- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.915
- 108
- Konu Sahibi zeynep8999
-
Böyle düşünme kendine haksızlık etmiş olursun. Karşındakine haksızlık etmişte olmuyorsun. Yeri gelecek sende onun için çok şeye katlanacaksın. Onun sebepleri senle bir değil diye seninki çok ağır demek olmuyor. Senin bu konuyu evleneceğin kişiye açman gerek. O taşıyabilirim diyorsa bu kısımlarını düşünme ve ayakta dur yuvanı kur. Başta konuşursan sana ilerde sıkıldım demeyecektir emin olHayatımdaki kişini böyle sorunlarla karşı karşıya bırakmayı haksızlık gibi görüyorum,kim ister ki sorunlu eski eşi olan birisi ile evlenmeyi.zamanla bundan dolayı kavgalarımız olur,sıkılır diye düşünüyorum
Evlenmek icin onun evlenmesini mi bekliyorsun? Neden? Ozguvenini yitirmissin sanirim.demek ki ben korkak,kendine güvensiz birisiyim.zaten bu 5 sene boyunca onun korkusundan kimseyle görüşmedim. o evlenirse ben de rahat olurum diye düşünüyorum ama onun da ne zaman evleneceği belli değil
Haklısınız ama Dediğim gibi sıkıntı çıkacağa benziyor . Başka başka şehirlerde mi yaşıyorsunuz ? Veya evlenince gidecek misiniz ? Bilemiyorum ama keşke daha medeni olabilse boşanan çiftler . İnşallah her şey gönlünüzce olurozaman vakti zamanında evliliği için çabalaması gerekiyordu,boşanmayı isteyen o,benimtekrar evlenmememi de isteyen o.çocuk kimde kalırsa o taraf evlenemez dedi bana bir kaç sene önce.babaanne zaten baştan beri bana ver ben bakıcam diyor,ben kızımı niye vereyim ki
eskiden olsa aynı sizin gibi düşünürdüm,zamanla kendimi sevmemeye başladım demek ki. inşallah sizin gibi olur bizde de.zaten en yakın zamanda bu konunu konuşucamBöyle düşünme kendine haksızlık etmiş olursun. Karşındakine haksızlık etmişte olmuyorsun. Yeri gelecek sende onun için çok şeye katlanacaksın. Onun sebepleri senle bir değil diye seninki çok ağır demek olmuyor. Senin bu konuyu evleneceğin kişiye açman gerek. O taşıyabilirim diyorsa bu kısımlarını düşünme ve ayakta dur yuvanı kur. Başta konuşursan sana ilerde sıkıldım demeyecektir emin ol
5 yıl olmuş artık o kıskançlık kalmamıştır hiçbirşey yapamazMerhaba. 5yıl önce boşandım,1kızım var.İkinci defa evlenmek üzereyim.İlk eş ayrılınca tekrar evlenirsen çocuğu senden alırım,alamazsam da sana rahatlık vermem diyordu,o halen bekar.Bu durumla karşılaşan olup mu? Ne yapıla bilinir böyle durumda? Hayatımdaki kişiye sorun olmak istemiyorum.
evet uzak şehirlerde oturuyoruz.boşanmak bir kadın için cehennem.elinden her şey alınmış oluyor. mutlu olmaya hakkın olmuyor.zaten çocuğun hayatı başlı başına dağılmış,onun hayatı güzel olsun diye her şeyden vaz geçdim.Haklısınız ama Dediğim gibi sıkıntı çıkacağa benziyor . Başka başka şehirlerde mi yaşıyorsunuz ? Veya evlenince gidecek misiniz ? Bilemiyorum ama keşke daha medeni olabilse boşanan çiftler . İnşallah her şey gönlünüzce olur
gerçekten mi? içime su serpildi,tşk ederimAz ötede havlasin. Kendinizi kimseye yük olarak görmeyin. Hayat arkadaşlığı böyle bisiydir
Konuşmak sana gitmen gereken en doğru yolu gösterecektir. Ama biraz özgüvenini toparlamayı da dene. Cocuğunu alacak olsaydı şimdiye kadar alırdı zaten. Bende çocuğumla tehdit edildim. Ama evlendim hiç bir dava açmadı. Derdi cocuk değil benim mutlu olmamammış. Evlenince eşimin tayinini istedik. Doğudayız şuan. 24 saat mesafe var şimdi aramızda. Çocuğunu da gelip göremiyor. Sonuç halen açılan bi velayet davası yok. Tek kuruş nafakasını da almıyorum. Şimdiki eşim bakıyor cocuğuma. Sen kendine güvenip yuva kurmaya ve mutlu olmaya odaklanırsan başarırsın. Herşey senin duruşuna bağlı. Eş adayının da kusursuz olarak görebilirsin onun hayatı yolunda benimki en dipte diye kendini çökertiyor da olabilirsin. Böyle düşünüyorsan da düşünme evlenince hayatına dahil olduğunda onunda sıkıntıları olduğunu göreceksin. O zamanda sen ona merhem olacaksın. Belki de onun hayatından seninkilere sıra gelmeyecek bile. Kendine pozitif odaklanırsan eşini de mutlu edersin kendini de. Önce bu içinde olduğun psikolojiden çık ve sonra eş adayınla konuş. Allah hayırlısını versin hakkındaeskiden olsa aynı sizin gibi düşünürdüm,zamanla kendimi sevmemeye başladım demek ki. inşallah sizin gibi olur bizde de.zaten en yakın zamanda bu konunu konuşucam
Şikayetçi olursunuz kimse kimseyi öyle kafasına göre rahatsız edemezMerhaba. 5yıl önce boşandım,1kızım var.İkinci defa evlenmek üzereyim.İlk eş ayrılınca tekrar evlenirsen çocuğu senden alırım,alamazsam da sana rahatlık vermem diyordu,o halen bekar.Bu durumla karşılaşan olup mu? Ne yapıla bilinir böyle durumda? Hayatımdaki kişiye sorun olmak istemiyorum.
Boşanınca siz mi gittiniz yaşadığınız şehirden? Uzak şehirde yaşamanıza bir şey demedi mi hiç?evet uzak şehirlerde oturuyoruz.boşanmak bir kadın için cehennem.elinden her şey alınmış oluyor. mutlu olmaya hakkın olmuyor.zaten çocuğun hayatı başlı başına dağılmış,onun hayatı güzel olsun diye her şeyden vaz geçdim.
Evet ben gittim.dedi,kizimi almaya da çaliştiBoşanınca siz mi gittiniz yaşadığınız şehirden? Uzak şehirde yaşamanıza bir şey demedi mi hiç?
Yine eski eş sorunu.. Bu adamlar boşandıktan sonra da rahat bırakmıyor.. Ancak uzaktan havlar.. Siz hayatınıza bakın bence.. Seçtiğiniz eş adayını da ince eleyip sık dokuyun elbette. Evladınız için en iyi kararı vermek zorundasınız sadece size değil ona da iyi davranacak ve sıkıntıya sokmayacak biri olmalı. Onun haricinde eski eşi tınmayın bile.. Ben çok bilmiyorum evlendiniz diye hukuken kızınızın velayetini sizden alma hakkı da var mı bilemiyorum ama sanmıyorum böyle birşey olacağını..Merhaba. 5yıl önce boşandım,1kızım var.İkinci defa evlenmek üzereyim.İlk eş ayrılınca tekrar evlenirsen çocuğu senden alırım,alamazsam da sana rahatlık vermem diyordu,o halen bekar.Bu durumla karşılaşan olup mu? Ne yapıla bilinir böyle durumda? Hayatımdaki kişiye sorun olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?