- 6 Temmuz 2023
- 6.335
- 25.292
- 468
Ben kızım küçükken ayrıldım. Aynısını eski eşim de söyledi. Bir beş altı yıl sonra biriyle tanıştım. Ailem de Aynısını dedi evlenme kızın var vs. Kızım iyi anlasmisti. Ama ne olur ne olmaz dedim üç sene görüşüp evlenmedim. Çocuk en son yeter evlenelim dedi ayrıldık. Daha önce evlenmemis düzgün biriydi. Bir tek abim dedi daha iyisini bulamazsın diye. Ben evlenmedim, eski eşim birini buldu üç sene sevgili oldu. O üç sene kızını doğru dürüst aramadı bile. Ayrildi geri aramaya basladi kizimi.Ailem torun bakmaya başka şehre oğullarının yanına gidip kaldılar baya seneler o dönem. Eski sevgilim de evlendi. Kadının çocuğu varmış mis gibi geciniyorlar. Çocuk baba diyormus. Hayatları mükemmel gidiyor Allah daha iyi yapsın. Bir de çocukları oldu.
Benim kızım da büyüdü. Artık arkadaş vs benimle pek alakası kalmadı. Zaten üniversite ayrı ev derken seneye ayriliyoruz kızımla ayrı ayrı cikacakmis.
Ben de işte akşam 10 da buraya giriyorum elimde çay. Birazdan kızıma dondurma goturucem. Seneye o da olmayacak artık oturur elimde dondurma aşkı memnu izlerim.
Çok haklısınız. Hem hangimiz anamızın yanında kaldık ki kızınız kalsın. Hayatınızdaki kişiyle kızınızın arası nasıl?Evet çok zor gerçekten. ilk boşandığım yıllarda asla hayatıma birini alamam , ikinci evlilik düşünmem diyordum ama zamanla fikirlerim değişti. Ben de mutlu olmak istiyorum ve hayat akıp gidiyor.
Kiz çocuğu erkek çocuğu farketmez bu devirde kimseye güven olmazda kiz çocuğu konusunda ben kadin olarak hassas ken bir baba olarak onun daha hassas olması gayet anlaşılır valla cok iyi biri şudur budur bilemem ama çocukları istismar edenler genelde hep cok yakınları çıkıyor annenin yeni eşi veya akrsba komsu vs o yüzden babasına hak veriyorum evlenecekseniz babasına verin kiziniziArkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Sevsin sevilsin illa hemen evlenmesi mi gerekiyo 40+ yaştan bahsediyoruz. Sevgilisiyle gezer tozar iş evlenip çocuğun hayatına dahil olmaya gelince tabili kriterleri artmalı, 16 yaşında gibi sevilmek istiyorum diyip ortalara atılacak bi durum değil bu. Doğru düzgün adam bulursa -aşığım,seviyorum, bana ilgi gösteriyor,-hariç evlensin buna bir şey diyen yok. Kızın var dikkatli seçimler yap diyince neden kadınlara bi haller oluyo anlamıyorum. Ayrıca evlilik durumunda kızıda babasıyla yaşamayı tercih edebilirE ne yapsın bu kadın hiç sevmesin mi sevilmesin mi ya
Yalnızlık Allaha mahsus, kızını evlendirince mi birini bulacak yaş kaç olacak? Giden zamanı kim tutacak
Belli bir yaştan sonra çocuğa vilayette ilgili fikir danışıldığının farkında mısınız acaba? Burada sadece 2. eşin tavrı yeterli değil ama çocuk da istemezse ( ki çok yaygın bir durum ikinci evliliğin istenmemesi) ve babasıyla yaşamak istediğini söylerse velayet değişebilir.Evlenir ve kizini kimseye vermesi gerekmez.
Zaten hicbir hakim de, aa sen evleniyorsun o zaman senden cocugunu aliyoruz demez.
Babasi da evlenirse ne olacak? Sizin mantiginiza gore cocugu yurda mi verecekler?
Bilmemem mümkün mü? Lakin konumuz kadinin ikinci bir evlilik yapmasi durumunda çocuğun babasina verilmesini hakli görenlerle ilgili, yazdiginiz seyle alakasi yok yani.Belli bir yaştan sonra çocuğa vilayette ilgili fikir danışıldığının farkında mısınız acaba? Burada sadece 2. eşin tavrı yeterli değil ama çocuk da istemezse ( ki çok yaygın bir durum ikinci evliliğin istenmemesi) ve babasıyla yaşamak istediğini söylerse velayet değişebilir.
Kesinlikle katiliyorum. Evlenmek, ayni eve girmek zorunda degil. Annemin cok yakin bir arkadasi var ve 40 yasinda dul kaldi esi vefat ettigi icin. 3 tane kizi vardi ve daha ergenlik donemindelerdi liseye yeni geciyorlardi. Kadin evlenmedi cocuklarini buyuttu. 5 yil sonra da sevgilisi oldu hala daha bi sevgilisi var. Ama asla evlenmeyi dusunmuyor. 3 tane kizla yabanci bi adami ayni eve sokmak hic mantikli degil cunku. Gezin tozun tatil yapin. Askinizi yasamayin diyen yokSevsin sevilsin illa hemen evlenmesi mi gerekiyo 40+ yaştan bahsediyoruz. Sevgilisiyle gezer tozar iş evlenip çocuğun hayatına dahil olmaya gelince tabili kriterleri artmalı, 16 yaşında gibi sevilmek istiyorum diyip ortalara atılacak bi durum değil bu. Doğru düzgün adam bulursa -aşığım,seviyorum, bana ilgi gösteriyor,-hariç evlensin buna bir şey diyen yok. Kızın var dikkatli seçimler yap diyince neden kadınlara bi haller oluyo anlamıyorum. Ayrıca evlilik durumunda kızıda babasıyla yaşamayı tercih edebilir
Tabi ki mutlu olmak hakkınız.. Fakat çok çok seçici olmalısınız.Arkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Allah kahretsin öyle anneyi. Bu kadar ayyuka çıkmışken sosyal hizmetler niye devreye girmedi?Valla ailecek görüştüğümüz beyefendi meslek sahibi(polis),çocuklu aile dostumuzun pedofili olduğunu ögrendigimden beri kimselere güvenin kalmadı.
İşin en garip yanı,mesleğinden atıldı,ilçeden gönderildi fakat eşi boşanmak yerine affedip bı çocuk daha yaptı,oda kız oldu.
Eşinizin kaygısını anlıyorum,benimde kızlarım var,boşanırsam cesaret edemem yeniden evlenmeye,hem bu sebepten hem de evlilik demek birazda dert demek,birdaha girmem o toplara keyfime bakarım
İnanın bende anlamadım,sadece pedofili içerikli vidyolar varmış şahsi laptopunda.Allah kahretsin öyle anneyi. Bu kadar ayyuka çıkmışken sosyal hizmetler niye devreye girmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?