ediyorum baska diyecek sozum yok. Yorum yazmadan gecemedim bu simarikliktan baska bisey degil insallah aldiginiz canlarin vebalini en agir sekilde odersiniz

Ben bebeğimle mutluyum diyorsun. Bu nasıl bencillik. O bebeği mutlu edebilecek misin? Zorla bebeği bu duruma sokup buna kader rabbim kapı mapı diyeceksin değil mi? İyi iş.

Ya sen ilacla onla sunla bunla hamile kalmak icin cirpinirken dusunseydin keske bunlari yaa

takino arkadaş bunu yeniden paylaşıyorum ve konu sahibine sesleniyorum:
yaptığın bu ucuz numarayla adamı evliliğe ikna edemezdin. ne sanıyordun ki? normalde bu kadar zalim düşünen bir insan değilim ama yaptığın olayın sonucuna katlanmalısın. bunu sen istedin ve bilerek yaptın..

Sanırsın ki o derece itaatkar o derece sabır timsali yani.. Allah'tan bekliyor bir kapı..
Hiç bişey düşünmeden yaşayıp Allah büyük diyenlerden öğ geldi
Kendileriyle çelişiyolar

Kolayını bulmuşlar valla. Millet evliyken parası varken 100 kere düşünsün. Onlara açmıyor mu Allah kapı. Bunlar bi sevgili kulu. Hep elinde olmadan yapmıştır, haklı sebepleri vardır. Herkes yaptığının cezasını çeksin.1 gram üzüldüysem de ah işte o çocuk.

bu kadınlar kulubundekı bazı kadınların cesaretıne hayranım !!!
bu cesaretınızı baska seylere kullansanız hepınız bırer zeyna olurdunuz valla
kocamızla cocuk konusunu konusurken 387894789789478 kere dusunuyoruz
nasıl bı yanlıs nasıl bı hata sızın yaptıgınız yahu

O kadar çok şey yazasım var ki yazıp yazıp siliyorum. Sen bile bile hamile kalmışsın ya kürtaj olduğun halde adamı kandırıp tekrar hamile kalmışsın derdin ne ya 23 yaşındasın daha evli değilsin okuyorsun adam sana söylemiş hatta bebek istemediğini ya ne zaman akıllanacak böyle düşünen insanlar ya tekrar hamile kalınca adam seninle evlenicekti dimi nasılda ters tepmiş planın umarım bunu da düşünmüşsündür.

Bebeğinle mutlusun öyle mi ?
Üstelik ikinci hamileliğin
Bu nasıl bir aymazlık, nasıl bir sorumsuzluktur ya
Aşk, sevgi, mutluluk falan ne zırvalıyosun sen
Adam düpedüz seni kullanmış
Yetmemiş tüm onursuzluğunla ikinci kez hamile kalarak adamı elinde tutmaya kalkmışsın
Çok korkunç bir karaktersin çok korkunç
Daha doğmamış bir bebeği nelere alet etmişsin, anne olucan sen öyle mi .....
Banlanıcam senin yüzünden yazmıyorum daha

biraz dikkat etsene canım ya çok üzücü bi durum Allah yardımcın olsun kadın sığınma evine git kalma sokaklarda.

Korunmayi neden denemedinde bunlari yasiyosun

O da cok istiyorsa niye sahip cikmiyor bebege?

Herkes adam icin serefsiz diye söylüyor da, hicte öyle birsey yok bence. Neticede adam bu cocugu istemedigini anlatti. Daha önce bir kürtaj olmus. Asil adamin yaptigi saflik. Konu sahibine yine güvenmis, nereden bilsin konu sahibi hap almadigini, hatta igne ile hamile kalmak istedigini?

Hamile kalarak konu sahibi tekrar adama yalan söyledigini, hatta tuzak kurdugunu anladi ve adam en dogrusunu yapti. Keske bir yil önce o tekmeyi basip gitseydi.

Ne yaşadın allasen, küçüklüğünden beri herkes bunun co ugu olmaz diye üstüne geldi sende sevgili bulur bulmaz hamile kalayım da görsünler mi dedin, birinciye hamile kaldın kürtaj oldun bakalım bir daha hamile kalacak mıyım diye deneme mi yaptın, kaza değil sürpriz değil bilerek deli divane çocuk istemişsin sen

işte bunlar hep çok fazla brezilya dizisi izlemekten oluyor. Yıkadılar beynimizi yıllarca. İşte ürünler. zavallı masum bebişe üzülüyorum. yavrucak yaaa. ben bile kendimi hazır hissetmezken nasıl bu kadar emin konu sahibi pes yaaa.

Konuya vakıf olmayanlar önceki konulara ait şu yorumları okurlarsa açıklayıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…