- 24 Eylül 2010
- 6.209
- 20.308
- 548
- Konu Sahibi virastgele
-
Ona bakarsan genç kızını elin adamı ile aynı evde de yaşatmamak lazım. Bakış açısı işte.Yuvami bile isteye dagitacagim diyen insana kendi elimle mi sunsaydim?Çocuk anaya yakışır baba ne bilir kız çocuğun halinden?
bizde tam tersi oldu baba evlendi öz ana üvey oldu cünkü kızını sokağa attı!!!Okudum yorumları da boşuna dememişler anne üvey olunca baba öz de olsa üvey olur diye
bizde tam tersi oldu baba evlendi öz ana üvey oldu cünkü kızını sokağa attı!!![/QUOTE]post: 57022059, member: 509828"]Okudum yorumları da boşuna dememişler anne üvey olunca baba öz de olsa üvey olur diye
AynenKendi kızı olsaydı sofraya oturmak istemeseydi ne var canim istemiyor üzerine gitme derdi kocasina
Üvey kiz olunca eşek kadar kiz görgü kurallarindan habersiz oluyor
Resmen gözümde Aliye rona canlandi
Niye sokağa atmış babasının yanına göndermişbizde tam tersi oldu baba evlendi öz ana üvey oldu cünkü kızını sokağa attı!!!
Kizin yasadigi sorunlarin muhatabi kadin mi? Hayir kizin annesini suclayacaginiza gelmis elinden gelen her seyi yapan kadini sucluyorsunuz. Baba neci o evde peki? Annesinin babasinin problemlerini bu kadin cekmek zorunda mi? Ayni yorumlari okuyoruz, kadin stv uvey annesi degil, yazdiklarindan bunlari cikarmaniz uzucu.Bu insan 19 yaşında üniversiteye hazırlanıyor nasıl ergen değil hadi değil koskoca insanların bilr psikolojik sorunları var. Bir de konu sahibi.hamile kalmış doğum yapmış. Benim anne babamda ayrı o yaşlarda en büyük korkun anne ya da babamın evlenip dışlanma korkusuydu. Kusura bakmayın da eğitimciyim diyen birinin ana babası ayrılan çocuklarai yaratığa dönüşüyor demesi, yarım akıllı demesi o anki sinirle söylenece şeyler değil o evde kız hakkında ne düşündüğünü gösteriyor..Bu kız zaten okulda kursa da gidiyormuş ne yükü olacak? 3 sene aynı evdd yaşadılar diye 16 sene bakan büyüten emek veren annede daha çok emeği olduğunu ileri sürüyor ne yapmış acaba? aaa ama pedi çamaşırında unutmuş konu sahibi ne hikmetse farketmemiş de çamaşırlar boyanmış falan nelerle uğraşıyormumuş. Evlenmeyecekti çocuklu adamla o zaman burada gelip o kıza hakaret edemez
Okuyorum bütün yorumları tek duam Allah hiç kimseye istemediği bir hayatı yaşatmasın. Hel bir yorum var ki yaldır yaldır evlenmeseydin o zaman diye kanım döndü bana ahlak dersi verirken düştükleri duruma gerçekten üzülüyorum. Boşanmış ailelerin cocukları ilgisizlikten bir yaratığa dönüşüyor fikrimin arkasindayim tabi yaratıktan benim anlatmak istediğim saldırgan ve duyguları alınmış insandı sadece o kelimeye takılıp kahramanlık edenler bu açıklamayı atlamışlar sanırım. Babasıyla kavga ederken uzaktan tebessümle bizi izleyen birine, her çıktığımız alışverişte mağaza önlerinde istediği alınmayınca anası babası ölmuş gibi ağlayan birine, kirli pedine varana kadar çamaşırlarla makinada yıkayan birine, odasını temizlemeye girdiğimde odan çok dağınık dediğim için söyleneceksen yapma diye teşekkür eden birine, sırf mutlu olsun diye maaşımın her ay 5te1ini harcadığım birine, yemeğimi beğenmeyip tabağı sofranın ortasına atıp bu çok acı olmuş diye dışardan yemek isteyen birine, mutfağı toplamama yardım edermisin dediğimde mutfağa benle girip sen ne kadar dağınınsın abla diye beni eleştiren birine ve daha nice nice ayrıntıları anlatamadığım birine yaratik demek inanın benim yaşadıklarımı yaşayan biri için çok az bile. Onunla gecirdigim bütün bayramlarda eş dost içinde çıkardığı kavgalar vs vs. Bayramlardan ve özel günlerden nefret edermi insan. Ben bizzat nefret ettim. Ama bunca şeye rağmen onunla sadece konuştum hiç kavga etmedim. Zaten huzursuz olsaydi yanimizda milyon kere giderdi degil mi??Tek dediği beni dünyaya getirmeselerdi. Dünyaya gelmesinin ceremesini şuan bana haksız yere yasattiginin elbette bir gün farkına varacak. Ama o güne kadar ben benden gideli de cok olacak. Kendi kızıma sabrım kalır mı bunu düşünüp duruyorum. Beni anlamaya çalışan ve beni kendi yaşantılarını örnek görüp anlamak için zerre çaba harcamayan herkese çok teşekkür ederim. Olumsuz yazanların da mutlaka kendi örnekleri vardır etraflarında ama ben o sizin gördüğünüz örnek üvey anneler gibi değilim. Saçma sapan yorumlara cevap bile vermiyorum. Annem bile demişti zorlamı evlendin şikayet etme biz biliyorduk böyle olacağını sen istedin diye. Ayri kaldıkları 5 sene içinde kızını 5 kere gorusturmeyen bir kadın!!!! 5 gun sonra mi aklina geldi kızıyla kavgalari. Onursuzca bir yaklaşım bu bana göre. Onu konu edip konuşan yorumcu sayısı çok az bile. Ama dediginiz gibi ben bir üveyim ve ne yaparsam ne söylersem söyleyeyim kabahat sadece benim.
