ayri olmasi gerekir kesinlikle kabul etme. llaki ayni zamanda olmasini istiyorlarsa 2 gun arayla yapilsin ilk sizin sonra kucugun akrabalar da uzaktan geldilerse tekrar gelmeleri gerekmez siz de kendinizi ozel hisseder dugununuzu de istediginiz gibi organize edersiniz.
öyle de dedim, abi evlenmeden biz küçüğü evlendirmeyiz diyorlar.
Kesinlikle kabul etmeyin derim , bu sizin hayalini kurduğunuz en özel gününüz ne demek 2 düğün bir kim ister ki böyle bir şeyi
Benim annemle babamında bundan 25 sene önce amcamla birlikte olmuş düğünleri ve tamamen rezillik olmuş o zaman bile , annemin hep içinde ukte kalmıştır düğünüm güzel olmadı diyepişman olursunuz bence
teşekkürler, çok haklısınız önceden daha sıcak bakıyordum ama şimdi kabus gibi geliyor
bence bunu konusup ayarlıyacagın ve olması ıcın en ıhtımal ıkı eltin oda aynı gun ıstemezse her ıkı taraf ıstemıyor olur sen nısanlına dersen arada kalır aılesıne laf gecıremez ıkınız bır olup karsı gelırsenız ozmn orta yol bulunur dıye dusunuorum
yani ailemi mi devreye sokayım
yani ailemi mi devreye sokayım
Mümkünse düğünü daha ileri bir zamana alın.nişanlın ailesiyle konuşup tavrını ortaya koysun tabii tatlı dille.ayrıca senin ailende diyebilir kızımın düğünün başka zaman olmasını istiyoruz diye.kız evininde söz hakkı var sonuçta
Canım benım dugunum agustosta keske yarın evlensem stresim bıtse dıyorum ama senın durumuna bakınca kesınlıkle gelin olmayı baska bır gelınle paylaşacagıma ya 1 yıl beklemeyi ya da nikah yapmayı ve dugunden vazgeçmeyi bile dusunebılırım. Sen kesınlıkle agırlıgını koymalısın cnm, 2 düğün çok zorunluluk olmadıkça kotu olur. Maddi kısıtlar boyle olmazsa evlenemeyız falan dersen orası sızlerın bılecegı ıs tabı de bence olmaması daha ıyı.
teşekkürler, bana kalsa nikah olsun sadece ama, ailesi öyle istemiyor,
bana da kalsa yarın nikah yapar otururum, hiç düğünde filan gözü olan biri olmadım. nişanlım beklemek istemiyor evlenmeyi.
beklemek istemiyor nişanlım, , benim nişanımda ailem tmm demiş iki düğüne, aaay ne yapacağım ya
2 kardes kuzenım evlendı.ıkı ay arayla.ayrı ayrı dugun yaptılar. durumlar pek ıyı degıldı hala düğün borcu oduyolar ama doğrusu buydu.herkes kendı dugunu kendıne ozel olsun ıster.sızde dıretın.ne munasebet kabul etmek zorunda degılsınız.ayrıca bahsettıgınız 3 hafta çok fazla bencede
Hayır eltınıı devreye sok emınım kı oda aynı gun ıstemeyecektır ıkınız konusmalısınız ayrı gunlerde olsun dıye
[
bilmiyorum bi düşüneyim, aslında nişanlımla kardeşi ikisi bir olup istemiyoruz deseler, ama nişanlım kardeşiyle konuşmuyor eline geçse bi kaşık suda boğar
ayrı olması konusunda israr edin
ben sizi biraz daha ılımlı uyumlu gördüm
böyle davranırsanız istediğinizi elde edemezsiniz.
kabul etmezlerse ailecek düğünden vazgeçtiğinizi kendi memleketinizde tek bir düğün yapılmasını istediğinizi söyleyin
nişanlın da tuhaf, hadi aralarından su sızmasa anlayacağım madem bi kaşık suda boğacak kadar kötü araları neden kabul etmiş ki boyle birşeyi?
Dugunu erken tarihe cekip ayri dugun yapin. Cok sacma bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?