- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
ay ne diyeceğimi bilemedim..Merhabalar,
Biraz desteğe ihtiyacım var, ben ne yapacağımı bilmiyorum. Samimiyetinize ilginize inancım tam,
Uzun olabilir çünkü anlaşılmak istiyorum,
Allah nasip ederse, 5 ay kadar sonra düğünüm olacak ,
Nişanlımın kendinden 3 yaş küçük erkek kardeşi, bizden önce nişanlandı,
Artık elitimin ailesi düğün yapılmasını istiyormuş,
Ve nişanlımın ailesi iki oğullarının düğünün aynı anda olmasını istiyor, insanları iki kere yormamak adına,
Benim ailem başka bi şehirde, nişanlımla yaşadığım şehir apayrı, nişanlımın ailesinin olduğu şehirde ayrı,
Yani benim ailemin olduğu şehirde bi düğünüm olacak, birde nişanlımın ailesinin olduğu şehirdede düğün olacak,
Elitimin ailesinin olduğu şehirde de düğün olacakmış,
Ne istememde ne nişanımda nişanlımın ailesinden hiç bi sorun çıkmadı, iki aile de çok şükür iyi anlaştı, beni de çok sevdiklerini tahmin ediyorum, hatta annesi nişan dönüşü memleketlerine dönmek için uçağa binerken, bize bişey olursa oğlumuz sana emanet diye ağladı.
Ama sorun şu ki, nişanlımın kardeşiyle arası pek iyi değil, kendisinden habersiz, ailesi kardeşine kız istemiş, saklamışlar yani, bu da çok üzülmüş zamanında, en azından saklamasalardı da, bi telefon açıp oğlum kardeşinin hayırlı bi işi var deselerdi diye beklemiş, nişanına da çağırmışlardı ama gitmedi,
Benim nişanlım hep ailesinden uzakta okumuş, o kardeşi hep ailesinin yanındaymış, hep onu daha çok sevdiklerini söyler, kardeşinin gözü maviymiş sarışınmış ben resimlerini gördüm sadece, onu annesi mavi gözlü oğlum diye seviyormuş, evde bile onun resimleri asılıymış, ben o kadar yakışıklı olmadığım için beni sevmiyorlar diyordu, bir de ailesinin kendinden önce ona kız istemelerini hala kabullenebilmiş değil,
Bi de bana görüşmemizin başlarında biz ailemin yanında ikinci planda kalabiliriz demişti, kardeşinin nişanlısınında gözleri maviymiş, onları mavi gözlü oğlum/kızım diye seviyormuş,
İki düğün için nişanlım kardeşim benden önce evlenmek istemese bunlar olmayacaktı dedi,
Ben nişanlımın kardeşine tavrını bildiğim için tartışma çıkar diye korkuyorum,
Ama ailesi bu kadar kinli olduğunu bilmiyor, bilse asla onları yanyana getirmez,
Nişanlım evin soğuk mesafeli oğlu, kardeşide kendini sevdirmeyi bilen sempatik oğlu gibi geliyor bana. Benim de bi abim var bi erkek kardeşim, abim mesafelidir, erkek kardeşim alttan girer üstten çıkar ilgiyi üzerine çeker, kendini sevdirir.
Nişanlım ailesiyle konuştu bugün, aynı anda olmasını istemiyorum demiş, kardeşine hala kırgınmısın artık bu kırgınlık bitsin gibisinden konuşmuş annesi, yani iki düğün olacak % 90
Bir de benim ailemin ordaki düğünle, erkek evindeki düğün arasında 3 hafta olacak, ama o tarihleri değiştirmeyi düşünüyoruz, 3 hafta çok değilmi, ben işe başlayıp tekrardan mı düğün için izin alacağım,
Herkes düğünün yıldızı olmak ister, ilgi ikiye bölünecek, ister istemez, gelinlik, makyaj karşılaştırılır,
Yanyana iki gelin iki damat var,
Hem gelinlik modelinde pişti olma ihtimali var, ben burda nişanlımla herşeyi alacağım çünkü,
Eltimin hiç görmedim, nişanıma gelmek için, kaynım aramış, nişanlısını alıp gelecekmiş, abisi olan nişanlım açmamış bile telefonu kayınvalidem dedi,
Benim kendi memleketimde de düğünüm olacağı için, varsın bir yerde de iki gelin olsun diyorum ama, nişanlımın arası kardeşiyle iyi değil, kavga çıkar diye şimdiden korkuyorum, kayınvalidem, onlara açmısın dese, nişanlım onları daha çok seviyorsunuz diye tartışır gibime geliyor.
Ekonomik olarak biz kendi düğünümüzü yaparız aslında ama,
Nişanlıma aslında desem biz ramazandan önce evlensek diye ikna edebilirim, ama sonradan bişey olurda acele ettirdiğim için pişman olurum diye diyemiyorum, çünkü kendi kariyeri için çok önemsediği yüksek lisans sınavları var.
Onların düğünüde ramazandan sonra olabilir,
benim ailemin sağlık sorunlarından dolayı belki annem babam bile gelemez erkek evindeki düğüne,
Eltimin ailesinden çok insan gelirse ezik gibi olurmuyum.
Nişanlım çabuk dolduruşa gelen biri, ama ailesine karşı kışkırtmak istemiyorum.
Nasıl olacak aklım almıyor hala,
Ordan oraya atladım ama, düşüncelerimi toplayamıyorum,
Okuyanlara yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.
zor durum..aynı anda düğün olması bence güzel olmaz ..
ama kardeşiyle arasında ne varsa bunu çözebilseler keşke..büyümüş kocaman olmuş..artık bu gibi şeylere kafasanı takmasa keşke..
onu mavi gözlü diye sevsinler . sarışın desinler..önemsemese keşke..
yani ileride birbirlerine çok ihtiyaçları olabilir..abi kardeş onlar..neden bu kadar ayrı gayrı kalmışlar üzüldüm..
2 oğlum var..ileride böyle olsunlar istemem asla..bunun için de elimden geleni yaparım ..
kaynınız nişana gelmek istemiş. gelini alıp .çok güzel olurmuş ..keşke nişanlınız telefonu açsaymış..böyle böyle araya buzlar girer..nişanlınızdan mı kaynaklanıyor acaba bu düşmanlık..