İkinci evlilik ve çocuk yapma kararı

ben sizin konularınızı hatırlıyorum.Uzman değilim tabi ama kronik depresyon yaşıyor gibisiniz.Bir uzmandan yardım almayı deneseniz.Naçizane önerim.

Benim bu yazdığımdan kronik depresyonu nerden çıkardın? Toplam 3 çocuktan sonra bir çocuk daha düşünmek ve bütün bunlara yetebilmek için enerjiyi nereden buluyorlar diye sordum..

Benim bu yazdığımdan kronik depresyonu nerden çıkardın? Toplam 3 çocuktan sonra bir çocuk daha düşünmek ve bütün bunlara yetebilmek için enerjiyi nereden buluyorlar diye sordum..
Anladım bu kadar iyi niyetli bir mesaja sen diye konuşuyoruz peki.Daha önce konularını gördüm hayata karşı bir enerji yokluğu içindesin genel manada bu durum tüm bakış açına yansıyor bence.Neyse beni ilgilendirmez.O bahsettiğin soru sorduğun kişilerden biri de benim.Benim enerjim var açıkçası, hayatı yaşamaya, çocuklarımla ilgilenmeye, sevmeye enerjim var.Pek çok zorluk yaşadım hayatımda ama yinede enerji yokluğu içinde değilim.Sanırım diğer arkadaşlar da öyledir.

Anladım bu kadar iyi niyetli bir mesaja sen diye konuşuyoruz peki.Daha önce konularını gördüm hayata karşı bir enerji yokluğu içindesin genel manada bu durum tüm bakış açına yansıyor bence.Neyse beni ilgilendirmez.O bahsettiğin soru sorduğun kişilerden biri de benim.Benim enerjim var açıkçası, hayatı yaşamaya, çocuklarımla ilgilenmeye, sevmeye enerjim var.Pek çok zorluk yaşadım hayatımda ama yinede enerji yokluğu içinde değilim.Sanırım diğer arkadaşlar da öyledir.

Sroduğum soruyla çok alakasız bir cevapla karşılaştım o yüzden. Enerji düşüklüğü olabilir bunun kronik depresyonla ilgisi yok. Enerjin varsa şu vitamini kullanıyorum D vitamini alıyorum sebze yiyorum gibi tavsiyede bulunsaydın.. Ya da ne kullanıyorsan..

Sroduğum soruyla çok alakasız bir cevapla karşılaştım o yüzden. Enerji düşüklüğü olabilir bunun kronik depresyonla ilgisi yok. Enerjin varsa şu vitamini kullanıyorum D vitamini alıyorum sebze yiyorum gibi tavsiyede bulunsaydın.. Ya da ne kullanıyorsan..
enerji düşüklüğünün kronik depresyonla yakında alakası olabilir, sen de olup biteni de ancak sen bilebileceğin için bir şey diyemeyeceğim.depresif değilim diyorsan değilsindir.kendi adıma kullandığım hiçbir şey yok.sadece hayatı seviyorum.sana iyi günler.

enerji düşüklüğünün kronik depresyonla yakında alakası olabilir, sen de olup biteni de ancak sen bilebileceğin için bir şey diyemeyeceğim.depresif değilim diyorsan değilsindir.kendi adıma kullandığım hiçbir şey yok.sadece hayatı seviyorum.sana iyi günler.

Sağol sen de doğru düzgün tanımadığın bir kişiye bu enerjiyi nerden buluyorlar diye soruldu diye alakasız yorumlar yaptığında ah canım sağıl tşk ederim fikrinize denilmesini bekleme Sana da iyi günler.

Sağol sen de doğru düzgün tanımadığın bir kişiye bu enerjiyi nerden buluyorlar diye soruldu diye alakasız yorumlar yaptığında ah canım sağıl tşk ederim fikrinize denilmesini bekleme Sana da iyi günler.
İnsanları aşağılar şekilde bu enerjiyi nereden buluyorsun diye sorarsan doğal olarak kişilerinde senin geçmiş konularına istinaden söyleyecekleri bir fikirleri olur.Üstelik sadece buradan tanıyoruz insanları.konularına bakıldığında da az çok bir fikir sahibi olunabiliyor.ev temiz olsa ne olur olmasa ne olur, hiç enerjim yok, hayat anlamsız gibi konular açarsan doğal olarak bunların birleşiminden belli bir fikre sahip olunması doğal.sen nasıl yorumumu saldırı olarak algılıyorsan, hayata yeniden başlamış, umutlu ve güzel şeylere inancı olan insanlara bu enerjiyi nereden buluyorsunuz gibi bir yorum yapınca saldırı olarak algılayabilirler.üstelik fazlaca alıngan gördüm seni.depresyon alınılacak bir konu değildir.pek çok insanın başına gelebilir.belli dönemlerde gelmiştir de sen neden saldırı algıladın ki dediğimi?Çok problem değil benim için, alınganlık problemim yoktur.yukarıda ki genel bir açıklama, senin alınganlığına istinaden yapılmış.sadece iyi niyetli bir fikirdi benimki.Birbirimizi görmezden geliriz olur biter uzatmaya gerek yok.

