İki derede bir arada kaldım çok zor durumdayım..

Evet ailemi bana sahip çıkmaz sanmıştır bu yüzden babam bu iş bitti dediğinde daha babam bilmezken ama senin kızın 4 aylık hamile dedi..
Buradan belli iste gerçek yüzü. Gercekten donmeyin geri. Babaniz sizi sahiplenecekti ama bebek varsa kapiya koymaz diye düşündü demek ki ...
Iyi ki yanilmis
Dag gibi aileniz var arkanizda
Inanin daha saglikli buyur o cocuk

ayy ailene zarar vermesin sakın bu psikopat. nasıl hamile kadını o hale sokar .haydut herif ya .Kusura bakma laflarim için ama dayanamadim.

ayy ailene zarar vermesin sakın bu psikopat. nasıl hamile kadını o hale sokar .haydut herif ya .Kusura bakma laflarim için ama dayanamadim.
Yok o kadar değil yapmaz onun hırsı kendine .. ama hırsının kurbanı oldu ne yazık ki..

Ona göre dövmek değil evden gitmemem için beni engellemeye çalışmak dövsem o halde olmazdın sadece kollarından tuttum bastırdım yanlışlıkla da takla attın diyor zihniyete bakın..
Yuh artık.. Yanlışlıkla takla attın ne demek? Özrü kabahatinden büyük.

Hala ne yapacağım mı diyorsunuz? Pes artık. Adam yapmadığını bırakmamış. Dua edin aileniz yanınızda. Dönseniz ne olacak?

Yok o kadar değil yapmaz onun hırsı kendine .. ama hırsının kurbanı oldu ne yazık ki..

Onun hırsı kendineyse kendini oradan oraya atsın gitsin takla atsın kafasını vursun duvara hayvan herif

Hamile karısına gücü yetiyor ama yapar mı hiç kendine bi sey

Yazdıklarınızı anlamak için epey uğraşmam gerekti.
Tek söyleyeceğim Allah size akıl,fikir biraz da basiret versin.

Daha öncede konu açmıştınız, detaylarını biliyorum bu konunun, hala ne yapsam diye düşünmenizi anlayamıyorum.
Çoktan dava açmanız lazımdı, bu adamdan olmaz evlenmeden önce rezil bir adammış zaten.
Bu adamdan babada olmaz, insan olamamış ki ne bekliyorsunuz, ne değişecek ki?

Anneniz de hatalı, mesajla ayar mı verilir damada?
Herkesin aklı değişik çalışıyor sanırım sizin ailenizde.

D
Anneniz de hatalı, mesajla ayar mı verilir damada?
Herkesin aklı değişik çalışıyor sanırım sizin ailenizde.
Düzgün konuş . Tanımadan yorum yapabiliyorsan bir insan için senin de aklının yerinde olduğu söylenemez. Hatasız demedim zaten annemle uyuşmadılar diye bana yaptığından bahsediyorum ben.

Ortada bir bebek olması ve benim her şeyi kendim üstlenecek olmam ve hala ne yazık ki o insana karşı duygularımın olması biraz bekle dedirtti belki bazı şeyleri farkına varır diye ana saddce geliş eskiden gel derdi şimdi ise gelip alıyorum demesi ama ne şekilde ne nasıl..

D
Düzgün konuş . Tanımadan yorum yapabiliyorsan bir insan için senin de aklının yerinde olduğu söylenemez. Hatasız demedim zaten annemle uyuşmadılar diye bana yaptığından bahsediyorum ben.
Ben gayet düzgün konuşuyorum.
'Aklının değişik çalışması' hakaret değildir.
Farklı düşünüyor,olayları tüm yönleriyle değerlendiremiyor demektir.
Böyle hassas meseleler yüzyüze konuşulup halledilir.
Annenizin adama çektiği mesajlar sonra sizin başınızın tapası olur,yoksa bana ne?
Ayrıca burda herkes tanımadığı kişilere ve şahit olmadığı olaylara konu sahibinin anlatımına göre yorum yapıyor.

Sizin de olayları sağlıklı değerlendiremediğiniz ortada.
Adamdan görmediğiniz eziyet kalmamış 'iki arada derede kaldım,napayım?' diyorsunuz.

Bana çatacağınıza sinirinizi insanlıktan nasipsiz kocanıza yöneltin.
Benimle de emir kipiyle ve 'sen' hitabı ile konuşmayın lütfen.

Son düzenleme:
Aranızın çok iyi hali de şu :
"4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi"

Cicim ayları ultra iyiydi annemle arası bozulöaya başlayınca şeytanlaştı . Biz önce nikah kıydık düğün sonra oldu zaten

cicim ayı neresinde bu hikayenin?

İki arada bir derede mi kaldın? Pardonda adamın seni öldürmesini mi bekliyorsun ??? Ters takla attırmıs napsın daha

Bide o nasıl cümle ya beynim yandı zaten konu sahibi koşarak gitmek istiyor o yüzden çok şaapmayın kızlar
Yazdığımı mesajlar hala küfürlü gideyim mi diye düşünüyor pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…