iki kardeşin aynı anda düğünün olması ihtimali, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı:(

cukula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
67
0
26
merhabalar,
hayatta her şey biz insanlar için

Son düzenleme:
oyyy canım yaa allah yardımcın olsun
nerden tutsan elinde kalıyo konu
ama bence nişanlını ikna et ayrı olsun
benim düğünümde de kavga oldu
inan berbat bişey
fotoğraflara bile bakası gelmiyo insanın
sen nişanlınla konuş güzelce anlat korkularını düşüncelerini
o da istemiyomuş zaten
anlar seni bence

Aynı anda iki düğün bence mantıklı değil
Herkesin kendi düğünü için hayalleri vardır ama iki çift bir arada olunca zor
Böyle bir şeye onay vermeyin bence, sonra içinizde uhde kalanlar üzer sizi
Böyle bir ortamda huzur zor, eltinizin ailesi, sizin aileniz karışık işler, bir de yani özenilmiyor gibi, her şey tek elden olsun hallolsun bitsin tarzında hoş değil

açık ve net kesinlikle ayrı düğün yapın

cevap için teşekkürler, gelinlik bile bakmıyorum artık, ailem biliyor iki düğün olacağını ama iş arkadaşlarıma filan demedim, ekonomik durumsuzluktan olsa anlarım ama öyle bişeyde yok,

biz karşılayıp ayrı düğün yapalım desem, ailesi bana tavır alır diye korkuyorum,

bi de kaynımın da eltiminde böyle bişey isteyeceğini hiç zannetmiyorum hiç tanışmadım ama ben kötü olmak istemiyorum

İkna edebilme ihtimalin varsa durma et.. Pişman falan olmazsın..
Aynı anda 2 düğün nedir Allah aşkına..

açık ve net kesinlikle ayrı düğün yapın

aayyyyyyyyyyy Allah razı olsun, onlarda galiba zaten gelinlerin kendi memleketinde düğün olacak diye pek önemsemiyorlar.

teşekkürler,

tek elden bitsin amaç o galiba, yani onun ailesine az ilgi gösterseler, benim ailem geride kaldı diye mahvolurum

sizin 2 düğününüz olcak diye biraz sıcak bakıyo gibisiniz beraber düğün yapmaya ama hiç olacak iş değil.ilginin bölünmesi bi yerde karşılaştırmada olcak en azından erkek tarafında nikah olsun ama sizin olsun bu özel günü kimseyle paylaşmazdım ben olsam

senin yerinde olsam onlar evlensin, ben sonra evlenirim yeterki ayrı olsun derdim :123:

ayri olmasi gerekir kesinlikle kabul etme. llaki ayni zamanda olmasini istiyorlarsa 2 gun arayla yapilsin ilk sizin sonra kucugun akrabalar da uzaktan geldilerse tekrar gelmeleri gerekmez siz de kendinizi ozel hisseder dugununuzu de istediginiz gibi organize edersiniz.

Kesinlikle kabul etmeyin derim , bu sizin hayalini kurduğunuz en özel gününüz ne demek 2 düğün bir kim ister ki böyle bir şeyi

Benim annemle babamında bundan 25 sene önce amcamla birlikte olmuş düğünleri ve tamamen rezillik olmuş o zaman bile , annemin hep içinde ukte kalmıştır düğünüm güzel olmadı diye pişman olursunuz bence

İkna edebilme ihtimalin varsa durma et.. Pişman falan olmazsın..
Aynı anda 2 düğün nedir Allah aşkına..

sizinde düğününüz olacakmış, çok mutlu olun inşaallah,

ikna ederimde, bu durum nişanlımın ailesini silmeye kadar gider diye korkuyorum, zaten ailem beni sevmiyor hissi var, ya da ailesi ya iki düğün olur, ya da ne haliniz varsa görün der diye korkuyorum,

maddi olarak karşılarız ama anne ve babasını kırmakta var işin ucunda

bence bunu konusup ayarlıyacagın ve olması ıcın en ıhtımal ıkı eltin oda aynı gun ıstemezse her ıkı taraf ıstemıyor olur sen nısanlına dersen arada kalır aılesıne laf gecıremez ıkınız bır olup karsı gelırsenız ozmn orta yol bulunur dıye dusunuorum

Mümkünse düğünü daha ileri bir zamana alın.nişanlın ailesiyle konuşup tavrını ortaya koysun tabii tatlı dille.ayrıca senin ailende diyebilir kızımın düğünün başka zaman olmasını istiyoruz diye.kız evininde söz hakkı var sonuçta

Canım benım dugunum agustosta keske yarın evlensem stresim bıtse dıyorum ama senın durumuna bakınca kesınlıkle gelin olmayı baska bır gelınle paylaşacagıma ya 1 yıl beklemeyi ya da nikah yapmayı ve dugunden vazgeçmeyi bile dusunebılırım. Sen kesınlıkle agırlıgını koymalısın cnm, 2 düğün çok zorunluluk olmadıkça kotu olur. Maddi kısıtlar boyle olmazsa evlenemeyız falan dersen orası sızlerın bılecegı ıs tabı de bence olmaması daha ıyı.

ne olursa olsun sizin gönlünüzün kırılması , istekleriniz dahaa önemli bence bu sizin düğününüz

teşekkürler, çok haklısınız önceden daha sıcak bakıyordum ama şimdi kabus gibi geliyor

2 kardes kuzenım evlendı.ıkı ay arayla.ayrı ayrı dugun yaptılar. durumlar pek ıyı degıldı hala düğün borcu oduyolar ama doğrusu buydu.herkes kendı dugunu kendıne ozel olsun ıster.sızde dıretın.ne munasebet kabul etmek zorunda degılsınız.ayrıca bahsettıgınız 3 hafta çok fazla bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…