Benim de ikinci evliliğim.İlk eşimi kaybettim, ondan bir oğlum var, eşiminde iki çocuğu var eski evlilikten.Eşime çok aşık bir şekilde evlendim, ikimizde ortak bir çocuğumuz olmasını çok istedik.Evet daha önce anneliği tattım, eşimde babalığı tattı ama ben açıkçası aynı kefeye koymuyorum bunu.Ortak çocuk yeni bir başlangıç yeniden bir şeyleri tatmak demek.insan çok sevince de sevdiği kişiyle bir bebek istiyor.Benim için çocuk sahibi olmakta amaç sadece anne baba olmak gibi teknik bir durum değil, sevdiğim kişiyle ortak bir karışıma da sahip olmak demek.Yine de siz bilirsiniz tabi.Benim iki bebeğim daha oldu ve iyiki oldular.büyük oğluma da aile kardeş oldular.Çokta seviyor, sürekli onlarsız bir hayatı düşünemediğini söyler durur.Umarım en doğru kararı verirsiniz.
Ne güzel ifade etmişsiniz, çocuklarınızı Allah bağışlasın mutluluğunuz daim olsun.. Eşimle konuşuyoruz ve evet ikimizden bir parça olmalı diyoruz. İkna olmak üzereyim 😌Doğurana kadar yaş 41 olacak çok şey var korktuğumuz korktuğum ama bu mutluluğa değer. Olgunlaştıkça insan duygusallığı bıraksa da 5 yıl sonra keşke yapsaydık demekten de korkuyorum. Sağlık maddiyat sorunumuz yok tek dert rahatımız bozulacak, birbirimize zaman ayıramayacağız korkusu.. peki sizde oldu mu bu tip sıkıntılar?

Herkese merhaba,
10 yıl bekarlıktan sonra iki ay önce ikinci evliliğimi yaptım. Eşim de ben de 40 yaşındayız. Benim 1 kızım eşimin 2 oğlu var. Kızım ve eşimin büyük oğlu bizimle yaşıyor. Eşim ikimizin ortak çocuğu olsun diye çok istiyor. Ben çok tereddütlüyüm. Çalışıyorum, kızım liseye gidecek, tam büyüttüm rahatladım derken yeni bir bebek zor geliyor.
İçinizde benim yaşadığım durumu yaşayan var mı? Ortak bebek şart mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Benimde ikinci evliligimdi 2 yil tanima asamasindaydik. 1 tane benim 2 ta e esimin vardi cocuklari benimkinbabasinda esiminker bizle yasiyordu. Evlendikten 3 yil sinra ortak cocugumuz oldu bana cok iyi geldi benimde sanrim yok diye dusunuyordum.

Ne kadar cocuk yapacaginiza karisamam sonucta bu konuda bir yasak yok ama kendi fikrimi belirtmeden gecemecegim.

Ortada hali hazirda bir suru cocuk varken 2. 3. Evliliklerden tekrar cocuk sahibi olunmasini anlamiyorum ben, bi de 40 yasina gelmissiniz zaten. Genc olsaniz veya ciftlerden biri daha once cocuk sahibi olmamis olsa neyse...

Çocuk olursa gerçek bir aile olurmuşuz. Ben de aynı şeyi söyledim hazırda olanlara iyi bakalım dedim. Sorunlu bir hamilelik ve yaşımdan dolayı anomalisi olan bir bebek bizi yaklaştırmaz uzaklaştırır diye korkuyorum.
Eşiniz cok Sac ma düşünüyor. Bence yeni bir bebek sorundan baska bsy getirmez su saatten sonra

Benimde ikinci evliligimdi 2 yil tanima asamasindaydik. 1 tane benim 2 ta e esimin vardi cocuklari benimkinbabasinda esiminker bizle yasiyordu. Evlendikten 3 yil sinra ortak cocugumuz oldu bana cok iyi geldi benimde sanrim yok diye dusunuyordum.
Ne kadar cocuk yapacaginiza karisamam sonucta bu konuda bir yasak yok ama kendi fikrimi belirtmeden gecemecegim.

