- 16 Ocak 2017
- 46
- 73
- 8
- Konu Sahibi virastgele
-
Geçen iki çocuklu bir adamla evlenmek isteyen arkadaşımı evimde 3 gün misafir ettim. Benim yaşadıklarımı yakından görsün de ona göre karar versin diye. Vazgeçti evlenmekten kolay değil ve her babayiğidin harcı değil. Keşke öncesinde benimde örneğini bizzat yaşayacağım bir arkadaşım eşim dostum olsaydıYani burda açılan konularda çocuklu adamla evlenmeyin diyorum taşlanıyorum. Sonu hüsran oluyor çünkü.
Üzülerek katılıyorum maalesef
Kızım 8 yaşındaydı baba demeye başladığında eşime ...kendi babasini hiç hatırlamıyor çünkü. ..elin adamı değil artık o ona...kendi babasının tecavüz ettiği bebekler var bu dünyada. Öz luk uveylik asıl bakış açısında...Ona bakarsan genç kızını elin adamı ile aynı evde de yaşatmamak lazım. Bakış açısı işte.
Sayfalar sonra bende açıkladım kendimi sanirim okumamışsınız. Evin içinde kendimce çözümler aldim onları uyguluyorum zaten yoksa nasıl yaşayabilir hep böyle insan.Siz hala çözüme odaklı değilsiniz.Sayfalar önce yazdım yine yazıyorum,ev arkadaşı olun annesi değil.Her çamaşırını yıkamayın,yaşın büyük öğren artık deyin,ters bir şey söylerse de söylediklerin çok kaba gibi şeyler söyleyin.Burada kalkıp yaratık,beni çileden çıkarıyor demeniz hiçbir şey degiştirmeyecek.
Son olarak da lütfen bir eğitimci olarak kullandığınız dile dikkat edin.
Insanın canını yakmak için nasıl uğraşıyorlar değil mi?? Yazık... Rabbim yuvanıza her zaman huzur versinKızım 8 yaşındaydı baba demeye başladığında eşime ...kendi babasini hiç hatırlamıyor çünkü. ..elin adamı değil artık o ona...kendi babasının tecavüz ettiği bebekler var bu dünyada. Öz luk uveylik asıl bakış açısında...
+100000Ablacım bak herkes üvey anne/baba olamaz
İnsan kendi çocuğuna bile tahammül edemiyor bazen. Başkasının çocuğuna tahammül etmek zor.
Sende de üvey anne olacak olgunluk yok. Adamın çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsin, şimdi de yan çiziyorsun. Çocuğu istemiyorsan evlenmeseydin. Burda kim başka ne yazabilir?
Ha başkasının kızına babalik yapiyor kendi çocuğunu evine koymuyorKızım 8 yaşındaydı baba demeye başladığında eşime ...kendi babasini hiç hatırlamıyor çünkü. ..elin adamı değil artık o ona...kendi babasının tecavüz ettiği bebekler var bu dünyada. Öz luk uveylik asıl bakış açısında...
Bilinçli olarak göndermiş .Kızının en zor ergenlik döneminde hemde.Boşandığı adam kıymete biniyor başkasıyla evlenince. Huzur bozsun ben mutsuzum onlarda mutsuz olsun diye düşünmüş .Ama olan kıza oldu . Bu arada kızın yaptığı davranışlar normal o yaşta kendi kızın olsa kızarsın kafasınada iki terlik indirirsin .Sonrada barışır seversin .Üvey anne olunca bir şey yapamazsın boşuna kinlenme .Kendini üzme .Evlenmedi çalışıyor diye biliyorum yanlız yaşıyor evet
Amin canım Allah razı olsun sizden. ..burda üç beş kişi ki kadın bile birbirini anlamak için değil acitip vurmak için kelime arıyor. ..Halbuki bilmiyor kimi insan zaten hayattan Aşı 'lı. ..yuvası bir kere Dağılınca insanın artık atmaca kesiliyor onca hüzünden sonra...sevgiler size Aydın dan ☺Insanın canını yakmak için nasıl uğraşıyorlar değil mi?? Yazık... Rabbim yuvanıza her zaman huzur versin
Bu kadar dolma nedenim o aslında kendi evladım olsa daha kolay tabiiki ama elim kolum bağlı yol gosteriyorum nasihat ediyorum... amann ablaaaa cevabını alıp susuyorumBilinçli olarak göndermiş .Kızının en zor ergenlik döneminde hemde.Boşandığı adam kıymete biniyor başkasıyla evlenince. Huzur bozsun ben mutsuzum onlarda mutsuz olsun diye düşünmüş .Ama olan kıza oldu . Bu arada kızın yaptığı davranışlar normal o yaşta kendi kızın olsa kızarsın kafasınada iki terlik indirirsin .Sonrada barışır seversin .Üvey anne olunca bir şey yapamazsın boşuna kinlenme .Kendini üzme .
