İki kişi arasında kalmaya mecbur bırakıldım.

belki günahını alıyorumdur, belki hovarda değildir ama insan ister istemez şüpheye düşüyor yani, ateş olmayan yerden duman çıkmaz sonuçta..

belki günahını alıyorumdur, belki hovarda değildir ama insan ister istemez şüpheye düşüyor yani, ateş olmayan yerden duman çıkmaz sonuçta..

çok samimi olmadan da bilinmez bunlar ama adam fikri neyse yazmış sonuçta öyle düşünüyor ya da o düşünceye yakın demek ki..

ay bilmiyorum ben efendi adam seviyorum şekerim sanalda çok takılan erkekleri de sevmiyorum valla..

ama onun kötü yönlerini düşünüp ket vur aşkına, böyle böyle unutulur başka türlü nasıl unutacaksın ki..

unutmaya karar verdin değil mi?

unutmaya karar verdim.. umarım benim için kolay olur.. ama çivi çiviyi söker hesabını düşünmüyorum asla.. kendi duygularımı iyileştirmek için kimseye haksızlık yapamam..

unutmaya karar verdim.. umarım benim için kolay olur.. ama çivi çiviyi söker hesabını düşünmüyorum asla.. kendi duygularımı iyileştirmek için kimseye haksızlık yapamam..

çivi çivi olayı da riskli, yeni biriyle mutlu olsan ne ala ama, mutlu olmazsan asistana daha da aşık olursun, ''başkasıyla olmuyor asistan benim tek aşkımmış'' gibi düşünebilirsin..

adamın kötü yanlarını düşün :82: elbet bir gün başka biri olacaktır, çook daha aşık olacağın biri.. o zaman asistan da kimmiş yaa boşa üzülmüşüm dersin belki.

aşk güzel şey be, ben aşık olamıyorum o daha kötü aslında :) ya da bana öyle geliyor..

yaa ben aşık değilim zaten.. önceden aşıktım.. elim ayağıma dolaşırdı onun yanında.. heyecandan nefes bile alamazdım, yemin ederim..:78::78: o hallerim geçti ama bu dönem o heyecanlı hallerim kalmadı.. ama çok seviyorum işte; aşık olmasam da seviyorum.. nasıl olduğunu merak ediyorum.. o üzülünce ben daha çok üzülüyorum.. hep yanında olmak istiyorum..:85:

tam aşkmış :) ay hiç öyle şeyler hissetmedim, burası da dert duvarım oldu ha

unutmaya çalış tatlım, ya da adamın ağzını arayacak vs vs şeyler yapacaksın ama o da olmaz, en iyisi unutmak ...

evet, en iyisi unutmak.. unutabilirsem..:97: bugün yine gözlerime o kadar anlamlı baktı ki.. ayyy yok.. ben anca mezun olunca unutabilirim onu.. gördükçe unutamıyor insan..

aslında bu kadar aşıksan onun fikrini öğrenebileceğin bi yol yok mu ne bileyim.... ay neyse susayım ben
adam kaç yaşındaydı 25 falan mı
yok yok susmaaa.. ben 21 o 26 yaşında canım.. yaa aslında ben mezun olduktan sonra bir şekilde -açık açık değil ama-
söylemeyi düşünüyordum..:78::78:

Son düzenleme:
yok yok susmaaa.. ben 21 o 26 yaşında canım.. yaa aslında ben mezun olduktan sonra bir şekilde -açık açık değil ama-
söylemeyi düşünüyordum..:78::78:

bak topiktekiler bizi gebertecek şimdi

benim o arkadaşım çocuğun yüzüne söyledi seni seviyorum diye, ama arkadaşım türbanlıydı, çocuk daha rahattı yani normal üniv. genci. çocuk uyuz cvp vermedi ama istemedi yani falan. ama kız takıktı. sonra bir sene sonra falan faceboktan msj attı buluştular, ama konuşmak için. kız söyledi zaten beklentiye girmeyeceğim sadece konuşalım bazı şeyleri diye. başka olaylar olmuştu.

ama okulda herkes duydu, yani çocuğa açıldığını.

böyle durumlarda güvenilir olduğuna emin olmalısın, ego için millete anlatır mı falan diye. eğer söyleyeceksen de mezuniyeti bekleme yani. direkt yüzüne de söylemek nasıl olur bilmiyorum, benim o arkadaş çok cesur bir tipti. seninle ilgili ne düşündüğünü öğrenmek en iyisi, o da nasıl olur bilmiyorum

ama adam ilgisiz davrandı diyordun bak iyi düşün o açıdan

seni değil beni gebertecekler, yeter artık aylardır unut şu adamı diye..
yaa ben zaten açık açık söylemeyi düşünmüyorum. arkadaşın kadar cesur değilim keşke olsam.. :97:ancak dolaylı yoldan söyleyebilirim.. kimseye söyleyeceğini sanmıyorum.. yani umarım söylemez.. ama en iyisi mezuniyeti beklemek diye düşünüyorum.. cevabı olumsuz olursa da bi daha yüzüne bakamam gibi bir durum söz konusu olmaz..:78:

mezuniyet seneye mi? bu dönem bitiyor mu okulun? daha 1 yıl varsa o zamana kadar ohoo
dolaylı yoldan yap tabi. bizimki dank diye söyledi çocuk onu görmemiş bile daha önce sınıfta. olmadı tabi.

ağzını arayacak biri yok mu

seneye mezun oluyorum bu sene 3üm. ağzını arayacak biri yok. zaten annem biliyor bi tek bi de ablam.. arkadaşlarıma asla söyleyemem böyle bir şeyi..

seneye mezun oluyorum bu sene 3üm. ağzını arayacak biri yok. zaten annem biliyor bi tek bi de ablam.. arkadaşlarıma asla söyleyemem böyle bir şeyi..

senin arkadaşlarından onunla yakın olan yok mu.. yoktur gerçi asistan adam .. asistan olması da zorlaştırıyor işte yaa...
e gidip konuşsan yanına gitsen belli etsen vs vs anlarsın biraz ilgisini, ama şimdi öyle yakın değiliz demiştin galiba

bazen gözümüzü bir şeyler bürümüşken aşk mesela başka güzellikleri göremeyiz.bence görüşün diğer kişiyle ama belirtin sizinle görüşeceğim ama bu aramızda bir şey olacağı anlamına gelmiyor,belki iyi arkadaş oluruz diyerek hem ailenizin gönlünü yaparsınız hem de biraz mola size iyi gelecektir çünkü çok yoğunlaşmışsınız hocanıza.ilerde olur mu olmaz bilinmez kader bu ama bence şu ana odaklanın.diğer tarafını zamanı gelince düşünün...

adam zaten anlıyor benim ilgimi.. ama ben onun duygularından emin değilim. olayın özü ne biliyor musun canım? senenin başında bunun bana ilgisi vardı.. 1 ay falan ben bunu çok fazla üzerimde hissettim. ama ben hiç yüz vermezdim buna.. daha sonra ben de ilgi duymaya başladım.. öyle ki körkütük aşık oldum sonunda..:78::78: neyse bu çocuk, benim de ona karşı boş olmadığımı anlayınca bir anda kendini geri çekti.. kafayı yedim..:95::95: daha sonra bir öyle bir böyle dengesiz davranır oldu.. başkalrının yanında otoriter hoca tek iken kuzu.. neyse daha sonra tek iken de umursamaz davranmaya başladı.. ben de ona karşı ilgimi kestim tabii tavır yaptım, gurur yaptım.. işte mesela bugün yine yanına gitmek zorunda kaldım, bugün de çok ilgili davrandı.. yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…