- 24 Eylül 2010
- 6.202
- 20.275
- 548
Kadınlar direkt yapmaz ama yataklık edebilir. Böyle de çok olay var. Bir erkek de her gezdiği kadını çocuğu ile muhatap etmemeli, evleneceği kadını iyi seçmeli. Çoluk çocuk emanet etmek çok kolay onlar için, ver eline baksın şeyi yoksa problem değil diyolar ama o iş de öyle olmayabiliyor.Ben sayfalardır neyin tartışıldığını anlayamadım. Fizyolojik gerçekleri mi reddiyorsunuz? Kadın erkek çocuğuna nasıl tecavüz etsin? Kadınların karıştığı pedofili taciz sayısı kaç, erkeklerin karıştığı kaç? İstatistikle de mi kavgalısınız? Evet üvey baba üvey anneden daha tehlikelidir. Fiziksel olarak erkeklere nazaran daha güçsüzüz. 14 yaşındaki kız çocuğu 40 yaşındaki adama karşı koyamaz ama 14 yaşındaki erkek çocuğu 40 yaşındaki kadını duvara yapıştırır.
Kesinlikle katılıyorum. Sadece cinsellik anlamında değil, üvey anne özellikle küçük çocuğa fiziksel şiddet de uygulayabilir. Ama üvey anne-erkek çocuktaki risk üvey baba-kız çocuktaki riske eşit değil.Kadınlar direkt yapmaz ama yataklık edebilir. Böyle de çok olay var. Bir erkek de her gezdiği kadını çocuğu ile muhatap etmemeli, evleneceği kadını iyi seçmeli. Çoluk çocuk emanet etmek çok kolay onlar için, ver eline baksın şeyi yoksa problem değil diyolar ama o iş de öyle olmayabiliyor.
Ben eşinizin babalık duygusuyla böyle davranmasını anlamakla beraber sizin gibi genç bir kadının da ikinci bir evlilik yapma hakkı olduğunu düşünüyorum. Ancak şu an zaten ufukta böyle bir durum yokken boşuna gerginlik yaşamayın derim. Vakti gelirse tekrar oturulur konuşulur belki o arada kızınız da daha büyümüş olur.. Böyle işler nasip..Arkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Her iki durumda da risk eşit, hal böyleyken şeytan ilan edilecek tek cins değildir. Bu yine kadınlara zarar verecek. Zaten kendileri yaparken hak oluyor, kadın karışınca unutamamış oluyor, kıskanıyor oluyor, gözü var hala oluyor. Erkekler her durumda çocuk bahanesine zort diye dalabiliyorlar kimse onlara kıskanıyor kadında aklı kalmış demiyor, çocuğunu düşünüyor napsın oluyor. Biz bari yapmayalım yani bu algı kırılsın artık.Kesinlikle katılıyorum. Sadece cinsellik anlamında değil, üvey anne özellikle küçük çocuğa fiziksel şiddet de uygulayabilir. Ama üvey anne-erkek çocuktaki risk üvey baba-kız çocuktaki riske eşit değil.
Ben zaten eve yabancı birinin getirilmesini iki taraf için de yanlış buluyorum. Çocuk sahibi olduk diye hayatımız bitmeyecek tabii ama çocuksuzmuş gibi kararlar almaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. Dışarıda gez toz, hayatı paylaş, çocuk diğer ebeveyndeyken evinde ağırla ama kadın da erkek de çocuklarıyla yaşarken evlilik düşünmemeli bence.
Harika bir yorum alkışlamak istiyorumBen sayfalardır neyin tartışıldığını anlayamadım. Fizyolojik gerçekleri mi reddiyorsunuz? Kadın erkek çocuğuna nasıl tecavüz etsin? Kadınların karıştığı pedofili taciz sayısı kaç, erkeklerin karıştığı kaç? İstatistikle de mi kavgalısınız? Evet üvey baba üvey anneden daha tehlikelidir. Fiziksel olarak erkeklere nazaran daha güçsüzüz. 14 yaşındaki kız çocuğu 40 yaşındaki adama karşı koyamaz ama 14 yaşındaki erkek çocuğu 40 yaşındaki kadını duvara yapıştırır.
