- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi kubramasal
Kusmayi beklemek yerine 112 yi arayın ilaç icen biri olarak çok rahatsınız1 saat geçti ama yınede kusarmıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusmayi beklemek yerine 112 yi arayın ilaç icen biri olarak çok rahatsınız1 saat geçti ama yınede kusarmıyım
Kokteyl yapmış gibi görünüyorSize soylenecek cok sey var ama belki konunuz gercektir, giderayak gunaha girmeyeyim istiyorum. Hangi ilaci ictiniz ya da hangi gruptan? Agri kesici mi, antidepresan mi, alerji ilaci mi, ne ictiniz?
pes. size diyecek bir şeyim kalmadı artık. ben görevimi yaptım, hem bir hekim olarak hem de bir insan olarak.Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
Gulmemek icin kendimi zor tuttumKokteyl yapmış gibi görünüyor![]()
Fake ya. İlgı çekmek istiyor. Eski konularına baksana. Kocası yüzüne tükürmüş, buna rağmen hamile kalmak istiyor, yasa dışı işler yapıyormuş, arada ciddi yaş farkı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her gün realty show tadında bir konusu var.Tongaya mı düştük?
Bu gece ölmezsen ağlayarak günlüğüne yaz, otrera bir hekim...Laf sokmak? Can havliyle? Sadece çarpıntım var ve gerginim bunun dışında herhangi bir problemim yok kimseyede laf sokmuyorum sayın prof doç dr endeksiyonoğulları
Mehmet Pişkin vardı, veda videosu paylaşıp intihar etmişti, ölmüştü yani sonuclandirmisti. O yüzden insan psikolojisi her şeyi yaptırır diyorum ben. Fakat buradan ne yapılır ben şaşırıyorum artık.Gerçekten intihar etmek isteyen birisi sanmıyorum ki buraya girip de nokta virgül koyup ölüyorum yazsin
Gülebilirsin bence 6 tane ibuprofen 2 tane parasetamol ile güzelce uyur sanırım sadece. Doktor değilim tabi, ilk yazdığı ilacı da bilmiyorumGulmemek icin kendimi zor tuttum![]()
söylediklerimde tek bir yalan yok.ya abla konularına bi baksan,günlük gibi kullanıyor burayı ve hani gerçekten çok uçlarda ve insanı delirten şeyler yazıyor.
diyelim ki gerçek, intihardan pişman olmuş insan can korkusuyla hemen yardım arar, foruma girip konu açmaz, millete çemkirmez, nazogastrik borusundansa ölürüm demez. amiyane tabirle bi tarafı tutuşur korkudan. kurtarılayım yeter der.
yani aşırı saçma, her yazdığı birbiriyle çelişiyor.
Bunlari mi icmis?Gülebilirsin bence 6 tane ibuprofen 2 tane parasetamol ile güzelce uyur sanırım sadece. Doktor değilim tabi, ilk yazdığı ilacı da bilmiyorum![]()
O ölmeye karar verip veda videosunu çekmişti. Bu konu ilgi çekmekten öteye gitmiyor. Hanımefendiye doktora git diyoruz, prof dr endikasyonoğulları diye mizah şov yapıyor. Her an ölebilecek durumda biri var mi karşımızda?Mehmet Pişkin vardı, veda videosu paylaşıp intihar etmişti, ölmüştü yani sonuclandirmisti. O yüzden insan psikolojisi her şeyi yaptırır diyorum ben. Fakat buradan ne yapılır ben şaşırıyorum artık.
Ölümsüzüm demek kiO ölmeye karar verip veda videosunu çekmişti. Bu konu ilgi çekmekten öteye gitmiyor. Hanımefendiye doktora git diyoruz, prof dr endikasyonoğulları diye mizah şov yapıyor. Her an ölebilecek durumda biri var mi karşımızda?
Evet. İki tane de başka bir ilaç yazmış. Birbirleriyle etkileşimleri yoksa ölmez muhtemelen.Bunlari mi icmis?
Peki gidiyorum..İbucold zaten kalbi çarptırır 6 tane içmişsin. Kalbini çok zorlar. Bence acile git hemen.
Harika cevap. Mükemmel bir tatmin ediciliği var. Damakta kalan o efsane tadı anlatamam...Ölümsüzüm demek ki![]()
Parolun etkisi var mi bilmiyorum, hamileyken ictigimde psikolojik olarak rahatlatsin diye verildigini dusunuyordum, hatta gebelere arka arkaya 2 tablet veriliyor. Ancak ibucold prospektusunde gunde 3 diyordu. Konu sahibinden cok biz endiselendikGülebilirsin bence 6 tane ibuprofen 2 tane parasetamol ile güzelce uyur sanırım sadece. Doktor değilim tabi, ilk yazdığı ilacı da bilmiyorum![]()