ilgisiz eşim var kendimi değersiz hissediyorum

Önce kendine güven kilo ver bi alımlı falan ol :) erkekler istisnalar dışında genel olarak öyledir zaten .karakteri belki böyledir. Sessiz kalmayı tercih ediyordur. İlla seni sevmiyor anlamına gelmez

Değerden çok eşinizin size saygısı yok gibi. Bu devirde erkeklerin eşlerine saygı duyup, eşlerinden çekinip el üstünde tutmaları için kendilerine eş ya da kendilerinden üstün bir yanlarını hissetmeleri gerekiyor. Bu güzellik olur, ekonomik güç olur, daha güçlü aile olur vs.. Eğer bu deveyi güdmek istiyorsanız mümkün mertebe hemen işe başlayıp, kendi sosyal çevrenizi oluşturup hayatınızın merkezini kendinize kaydırmak.Bir n'oluyor? Demeli. Adam değişmese de en azından daha Mutlu olursunuz.

Biraz özgüven lazım size
Kendinize meşgaleler bulun
Sürekli evin içinde olduğunuz için normal olarak eşinizden beklentiniz çok
Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama dil öğrenin, dışarı çıkın, komşu edinin bir etap sonrasında çalışmaya başlayın
Evlilikte sürekli sevgi kelebeği durumu olmuyor, bunu da hayat meşgalesi kapatıyor, az çok herkes aynı durumda

Tüm erkekler öyle genellemelerine hic katilmiyorum. Bu eslerinden memnun olmayan kadinlarin tesellisi gibi geliyor bana. Cok iyi esini seven sayan ona ilgi gosteren bir suru erkek var.
Sizin esiniz 35 yasina gelms artik evleniyim bi yuva kurayim demis gorucu usulu sizle tanismis. Adamin evliliktende cok beklentisi yok yani ama siz gercek bi evlilik hayatiniz olsun istiyorsunuz buda dogal hakkiniz esiniz bunun farkinda degil.

1 erkekler kilolu eş istemezler bu yüzden bende kilo verdim
2 ece kapanmış sosyal cevresi olmayan eşi ezik görürüler
3 evde pjamayla dolaşma ve makyaj yap
4 sofranı renklendir mum yak

Biz 4 kız kardesiz. Hepimizde evliyiz. 1 yılda nişanlı kalsaydın, severekte evlenseydin aşağı yukarı bu şekilde olacaktı evliligin. Evli erkek profili bu maalesef. Surekli Alttan alması sana değer verdiğini gösteriyor bence çok karamsar olma. O cok ilgili eş hikâyelerine de istisnalar hariç takılma. Benim bir tanidigimin kocası çiçeklere sevgiye boguyor karısını, hediyeler romantizm... karısı da tapıyor ona resmen, ama adamın evlendikten sonra sadece benim bildiğim iki sevgilisi oldu. Herşey ilgi alaka değil, paylaşımlarınızı arttırmaya çalış, birlikte film filan izlemeyi teklif et ne bilim.

iyi de beni sevmiyor diyorsun zaten görücü usulünde sevgi değil mantık vardır

anladığım sen türkiyede o yurt dışında iken evlenmişsiniz

şimdi adamla uyum süreci önemli

kaldı ki insanlar yıllarca birarada oldukları aşktan öldükleri eşleri ile aynı eve girince bocalıyor

sizin hem birlikte yaşam deneyiminiz yok hem yabancı bir ortam

beklentiye girmeyin

hayatı siz yönlendirin

başka bir arkadaşa da yazmıştım internetten akşam tv de olan filmleri okuyun

birini gözünüze kestirin, ayrıntısını araştırıp öğrenin, eşinize telefon edin ya da eve gelince söyleyin xciğim bu akşam şu film varmış, şöyleymiş böyleymiş, çok istiyordum izlemeyi

izlerken ne yemek istersin sana ne hazırlayayım

abur cubur, kek börek vs vs

siz yönlendirin

ne bileyim tavla alın ayyy X şehirdeki çınaraltında oynardık yine istedi canım hadi oynayalım deyin

kitap alın, okuyun, anlatın

neden hep o yönlendirsin ki konuşmayı ondan beklemeyin

yani evde de olsanız sizin hayatınızda da aksiyon olsun yoksa da varmış gibi yapın adam bir bunu fark etsin arkası gelir

