İki düğün arası ne kadar zaman olur?

Üzerinde ipotek olan evin satışı yapılır. Ama ipotek kalkmaz. ZATEN siz oduyorsunuz krediyi o yuzden ipotek olması da sorun degil. Bi an once alsın tapuyu nişanlın uzerine

Benim içimdende aynısını yapmak geliyo ama öyle yaparsam kaynanamıda kovmuş gibi olurum bi anda hain gelin olmak istemiyorum

Kaynananın yurt dışına gidicegini kesinse bi iki ay bi oda da kalsın sizinle bise olmaz. YAda zaten görümce cikicak kıraya yada kendi evine oda gider onların yanına. Ay ne sacma is sınır oldum vallaha

O adamın o evde yaşaması saçmalıkların en büyüğü. ama bak sen de ne güzel diyorsun kime para veriyorsa versin. Nişanlının parası kaynananın parası istediklere yere harcasınlar da onlar yüzünden sen bekleme. Nişanlınla iyice konuş meseleyi. Bu yaz olsun bitsin bu iş valla bulsun bir çözümünü. 2 sene nişanlından ayrı kalacağına 1 sene kaynananla oturursun ne var yani. Nişanı o kadar uzun tutmaya gerek yok. ailem kızıyo de.

Ay o adam da ne gurursuzmuş. Yok pardon şanslıymı. Hem kendine ev aldırıyor. Hem evlenmeden o eve yerleşiyor. Kaynanan kızını evlendirmeye pek meraklıymış. Yaşı falan mı geçkin yani ne bu dünyayı damadın önüne sunmuşlar. Sinir olurum damatçı kadınlara böyle. O kaynananın damadı değil seni kollaması lazım çünkü sen o evin kızı olucaksın. ama damat hiçbir zaman o evin oğlu olamaz. Maşalallh her şeyi tersine çevirmişler.

Kaynananın yurt dışına gidicegini kesinse bi iki ay bi oda da kalsın sizinle bise olmaz. YAda zaten görümce cikicak kıraya yada kendi evine oda gider onların yanına. Ay ne sacma is sınır oldum vallaha

Yok kaynanamla oturamam aynı evde bakalım onlar bu yaz evlenip gitmezse biz yaz sonu evlenelim diycem. Hep birlikte kiraya çıksınlar bencede

Üzerinde ipotek olan evin satışı yapılır. Ama ipotek kalkmaz. ZATEN siz oduyorsunuz krediyi o yuzden ipotek olması da sorun degil. Bi an once alsın tapuyu nişanlın uzerine

Gerçekten oluyomu ayyy çok sevindim ama nişanlım kendi üstüne almıyo bişey arabası faalnda benim üstüme şuan evi üstüne geçirmek istese yine benim üzerime alır hadi arabayı üstüme aldım ama evlenmeden evi üstüme falan yaptıramam. Ama ben yined bi nişanlıma çıtlatim bu konuyu üstüne alabiliyomuşsun diye. Hoş kesin satış masrafı olmasın falan dicektir ben en iyisi bekliyim kafasına yatıcağı bi zaman söylerim

kızına düşkün belli
Elin adamını köşk yap evi... kendi oglunu sıgınmacı yap...
dicek bişi yok o konuya zaten...
iki dügün arasında 2 ayda olsa 1 ayda olsa bence düşünüp kafa yormakla hata yapıosunuz
ve sizden başka öyle düşünende göremiyorum. o yüzden aldırmayın. bi an önce evlenmeye bakın.

Aynen öyle canım nişanlımada söylüyorum bu ne be evlenmeden iç güveysi geldi diyorum. Oda başımıza sardılar işte napim diyo ki normalde nişanlımın tersi çok kötüdür ama bişey demiyo çünkü bizim görümcede değişik en son çocuk için kaynanamın bileziklerini satıp çocuğa mı verdiği günleri biliyorum. Sonra kaynanam bunları kovuyo bunlarda basıp gidiyo işte evlencez diye tabi daha kiraalık ev bile tutamıyo çocuk birlikte yine bu eve dönüyolar. Artık o kadar laçkalaştıkları için naparsa yapsınlar bi an önce evlensinler diye baktıkları için böyle saçma sapan bişey.

Kaynanada beni evin kızı olarak asla görmüyodur çünkü kendisi yurt dışına çıkcak orda yaşıycak anca işte gitmeden oğlunun başını bağlıycak.