Allah'tan sizin gibiler de var da anlaşıldığımı görünce seviniyorum arada.Kizin yasadigi sorunlarin muhatabi kadin mi? Hayir kizin annesini suclayacaginiza gelmis elinden gelen her seyi yapan kadini sucluyorsunuz. Baba neci o evde peki? Annesinin babasinin problemlerini bu kadin cekmek zorunda mi? Ayni yorumlari okuyoruz, kadin stv uvey annesi degil, yazdiklarindan bunlari cikarmaniz uzucu.
Milletce ajitasyonu seviyoruz biz. Kizin annesi babasi ayri bi de uvey annesi var ya direkt oraya odaklaniyorlar. Siz burda kiz benim elimi kolumu sandalyeye bagladi bicakla beni kesip uzerime tuz serpti deseydiniz yine de kiz madur olacakti, cok takilmayin :)Allah'tan sizin gibiler de var da anlaşıldığımı görünce seviniyorum arada.
Yaşayan bilir diyor ya burada üvey anneler birbirineAynen
Kendi dogurdugu olsa..ay gitme kuzumun ustune babasiistemiyorsa yapmasin.birak benim prensesimi babasiiiii. .denir
Diger kadinin dogurdugu olunca..gorgusuz terbiyesiz..olurr
Cocuklu adamla evlenmeyin kardesimmm
Herkes kendi çevresinde olup bitenleri gözünde canlandırıyor tabii ama benim yaşadıklarımla sizin yaşadıklarınız aynı değil gerçektenYaşayan bilir diyor ya burada üvey anneler birbirine
Bende yaşayan bilir diyorum
Benim kuzenimin annesi ölünce baba tekrar evlendi baska çocuğu oldu falan
Kiz bir gün nişanlısıyla bizle birlikteydi carsidaydik hava erkenden karardi saat 6 mi ne
Kiz koşa koşa gitti üvey annesi olacak kadın resmen kuzenimin adını çıkaracaktı
Babasını doldurmalar nerede bu kiz demeler daha saat besken babayi aramalar
Mahalleliye bu kız bir yere gitti mi gelmek bilmiyor çok endişeleniyorum demeler ( tabii tabii çok endişeleniyor)
Gel zaman git zaman şu an kendi kızı büyüdu
bir haftalığına rock festivaline gidiyor arkadaslarinda yazliga gitmeye gidiyor annesi canım çok yoruldu cok stresli üzerine gitmeyin diyor
Daha dünya kadar örnek verebilirim bu konuyla ilgili o yüzden bir de o üvey çocukları dinlemeli
Evlenmedi çalışıyor diye biliyorum yanlız yaşıyor evetKızın annesi evlendi mi ? Tek başına mı yaşıyor? Çalışıyor mu ?
Kizin yasadigi sorunlarin muhatabi kadin mi? Hayir kizin annesini suclayacaginiza gelmis elinden gelen her seyi yapan kadini sucluyorsunuz. Baba neci o evde peki? Annesinin babasinin problemlerini bu kadin cekmek zorunda mi? Ayni yorumlari okuyoruz, kadin stv uvey annesi degil, yazdiklarindan bunlari cikarmaniz uzucu.
Üzülerek katılıyorum maalesefBu babalar genelde pasif oluyor zaten
Ne şiş yansın ne kebap. Hem kadınla takılayım, hem çocuğumla yaşayayım ikisi anlaşamazsa da karışmayayım birbirlerini yesinler
Çocuğun tüm sorumluluğunu kadına yıkmaya alışkınlar yeni eş ya da eski eş
Boşanmış babadan bir b.k olmuyor afedersiniz evlenenler bunu bilerek evlensin
Üzülerek katılıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?