Benim oğlum var ve bende oğlum için evde yabancı bir erkek olsun istemiyorum. Bir ilişkim olursada ileride kesinlikle birlikte yaşamayı düşünmüyorum. Şu an bir ilişkiniz yoksa fazla üzerine düşünmeye gerek yok. Eğer ileride hayatınıza birisi girecek olursada o zaman duruma göre karar verirsiniz.Arkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Cinsiyeti var.erkekler kat kat daha kötüdür.ve yaptıkları kötülük seviyesi kat kat daha fazladır.evet cinsiyet farkı var arada.hem de çok.Bence okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Uzgunum ama, cok ozur diliyorum hatta "cahilce" konusuyorsunuz.
Insanlar kötüdür ve bunun cinsiyeti yoktur.
Herkes her kötülüğü yapabilir.
yapilan kötülükleri istatistiklere vurmamiz, "oranlara bakalim hangi cins daha cok tehlikeli" demenizi muthis bir hayretle okudum.
Colugunuz cocugunuz var ise lutfen onlara her iki cinsede ayni mesafede yaklasmasini, birine daha fazla guven duymasini asilamayin.
Kadinsa zarar gelmez diyip arabasina binmesin mesela!
Eşit Malesef. Kadınların da sapığı psikopatı var. Üvey olup iğrençlikler yapabiliyorlar. Okul sonrası üvey kadının çocuk ile daha çok birlikte olacağını göz önünde bulundursa...Kesinlikle katılıyorum. Sadece cinsellik anlamında değil, üvey anne özellikle küçük çocuğa fiziksel şiddet de uygulayabilir. Ama üvey anne-erkek çocuktaki risk üvey baba-kız çocuktaki riske eşit değil.
Ben zaten eve yabancı birinin getirilmesini iki taraf için de yanlış buluyorum. Çocuk sahibi olduk diye hayatımız bitmeyecek tabii ama çocuksuzmuş gibi kararlar almaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. Dışarıda gez toz, hayatı paylaş, çocuk diğer ebeveyndeyken evinde ağırla ama kadın da erkek de çocuklarıyla yaşarken evlilik düşünmemeli bence.
Kadin pedofili olsa en fazla ne yapacak onu diyoruz? Aynı şey mi Allah aşkına?Bakin hala kucuk kızlara diyip sadece kiz cocuklarinin tehlikede oldugunu sanıyorsunuz, kac mesajdir anlattiklarimi anliyorum dediginiz halde ilerleyemiyoruz.
Kiz/erkek cocugu ayrimi yok diyorum.
COCUKLARA ilgi duyanlar pedofilidir ve pedofilinin de kadini/erkegi yoktur.
Yok ya.. Kadınlar daha zeki oldukları Erkekler kadar için yakalanmıyorlarCinsiyeti var.erkekler kat kat daha kötüdür.ve yaptıkları kötülük seviyesi kat kat daha fazladır.evet cinsiyet farkı var arada.hem de çok.
Dünyada herşey yaşanıyor, küçük bir kız çocuğu yabancı bir adamla aynı evde. Babanın endişe duyması da çok doğal aslinda.. Öte yandan elbette konu sahibi de evlenip mutlu olmayı hak ediyor, eski kocası da evlenmeyecek mi sonuçta..Ama daha ortada 2.evlilik için aday yokken boşuna gerilmenin anlamı yok..Belki küçük kız o esnada büyüyüp iyice aklı başında olacak ve olası tehlikelere karşı kendini daha iyi koruyacak duruma gelecek, belki anne o zamanlarda evlenecek, belki de anne hiç evlenmeyecek.. Evet hayatına birini alma planını da evlilik düşüncesi altında yapacak belki ama şu an erkenden gerilmeye gerek yok.. Eğer biriyle tanışıp iş ciddiye binerse o zaman şapkalar masaya konur..Bir de dünyada herkes kötü olacak diye bir kural yok..Bu noktada konu sahibi hislerinin bir kısmıyla ama mantığının tamamıyla hareket etmeyi başarmalı.. Sorumluluk bilinciyle hareket etmeli ve ince eleyip sık dokumalıBence bir avukata danisin. Tonla kadin 2. evliligini yapiyor, cocuklari yaninda.
Seviyeli iletisim diyorsunuz ama adam resmen size zorbalik yapiyor, gozdagi veriyorSizin hayatiniz bu adama zimmetli degil ki, tabi ki yasayacaksiniz. Bence korkmayip hayatinizi yasayin, velayet icin de isller cirkinlesirse kocllar gibi carpisirsiniz. Bence mesafe koyun o adama da cok muhattap olmayin, haddini asarsa da asla alttan almayin haddini bidlirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?