Hı hı aynen böyle. ..o çocuklarin bu evde hem odaları hem düzenleri vardı ben daha yerlesirken. ..evimë ben yokken sadece gelmek istediler. .bunu da ben elbette kabul etmedim. ..ebeveynlik illa ev içinde olmuyor cok sığ bir bakış açısı bu...Ha başkasının kızına babalik yapiyor kendi çocuğunu evine koymuyor
Sayfalar sonra bende açıkladım kendimi sanirim okumamışsınız. Evin içinde kendimce çözümler aldim onları uyguluyorum zaten yoksa nasıl yaşayabilir hep böyle insan.
Şükür gerçekten. ..hala öz üvey diye bakılıyor olaya halbuki ortada bir genç kızın yanlış yetişmesi ve hatta yetisememesi var...hiç kimse diyemez ki zaten ben evladım ile başka çocuğu bir tutarım diye...ben şahsen tutamam asla...ben doğurdum emzirdim yıllarımi verdim...ama erkek ana olmadığı için bilemez. ..erkek SADECE BOSALARAK BABA OLUYOR AMA ANNE YILLAR VERİYOR!Allah'tan sizin gibiler de var da anlaşıldığımı görünce seviniyorum arada.
Mesajlar çelişkili hem diyorsunuz kizlarin annesi kötüHı hı aynen böyle. ..o çocuklarin bu evde hem odaları hem düzenleri vardı ben daha yerlesirken. ..evimë ben yokken sadece gelmek istediler. .bunu da ben elbette kabul etmedim. ..ebeveynlik illa ev içinde olmuyor cok sığ bir bakış açısı bu...
Benim sizin yaşadıklarımızı on gün yaşasalar bak bakalim nasıl kapının önüne kocalarını da çocuklarını da koyacak KADINlar var. Hatta bunlardan sana bana yorum yapanların içinde de var ama nasip işte demekki biz kaldırabiliyoruz ki biz sınanıyoruzŞükür gerçekten. ..hala öz üvey diye bakılıyor olaya halbuki ortada bir genç kızın yanlış yetişmesi ve hatta yetisememesi var...hiç kimse diyemez ki zaten ben evladım ile başka çocuğu bir tutarım diye...ben şahsen tutamam asla...ben doğurdum emzirdim yıllarımi verdim...ama erkek ana olmadığı için bilemez. ..erkek SADECE BOSALARAK BABA OLUYOR AMA ANNE YILLAR VERİYOR!
Valla ben tutarım..Hatta korkarim öbürünün annesi yok diye ona daha hoşgörülü bile olabilirim..Kendi adınıza konuşun.LütfenŞükür gerçekten. ..hala öz üvey diye bakılıyor olaya halbuki ortada bir genç kızın yanlış yetişmesi ve hatta yetisememesi var...hiç kimse diyemez ki zaten ben evladım ile başka çocuğu bir tutarım diye...ben şahsen tutamam asla...ben doğurdum emzirdim yıllarımi verdim...ama erkek ana olmadığı için bilemez. ..erkek SADECE BOSALARAK BABA OLUYOR AMA ANNE YILLAR VERİYOR!
Sinanmadiginiz acı üzerine konuşmak kolaydır elbette. ..kimse tutamaz mümkün değil. ...Valla ben tutarım..Hatta korkarim öbürünün annesi yok diye ona daha hoşgörülü bile olabilirim..Kendi adınıza konuşun.Lütfen
Yooooo hanimefendi bildiginiz beymen marka parfum kokuyorlar bizzat benim aldigim hemde.cennet kokusu gideli bayagi olmus durumu kiz acısından acite ettiğiniz kadar benim gözümle keşke iki saniye bakabilseniz de objektif olabilseniz....Allah o coccuklarin yardimcisi olsun ne ana var ne baba. Yaratik ne demek bir cocuga. Onlar cennet kokulular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?