- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilini buldukEski sevgili de biz kustugumuzde iki aydir tanidigi birine bir kiz arkadasina nisan yapmisti.Ben de normal gormuyorum bukadar kisa surede olmasini.
1 erkekler kilolu eş istemezler bu yüzden bende kilo verdim
2 ece kapanmış sosyal cevresi olmayan eşi ezik görürüler
3 evde pjamayla dolaşma ve makyaj yap
4 sofranı renklendir mum yak
Sana tavsiyem bebek yapma. Bu evliliğin ilerisini görmüyorum. Olmuyor çekip gidicem diyorsunuz adam susuyor. Belli ki içden içe bunu da istiyor. Bende eşinizde sevgi göremedim. Ayrıca bi adam bi liranın hesabını soruyorsa eşine ona ne adam derim ne de koca.
Aama evliliğimin tadı yok ki sosyal olsam ne olcak akşam olunca yine aynı şeyler adam sevmiyor beni bence hayatta yalnız kalmamayım diye evlenmiş bence
Sevdiğine inanmyorum işte problem burdÖyle düşünme tüm erkekler öyle inan. Hem maddi problemleriniz de varmış. Onu takıyordur kafasına. Evde kavga, huzursuzluk olmasın da monotonluk kötü bir şey degil.
Yazmak istemedim ama ben de bu şekilde düşündüm. Sizi sevdiği için değil orda yalnız kalmamak için evlenmiş gibi geldi bana.
Avm de 1 tlnin hesabını yapar demişsiniz buraya takıldım. Bu adam iyi para kazanıyor, madem size evi ocağı bıraktırdı size iyi bir hayat sunmak zorunda. Hem mutsuz bir evlilik , hem orda yalnız kalmışsınız hem de üstüne sizi parasız bırakıyor şaka mı bu?
Yiyin için gezin. Şarap tadım kursuna,resim kursuna vb. yazılın. Gündüz yoga kursuna gidin, sizin gibi başka yabancı ev kadınlarıyla tanışır arkadaş olursunuz.
Yiyin için gezin. Avrupa çilelik bir yer değil kaymak sıyırmalık bir yer.
Para alın heriiften. Hem oraya getir hem de yüzüne bakma böyle bencillik mi olur?? Adam olmazsa da basın gelin ülkemize.
Bu evlilikte mutlu olamazsınız. Ama Avrupa kaymak bir yer, hayattan mutlu olabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam bu herifin parasını yer, vermediği ilgiyi de başka adamlardan temin eder kaymak bir hayat sürerdim kendimi mutsuzluğa hapsetmezdim.
Tüm erkekler öyle genellemelerine hic katilmiyorum. Bu eslerinden memnun olmayan kadinlarin tesellisi gibi geliyor bana. Cok iyi esini seven sayan ona ilgi gosteren bir suru erkek var.
Sizin esiniz 35 yasina gelms artik evleniyim bi yuva kurayim demis gorucu usulu sizle tanismis. Adamin evliliktende cok beklentisi yok yani ama siz gercek bi evlilik hayatiniz olsun istiyorsunuz buda dogal hakkiniz esiniz bunun farkinda degil.
Aynen katılıyorum da , 1 hafta nişanlı kalıp yangından mal kaçırır gibi evlendiğin , tanımadığın etmediğin birinden aşk beklemek de abesle iştigal. Adam 1 haftada öldü bitti aşık oldu da mı evlenmek istedi kim inanır buna? Adam yalnız kalmayayım diye evlenmiş işte , sevmediği de belli, bu evlilik zaten beklenti oluşturacak türden, sevgiyle başlayan bir evlilik değil.
Konu sahibesi ya durumu kabullenin ya da kabullenmeyip boşanın. Ben arasını göremedim.