• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç vücuttan nasıl çıkarılır

Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
pes. size diyecek bir şeyim kalmadı artık. ben görevimi yaptım, hem bir hekim olarak hem de bir insan olarak.

adresinizi bilsem ambulans/polis çağıracağım size, ama bilmiyorum maalesef.

şu anda bi şeyim yok diyorsunuz ya, ilaçların hepsi emilip organlarınızı zedelemeye başlayıp, kalbinizi durma noktasına getirecek.

intoksikasyonlar kısa vadede bulantı kusma,sersemlik, ishal, çarpıntı gibi nonspesifik semptomlarla başlayıp, hızla ölüme götürür. gidin şu hastaneye.

Tongaya mı düştük?
Fake ya. İlgı çekmek istiyor. Eski konularına baksana. Kocası yüzüne tükürmüş, buna rağmen hamile kalmak istiyor, yasa dışı işler yapıyormuş, arada ciddi yaş farkı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her gün realty show tadında bir konusu var.

Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
Bu gece ölmezsen ağlayarak günlüğüne yaz, otrera bir hekim...

Gerçekten intihar etmek isteyen birisi sanmıyorum ki buraya girip de nokta virgül koyup ölüyorum yazsin
Mehmet Pişkin vardı, veda videosu paylaşıp intihar etmişti, ölmüştü yani sonuclandirmisti. O yüzden insan psikolojisi her şeyi yaptırır diyorum ben. Fakat buradan ne yapılır ben şaşırıyorum artık.

ya abla konularına bi baksan,günlük gibi kullanıyor burayı ve hani gerçekten çok uçlarda ve insanı delirten şeyler yazıyor.

diyelim ki gerçek, intihardan pişman olmuş insan can korkusuyla hemen yardım arar, foruma girip konu açmaz, millete çemkirmez, nazogastrik borusundansa ölürüm demez. amiyane tabirle bi tarafı tutuşur korkudan. kurtarılayım yeter der.

yani aşırı saçma, her yazdığı birbiriyle çelişiyor.
söylediklerimde tek bir yalan yok.

Mehmet Pişkin vardı, veda videosu paylaşıp intihar etmişti, ölmüştü yani sonuclandirmisti. O yüzden insan psikolojisi her şeyi yaptırır diyorum ben. Fakat buradan ne yapılır ben şaşırıyorum artık.
O ölmeye karar verip veda videosunu çekmişti. Bu konu ilgi çekmekten öteye gitmiyor. Hanımefendiye doktora git diyoruz, prof dr endikasyonoğulları diye mizah şov yapıyor. Her an ölebilecek durumda biri var mi karşımızda?

Gülebilirsin bence 6 tane ibuprofen 2 tane parasetamol ile güzelce uyur sanırım sadece. Doktor değilim tabi, ilk yazdığı ilacı da bilmiyorum 🙄
Parolun etkisi var mi bilmiyorum, hamileyken ictigimde psikolojik olarak rahatlatsin diye verildigini dusunuyordum, hatta gebelere arka arkaya 2 tablet veriliyor. Ancak ibucold prospektusunde gunde 3 diyordu. Konu sahibinden cok biz endiselendik 🙁

Back
X