- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Buradan belli iste gerçek yüzü. Gercekten donmeyin geri. Babaniz sizi sahiplenecekti ama bebek varsa kapiya koymaz diye düşündü demek ki ...Evet ailemi bana sahip çıkmaz sanmıştır bu yüzden babam bu iş bitti dediğinde daha babam bilmezken ama senin kızın 4 aylık hamile dedi..
Yok o kadar değil yapmaz onun hırsı kendine .. ama hırsının kurbanı oldu ne yazık ki..ayy ailene zarar vermesin sakın bu psikopat. nasıl hamile kadını o hale sokar .haydut herif ya .Kusura bakma laflarim için ama dayanamadim.
Yuh artık.. Yanlışlıkla takla attın ne demek? Özrü kabahatinden büyük.Ona göre dövmek değil evden gitmemem için beni engellemeye çalışmak dövsem o halde olmazdın sadece kollarından tuttum bastırdım yanlışlıkla da takla attın diyor zihniyete bakın..
Yok o kadar değil yapmaz onun hırsı kendine .. ama hırsının kurbanı oldu ne yazık ki..
Onun hırsı kendineyse kendini oradan oraya atsın gitsin takla atsın kafasını vursun duvara hayvan herif
Yapar mı anca bana yeter gücü bana yaparken bebeğine de yaptığını unutuyor.
Hamile karısına gücü yetiyor ama yapar mı hiç kendine bi sey
Anneniz de hatalı, mesajla ayar mı verilir damada?Annem bazı tavırlarını beğenmeyince ona mesaj cekmişti zamanında sonra eşim de ona tavır aldı sonra araları düzeldi fakat annem beni üzdüğünü gördükçe yine mesaj atmaya devam etti oda benim burnumdan getirdi..
Düzgün konuş . Tanımadan yorum yapabiliyorsan bir insan için senin de aklının yerinde olduğu söylenemez. Hatasız demedim zaten annemle uyuşmadılar diye bana yaptığından bahsediyorum ben.Anneniz de hatalı, mesajla ayar mı verilir damada?
Herkesin aklı değişik çalışıyor sanırım sizin ailenizde.
Ortada bir bebek olması ve benim her şeyi kendim üstlenecek olmam ve hala ne yazık ki o insana karşı duygularımın olması biraz bekle dedirtti belki bazı şeyleri farkına varır diye ana saddce geliş eskiden gel derdi şimdi ise gelip alıyorum demesi ama ne şekilde ne nasıl..Daha öncede konu açmıştınız, detaylarını biliyorum bu konunun, hala ne yapsam diye düşünmenizi anlayamıyorum.
Çoktan dava açmanız lazımdı, bu adamdan olmaz evlenmeden önce rezil bir adammış zaten.
Bu adamdan babada olmaz, insan olamamış ki ne bekliyorsunuz, ne değişecek ki?
Ben gayet düzgün konuşuyorum.D
Düzgün konuş . Tanımadan yorum yapabiliyorsan bir insan için senin de aklının yerinde olduğu söylenemez. Hatasız demedim zaten annemle uyuşmadılar diye bana yaptığından bahsediyorum ben.
Aranızın çok iyi hali de şu :Benim onunla cocuk yaptığım zaman bizim aramız çok iyiydi 4ay öncesi yani son 2 ay herşey değişti annemle araları tam bozulunca arada ben kaynadım . Çok büyük bir hata ettim cook iyiydi çünkü öldürseler böyle olacak diyemezdim..
Merhabalar ,
6aylık ilişkim vardı evlendim ve bir bebeğim olacak 5 ay sonra . Fakat eşim dediğim insan çok dengesiz çıktı ve 3 günlük gelinken beni babam gemici olduğu için yurtdışına çukacağından dolayı vedalaşmak istedim . Eşim de ona hiçbirşey yapmamış sadece iyilik yapmış babamla iki tartışması olduğundan dolayı gitmeme izin vermedi evden kovdu. Evlendiğimin ikinci akşamı içkili eve geldi annem aradı diye beni üzerime çıktı bana takla attırdı gece evden gitti . Bana son 2 ayı zehir etti ve şu an yurtdısındayım dönünce boşanma davası açacağım.Ailem sonuna kadar arkamda bana sahip çıktılar. Ne olursunuz benim için de dua edin bebeğimle beraber bu sıkıntıları tez zamanda atlatıp mutlu günlere dönelim çünkü artık yalnızım ve bebeğim babasız büyüyeceko insan da bin pişman olsun inşallahhh çok doluyum çok üzgünüm çok
Cicim ayları ultra iyiydi annemle arası bozulöaya başlayınca şeytanlaştı . Biz önce nikah kıydık düğün sonra oldu zaten
İki arada bir derede mi kaldın? Pardonda adamın seni öldürmesini mi bekliyorsun ??? Ters takla attırmıs napsın daha4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi sanki 6 aydır tanıdığım başka biriymiş gibi kalk tavuğu ısıt bana rakı koy dedi yapmayınca hamile halimle üzerime çıkıp ters takla attırdı bana evden gitmek istedim izin vermedi kendisi evden gitti 2 saat sonra geldi o gece çok kötü bir geceydi diğer 3 gün bana iyi davrandı taaki babamın yanına girmek istedim diye . Ailem onun saygısız tavırlarından ona tavır almışlardı düğün sürecindeki hareketlerden dolayı . Ama ben hayatımda ilk defa birini bu şekil sevmiştim. Şu an 4.5 aylık hamileyim 3 haftadır evime gitmedim ailem benden bin kat fazla üzüldüler bebeğe de sana da bakarız dediler . Ailemle telefonda çata çar tartışmış bir insan bu insan . Son 5 gündür geliyorum seni almaya diyor ondan öncekiler eve gel eve gel diyordu sadece. Bana söylemediği hakaret iftira kalmadı çok ağır konuştu benimle 3 haftadır. Ailem çingene ben plancı kaçak gelin oldum her şey oldum . Şimdide eve gel seni almak istiyorum diyor ama ben ailemi bu kadar üzmüş bu kadar kırmışken hiçbişey yokmuş gibi bu evden cıkamam bana hala diyorki ulam ben senin kocanım kocam geliyor diyip çıkacaksın hala onların aklıyla hareket ediyorsun diyor . Ne yaparsan yap dedi en son siz olsanız ne yapardınız ? Ben bu şekil bu evden çıkamam ailemi hiçe sayamam annem her gün ağlıyor gidersen beni unut diyor.
Bide o nasıl cümle ya beynim yandıAranızın çok iyi hali de şu :
"4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?