Ortada hali hazirda bir suru cocuk varken 2. 3. Evliliklerden tekrar cocuk sahibi olunmasini anlamiyorum ben, bi de 40 yasina gelmissiniz zaten. Genc olsaniz veya ciftlerden biri daha once cocuk sahibi olmamis olsa neyse...
Haklı olduğunuz yönler tabii ki var ama ben asla evlenmem asla bir daha çocuk düşünmem diyen biriydim 1 yıl öncesine kadar... Sonra karşıma öyle biri çıktı ki tüm ezberlerim bozuldu. Geçen yıl buna benzer bir konuyu ben de okusam aynı düşüncede olurdum sizinle.. O yüzden siz de kendinize göre haklısınız🙂

Yaş 40 ve 2 aylık evlilik... çok büyük bir risk bence..bir kaç yıl bekleyin evliliğiniz nasıl gidiyor bi bakın diyeceğim yaşınız itibariyle bunu görmeye vaktiniz yok hiç bu riske girmeyin ikinizinde çocukları büyümüş sizde evliliğinizin tadını çıkarın

Bu tamamen size bağlı. Ama anneliği yasamışsınız babalığı da o yasamış.
Şimdiden sonra gerek ne ?
Eğer maddi manevi imkanım çok yerinde yeter de artar bile 4 çocuğa diyorsanız ve birbirinize karsı da sevginiz güçlüyse olur da orta halli vs iseniz zor olur.

Yaş 40 ve 2 aylık evlilik... çok büyük bir risk bence..bir kaç yıl bekleyin evliliğiniz nasıl gidiyor bi bakın diyeceğim yaşınız itibariyle bunu görmeye vaktiniz yok hiç bu riske girmeyin ikinizinde çocukları büyümüş sizde evliliğinizin tadını çıkarın

2 aylık evlilik mi ?

Bunu görmemişim. Yapmayın tabi ki belki de bağlamak istiyor hemen çocuk yaparak sizi.

Herkese merhaba,
10 yıl bekarlıktan sonra iki ay önce ikinci evliliğimi yaptım. Eşim de ben de 40 yaşındayız. Benim 1 kızım eşimin 2 oğlu var. Kızım ve eşimin büyük oğlu bizimle yaşıyor. Eşim ikimizin ortak çocuğu olsun diye çok istiyor. Ben çok tereddütlüyüm. Çalışıyorum, kızım liseye gidecek, tam büyüttüm rahatladım derken yeni bir bebek zor geliyor.
İçinizde benim yaşadığım durumu yaşayan var mı? Ortak bebek şart mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Belliki eşiniz sizi çok seviyor aranizdaki bağı güçlendirmek ikinizin bi meyvesi olsun istiyor bence düşünmelisin yapabilecegini üstesinden gelebilecegini düşün.. Benim sormak istediğim bisey var hep merak etmişimdir insanlar ikinci evliligi nasıl yapiyorlar eski evlilikleri akillarindan çıkıyor mu diye yani ilki gibi oluyor mu o kadar heyecanli ve güzel oluyor mu (ilk evliliğinde bahtsiz olabiliyor insan ona bisey demiyorum ama merak işte)

Son düzenleme:
Gerek yok hayatinizi yasayin 40 yasindan sonra ustelik cocugunuz da varken gerek yok derim. Ama tabi hayat sizin hayatiniz. Bu yükü kaldirip hakkiyla 1 cocuk daha buyutebilirim diyorsaniz dogurun

2 aylık evlilik mi ?

Bunu görmemişim. Yapmayın tabi ki belki de bağlamak istiyor hemen çocuk yaparak sizi.
Fevri ve en küçük kavgada gemileri yakan bir tipim.. Daha dün sensiz yaşayamam belki çocuğumuz olursa o kadar kolayca silemezsin beni dedi. Halbuki çok seviyorum ve bir yere gitmeye de niyetim yok. Kaybetme korkusunu içinden atması gerek benim de sözlerime dikkat etmem gerek..

Back
X