iki kardeşin aynı anda düğünün olması ihtimali, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı:(

aaa bu da bi öneri olabilir aslında teşekkürler

değil mi ama, diretmek için sizden yeterince güç alıyorum teşekkürler

teşekkürler, çok haklısınız önceden daha sıcak bakıyordum ama şimdi kabus gibi geliyor

hiç sıkıntı etmeyin bence ne haliiniz varsa görün derlerse bi nikah yaparsınız önemli olan özel hissetmeniz...ayrıca kv nizi arayıp anne benim özel günüm falan desenz hak verir belkide.zaten nişanlınız istemiyorum demiş sizin başınıza patlamaz merak etmeyin...hadi çok samimi falan olsanız anlıycam bi nebzede eltinizi grmemişsiniz bile yabancının düününe gitmiş gibi olcak...

yani ailemi mi devreye sokayım

Araya ikinci düğün sıkıştırmaları yanlış, bence de kabul etmeyin. Gerekirse siz 2-3 ay sonra yapın ama düğününüz size ait olsun.
Benim amcamın oğlu Haziran da, kızı ise Eylül' de evlenmişti, pekala da gidildi düğüne..

beklemek istemiyor nişanlım, , benim nişanımda ailem tmm demiş iki düğüne, aaay ne yapacağım ya

teşekkürler, bana kalsa nikah olsun sadece ama, ailesi öyle istemiyor,

bana da kalsa yarın nikah yapar otururum, hiç düğünde filan gözü olan biri olmadım. nişanlım beklemek istemiyor evlenmeyi.

ayrı olması konusunda israr edin
ben sizi biraz daha ılımlı uyumlu gördüm
böyle davranırsanız istediğinizi elde edemezsiniz.
kabul etmezlerse ailecek düğünden vazgeçtiğinizi kendi memleketinizde tek bir düğün yapılmasını istediğinizi söyleyi
n

teşekkürler, bana kalsa nikah olsun sadece ama, ailesi öyle istemiyor,

bana da kalsa yarın nikah yapar otururum, hiç düğünde filan gözü olan biri olmadım. nişanlım beklemek istemiyor evlenmeyi.

canım rabbım yardımcın olsun ama ne dusunuyosan uygun dılle anlat sen ailesi oyle ıstıyor dıye mecbur deılsınız

biz de karşılarız düğünü zaten ama niye böyle istiyorlarsa, kolaya kaçmak için,

evet bi de 3 hafta var arada, eltimin iki düğün arası iki hafta oluyor, benim üç hfta bu süre zarfında ben çalıştığım şehre dönünce evli mi olacağım bekar mı

[
Hayır eltınıı devreye sok emınım kı oda aynı gun ıstemeyecektır ıkınız konusmalısınız ayrı gunlerde olsun dıye

bilmiyorum bi düşüneyim, aslında nişanlımla kardeşi ikisi bir olup istemiyoruz deseler, ama nişanlım kardeşiyle konuşmuyor eline geçse bi kaşık suda boğar

[

bilmiyorum bi düşüneyim, aslında nişanlımla kardeşi ikisi bir olup istemiyoruz deseler, ama nişanlım kardeşiyle konuşmuyor eline geçse bi kaşık suda boğar

nişanlın da tuhaf, hadi aralarından su sızmasa anlayacağım madem bi kaşık suda boğacak kadar kötü araları neden kabul etmiş ki boyle birşeyi?

evet herkes öyle der, yüzüm yumuşak işte, amacım o aileyi de kırmadan çözmek ama nasıl

nişanlın da tuhaf, hadi aralarından su sızmasa anlayacağım madem bi kaşık suda boğacak kadar kötü araları neden kabul etmiş ki boyle birşeyi?

etmiyor, etmediğini söylüyor ama ailesi sen hala kırgınmısın demiş, bitsin bu kötü durum demişler, o da sert çıkmıyor ama istesem dolduruşa getiririm de bana yakışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…