demek istediğim ben hiç bir erkeğe bakmıyordum, o da benim gibi hiç bir kıza bakmıyor sanıyordum.. kendini korumaktan kastım bu, muhafaza etmek yani.. ama başka yazılarına da denk geldim. ve sonuç şu; asla evlilik düşünmeyen gününü gün etmekten hoşlanan bir tip. nasıl biri olduğunu sonunda öğrenmiş oldum, teknoloji sağolsun..Kendini korumak ne demek canım ya? Kimden koruyacak kendini?
Ayrıca senden niçin nefret etsin ki?
Sadece hani derler ya tipim değil diye...
Tipi değilsin demek ki..
Seni beğenmiyor olabilir.
Ama bu senin beğenilmeyecek bir insan olduğun anlamına gelmez.
Sadece ona uygun biri değilsin demek ki...
Kendini birine zorla sevdiremezsin.
İçi ısınmadıysa ısınmaz ne yaparsan yap...
Kabullenmekten başka çaren yok.
Sen onun senden kaçmasını "kendini korumak" olarak algılamışsın ne yazık ki...
Ama bak öbür tarafta seni beğenen biri var.
Eğer sen de ona karşı boş değilsen denemelisin...
tanışmakta ne gibi bir ötülük olabilir ki :S tanışmaktan bir zarar çıkmaz için kıpır kıpır etmezse, konuşmaları hoşuna gitmezse başka bir buluşma yaşamazsın olur biter hem kimse bir tek buluşmayla çok büyük umutlara kapılmaz. hem belli mi olur belkide hayatının aşkı hocan değil de odur. çünkü büyük aşklar böyle hiç beklemediğin bir zamanda bulur seni ne olduğunu şaşırırsın
İki kişi arasında bırakılmamışsın ki istemiyorum dersen her şey biter kimse zorlayamaz ki seni. Üstelik iki kişi demen yanlış hoca beyin senle hiç bir ilgisi yokken. Gerçekleri göz ardı ediyorsun gibime geldi orada iki kişi yok. Üstelik bir görüş diğeriyle ama normal tanışmak için kimmiş neymiş .
demek istediğim ben hiç bir erkeğe bakmıyordum, o da benim gibi hiç bir kıza bakmıyor sanıyordum.. kendini korumaktan kastım bu, muhafaza etmek yani.. ama başka yazılarına da denk geldim. ve sonuç şu; asla evlilik düşünmeyen gününü gün etmekten hoşlanan bir tip. nasıl biri olduğunu sonunda öğrenmiş oldum, teknoloji sağolsun..
Canım daha çok çocuksun.. çok safsın..(Sakın kızma bana)
Şimdi de "evlilik düşünmeyen gününü gün eden" biri oldu çıktı hocan.
Neye göre yargılıyorsun hiç anlamıyorum. Neye göre değerlendiriyorsun insanları?
Sana ilgi göstermedi diye kendini kızlardan "muhafaza" eden erkek oluyor.
İki facebook resmi gördün diye de hovardanın teki oluyor.
Boşver bu gönül işlerini. Biraz daha olgunlaş.
hayır üzülmüyorum canım, uzmanla sohbet etmeye de gerek duymuyorum çünkü artık o şahıs umurumda değil.. hiç..Biz ne desek boş saplantı olmuş bir arkadaşta belirtmiş çok güzel..
Üstelik bende çoluk çocuk işini sevmem çılgın bir yapım var çünkü bende yazarım bunu işte sohbet ederken face ortamında falan eğleniriz böyle. Bende hovardayım o zamanBoşver özelini artık ortada bir şey yokken neden üstüne gidiyorsun daha. fazla bir sürü konu açtın söylenenler aynı sana.
Ama inatla yoktan var etmeye yoktan üzülmeye devam ediyorsun bence bir danışmana anlat bunları ve rahatla yüzyüze bir uzmanla sohbet etmek çok rahalatır ve o sana reel bir ortamda söyledikleriyle daha fazla etkiler seni titre ve kendine gel.
hayır üzülmüyorum canım, uzmanla sohbet etmeye de gerek duymuyorum çünkü artık o şahıs umurumda değil.. hiç..
sen adamı kendi kafanda istediğin kalıplara sokuyorsun canım adama önce muhafazakar dedin şimdi gece alemlerini seven yaftasını yapıştırıyorsun, şu son msjına da hiç inanasım gelmiyor 3-5 gün sonra yeni bi konu açacağını düşünüyorum bu hocayla alakalı bi uzmandan yardım al demişler ya arkadaşlar bence kesinlikle haklılar sen biriyle konuşmaya başlasan çok iyi edersin
uzmandan yardım almak tabii ki de kötü bir şey değil.. ama ben ihtiyaç hissetmiyorum. şu an gayet iyiyim.. bugün yanına gittim.. hastalığından bahsetti birazcık.. çok üzüldüm ama hepsi bu.. ne bir heyecan kalbimde ne bir kıpırtı.. çünkü ben bir insanı bitirdiysem bitirmişmdir.. dostluklarımda da bu böyledir.. hocam olarak hala çok seviyorum.. insan olarak da çok seviyorum.. çok iyi bir insan.. hatta hep dersimize girsin bizi güldürsün ama ötesi olmasın.. gününü gün edeceği kızlardan olmayayım.. böylesi inanın daha iyi.. daha az acı verici..Canım uzmandan yardım almak kötü bir şey değil ki..
Biriyle konuşmak içini dökmek sadece...
Burda bize içini döküyorsun ama belki biz seni yanlış şekilde yönlendiriyoruz.
Bunun yerine böyle durumlarda sana nasıl yaklaşması gerektiğini bilen biriyle dertleşmek daha iyi olmaz mı?
Bazen görünürde hiç bir sorunun olmasa bile konuştukça içine attıkları çıkıyor insanın.
Facebookda yazılan muhabbetler gayrıciddidir hep pek önemsememek gerekir erkekler genelde kendi aralarında böyle geyik yaparlar bunu reel ortama indirgemek zor bence.
Tabi bu konunun bi başka boyutu.
Soğumuşsun ve bence zaten olması gereken de buydu, dediğim gibi zamanını çalıyordu adam da hareket sıfırdı.
Yeni kısmetlerinle mutlu ol tatlm
teşekkür ederim canım benim.. ama demiştim ya söyleyemeyeceğim şeyler var diye.. bunların hiçbiri facebookta yazmıyordu zaten.. facebok ta beni rahatsız eden diğer kız öğrencileriyle çekilmiş olduğu fotolarıydı.. belki o konuda yersiz kıskançlık yaptım.. ama bu yazdıkları facebookta değil başka bir sitede.. nickini bilmeyenlerin kendisini tanıyamayacağı bir sitede..
''sanal alemle değerlendirmek yanlış..'' evet, belki de o benim düşündüğüm gibi hovarda değil.. çok çabuk peşin hüküm veriyorum.. boşa günahını alıyorum.. ya ben nasıl bir kızım.. off Allah'ım off...hangi site olduğunu tahmin ettim ama dediğim gibi bi insanı sanal alemde değerlendirmek bence yanlış
senn için bundan sonrası iyi olsun cnm..:26:
''sanal alemle değerlendirmek yanlış..'' evet, belki de o benim düşündüğüm gibi hovarda değil.. çok çabuk peşin hüküm veriyorum.. boşa günahını alıyorum.. ya ben nasıl bir kızım.. off Allah'ım off...
çok üzüldüm bak şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?