İkinci evlilik ve çocuk yapma kararı

Fevri ve en küçük kavgada gemileri yakan bir tipim.. Daha dün sensiz yaşayamam belki çocuğumuz olursa o kadar kolayca silemezsin beni dedi. Halbuki çok seviyorum ve bir yere gitmeye de niyetim yok. Kaybetme korkusunu içinden atması gerek benim de sözlerime dikkat etmem gerek..
Sırf kaybetme korkusu Yüzünden çocuk yapmak çok çocukça

Benimde ikinci evliligimdi 2 yil tanima asamasindaydik. 1 tane benim 2 ta e esimin vardi cocuklari benimkinbabasinda esiminker bizle yasiyordu. Evlendikten 3 yil sinra ortak cocugumuz oldu bana cok iyi geldi benimde sanrim yok diye dusunuyordum.

sizi kirmak incitmek adina sormuyorum cidden merak ettigim icin soruyorum. kendi evladiniz aska yerdeyken esinizin de olsa baska cocuklara annelik yapmak zor gelmiyor mu. mesajinizi okuyunca bile icim kiyildi. kimsenin anneligini sorgulamam. gercekten merak ediyorum. annenin yeri cok baska cunku. baba ne kadar iyi de olsa baba olmadan duruyor cocuklar ama anne olmadan iclerinde boşluk kaliyor bence.

ha 41 de dogurmussunuz ha 42 de. biraz daha zaman verin bunu dusunmek icin. su an cicim ayi sayilir. 1 yili doldurmadan dusunmeyin derim. eski esi sizin anlattiginiz gibiyse adam da hakli olabilir cocuk istemek konusunda.

ama bir de su aci var. tamam deliye deli diyorlar da kim delirtti demiyorlar. kadin evliliginde cok bunaltildi da colugunu cocugunuz gözü gormez hale geldi belki de.

bencil kadinlar da var elbette ama emin olamazsiniz netice de. 1 yil dusunmezdim sizin yerinizde olsam.

Arkadaşımın annesinin 44 yaşında çocuğu oldu. Çok mutlular. Bence niye olmasın. Kuzenim lise dörtteyken kardeşi oldu. Şimdi 6 yaşında ve inanın çok güzel birşey evlat.

Belliki eşiniz sizi çok seviyor aranizdaki bağı güçlendirmek ikinizin bi meyvesi olsun istiyor bence düşünmelisin yapabilecegini üstesinden gelebilecegini düşün.. Benim sormak istediğim bisey var hep merak etmişimdir insanlar ikinci evliligi nasıl yapiyorlar eski evlilikleri akillarindan çıkıyor mu diye yani ilki gibi oluyor mu o kadar heyecanli ve güzel oluyor mu (ilk evliliğinde bahtsiz olabiliyor insan ona bisey demiyorum ama merak işte)
Valla benim eski evliliğim 10 yıl kadar aklımdan çıkmadı o yüzden evliliğe tövbe etmiştim. Eşimle 6 aydır aynı evde 2 aydır da resmi nikahlı olarak birlikteyim. Ve şimdi diyorum ki ben daha önce evlenmemişim♥️

Kocanıza hak verdim, ikinizin ortak bir çocuğu olması güzel olur,
ben de 40 yaşındayım ve 3. çocuğuma hamileyim

Bence hiç gerek yok. Zaten iki tarafında çocukları varmış. Elinizdeki çocukları en iyi şekilde yetiştirip topluma kazandırmak daha mantıklı bence. Zaten günümüzde çocuk büyütmek çok zor çetrefilli bir olay

Ne güzel ifade etmişsiniz, çocuklarınızı Allah bağışlasın mutluluğunuz daim olsun.. Eşimle konuşuyoruz ve evet ikimizden bir parça olmalı diyoruz. İkna olmak üzereyim 😌Doğurana kadar yaş 41 olacak çok şey var korktuğumuz korktuğum ama bu mutluluğa değer. Olgunlaştıkça insan duygusallığı bıraksa da 5 yıl sonra keşke yapsaydık demekten de korkuyorum. Sağlık maddiyat sorunumuz yok tek dert rahatımız bozulacak, birbirimize zaman ayıramayacağız korkusu.. peki sizde oldu mu bu tip sıkıntılar?
Çok teşekkür ederim.Aynı güzel dilekler bende de size gelsin.Evet ilk bir iki yıl biraz curcunayla geçebiliyor ama onun bile tadı başka bence.O yaşadığınız paylaşım daha çok aile yapıyor insanı, üstelik o curcunanın bile her anı bir anı demek.Bu hengame geçince gülümseyerek birlikte anmak çok keyifli.Umarım her şey gönlünüzce olur.

Eski evliliğin niye bitmişti?
Eski eşim ilk erkek arkadaşımdı, 7 yıl bekledik üniversite askerlik vs bitsin diye.. evlendikten sonra içinden başka biri çıktı.. kıskanç, kompleksli, saygısız ve küfürbaz biri.. kızıma rağmen ancak 7 yıl sürdürebildim biraz daha evli kalsam inan birimiz katil olacaktık ve bu yüzden evlilikten nefret ettim, şimdiki eşimle tanışana kadar da aklımdan geçmiyordu evlilik

Neden çocukla beraber daha yeni evli olarak hayatınızı daha zora sokasiniz. Sizde biliyorsunuz ki evlilikte 5 yıl çok önemli. Bunun doğum süreci var lohusaligi Hormonları ben düşünmezdim

Back
X