İki düğün arası ne kadar zaman olur?

yok haklısın ama hersey kısmet üzülme ..

En nişanlın ağırlığını koysun siz önce evlenin
Aksi takdirde yazın evleneceksin ki yazın evlenmek çok daha güzel birşey bence

En nişanlın ağırlığını koysun siz önce evlenin
Aksi takdirde yazın evleneceksin ki yazın evlenmek çok daha güzel birşey bence

Biz önce evlenemeyiz çünkü malum içgüveysi gibi nişanlısı bunların eve yerleşti bi an önce evlensin onlar istiyo oda bi abi olarak. Zaten en son dakka çok sinirlenirsem ben nişanlıma ağırlığımı koyucam ya şu tarihte evleniriz yada ben böyle devam edemem diye

Ben olsam biz daha once evleniyoruz çıksınlar evimizden baslarım bacının nişanlısından der resti cekerdim. Bu ne ya hem parasını veriyorum hem Oturamiyorum evimde yok ya. Ben olsam asla beklemem bacısının keyfini bugun gider dugun salonunu Tutardim gerisini onlar düşünsünler

Görümcenin düğününü erkene çekme gibi bir planı yok mu 1 sene beklemesinler biraz daha erken yapsınlar düğünlerini,evleri bitinceye kadar da kiraya çıksınlar.

Görümcenin düğününü erkene çekme gibi bir planı yok mu 1 sene beklemesinler biraz daha erken yapsınlar düğünlerini,evleri bitinceye kadar da kiraya çıksınlar.

Düğünü erkene çekmezler çünkü ev çıkınca yeni eşya almıycaklar bu nişanlımın evindeki herşeyi götürcekler sadece kendilerine yatak odası takımı alcaklarmış. Eşya durumu yüzünden onuda yapmazlar yani çekiceğim çilem varmış benim

Benim içimdende aynısını yapmak geliyo ama öyle yaparsam kaynanamıda kovmuş gibi olurum bi anda hain gelin olmak istemiyorum

Bir abim var evli nişanlı olduğu dönemde yengemin abisi de nişanlıydı.yengemin abisi evlendi abimler onlardan 3hafta sonra evlendiler yani arayı çok açmaya gerek yok.

E paraniz da vardi madem, siz niye bu evi aldiniz ki, o parayla baska bir ev alip, evlenip yerlesirdiniz. Kayinvalidenin durumu mu yok kredi odemeye? Kayinvalide odeyemiyosa gorumcenin imam nikahli esi versin. Oh nikahi yap, etinden sutunden parasindan faydalan. Parayi da senin nisanlin odesin, cok sacma.

Bence agirligini koy. Bu arada merak ettim, evin tapusu kimin ustune?

Tekrar okudum da, sacmalik ustune sacmalik. Gorumcenin evini oduyormus kaynana, parasi var yani. Resmen seni onemsemiyorlar hatta istemiyor bile olabilirler.

Tapu nisanlinin degil ki, tapuyu nisanlina verecekleri de kesin degil, yarin birgun vermek istemeyebilirler. Yani o ev bizim diye dusunme hic, yok oyle bisey. Bence oradan bagimsiz baska bir ev almaya veya kiraya cikmaya bakin.

Biz bu evi kar yaptı diye aldık yani çekilen kredi 200 se ev 250 milyar şimdi satarken karımız olcak yani. Kayın validemin kredi ödemeye durumu varda görümcemlerşn oturcagı evin taksitlerini ödüyo şimdi iç güveyside para biriktiriyo düğün için. Veeeee ev kayınvalidemin üstüne ipotek var evin üstünde taksitler bitmeden satış yapamıyo bize diye biliyorum.

Ya dimi çoooook saçma sapan bi yere düşmüşüm! Bilmiyorum onlar eger bu yaz evlenemezse ben eylülde evlenirsek evleniriz yoksa bu iş olmaz diye restmi çeksem? Kaynanamda onlarla beraber kiraya çıkcak o zaman hep birlikte gitmeleri gerek.

Bence bu restin ise yaramaz, aksine sadece kavga gurultu olur. Neden dersen, "sen kimsin ki rest cekiyosun, tapu bizim oglan bizim" derlerse hicbirsey diyemezsin. Nisanlini ikna edip kiraya cikin bence. Veya rahat olup olumsuzluklari dusunme, o evi size vereceklerinden eminsen bekle, yasin kucukmus daha hicbirsey icin gec kalmiyorsun. Nisanlina da acima, koca adam 1 sene daha kendi carsafini degistiriversin bi zahmet, icin elvermiyorsa nevresim takimi al ona bikac tane, camasir makinasini da calistirmayi ogret, oh mis. Kendine bakamayan adam sana nasil baksin.

Sevgiler.

Yok resti zaten nişanlıma çekicem oda ailesine biz evleniyoruz siz kiraya çıkın diycek ben karışmıycam bişeye ailesine karşı kötü olmak istemem sebepsiz yere. Bide benim ki parayı verir başka bişeye karışmaz öyle çarşaf falan elinden gelmez beceriksiz yani hayatta yapmaz öyle şeyler biz evlenincede eve yardımcı alırız diyo. Ben çalışcağım için tek yetişemem diye. Evde iki kadın varken ölse yapmaz zaten oda ayrı bi değişik anca hasta olunca meyve falan soyar benşm nişanlımın kapasiteside bu kadar

kızmakta tabiki haklısın.ben olsam şimdiye sinirden patlamışdım.
benim merak ettiğim sadece şu var.
diyelimki beklediniz görümcenizin evlenmesini.
peki garanti mi görümcenizin ve eşinin hatta kayıvalidenizin o evden taşınması.ya taşınmazlarsa:26:
bir bakmışsın evlendikten sonra bile hala o evde yaşıyorlar.ee nede olsa alıştılar artık rahata.siz ödeyin onlar o evin keyfini çıkarsınlar.
allah yardımcınız olsun.ne diyeceğimi bilemiyorum.

Nisanlin ailesine rest cekmeden bu is duzelmez. Sacmalik diz boyu. Kolay gelsin ne diyim. Ama bu yaz evlenin. Annesinin evine sen yerles ya. Damadi gondersin nisanlin.

Kesin gidicekler peşinat verip eve girdiler kurada evin çıkmasını bekliyolar. Zaten öyle bişey olmasa nişanlım kovardı onları tersi terstir ama şimdi bi umut bekliyoruz. Aslında yaşım küçük ama e işim var gücüm var benim bekliceğim bişeyim yok anca evlenirriz 25 yasında falan yani 3 yıl sonra çocugum olur diye plan yapıorum o yüzden bu süre meselesi canımı sıkıyo. Boşuna zamanım geçiyomuş gibi sanki

Nisanlin ailesine rest cekmeden bu is duzelmez. Sacmalik diz boyu. Kolay gelsin ne diyim. Ama bu yaz evlenin. Annesinin evine sen yerles ya. Damadi gondersin nisanlin.

Dimi ya? Aslında görümcemin nişanlısı onlarda kalmaya başlamasa hiç sinir olmam. Sonuçta ailesi tabiki ödiycek laf edemem ama elin adamı keyif sürcek ben gariban gibi ne zaman evlencez diye keyiflerini bekliycem onlar bu yaz evlenemsse ben dicem biz evlenelim ozaman diye yoksa onları beklemekel ömür geçemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…