İkinci eş üvey anne yeni anne ...

post: 57022059, member: 509828"]Okudum yorumları da boşuna dememişler anne üvey olunca baba öz de olsa üvey olur diye
bizde tam tersi oldu baba evlendi öz ana üvey oldu cünkü kızını sokağa attı!!![/QUOTE]
Niye sokağa atmış babasının yanına göndermiş
Ayrıca o 16 sene çocuğa kim bakmış atacak olsaydı o zaman atardı

Kendi kızı olsaydı sofraya oturmak istemeseydi ne var canim istemiyor üzerine gitme derdi kocasina
Üvey kiz olunca eşek kadar kiz görgü kurallarindan habersiz oluyor
Resmen gözümde Aliye rona canlandi
Aynen

Kendi dogurdugu olsa..ay gitme kuzumun ustune babasi istemiyorsa yapmasin.birak benim prensesimi babasiiiii..denir

Diger kadinin dogurdugu olunca..gorgusuz terbiyesiz..olurr

Cocuklu adamla evlenmeyin kardesimmm

bizde tam tersi oldu baba evlendi öz ana üvey oldu cünkü kızını sokağa attı!!!
Niye sokağa atmış babasının yanına göndermiş
Ayrıca o 16 sene çocuğa kim bakmış atacak olsaydı o zaman atardı[/QUOTE]
Allah aşkına 11 yaşında boşanmışlar 5 yıllık zaman diliminde kızını 5 kere gorusturmemis bir kadının böyle davranmasını nasıl çok masum algılıyorsunuz??

Kizin yasadigi sorunlarin muhatabi kadin mi? Hayir kizin annesini suclayacaginiza gelmis elinden gelen her seyi yapan kadini sucluyorsunuz. Baba neci o evde peki? Annesinin babasinin problemlerini bu kadin cekmek zorunda mi? Ayni yorumlari okuyoruz, kadin stv uvey annesi degil, yazdiklarindan bunlari cikarmaniz uzucu.

Ablacım bak herkes üvey anne/baba olamaz
İnsan kendi çocuğuna bile tahammül edemiyor bazen. Başkasının çocuğuna tahammül etmek zor.

Sende de üvey anne olacak olgunluk yok. Adamın çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsin, şimdi de yan çiziyorsun. Çocuğu istemiyorsan evlenmeseydin. Burda kim başka ne yazabilir?

Allah'tan sizin gibiler de var da anlaşıldığımı görünce seviniyorum arada.

16 yil kizina bakmis bi anne ne hikmetse eski esi evlendikten bes gun sonra onun evine gonderiyor, kiz kendi agziyla diyor annem beni sizin yuvanizi yikmak icin gonderdi beni diye, siz hala kadini sucluyorsunuz bunlara ragmen kizin neler yapmis olabilecegini hesaba katmiyorsunuz yorumlar hayret verici gercekten

Allah'tan sizin gibiler de var da anlaşıldığımı görünce seviniyorum arada.
Milletce ajitasyonu seviyoruz biz. Kizin annesi babasi ayri bi de uvey annesi var ya direkt oraya odaklaniyorlar. Siz burda kiz benim elimi kolumu sandalyeye bagladi bicakla beni kesip uzerime tuz serpti deseydiniz yine de kiz madur olacakti, cok takilmayin :)

Sanırım yorum yapan çoğu insan hep elbebek gul bebek büyümüş hepprensesim prensim diye büyümüş hiç anne baba kızmamış bu arkadaşlara yada bu arkdaslar hiç çocuklarına kızmıyor azalamıyor herşey güllük gülistanlık böyle davranışları olan hangi çocuk olursa olsun öz anne baba da kızar bağırır kusura bakmayın 19 yaşında sanki 5 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz ayrıca annesi babanın evlenmesini mi beklemiş istememek için 5 gün sonra istememezlik olmuş baba nasılsa evlendi baksın kızıma kafasıyla bırakmış senin bakmadığım öz çocuğuna o kadın bakmak zorunda diil

Aynen

Kendi dogurdugu olsa..ay gitme kuzumun ustune babasi istemiyorsa yapmasin.birak benim prensesimi babasiiiii..denir

Diger kadinin dogurdugu olunca..gorgusuz terbiyesiz..olurr

Cocuklu adamla evlenmeyin kardesimmm
Yaşayan bilir diyor ya burada üvey anneler birbirine
Bende yaşayan bilir diyorum
Benim kuzenimin annesi ölünce baba tekrar evlendi baska çocuğu oldu falan

Kiz bir gün nişanlısıyla bizle birlikteydi carsidaydik hava erkenden karardi saat 6 mi ne
Kiz koşa koşa gitti üvey annesi olacak kadın resmen kuzenimin adını çıkaracaktı
Babasını doldurmalar nerede bu kiz demeler daha saat besken babayi aramalar
Mahalleliye bu kız bir yere gitti mi gelmek bilmiyor çok endişeleniyorum demeler ( tabii tabii çok endişeleniyor)
Gel zaman git zaman şu an kendi kızı büyüdu
bir haftalığına rock festivaline gidiyor arkadaslarinda yazliga gitmeye gidiyor annesi canım çok yoruldu cok stresli üzerine gitmeyin diyor
Daha dünya kadar örnek verebilirim bu konuyla ilgili o yüzden bir de o üvey çocukları dinlemeli

G
Herkes kendi çevresinde olup bitenleri gözünde canlandırıyor tabii ama benim yaşadıklarımla sizin yaşadıklarınız aynı değil gerçekten

Bence konu sahibi de anlamak istemiyor. Çocuklu biri ile evlenirsen o çocuğun eve gelme ihtimalini hatta gelip yerleşme ihtimalini göz önünde bulunduracaksin. Vicdani olan hicbir baba gelme kalma demez. Annesinin oyunu bu diyerek o çocukları mağdur etmez. O çocuklar pinpon topu değil. Hele ki bizlerin hırsının kurbanı olduklarını anlayamazlar. Konu sahibi bazı lafları etmeseydim çoğu kişi de ona hal hal verirdi. Ki ben de bazı konularda verdim o da eşi yüzünden oluyor bence. Baba otoritesini koyamamış ortaya.

Annenin kızı huzursuzluk yaratmak için yolladığı çok apaçık belli kendimizi kandırmayalım. Senelerce durdu durdu da baba evlenince mi ay ben bakamıyorum havalarına girdi öz anne!
Madem evlendin al yolluyorum bak nasıl da rahatınızı bozdum demek için bütün bunlar.
Ayrılmış ailelerdeki çocuklar yaralı evet ama bu demek değil ki bu çocuklara sonsuz tölerans gösterelim, her istediği olsun bu onu yetiştirenlere, ya da aynı ortamda bulunmak zorunda olana haksızlık olmaz mı ? Evlendin çekmek zorundasın anlayışı tamamen yanlış, ortada 2 ebeveyn var sorumluluğunu doğuran dünyaya getiren bireyler düşünmeli sonradan hayatına dahil olan kadın değil. Söz hakkı tanınmıyor madem yeni eşe o zaman ebeveynler ilgilensin kafalar rahat olsun.

Bu babalar genelde pasif oluyor zaten
Ne şiş yansın ne kebap. Hem kadınla takılayım, hem çocuğumla yaşayayım ikisi anlaşamazsa da karışmayayım birbirlerini yesinler
Çocuğun tüm sorumluluğunu kadına yıkmaya alışkınlar yeni eş ya da eski eş
Boşanmış babadan bir b.k olmuyor afedersiniz evlenenler bunu bilerek evlensin

Üzülerek katılıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…