Birde şöyle bi çok saçma bi durum var onuda anlatim hemen kaynanam geçen gün tutturmuş diyo ki oğlumun düğününü ben yapıcam bi tane oğlum var anlı şanlı düğün yapmazsam olmaz diyo. Nişanlımda şaşırdı sen mi yapcan benim düğünü dedi yooooks sen bana vercen ben yapıcam diyo. Güler misin ağlar mısın yaaaa

Evet gerçekten benden başka düşünen yok varsa yoksa görümceye ev alınsın o evlensin gitsin biz nasıl olsa evleniriz havasındalar. Bakim nişanlım şimdi iş kuruyo kendine o işleri halolsun onların yakın zamanda düğünleri yoksa biz evleniriz yaz sonu.

onlardan sonra evlenseniz bile olurmu? diye bakmayın
görümceniz düşünmüyo yapıoda... ee zaten o zamana kadar hazırlıklarınızıda bitirirsiniz.
2 ay yada 1 ay sizin asıl sorun ettiginiz nedirki?

Evlenirsem takı az olur, evlenmezsem birliktelik uzar..
Bir tanesini seçeceksin artık, ne yapılabilir ki başka?

Evlenirsem takı az olur, evlenmezsem birliktelik uzar..
Bir tanesini seçeceksin artık, ne yapılabilir ki başka?

Zaten altınları ben değilde nişanlım sorun ediyo bana kalsa altın falan hiç gerek yok ama işte. Madem o kadar düğün yapıcaz altınımız takılsın diyo zaten ailesi çok bişey takmaz oda gitmesin diye heralde. Paragöz anacım benim ki

boşverin gercekten. siz hazırlıklara bakın
bende nişanlıyım... karşı tarafdada pek hazırlık yok bizimkilerdede.
hoş kimseye ihtiyacımız yok. neyimiz eksikse biz kendimiz almaya cabalıyoruz. böyle dahada kafa rahat
mobilyalarımızı bile öyle yapıcaz. begenicez. ailelere bunu aldık dicez. yoksa herkes herşeye karışıo.
sende hazırlık falan yapmıolar diye dövünme boşver. nişanlınla yapın hazırlıgınızı.
görümcene yardım etsinler. onun başını şişirsinler

kör ölür badem gözlü olur.o değer vermediği oğlu yarın senle evlenince pek değerlenir.eşinde bu günlerini unutur.Allah yardımcın olsun işin zor...

kör ölür badem gözlü olur.o değer vermediği oğlu yarın senle evlenince pek değerlenir.eşinde bu günlerini unutur.Allah yardımcın olsun işin zor...

Yaaaa şimdiden başladı sorma çocuga normalde hayattta akşam yemek yapamazlar garibim her akşam beni işten alır bize gideriz her gün akşam yemeğni bizde yer artık bizde yemekteyken kaynana nişanlımı arıyo oğlum nerdesin gel yemek yaptım eve gelde yemek ye diyo normal şartlarda yedikleri yemekten bile ayırmazlar nişanlımın gece evde yemek yok diye aç yattıgnı biliyorum ama bizde yemeğe başlayınca oğlummm eve gel yemek yaptım

Yok canım zaten bütün hazırlıkları biz yapıcaz sadece evden çıksalarda yavaş yavaş tadilatı olsa aldıklarımızı yavaş yavaş eve dizsek ne bilim yani öyle yapmak istiyorum ama kısmet, görümceye eşya almıycaklar ki kzıın kafasını şişirsinler bu evi alırken eşyalarıda yeni almışlardı kız evdeki eşyaları evlenirken götürcek

Benim amcamın kızı ve oğlu 3-4 ay arayla evlenmişlerdi, oğluna ne takıldıysa kızına da onu taktılar o zamanlar. Tabii herkesin durumu ve çevresi farklı.

olur olur. hem tadilatla ilgili geniş kapsamlı araştır sende...
zaman kısmını kendi aleyhine cevir boşver :13:

kullanılmış eşyaları yani
buda cok ilginçmiş

olur olur. hem tadilatla ilgili geniş kapsamlı araştır sende...
zaman kısmını kendi aleyhine cevir boşver :13:

kullanılmış eşyaları yani
buda cok ilginçmiş

İşte koltugu kaplamaya gönderdi şuan salonda evin kendi koltukları yok dandik kanepeler koymuş ona kumaş yeni kaplandı o eskimesin diye evlenince götürceklerini gözü gibi koruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…