Son düzenleme:
1 haftada nişanlandık ama 1 yıl sonra evlendik beni pek arayıp sormuyordu yılllarca yalnız yaşadı diyip anlayışla karşılıyordum ama sonraları patladım. Bir de bir anda evlilik sıkıntısına girmesin bunc yıldan sonra daraltmayım diye düşünüyordum. Beni sevdiğini söylüyor ama ilgisi yok çevremde gördüğüm eşler var karısına çok aşık olduğu için bir dediği 2 olmuyor ben çok mu iyi niyetliyim içim dışım birdir ve hayatta artık çok yoruldum ne vıdı vıdı ediyorum ne de kaprisim var hep pozitifim ama bir yerlerde yine hata var sustuğum zaman hemen konuşmaya başlıyor gelip sarılıyor ama eskisi gibü olunca ben yine küçük lardeşiymişim gibi davranıyor sıkıldım açıkcası tutku da yok romantizim de kendisini düşünüyor genelde. İşe gitmediği zaman toplantısı erteleniyor belli ki senin için gitmedim filan diyor ama ben biliyorum ki kesin iptal edilmiştir. İçimden gülüyorum yani o durumu bile hemen kendine mâl ediyot senin için falan demesi komik. Kendimi övmek gibi olmasın ama kızlar mesela bir aile ortamına girdiğimizde eşim bana gururla bakıyor gerek insani yönümden gerekse muhabbetimden ama eve dönerken gene eskiye dönüyor nezaket orda kalıyor of bunaldım annem hep evliliğin şans olduğunu söylerdi aynen öyle

Bana böyle davranınca ilgisiz benim de içimden ona bişey yapmak gelmiyor açıkcası o kim oluyor ki öyle şeyler yapayım diyorum bana değer verseydi sonuna kadar ben de ona değer verirdim ama içimden gelmiyor gözümden düşüyor açıkcası bi yere gezmeye giderken bilr zevk alamayorum herşeye karışıyordu bir ara saçını böyle yapma çocuk gibi oluyorsun diyordu ben biraz minyonum o da benden baya büyük gösteriyor bunun kompleksini bana yaşatmaya çalışıyor sen çocuk gibi gösteriyorsun diyor eşim ne güzel gencecik gösteriyor diyeceğine aman bunaldım işin açıkcası keşke yabancı bir eş olsaydı en azından saygılı olurdu bana şans herşey arkadaşım

Sana tavsiyem bebek yapma. Bu evliliğin ilerisini görmüyorum. Olmuyor çekip gidicem diyorsunuz adam susuyor. Belli ki içden içe bunu da istiyor. Bende eşinizde sevgi göremedim. Ayrıca bi adam bi liranın hesabını soruyorsa eşine ona ne adam derim ne de koca.

Evet bence de zaten biraz hayatımı yaşamak istiyorum gezmek tozmak çalışmak ekonomik bağımsızlık kendimi değerli hissetmek v.s

Aama evliliğimin tadı yok ki sosyal olsam ne olcak akşam olunca yine aynı şeyler adam sevmiyor beni bence hayatta yalnız kalmamayım diye evlenmiş bence

Yazmak istemedim ama ben de bu şekilde düşündüm. Sizi sevdiği için değil orda yalnız kalmamak için evlenmiş gibi geldi bana.

Avm de 1 tlnin hesabını yapar demişsiniz buraya takıldım. Bu adam iyi para kazanıyor, madem size evi ocağı bıraktırdı size iyi bir hayat sunmak zorunda. Hem mutsuz bir evlilik , hem orda yalnız kalmışsınız hem de üstüne sizi parasız bırakıyor şaka mı bu?

Yiyin için gezin. Şarap tadım kursuna,resim kursuna vb. yazılın. Gündüz yoga kursuna gidin, sizin gibi başka yabancı ev kadınlarıyla tanışır arkadaş olursunuz.

