İki kişi arasında kalmaya mecbur bırakıldım.

haklısın galiba canım. sevmiyor bu adam beni..ben onu o kadar çok seviyorum ki onun beni sevmeme ihtimalini aklım almıyor.. belki de bu yüzden onun da beni sevdiğini sanıyorum.. ama sevmiyor işte..

arkadaşım da böyle düşüne düşüne durdu sonra anladı, ama inan her muhabbette 2 3 saat çocukla ilgilii konuşurduk, artık tanıyordum ben de nasıl biri olduğunu :) sonra kabullendi, zar zor ikna ettik..

bence boşver, boşvermek kolay değil elbette ama sana ilgisi olmadığına kesin olarak inan aşk acını çek, beklentiye girip hayalkırıklığı daha kötü. sevseydi vaktim yok vs der miydi sence? sen ona der misin, vaktim yok x diye. diyemeyiz çünkü onunla 1 dakikacık bile konuşmak, onu görmek müthiş bir şeydir.

aşk işte... doktorla görüşmek rahatsız edecek sanırım seni, istemiyorsa görüşme ama asistanı unutma seanslarına başla

evet doktorla görüşmeyi düşünmüyorum zaten..
hocamın zamanım yok vs. demesi çok incitici.. bir keresinde yardım istediğimde hiç vaktim yok dedi. gelecek hafta geleyim dedim, gelecek hafta hiç okulda olmiycam, tüm hafta boyunca ilköğretim okuluna tezim için uygulamaya gidicem dedi. ben de o hafta hep onun odasındaki bayan hocanın yanına gittim ve tüm hafta boyunca odasındaydı, çok kırıldım.. ben de tüm hafta boyunca onun odasındaki hocanın yanına gittikçe ona hiç selam bile vermedim.. niye böyle yapıyor? benden bu kadar mı nefret ediyor???

Son düzenleme:

senin ilgini farkedince tavrını belli etmek istemiş olabilir canım, yani beklentiye girmemen için vs. bundan bile belli, unutmaya çalış...

önceden nasıldı, yani ilgisi var mıydı hiç, yoksa hep mi böyleydi? ne zamandır aşıksın bu adama

geçen dönemden beri aşığım.. 7buçuk aydan fazla oldu.. önceden çok ilgiliydi çok.. sonra benim ilgimi farkedince böyle oldu işte.. korktu mu desem? anlam veremiyorum.. olayların hızlı gelişmesini de istemiyor olabilir..

Canım önceden seni bir öğrenci olarak görüp ilgilenmiş.
Sonra farketmiş senin bu ilgiyi başka türlü yorumladını kendini geri çekmiş.

Olayların hızlı gelişmesiyle bir alakası yok. Ne kadar hızlı olabilir ki?
Senin ona evlenme teklif edeceğinden korkmadı herhalde.

evet haklısın.. bu açıdan düşününce söylediklerin çok mantıklı.. ben de kendimce durumu mantığa bürümeye çalışıyorım galiba..

Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorumda ben kesin olarak diyebilirim ki onun sana ilgisi yok Sen platonik bir aşka tutulmuşsun ne yapsa hayra yoracaksındır. Uzaktan sevmelerin kaderi bu. Bahaneler ileri sürüyorsun bir sürü muhafazakar utangaç çevre istemez vs vs. Bunların hiçbiri gerçekçi değil. Ve şu var araştırma görevlisi seviyesine gelmiş bir insanın kaygıları çok farklıdır bir an önce kadroya geçmeye, doktorasını tamamlamaya vs vs çok takılır. Senin duyguların düşüncelerin büyük ihtimal onun için oldukça çocuksu şeyler olacak çünkü gerçek hayat acımasız o da bunu biliyordur araştırma görevlileri bir nevi köle oldukları için o dönem. Yani doktora git demem beğenmemişsin belliki. Ama yani kararlarını etkileyebilecek duruma gelmiş bence yavaş yavaş kopmaya bak.

Önceden açtığın konularda biz hep gitme görüşme odasına soru sormaya gitme dedik ama sen yine gitmişsin canım adamda başından savmış seni. Bence annen haklı sen annenin sözünü dinle bu adamın sana karşı ilgisi yok böyle giderse çok fena tersler seni. Doktorlada görüş başkasınında kalbine girmesine izin ver bak bakalım sevebilecekmisin bak şanslısınki ailen izin veriyor böyle şeylere sende arkadaş ol yani ne kaybedersinki.

evet, umurunda değilim.. ve eminim benim davranışlarımı çocuksu buluyor.. yapım da biraz öyle zaten..
:85:

onu unutmaya çalışıcam ama doktorla da görüşmiycem.. onu unutucam çünkü bana değer vermiyor.. doktorla görüşmiycem çünkü ben onu seviyorum.. ama bir gün hocamı unutursam, doktor çocukla neden olmasın? çok temiz kalpli birisi.. ama önce hocamı kalbimden tamamen söküp atmam lazım..

