- 4 Ağustos 2011
- 431
- 527
- 53
Sanırsın ki o derece itaatkar o derece sabır timsali yani.. Allah'tan bekliyor bir kapı..Bir de rabbim kapı açar demiyor mu!? Senin önünde hayırlı kapı mı var? İşin yok, paran yok, evli değilsin. ne kapısı? Kendi ayaklarının üzerinde dur çocuğu büyütebilecek birikimin, psikolojin olsun. Tamam evlenmeden,babasız çocuk büyüt. Ama bu ne hadsizlik?
ayrıca ne hakla baba olmak istemeyen birini zorla baba yaparsın? Bir de ayda bir ilişkiye giriyoruz falan demiş. Bu durumda başarmışsın. Aferin. Takarlar madalyanı.
adam ilk bebeği istememiş, hadi hata vs. hala o adamla birlikte olup, zorla hamile kalmaya çalışmak nedir? Senin bu kafayla çocuk büyütecek kapasiten mi var? Bu nasıl bi akıl tutulması. Burda en çok sinirlendiğim konu bu oldu. Ne hakla çocuğa bunu yaparsın ya. Sen kötü bir insansın.
Bence ikinizde hastasiniz. Aldirdiniz pisman oldunuz bi daha yaptiniz bi daha pisman oldunuz cocuk oyuncagina cevirmissiniz insanlar evlat sahibi olmak icin nelerden vazgecip neleri feda ediyolar siz iki dakikalik zevkiniz icin 2 cani da feda ediyosunuz. Sizi allaha havale ediyorum baska diyecek sozum yok. Yorum yazmadan gecemedim bu simarikliktan baska bisey degil insallah aldiginiz canlarin vebalini en agir sekilde odersinizŞerefsiz diye bi tabirde bulunmadım. Bundan önceki dönemde çok sıkıntı yaşadım sağlık açısından. İkimizde aldırdığımıza pişman olduk. Sadece destek istiyorum.
Ya sen ilacla onla sunla bunla hamile kalmak icin cirpinirken dusunseydin keske bunlari yaa
Sanırsın ki o derece itaatkar o derece sabır timsali yani.. Allah'tan bekliyor bir kapı..
Hiç bişey düşünmeden yaşayıp Allah büyük diyenlerden öğ geldi
Kendileriyle çelişiyolar
Çok seviyorum. Onun için düşünmeden canımı verecek kadar. Tek istediğim bi bebeğimiz olmasıydı o da çok istiyodu. Ben çok mutluyum. Bu bi mucize Allah ın bir lütfu. Yanımda olmasını isterdim sadece.
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
bu kadınlar kulubundekı bazı kadınların cesaretıne hayranım !!!
bu cesaretınızı baska seylere kullansanız hepınız bırer zeyna olurdunuz valla
kocamızla cocuk konusunu konusurken 387894789789478 kere dusunuyoruz
nasıl bı yanlıs nasıl bı hata sızın yaptıgınız yahu
Kızlar yumurtalama gününden 1-2 gün önce mi ilişkiye girilmeli ? Ben kaçırıyorum galiba ... 28-29 günde bir adet oluyorum. Yani 28. gün ya da 29. gün geliyo adetim. Sizler nasıl sayıyosunuz ? Hani normal döngü 28 günde bir ya 28. gün değil de 29. gün mü adet oluyosunuz. İlk hamileliğimde 13. günümü 14. günüme bağlayan sabah olmuştu ilişkim öyle hamile kalmıştım. İstemedim kürtaj oldum. Şimdi de olmuyo. Zaten ayda bir ilişkiye giriyorum. Onda da ayarlayamıyorum sanırım yardım edinBu ay olur diye bekliyodum olmadı yine. 14. günümün gecesi yani 15. günümün sabahı ilişkiye girdim. 28. gün adet oldum. Biraz karışık oldu kusura bakmayın , umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :)
8 aydır hamile kalamıyorum. Doktor acele etme kalırsın adet olduktan sonra gel yumurta takibi yapalım dedi. İlaç falan yazmadı. Klomen , glukofen vb ilaç kullanıp hamile kalan var mı ? İğne kullanmadan sadece ilaçla hamile kalanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Adet oldukça çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?