Yiyin için gezin. Avrupa çilelik bir yer değil kaymak sıyırmalık bir yer.

Para alın heriiften. Hem oraya getir hem de yüzüne bakma böyle bencillik mi olur?? Adam olmazsa da basın gelin ülkemize.

Bu evlilikte mutlu olamazsınız. Ama Avrupa kaymak bir yer, hayattan mutlu olabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam bu herifin parasını yer, vermediği ilgiyi de başka adamlardan temin eder kaymak bir hayat sürerdim kendimi mutsuzluğa hapsetmezdim.

Yazmak istemedim ama ben de bu şekilde düşündüm. Sizi sevdiği için değil orda yalnız kalmamak için evlenmiş gibi geldi bana.

Avm de 1 tlnin hesabını yapar demişsiniz buraya takıldım. Bu adam iyi para kazanıyor, madem size evi ocağı bıraktırdı size iyi bir hayat sunmak zorunda. Hem mutsuz bir evlilik , hem orda yalnız kalmışsınız hem de üstüne sizi parasız bırakıyor şaka mı bu?

Yiyin için gezin. Şarap tadım kursuna,resim kursuna vb. yazılın. Gündüz yoga kursuna gidin, sizin gibi başka yabancı ev kadınlarıyla tanışır arkadaş olursunuz.

Yiyin için gezin. Avrupa çilelik bir yer değil kaymak sıyırmalık bir yer.

Para alın heriiften. Hem oraya getir hem de yüzüne bakma böyle bencillik mi olur?? Adam olmazsa da basın gelin ülkemize.

Bu evlilikte mutlu olamazsınız. Ama Avrupa kaymak bir yer, hayattan mutlu olabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam bu herifin parasını yer, vermediği ilgiyi de başka adamlardan temin eder kaymak bir hayat sürerdim kendimi mutsuzluğa hapsetmezdim.

Bunu yapamam arkadaşım ben Allahtan korkuyorum Allah kimseyi yanıltmasın inşallah sabrımı sınıyor sanırım yaradan. Çok sıkılıyorum spora da göndermiyor kıskanıyormuş erkeklerden güya paradan dolayı mı yapıyor bilemiyorum ki çık yürü diyor off offf

Tüm erkekler öyle genellemelerine hic katilmiyorum. Bu eslerinden memnun olmayan kadinlarin tesellisi gibi geliyor bana. Cok iyi esini seven sayan ona ilgi gosteren bir suru erkek var.
Sizin esiniz 35 yasina gelms artik evleniyim bi yuva kurayim demis gorucu usulu sizle tanismis. Adamin evliliktende cok beklentisi yok yani ama siz gercek bi evlilik hayatiniz olsun istiyorsunuz buda dogal hakkiniz esiniz bunun farkinda degil.

Aynen katılıyorum da , 1 hafta nişanlı kalıp yangından mal kaçırır gibi evlendiğin , tanımadığın etmediğin birinden aşk beklemek de abesle iştigal. Adam 1 haftada öldü bitti aşık oldu da mı evlenmek istedi kim inanır buna? Adam yalnız kalmayayım diye evlenmiş işte , sevmediği de belli, bu evlilik zaten beklenti oluşturacak türden, sevgiyle başlayan bir evlilik değil.

Konu sahibesi ya durumu kabullenin ya da kabullenmeyip boşanın. Ben arasını göremedim.

Aynen katılıyorum da , 1 hafta nişanlı kalıp yangından mal kaçırır gibi evlendiğin , tanımadığın etmediğin birinden aşk beklemek de abesle iştigal. Adam 1 haftada öldü bitti aşık oldu da mı evlenmek istedi kim inanır buna? Adam yalnız kalmayayım diye evlenmiş işte , sevmediği de belli, bu evlilik zaten beklenti oluşturacak türden, sevgiyle başlayan bir evlilik değil.

Konu sahibesi ya durumu kabullenin ya da kabullenmeyip boşanın. Ben arasını göremedim.

Back
X