Son düzenleme:
Çivi çiviyi söker,bence görüş doktorla.
Bu adamdan sana hayır yok canım ve vaktini çalıyor malesef..
Bir erkek 5-6 ay beklemez,bekle-ye-mez,engel tanımaz ki ortada engel vs de yok..

canım adam seni başından atmak için ne bahane bulacağını şaşırmış sen hala evlenirsem üzülürmüyüm diye hayal kuruyorsun :) yanlış anlama seni çok saf masum buluyorum hatta 3. sınıf üni öğrencisi için biraz fazla safsın üzülmeni istemem ama bu hocanın sana en ufak ilgisi yok..sadece kendini kandırıyosun.mezun olana kadar kendini kandırıp böyle umutlanmaya devam edersen ileride daha cok hayal kırıklığına uğrarsın lütfen bu saplantından kurtulup başkalarına şans vermeye çalış görürsün mutlu bir ilişkin olduğunda ilerde dönüp sende gülceksin bu cocukluklara

Canım uçmuşsun sen.

Ortada hiçbir şey yok ve sen evlenince hamileyken seni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla çıkarsa diye düşünüyorsun.
Cidden şok oldum bunu düşünebilmene.

Biraz aç gözünü tatlım yaaa...
Kendin söylüyorsun bu insanın seni sevmediğini bir de.

Umarım mezun olduktan sonra daha iyi kavrarsın bazı şeyleri.
Mezun olana kadar bu şekilde düşünmeye devam edeceksin muhakkak.

Bir de sırf onunla aynı ortamda bulunmak için fakültede kalmayı düşünmemelisin.
Eğer her zaman onu görmeye devam edersen, o kişi seni sevmese bile sen sevmeye devam edip hayatını mahvedersin.
Mümkünse okulun bitince onu görme.
En sağlıklısı bu olur senin için.

Çivi çiviyi söker,bence görüş doktorla.
Bu adamdan sana hayır yok canım ve vaktini çalıyor malesef..
Bir erkek 5-6 ay beklemez,bekle-ye-mez,engel tanımaz ki ortada engel vs de yok..
haklısın.. evet ben kendimce sürekli bahaneler uyuduruyorum.. dediğin gibi kimse bu kadar beklemez.. belki biz kızlazr bekleriz ama erkekler bence de beklemez..
evet çok saf olduğumu herkes söylüyor.. bu da bence biraz tecrübesizliğimden kaynaklı.. arkadaşlarıma da çok güvenen bir yapım vardı benim..neyse ki o konuda saflığımı üniversitede yırtta kalınca aştım birazcık..:78:

hayıııırrrr uçmadım ben sadece ileri görüşlü olup ilerde olacak olursak dahi mutsuz olacağımı söyledim.. beni sevmediğini zaten biliyorum.. onu unutmak için kötü yanlarını bulmaya çalışıyorum işte....

kızlar size bir şey söyliycem.. ben hep bu adamın çok efendi olduğunu, öyle ki etrafında bir sürü kız olmasına rağmen hiç kimseye bakmadığını söylüyordum. ama facebook ta onun bir sürü bizim okuldan kızlarla fotoğraflarını gördüm.. ayrıca başka başka kızlarla da.. gözümden çok düştü bir anda.. benim aşık olduğum adam bu değildi.. ben onun kendisini korumasına aşık olmuştum.. şu anda tam bir hayal kırıklığı içerisindeyim.. meğer tek ilgilenmediği benmişim.. ne diyim.. ne yaptım da kendimden bu kadar nefret ettirdim acaba..:85::85:

Bak işte onun hayatını bilmeden sadece karşıdan bakarak kendi kafanda kurmuşsun bir şeyler.
Zaten birine aşık olduğumuzda hep en iyi, en efendi, diğer erkeklerden farklı bir adam yapıyoruz onu gözümüzde.
Bu da o insanı iyice ulaşılmaz yapıyor.
Halbuki gerçekler bizim düşündüğümüzden kim bilir ne kadar da farklı... :S

evet maalesef öyle.. gözümde onu o kadar mükemmel çizmişim ki.. tanımadan.. bilmeden..
çok yazık..

Kendini korumak ne demek canım ya? Kimden koruyacak kendini?
Ayrıca senden niçin nefret etsin ki?
Sadece hani derler ya tipim değil diye...
Tipi değilsin demek ki..
Seni beğenmiyor olabilir.
Ama bu senin beğenilmeyecek bir insan olduğun anlamına gelmez.
Sadece ona uygun biri değilsin demek ki...
Kendini birine zorla sevdiremezsin.
İçi ısınmadıysa ısınmaz ne yaparsan yap...
Kabullenmekten başka çaren yok.
Sen onun senden kaçmasını "kendini korumak" olarak algılamışsın ne yazık ki...
Ama bak öbür tarafta seni beğenen biri var.
Eğer sen de ona karşı boş değilsen denemelisin...

tanışmakta ne gibi bir ötülük olabilir ki :S tanışmaktan bir zarar çıkmaz için kıpır kıpır etmezse, konuşmaları hoşuna gitmezse başka bir buluşma yaşamazsın olur biter hem kimse bir tek buluşmayla çok büyük umutlara kapılmaz. hem belli mi olur belkide hayatının aşkı hocan değil de odur. çünkü büyük aşklar böyle hiç beklemediğin bir zamanda bulur seni ne olduğunu şaşırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…