- Konu Sahibi Depresifshine
-
Biz bu evi kar yaptı diye aldık yani çekilen kredi 200 se ev 250 milyar şimdi satarken karımız olcak yani. Kayın validemin kredi ödemeye durumu varda görümcemlerşn oturcagı evin taksitlerini ödüyo şimdi iç güveyside para biriktiriyo düğün için. Veeeee ev kayınvalidemin üstüne ipotek var evin üstünde taksitler bitmeden satış yapamıyo bize diye biliyorum.
Benim içimdende aynısını yapmak geliyo ama öyle yaparsam kaynanamıda kovmuş gibi olurumbi anda hain gelin olmak istemiyorum
Dimi ya? Aslında görümcemin nişanlısı onlarda kalmaya başlamasa hiç sinir olmam. Sonuçta ailesi tabiki ödiycek laf edemem ama elin adamı keyif sürcek ben gariban gibi ne zaman evlencez diye keyiflerini bekliycemonlar bu yaz evlenemsse ben dicem biz evlenelim ozaman diye yoksa onları beklemekel ömür geçemez
Kaynananın yurt dışına gidicegini kesinse bi iki ay bi oda da kalsın sizinle bise olmaz. YAda zaten görümce cikicak kıraya yada kendi evine oda gider onların yanına. Ay ne sacma is sınır oldum vallaha
Üzerinde ipotek olan evin satışı yapılır. Ama ipotek kalkmaz. ZATEN siz oduyorsunuz krediyi o yuzden ipotek olması da sorun degil. Bi an once alsın tapuyu nişanlın uzerine
O adamın o evde yaşaması saçmalıkların en büyüğü. ama bak sen de ne güzel diyorsun kime para veriyorsa versin. Nişanlının parası kaynananın parası istediklere yere harcasınlar da onlar yüzünden sen bekleme. Nişanlınla iyice konuş meseleyi. Bu yaz olsun bitsin bu iş valla bulsun bir çözümünü. 2 sene nişanlından ayrı kalacağına 1 sene kaynananla oturursun ne var yani. Nişanı o kadar uzun tutmaya gerek yok. ailem kızıyo de.
Ay o adam da ne gurursuzmuş. Yok pardon şanslıymı. Hem kendine ev aldırıyor. Hem evlenmeden o eve yerleşiyor. Kaynanan kızını evlendirmeye pek meraklıymış. Yaşı falan mı geçkin yani ne bu dünyayı damadın önüne sunmuşlar. Sinir olurum damatçı kadınlara böyle. O kaynananın damadı değil seni kollaması lazım çünkü sen o evin kızı olucaksın. ama damat hiçbir zaman o evin oğlu olamaz. Maşalallh her şeyi tersine çevirmişler.
kızına düşkün belli
Elin adamını köşk yap evi... kendi oglunu sıgınmacı yap...
dicek bişi yok o konuya zaten...
iki dügün arasında 2 ayda olsa 1 ayda olsa bence düşünüp kafa yormakla hata yapıosunuz
ve sizden başka öyle düşünende göremiyorum. o yüzden aldırmayın. bi an önce evlenmeye bakın.
Evet gerçekten benden başka düşünen yok varsa yoksa görümceye ev alınsın o evlensin gitsin biz nasıl olsa evleniriz havasındalar. Bakim nişanlım şimdi iş kuruyo kendine o işleri halolsun onların yakın zamanda düğünleri yoksa biz evleniriz yaz sonu.
İşte zaten bir yıl beklicez eee üstüne onların düğünden sonra 6 ay sonra evlenince tam 5 yıllık birliktelik sonucu evlenmiş olucam. Yani bu kadar beklemek saçma değilmi ya resmen onların keyfine dönüyo herşey piskolojim bozuldu resmen bu konuları düşünmekten
onlardan sonra evlenseniz bile olurmu? diye bakmayın
görümceniz düşünmüyo yapıoda... ee zaten o zamana kadar hazırlıklarınızıda bitirirsiniz.
2 ay yada 1 ay sizin asıl sorun ettiginiz nedirki?
[/
Gerçekten bilmiyorum asıl rahatsızlığım evlilik süresinden çok onların rahatlığı bu belirsizlik heralde. Gerçekten herşeyi kafaya takıyorum. Niye bu böyle neden böyle yaptı niye böyle dedi diye diye kafayı yiycem evlenemeden gerçekten.
Evlenirsem takı az olur, evlenmezsem birliktelik uzar..
Bir tanesini seçeceksin artık, ne yapılabilir ki başka?
Gerçekten bilmiyorum asıl rahatsızlığım evlilik süresinden çok onların rahatlığı bu belirsizlik heralde. Gerçekten herşeyi kafaya takıyorum. Niye bu böyle neden böyle yaptı niye böyle dedi diye diye kafayı yiycem evlenemeden gerçekten.
kör ölür badem gözlü olur.o değer vermediği oğlu yarın senle evlenince pek değerlenir.eşinde bu günlerini unutur.Allah yardımcın olsun işin zor...
boşverin gercekten. siz hazırlıklara bakın
bende nişanlıyım... karşı tarafdada pek hazırlık yok bizimkilerdede.
hoş kimseye ihtiyacımız yok. neyimiz eksikse biz kendimiz almaya cabalıyoruz. böyle dahada kafa rahat
mobilyalarımızı bile öyle yapıcaz. begenicez. ailelere bunu aldık dicez. yoksa herkes herşeye karışıo.
sende hazırlık falan yapmıolar diye dövünme boşver. nişanlınla yapın hazırlıgınızı.
görümcene yardım etsinler. onun başını şişirsinler
Zaten altınları ben değilde nişanlım sorun ediyobana kalsa altın falan hiç gerek yok ama işte. Madem o kadar düğün yapıcaz altınımız takılsın diyo zaten ailesi çok bişey takmaz oda gitmesin diye heralde. Paragöz anacım benim ki
Benim amcamın kızı ve oğlu 3-4 ay arayla evlenmişlerdi, oğluna ne takıldıysa kızına da onu taktılar o zamanlar. Tabii herkesin durumu ve çevresi farklı.
Yok canım zaten bütün hazırlıkları biz yapıcaz sadece evden çıksalarda yavaş yavaş tadilatı olsa aldıklarımızı yavaş yavaş eve dizsek ne bilim yani öyle yapmak istiyorum ama kısmet, görümceye eşya almıycaklar ki kzıın kafasını şişirsinlerbu evi alırken eşyalarıda yeni almışlardı kız evdeki eşyaları evlenirken götürcek
olur olur. hem tadilatla ilgili geniş kapsamlı araştır sende...
zaman kısmını kendi aleyhine cevir boşver :13:
kullanılmış eşyaları yani
buda cok ilginçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?